2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben bugün çok kötüyüm yaa, regl oldum dün gece gece.. hani izin alabilsem eve gitcem, canım da sıkkın
geçmez şimdi bu gün..

dilek kaynına bişe olmamasına sevindim eltin içinde sevindim kadın 1 günde perişan olmuş yazık işallah kaynın düzelir sende kendini daha fazla yıpratma meraklandım şimdi bende msn adresin yok

günaydın herkese

ben bugün çok kötüyüm yaa, regl oldum dün gece gece.. hani izin alabilsem eve gitcem, canım da sıkkın
geçmez şimdi bu gün..

geçmiş olsun kuzuu canın neden sıkkın ...

..

ay yaptım dün tarifini, ama benim milföyler kabarıncaaçılıyo yaa, sıkı sıkı da kapatıyorum halbuki seninde öle açılıyomu , ama tadı çok güzel oldu, eşimde kaynımda bayıldı
misafirler gelemediler buakşam geliceklermiş, bende yanına bişey yapmıcam, bisküvi çıkarıcam çünkü eşime dedim erteletelim başka akşam gelsinler, olmaz,ayıp olur dedi ...bak onlar erteletti

özge ve ayşeye söledim faceten sölesinler olmazsa sizede

nigarım noldu yaa
zuzu benimkide öle onlar erteler gelmez gelmeyin der sorun yok
ama ben ağzımı açınca AYIP

yapma tabii bişi o tatlıydı yanına bimden yağlı gevrek al koy 3er tane tabaklara 1 tanede milföy yada 2. çayıda ver tmm işte

herkese ayrı tabak vermişcem, mesela bi sehpaya ; bi tabağa milföyden bi tabağı bisküvi falan koycam ...çerezde var, kolada yeter

....
özgee geliyorum faceye

ben rulo şeklinde sarıyorum ya açılmıyo zuzuşum :26:
böyle 4 e bölüyorum ya o minik parçalı biraz açıyorum sonra bi ucundan yuvarlamaya başlıyorum öyle :26: ama tadını sevdiyseniz gerisi önemli değil

geçmiş olsun canım hayırdır neden canın sıkkın
bilmiyorum tatlım ya, öyle bi kalkmak istemedim bugün. keşke çalışmasam evde otursam modunda çıktım evden. geç kaldım da biraz, servis beni beklemiş.. kitap okuyayım bari bugün, geçer zaman :/

Geçmiş olsun Nektoşum ilk gün zor olur evet izin verirler mi
Canın niye sıkkın kii :26:
benimki lafta kuzum, vermezler hafta içi.
cumartesi gelmiycem ama, misafirim var diycem izin istiycem.

hmm evet :105:

bidahakine öle yaparım görüntüsünü

Nektarcım o milföyle yaptığınız nedir canım bana da verir misiniz tarifini ?ben milföy çok severim ama hiç denemedim yapmayı yani kaç dercede nası pişirilir onu bile bilmiom

herkese ayrı tabak vermişcem, mesela bi sehpaya ; bi tabağa milföyden bi tabağı bisküvi falan koycam ...çerezde var, kolada yeter

....
özgee geliyorum faceye
yeter çok bile

canım ilaç alsan ağrı kesici?

ben tahmin ediyorum ya
bol şekerli papatya çayım işe yaramazsa öyle yapıcam canım :/

hmm evet :105:

bidahakine öle yaparım görüntüsünü
:13:

Nektarcım o milföyle yaptığınız nedir canım bana da verir misiniz tarifini ?ben milföy çok severim ama hiç denemedim yapmayı yani kaç dercede nası pişirilir onu bile bilmiom
canım tarif şöyle..
Milföyü 4 e kesiyorum, her parçayı biraz açıyorum.. içine çikolata rendesi koyup rulo halinde sarıyorum, (nutella da olur)
sonra ruloları önce süte sonra toz şekerine batırıp yağlı kağıda serip 10 dk fırınlıyoruz. bukadar :))

aaayy çok şahane yaaa bak canım çekti akşam alayım da deneyim ama benim eşimin çikolataya alerjisi var acaba onunkileri içine reçel koysam azcık nasıl olur ki? bu arada hep tatlı çekiyo benim canım acaba oğlum mu olcak? Kaç derecede fırınlıyorsun canım bir de fırını önceden ısıtıyor muyuz?

Luxxor benimde mide bulantılarım arttı doktor ilaç yazmıştı ama almamıştım bu gidişle alıcam gibi

günaydın..... aaa luxxor sende hamileymişsin tebrik ederim.. senin gönderdiğin hırka hala duruyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…