- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
6. ayımıza girdik canım.Dilşadcım maşallah size yaa kocaman olmuş kaç aylıksın şimdi sen ??
pazartesi arkimin meleği de doğdu.. şuna bakın yaa kocaman maşallahpazar günü gidip görücem sanırım :)
adını da Duru koyucaklar galiba, ben çok istedim Duru :) daha şuan ismi yok
Eki Görüntüle 315779
pazartesi arkimin meleği de doğdu.. şuna bakın yaa kocaman maşallahpazar günü gidip görücem sanırım :)
Eki Görüntüle 315779
6. ayımıza girdik canım.
maşallah çok tatlı duru ismini benm ablamda çok seviyor kızım olsaydı duru olacaktı :)
bebek bekleyen bir arkadaşım gaviscon kullanıyordu onu mu yazıyorlar dr lar?
ben pazartesi gittim canım 2 cm e yakındı. kalbide gümbür gümbür atıyordu. 1 ay sonra ikili test için gel dedi. tahlillerime baktı herşey normal dedi.
benm mide bulantılarım azalmasına rağmen hala sürüyor, ben bulantı önleyici ilaç hiç kullanmadım, eczacı da doktorum da kullanmadan dayanabilirsen daha ii dediler, dayandım mı dayanamadım mı bilmiyorum mahvoldum. gaviscon mide yanması için, benm midem önceden de sorunluydu o yüzden ayda 1-2 kez kullanmak zorunda kalıyorum, benm bebeğim 27 cm abi olmuş yavsss hepimizin beişlerine maşallahsirkencimm anneanne ne kadar hoşlanmamış görünse de çok hoşuna gitmiştir mutlu olmuştur canım
nekkk, luxx da benden bakkderece ve dakika soruyo
metpamiti dr banada yazmıştı, bekarken regl döneminde çok midem bulanıp, kusuyodumhalen duruyo evde ,nolur nolmaz :))
hırkam var
olur canım reçelle de güzel olur :)) ımm 180 derecede 10 dk ama ben tam bilmiyorum şimdi süre göz kararı çıkartıyorum ben fırından.. önceden ısıtılmış olucak evet
nice yılları olsun, kutlu olsun
evet
Eki Görüntüle 315779
Allah nazarlardan saklasınmaşallah ne kadar tatlı bi bebek
dilsad nektar sağolun kızlar inşallah biz de sağlıklı bir şekilde 70 li yaşlarmızı kutlayabiliriz.
nektar Duru bebek pek sevimli gittiginde bol bol kokla onu olur mu?
6. ayımıza girdik canım.
maşallah çok tatlı duru ismini benm ablamda çok seviyor kızım olsaydı duru olacaktı :)
nekkk çok tatlı maşallahAllah uzun ömür versin, sağılka yaşasın inşallah
bencede Duru koysunlar adını
maşallah ne tatlı bi bebek
Maşallah canım baya büyümüş nasıl geçmiş zaman yaa...
Nekk bebike maşşallaahh çok şekerr
kızlar biz de 4 ay sonra korunmayı bırakıyoruz, az kaldı :))
ben dün bebişimin ultrason fotosunu eklemiştim. şimdi tam ortaya gelmiş :))
hani nerdeee bende göriyim...........
albümlerimde canım
nekk hayırlısı canım ...
eşimde diyo, temmuzda başlarız ağustosda hamile kalırsın , nisanda doğr :) anası gibi nisanda doğsun diyoo ...sanki hemen ilk ayda tutcak
oyyy yavrum minicik dur bende ekliyim 12. haftalıkken ki
farketmez elfim.. hem ilk aydan tutmaz belkim çok bekliycez. bakalım hayırlısı olsunnaa sahidenmi 2013 ocak yada 2012 aralık mı olsun istiyorsunuz doğum zamanını
ay koç olmasın, napcak 2 koçla adama bak yaanekk hayırlısı canım ...
eşimde diyo, temmuzda başlarız ağustosda hamile kalırsın , nisanda doğr :) anası gibi nisanda doğsun diyoo ...sanki hemen ilk ayda tutcak
en güzel aylar valla.
ay koç olmasın, napcak 2 koçla adama bak yaabirde yengeç yanii, yengeç ve koç çook zıtlar
kızlar biz de 4 ay sonra korunmayı bırakıyoruz, az kaldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?