Luxxor benimde mide bulantılarım arttı doktor ilaç yazmıştı ama almamıştım bu gidişle alıcam gibi
günaydın..... aaa luxxor sende hamileymişsin tebrik ederim.. senin gönderdiğin hırka hala duruyo.....
günaydın fatmacım hoşgeldinteşekkür ederim canım Allah cümlemize sağlıkla doğum yapmayı ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ayy bebişine giydir inşallah güzel günlerde canım
bebek bekleyen bir arkadaşım gaviscon kullanıyordu onu mu yazıyorlar dr lar?
ay canım sorma ben hep alıyorum ilaç işte bu sabah almamıştım gördüm günümüinşallah 12yi doldurunca geçer artık zor oluyor. bu cuma tekrar gitcez doktora kontrole büyümüştür baya çok heyecanlanıyorum sen gittin mi tekrar?
Hoşgeldin Hilma nasılsın bebiş nasıl?
Kızlar dün akşam biz eşimin ananesine sürpriz doğum günü yaptık; kayınvalidem evden kek kurabiye yapmış gelmiş bir de pasta almış; akşam hep birlikteydik hatta bizimkiler de geldiler güzel oldu :))anane utandı ama 76 yaşındaki kadına doğum günü mü olur diye :)))
Luxxor benimde mide bulantılarım arttı doktor ilaç yazmıştı ama almamıştım bu gidişle alıcam gibi
bebek bekleyen bir arkadaşım gaviscon kullanıyordu onu mu yazıyorlar dr lar?
o mide yanması için sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. ya zofren yada metpamit gibi bişey var genelde bu ikisini yazıorlar
ben pazartesi gittim canım 2 cm e yakındı. kalbide gümbür gümbür atıyordu. 1 ay sonra ikili test için gel dedi. tahlillerime baktı herşey normal dedi.
benm mide bulantılarım azalmasına rağmen hala sürüyor, ben bulantı önleyici ilaç hiç kullanmadım, eczacı da doktorum da kullanmadan dayanabilirsen daha ii dediler, dayandım mı dayanamadım mı bilmiyorum mahvoldum. gaviscon mide yanması için, benm midem önceden de sorunluydu o yüzden ayda 1-2 kez kullanmak zorunda kalıyorum, benm bebeğim 27 cm abi olmuş yavsss hepimizin beişlerine maşallahsirkencimm anneanne ne kadar hoşlanmamış görünse de çok hoşuna gitmiştir mutlu olmuştur canım
Nektarcım o milföyle yaptığınız nedir canım bana da verir misiniz tarifini ?ben milföy çok severim ama hiç denemedim yapmayı yani kaç dercede nası pişirilir onu bile bilmiom
o mide yanması için sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. ya zofren yada metpamit gibi bişey var genelde bu ikisini yazıorlar
Hoşgeldin Hilma nasılsın bebiş nasıl?
Kızlar dün akşam biz eşimin ananesine sürpriz doğum günü yaptık; kayınvalidem evden kek kurabiye yapmış gelmiş bir de pasta almış; akşam hep birlikteydik hatta bizimkiler de geldiler güzel oldu :))anane utandı ama 76 yaşındaki kadına doğum günü mü olur diye :)))
ben de iyiyim hilma :)
dilsad hoşlanmaz olur mu gülmekten mumları üfleyemedi da kvalide yardım etti :)))
hırkam vargeçmiş olsun Nektarcım. şekerli ılık bi su iç. üstünde sıkıdır inş.
olur canım reçelle de güzel olur :)) ımm 180 derecede 10 dk ama ben tam bilmiyorum şimdi süre göz kararı çıkartıyorum ben fırından.. önceden ısıtılmış olucak evetaaayy çok şahane yaaabak canım çekti akşam alayım da deneyim ama benim eşimin çikolataya alerjisi var acaba onunkileri içine reçel koysam azcık nasıl olur ki? bu arada hep tatlı çekiyo benim canım acaba oğlum mu olcak? Kaç derecede fırınlıyorsun canım bir de fırını önceden ısıtıyor muyuz?
nice yılları olsun, kutlu olsunHoşgeldin Hilma nasılsın bebiş nasıl?
evetnekkk, luxx da benden bakkderece ve dakika soruyo
pazartesi arkimin meleği de doğdu.. şuna bakın yaa kocaman maşallahpazar günü gidip görücem sanırım :)
adını da Duru koyucaklar galiba, ben çok istedim Duru :) daha şuan ismi yok
Eki Görüntüle 315779
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?