2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dilşadcım maşallah size yaa kocaman olmuş kaç aylıksın şimdi sen ??
6. ayımıza girdik canım.

maşallah çok tatlı duru ismini benm ablamda çok seviyor kızım olsaydı duru olacaktı :)

nekkk çok tatlı maşallah Allah uzun ömür versin, sağılka yaşasın inşallah

bencede Duru koysunlar adını

bebek bekleyen bir arkadaşım gaviscon kullanıyordu onu mu yazıyorlar dr lar?

ben dramamine kullanıyorum canım

ben pazartesi gittim canım 2 cm e yakındı. kalbide gümbür gümbür atıyordu. 1 ay sonra ikili test için gel dedi. tahlillerime baktı herşey normal dedi.

aman nazar değmesin

ay canım hatırlamaz mıyım hiç

nekkk, luxx da benden bakk derece ve dakika soruyo

metpamiti dr banada yazmıştı, bekarken regl döneminde çok midem bulanıp, kusuyodum halen duruyo evde ,nolur nolmaz :))

ay evet ya ben çok önem veriom ona çünkü çok değişiyor derecesi dakikasına göresağol nektarcım

Allah nazarlardan saklasın maşallah ne kadar tatlı bi bebek

dilsad nektar sağolun kızlar inşallah biz de sağlıklı bir şekilde 70 li yaşlarmızı kutlayabiliriz.

nektar Duru bebek pek sevimli gittiginde bol bol kokla onu olur mu?

6. ayımıza girdik canım.

maşallah çok tatlı duru ismini benm ablamda çok seviyor kızım olsaydı duru olacaktı :)

nekkk çok tatlı maşallah Allah uzun ömür versin, sağılka yaşasın inşallah

bencede Duru koysunlar adını

maşallah ne tatlı bi bebek

Maşallah canım baya büyümüş nasıl geçmiş zaman yaa...
Nekk bebike maşşallaahh çok şekerr

teşekkür ediyorum, böyle gururlanıyorum felan teyze oldum ben de
Allahım bizlere de nasip etsin inşallah kokliycam herkes için pamuk prensesi
..
kızlar biz de 4 ay sonra korunmayı bırakıyoruz, az kaldı :))

nekk hayırlısı canım ...

eşimde diyo, temmuzda başlarız ağustosda hamile kalırsın , nisanda doğr :) anası gibi nisanda doğsun diyoo ...sanki hemen ilk ayda tutcak

aa sahidenmi 2013 ocak yada 2012 aralık mı olsun istiyorsunuz doğum zamanını
farketmez elfim.. hem ilk aydan tutmaz belkim çok bekliycez. bakalım hayırlısı olsunn

nekk hayırlısı canım ...

eşimde diyo, temmuzda başlarız ağustosda hamile kalırsın , nisanda doğr :) anası gibi nisanda doğsun diyoo ...sanki hemen ilk ayda tutcak
ay koç olmasın, napcak 2 koçla adama bak yaa birde yengeç yanii, yengeç ve koç çook zıtlar

ay koç olmasın, napcak 2 koçla adama bak yaa birde yengeç yanii, yengeç ve koç çook zıtlar

ama ben koç, eşim yengeç ....

biliyosun, zıt kutuplar birbirini çeker

ama evet çocuğum inat olur, valla küçük müçük demem ,bende oturur onunla inatlaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…