2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Luxxor benimde mide bulantılarım arttı doktor ilaç yazmıştı ama almamıştım bu gidişle alıcam gibi

ay canım sorma ben hep alıyorum ilaç işte bu sabah almamıştım gördüm günümü inşallah 12yi doldurunca geçer artık zor oluyor. bu cuma tekrar gitcez doktora kontrole büyümüştür baya çok heyecanlanıyorum sen gittin mi tekrar?

günaydın..... aaa luxxor sende hamileymişsin tebrik ederim.. senin gönderdiğin hırka hala duruyo.....

günaydın fatmacım hoşgeldin teşekkür ederim canım Allah cümlemize sağlıkla doğum yapmayı ve evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ayy bebişine giydir inşallah güzel günlerde canım

inşallah canım buna nasip olur inş....

ben pazartesi gittim canım 2 cm e yakındı. kalbide gümbür gümbür atıyordu. 1 ay sonra ikili test için gel dedi. tahlillerime baktı herşey normal dedi.

Hoşgeldin Hilma nasılsın bebiş nasıl?

Kızlar dün akşam biz eşimin ananesine sürpriz doğum günü yaptık; kayınvalidem evden kek kurabiye yapmış gelmiş bir de pasta almış; akşam hep birlikteydik hatta bizimkiler de geldiler güzel oldu :))anane utandı ama 76 yaşındaki kadına doğum günü mü olur diye :)))

tşkler canım iyiyiz şimdilik çok şükür..sizler nasılısınız

Luxxor benimde mide bulantılarım arttı doktor ilaç yazmıştı ama almamıştım bu gidişle alıcam gibi

bebek bekleyen bir arkadaşım gaviscon kullanıyordu onu mu yazıyorlar dr lar?

o mide yanması için sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. ya zofren yada metpamit gibi bişey var genelde bu ikisini yazıorlar

ben pazartesi gittim canım 2 cm e yakındı. kalbide gümbür gümbür atıyordu. 1 ay sonra ikili test için gel dedi. tahlillerime baktı herşey normal dedi.

benm mide bulantılarım azalmasına rağmen hala sürüyor, ben bulantı önleyici ilaç hiç kullanmadım, eczacı da doktorum da kullanmadan dayanabilirsen daha ii dediler, dayandım mı dayanamadım mı bilmiyorum mahvoldum. gaviscon mide yanması için, benm midem önceden de sorunluydu o yüzden ayda 1-2 kez kullanmak zorunda kalıyorum, benm bebeğim 27 cm abi olmuş yavsss hepimizin beişlerine maşallah sirkencimm anneanne ne kadar hoşlanmamış görünse de çok hoşuna gitmiştir mutlu olmuştur canım

ben ikisinde de kullanmadım...

Nektarcım o milföyle yaptığınız nedir canım bana da verir misiniz tarifini ?ben milföy çok severim ama hiç denemedim yapmayı yani kaç dercede nası pişirilir onu bile bilmiom

nekkk, luxx da benden bakk derece ve dakika soruyo

o mide yanması için sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. ya zofren yada metpamit gibi bişey var genelde bu ikisini yazıorlar

metpamiti dr banada yazmıştı, bekarken regl döneminde çok midem bulanıp, kusuyodum halen duruyo evde ,nolur nolmaz :))

geçmiş olsun Nektarcım. şekerli ılık bi su iç. üstünde sıkıdır inş.
hırkam var

olur canım reçelle de güzel olur :)) ımm 180 derecede 10 dk ama ben tam bilmiyorum şimdi süre göz kararı çıkartıyorum ben fırından.. önceden ısıtılmış olucak evet

nice yılları olsun, kutlu olsun

nekkk, luxx da benden bakk derece ve dakika soruyo
evet

pazartesi arkimin meleği de doğdu.. şuna bakın yaa kocaman maşallah pazar günü gidip görücem sanırım :)
adını da Duru koyucaklar galiba, ben çok istedim Duru :) daha şuan ismi yok

dilsad nektar sağolun kızlar inşallah biz de sağlıklı bir şekilde 70 li yaşlarmızı kutlayabiliriz.

nektar Duru bebek pek sevimli gittiginde bol bol kokla onu olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…