2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bitsin bu gün yaa artık duramıoum öle gözlerimden yaş süzülüo kendime hakim olamıoum sinirim çok bozuldu

bitsin bu gün yaa artık duramıoum öle gözlerimden yaş süzülüo kendime hakim olamıoum sinirim çok bozuldu

Dilek o değildir karakoldayım demiş ya size kötü düşünme... ben buldum haberi umarım ama dikkat ettiysen başında bi adam bi kadın var mutlaka tanıdığıdır kaynın değildir yani sandığın gibi değildir yine de haberde yazan hastaneye gidin içiniz rahatlıcaksa akşam allahım hepimizi korusun yarabbim...

benim kafama şey takıldı

niye u (eşin) gelince bana haber verin dedi. acaba eşinden yardım mı isteyecekti

sıkma dilekcim canını zor bi gün oldu walla senin için ama eltinin yanına gidince falan ondan daha güçlü durman lazım ki o da iyice dağılmasın iyi haberlerini beklioz ne zaman girebilirsen bi daha haber ver mutlaka olur mu?

dilekcim eşin abisiyle mi konuşmuş? sana hiç bir açıklama yapmadı mı eşin???

kızlar eşimde de bi tuhaflık ben tam msnden yazdım fotoyu göndercektim konuştum dedi
yani açmış tlfnunu sonra konuşuruz geçcem eve demiş anlatırım demiş
sonra haberi gonderdim
eşim o zaten dedi
konuşuruz artık sonra dedi bende uzatmadım artık tlfda
ama hastanede mi nerde ne zaman eve geçer bilmioum
eltime de sölemedim
hastane işini
o evde beklio gelcek dio sanırım

Off çok karışık eğer o ise nasıl eve geçecek diyor yaa demekki kötü bişeyi yok eve taburcu ettiler dilek.

dilekcim öncelikle çok geçmiş olsun. umarım ciddi birşey yoktur, taburcu olacak kadar iyidir.

kızlar hepinizi çok ama çok sevioum yanımda olduğunuz için saolun
beni eşim aradı oraya git bende gelcem konuşalım abim eve gelcekmiş dedi
başkada bişi bilmioum gelir mi onu bile bilmioum

size ancak yarın bişi söleyebilirim
Hepinizden Allah razı olsun dinleyip sakinleştirdik burası sanal falan diil yani

Dileeekk nolur yaa bizde seni çok seviyoruz tatlım
yarın haber bekliyorum ben üzme artık kendini demekki kötü değil durumu.

cnmmm inş. yarın iyi haberlerle gelirsin. demekki durumu iyi bi yaramazlık yok, yoksa nası gesin eve gelcem diye

canım benim gün boyunca neler çektiğini az çok anlayabiliyoruz. biz bu topikte çok güzel bir hava yakaladık. sanal diyemez kimse buna zaten. komşu olsak bu kadar anlar mıydık birbirimizi bilemiyorum. ama inşallah hiççççç bozulmaz bu güzelliğimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…