2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya ama her ne yaptıysa yanlış ve bizi çok üzdü

bakalım görmeden ne desem yanlış olur yani

komşu olsak tabiki böle ii olamazdık her insanda maalesef az çok kıskançlık olduğu için ayakkabıydı saçıydı tenceresiydi kapağıydı olurduu eminim yani
bu daha gerçek bence çok daha dürüstlük içerio
uzun yıllar umarım sürer.

ya bide jenif fotolara yorum yapmış farkettiniz mi kimse neyse anlamadım ama ben gergin cvp verdim oda bi daha yazmış herkese açık yapmışım albümü şimdi özel yaptım ama :44:

haber bu kızlar
ve o abimmiş
HABER: Ankara'da Silahl Kavga: 1'i Ar, 4 Yaral haberi

eşim konuşmuş ama daha bişi bilmioum nerde nası

ya bide jenif fotolara yorum yapmış farkettiniz mi kimse neyse anlamadım ama ben gergin cvp verdim oda bi daha yazmış herkese açık yapmışım albümü şimdi özel yaptım ama :44:

canım tekrar geçmişler olsun biliyorsun ben Ankaradayım yapabileceğimiz bir şey bir yardım olursa haber ver olur mu? İyi haberlerini bekliyoruz umarım abin iyidir

merhabalar kızlar nasılsınız iyimisiziniz luxxorcum sen ve elfiş hamilesiniz imzalarınızdan anladığım kadarıyla allah bi avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle mutlulukla büyütün bebeklerinizi....
ben iyileştim biraz da kilo aldım okula gitmeye başladım tekrar ayın 9 unda finallerim başlıyo kendimi çok yetersiz hissediyorum
iyi dilekleriniz için çokkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim kızlar kendimi gerçekten çok iyi hissetmemi sağladınız olay haftasında pazar günü kurşun döktürdük duvarlara kadar sıçradı kurşun döken teyze bi kaç kişi de gördüm böle patlayanı çok göze gelmişsiniz dedi ben yedi gün yasin tebareke amme okudum eve annem de bi horoz kestirdi komşuya verdik şuan ruhani olarak kendimi rahatlamış hissediyorum bi ara ev bile üstüme üstüme geliyodu
dilekcim geçmiş olsun tam okuyamadım ama abinle ilgli sanırım...

evet canım hamileyiz dilşaddan sonraki hamileleriz biz. Çok sağolasın duaların için. senin de daha iyi hissetmene ve iyileşmene çok sevindim inşallah yaşadığınız son sıkıntı olur bu

aydancım çok geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın canım. derslere biraz fazla vakit ayırırsan halledersin bence. yeter ki moralini yüksek tut ve başaracağına inan. kurşun dökme olayına pek inanmam ama horoz iyi olmuş. kendine iyi bak canım.

dilekciğim çok geçmiş olsun okuyunca çok telaşlandım işallah bişey yoktur abinde haberi okudum sabah haberlerini bekliyoruz

Günaydın Kızlar haberlerdeki eşinin abisimiymiş. umarım iyidir. iyi haberlerini bekliyoruz dilekcim

Aydancım sağol darısı senin başına olsun inşallah. kendini toparlamana sevindim. finallerin içinde başarılar. dikkat et kendine.

kızlar günaydın
luxxor enkidu acomert saolun

kızlar dün çıktım eve gittim güzel bi banyo yaptım evimi falan topladım eşim geldi birlikte çıktık gittik
abim evde yatıodu oldukça rahattı
yani ben size ne anlatıyım bilmioum çünkü oda tatmin edecek bişi sölemedi.
aslında bişi var ama buraya yazmak istemedim msnden sölerim sizlere
ama sonuç olarak ii ve evinde ama eltim 1 günde çöktü yani kız yememiş etmemiş çok üzgün konuşmuo kimseye söleyemio
annesi aradı ya ne kadar oynuoum dimi içimde kaç insan var bazen bende bilmioum dio

gunaydın kızlar

gece eşimin bilgisayarından okurken olanları uyuyp kalmışım dilek umarım abiniz iyidir

sabah da hemen fotografları yükledim dilsadım tekrar hediye için çok teşekkür ederim böyle servis tabaklarına ihtiyacım vardı kullandıkça hep seni hatırlayacam :)) bu arada geçen hafta sonu aldıgım abajurun da resmini ekledim. Aslında böyle bir şey alacaktım ama aceleye getirmiyordum arkadaş hediye almış evime değişim kartı olunca abakura değiştirdim. Ama sonra internet sitesinden baktım bi model daha varmış aklım onda kaldı ben acelece değiştirmiştim araba alacaz galeriye geç kalmayalım diye.

günaydın kızlar
biraz önce okudum dilekcim abin ile ilgili olanları umarım iyidir. eltine çok üzüldüm cnm haklarında hayırlısı olsun

canımm çokk geçmiş olsun evine gelmiş, morali iimiş ya demekki çok önemli bi mesele değilmiş ama tabi ki bir aile için çoooook zor konular bunlar. rabbim eltininin de sizin de yardımcınız olsun,unuttursun bu günleri.

güle güle iyi günlerde keyifli masalarda kullan inşallah canım.

Günaydın herkese

Dilekcim, kaynının iyi olmasına sevindim canım.. inş eşi ile de aralarındaki problemi hallederler :))

ama var ya o kızın yerinde başkası olsa ortalığı ayaklandırırdı hiç kimselere bişi demedi yani
k.validemlere falan arayıp bişiler diyebilirdi ama yapmadı ben o an yanında olmasam bize de sölemezdi

ama eşimin rahatlığını anladım ben pek konuşmadım zaten onlar odada oturdular yolda eşime sordum
aman yani taklacı kuş işte dedi

ama eşim demişki sen nie bana sölemiosun ne olduğunu ve nie gelcem die msj atıosun yarım saatte bir demiş
sabaha kadar seni bekledi o kızlar ne hakkın var demiş

Herkese günaydınlarrr...:92:
Dilekcim kaynının iyi olmasına sevindim... sen de üzme artık kendini gerisini karı koca arasında hallederler inş.
Eltin için zor bir durum...
Merak ettim burda yazamadığın şeyi de.

ben de çok merak ettim canım sanırım iki kişilik merak var bende artık :) inşallah çok kötü bir durum değildir ailesi için.

günaydın kızlar dün ve önceki gün kendimi iyi hissedince sabah bulantı hapımı almayım dedim perişan oldumgelirken servis tuttu zaten aç karna almam gerekiyordu hapı ben de az bişi peynir ekmek yiyip çıkmıştım evden odaya geldim çok kötü oldum kednimi lavaboya zor attımama artık aç olduğum için ilacımı aldım hemen. Daha var heralde bulantıların geçmesine...

canım abinin iyi olmasına sevindim ben de Allah bir daha yaşatmasın

iyi demiş eşin ama işte anladığım kadarı ile abin hem suçlu hem güçlü olunca eli ayağına dolanmış öyle mesajlar atmış:26:çok şükür ki ciddi bir şeyi yok umarım hallederler karı-koca arasında

günaydın kızlar....

dilekk, kaynın iyimiş enazından okadarına sevindim açıyorum msn i
gece yatmadan bakayım dedim ,merak ettim..haberdekinin abin olduğunu öğrenince dahada meraklanmıştım, inşallah dedim dilek gelir, kötü bişey yoktur

aydann , çok çok geçmiş olsun sanada, tekrar işe girmene çok sevindim canım , seviyodun sen o işi

sorumluluk olmayınca rahat bi yapı olunca ve gizli kalır sölemez eşim die düşününce umursamaz bi hal alıo adam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…