haber bu kızlar
ve o abimmiş
HABER: Ankara'da Silahl Kavga: 1'i Ar, 4 Yaral haberi
eşim konuşmuş ama daha bişi bilmioum nerde nası
kızlar hepinizi çok ama çok sevioum yanımda olduğunuz için saolun
beni eşim aradı oraya git bende gelcem konuşalım abim eve gelcekmiş dedi
başkada bişi bilmioum gelir mi onu bile bilmioum
size ancak yarın bişi söleyebilirim
Hepinizden Allah razı olsun dinleyip sakinleştirdik burası sanal falan diil yani
ya bide jenif fotolara yorum yapmış farkettiniz mi kimse neyse anlamadım ama ben gergin cvp verdim oda bi daha yazmış herkese açık yapmışım albümüşimdi özel yaptım ama :44:
merhabalar kızlar nasılsınız iyimisiziniz luxxorcum sen ve elfiş hamilesiniz imzalarınızdan anladığım kadarıyla allah bi avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle mutlulukla büyütün bebeklerinizi....
ben iyileştim biraz da kilo aldım okula gitmeye başladım tekrar ayın 9 unda finallerim başlıyo kendimi çok yetersiz hissediyorum
iyi dilekleriniz için çokkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim kızlar kendimi gerçekten çok iyi hissetmemi sağladınız olay haftasında pazar günü kurşun döktürdük duvarlara kadar sıçradı kurşun döken teyze bi kaç kişi de gördüm böle patlayanı çok göze gelmişsiniz dedi ben yedi gün yasin tebareke amme okudum eve annem de bi horoz kestirdi komşuya verdik şuan ruhani olarak kendimi rahatlamış hissediyorum bi ara ev bile üstüme üstüme geliyodu
dilekcim geçmiş olsun tam okuyamadım ama abinle ilgli sanırım...
merhabalar kızlar nasılsınız iyimisiziniz luxxorcum sen ve elfiş hamilesiniz imzalarınızdan anladığım kadarıyla allah bi avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle mutlulukla büyütün bebeklerinizi....
ben iyileştim biraz da kilo aldım okula gitmeye başladım tekrar ayın 9 unda finallerim başlıyo kendimi çok yetersiz hissediyorum
iyi dilekleriniz için çokkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim kızlar kendimi gerçekten çok iyi hissetmemi sağladınız olay haftasında pazar günü kurşun döktürdük duvarlara kadar sıçradı kurşun döken teyze bi kaç kişi de gördüm böle patlayanı çok göze gelmişsiniz dedi ben yedi gün yasin tebareke amme okudum eve annem de bi horoz kestirdi komşuya verdik şuan ruhani olarak kendimi rahatlamış hissediyorum bi ara ev bile üstüme üstüme geliyodu
kızlar günaydın
luxxor enkidu acomert saolun
kızlar dün çıktım eve gittim güzel bi banyo yaptım evimi falan topladım eşim geldi birlikte çıktık gittik
abim evde yatıodu oldukça rahattı
yani ben size ne anlatıyım bilmioum çünkü oda tatmin edecek bişi sölemedi.
aslında bişi var ama buraya yazmak istemedim msnden sölerim sizlere
ama sonuç olarak ii ve evinde ama eltim 1 günde çöktü yani kız yememiş etmemiş çok üzgün konuşmuo kimseye söleyemio
annesi aradı ya ne kadar oynuoum dimi içimde kaç insan var bazen bende bilmioum dio
gunaydın kızlar
gece eşimin bilgisayarından okurken olanları uyuyp kalmışım dilek umarım abiniz iyidir
sabah da hemen fotografları yükledim dilsadım tekrar hediye için çok teşekkür ederim böyle servis tabaklarına ihtiyacım vardı kullandıkça hep seni hatırlayacam :)) bu arada geçen hafta sonu aldıgım abajurun da resmini ekledim. Aslında böyle bir şey alacaktım ama aceleye getirmiyordum arkadaş hediye almış evime değişim kartı olunca abakura değiştirdim. Ama sonra internet sitesinden baktım bi model daha varmış aklım onda kaldı ben acelece değiştirmiştim araba alacaz galeriye geç kalmayalım diye.
kızlar günaydın
luxxor enkidu acomert saolun
kızlar dün çıktım eve gittim güzel bi banyo yaptım evimi falan topladım eşim geldi birlikte çıktık gittik
abim evde yatıodu oldukça rahattı
yani ben size ne anlatıyım bilmioum çünkü oda tatmin edecek bişi sölemedi.
aslında bişi var ama buraya yazmak istemedim msnden sölerim sizlere
ama sonuç olarak ii ve evinde ama eltim 1 günde çöktü yani kız yememiş etmemiş çok üzgün konuşmuo kimseye söleyemio
annesi aradı ya ne kadar oynuoum dimi içimde kaç insan var bazen bende bilmioum dio
ama var ya o kızın yerinde başkası olsa ortalığı ayaklandırırdı hiç kimselere bişi demedi yani
k.validemlere falan arayıp bişiler diyebilirdi ama yapmadı ben o an yanında olmasam bize de sölemezdi
ama eşimin rahatlığını anladım ben pek konuşmadım zaten onlar odada oturdular yolda eşime sordum
aman yani taklacı kuş işte dedi
ama eşim demişki sen nie bana sölemiosun ne olduğunu ve nie gelcem die msj atıosun yarım saatte bir demiş
sabaha kadar seni bekledi o kızlar ne hakkın var demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?