2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

teşekkür ediyorum, böyle gururlanıyorum felan teyze oldum ben de
Allahım bizlere de nasip etsin inşallah kokliycam herkes için pamuk prensesi
..
kızlar biz de 4 ay sonra korunmayı bırakıyoruz, az kaldı :))

Nekkk Gerçekmii yaa
..
Dilek seni yalnız bırakmıcam canım bi tarih yokki daha ayy böyle oluncada geç kalmış gibi hissediyorum amaaaa:26:

teşekkür ediyorum, böyle gururlanıyorum felan teyze oldum ben de
Allahım bizlere de nasip etsin inşallah kokliycam herkes için pamuk prensesi
..
kızlar biz de 4 ay sonra korunmayı bırakıyoruz, az kaldı :))

canım hemen istiyorsanız şimdiden bırakın çünkü korunmayı bırakır bırakmaz tutmayabilir bizim 9. ayda tuttu

nekk hayırlısı canım ...

eşimde diyo, temmuzda başlarız ağustosda hamile kalırsın , nisanda doğr :) anası gibi nisanda doğsun diyoo ...sanki hemen ilk ayda tutcak

bazen oluyor canım böyle bende çalışırken öyle kalkardım bazen insan yoruluyor miskinlik yapmak istiyor zaman zaman
hayırlısı olsun cnım sizin için yavaş yavaş herkes hamiş kalıcak desene ne güzel bakalım sıradaki hamiş kim olacak

zuzum hayırlısı olsun sizin için belli olmaz ilk aydada kalırsın hamile

bende varım kızlar bizde korunmuyoruz artık pazartesi reglim bitti netten hamile kalabileceğim günlerin en şşanslı günüm 31.12-05.01 arası işallah ilk ayda tuar ne güzel olur

hiç seni yalnız bırakır mıyım dilek

Nekkk Gerçekmii yaa
..
Dilek seni yalnız bırakmıcam canım bi tarih yokki daha ayy böyle oluncada geç kalmış gibi hissediyorum amaaaa:26:
yok yok geç diil benim için :18:
canım hemen istiyorsanız şimdiden bırakın çünkü korunmayı bırakır bırakmaz tutmayabilir bizim 9. ayda tuttu
gerçekten mi
bende varım kızlar bizde korunmuyoruz artık pazartesi reglim bitti netten hamile kalabileceğim günlerin en şşanslı günüm 31.12-05.01 arası işallah ilk ayda tuar ne güzel olur
hadi bakalım yılbaşı gecesi sıkı bi çalışma ile amaca ulaşılır inş

mesela ben riskli (bana göre) günlere falan takılmıoum dikkat etmioum yani
aaa o günlerdeyiz bi kaza olursa falan die
benimde 24-29 aralıkmış şimdi zeynep söleyince baktım
ama bi önemi yok akşam eşimle randevulaştım nevra hesaplasın dursun napim

ama ben koç, eşim yengeç ....

biliyosun, zıt kutuplar birbirini çeker

ama evet çocuğum inat olur, valla küçük müçük demem ,bende oturur onunla inatlaşırım
sen ağustosta doğur, aslan ile koç çok iyi anlaşır sağlıkla gelsin de burcu hiiiç önemli değil :))

karar alındı yani hayırlısı canım yarenayda istio zuzununda tarih belli
özgede durum nedir
bi ben mi kalıoum yaa :26:
özge de istiyo aslında, kararsız gibi gibi bence
Nekkk Gerçekmii yaa
..
sen daha küçüksün canım, eşinin yaşı da senle aynı diye hatırlıyorum ben o yaşlarda olsam hiiç düşünmez baya bi ertelerdim..ama yaş geçiyo işte :/

yok tatlım, hemen istemiyoruz. nezaman tutarsa nisandan sonra ama.. öyle plan yaptık :)
sıradaki hamiş sen ve yarenay olur, ikiniz çalışmalara başladınız şimdilik

inşallah canımm :))
ama ama ya bizim gibi ilk denemede tutarsa
dimmi, o yüzden nisanı beklemek lazım

Eşimle 6 yaş var nekk yok şuan hazır diilim ben ama hani siz böyle olunca yetişemicekmişim gbi oluyo :26::44:2.cilerinize mi yetişirim artık ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…