karar alındı yani hayırlısı canım yarenayda istio zuzununda tarih belli
özgede durum nedir
bi ben mi kalıoum yaa :26:
teşekkür ediyorum, böyle gururlanıyorum felan teyze oldum ben de
Allahım bizlere de nasip etsin inşallahkokliycam herkes için pamuk prensesi
..
kızlar biz de 4 ay sonra korunmayı bırakıyoruz, az kaldı :))
teşekkür ediyorum, böyle gururlanıyorum felan teyze oldum ben de
Allahım bizlere de nasip etsin inşallahkokliycam herkes için pamuk prensesi
..
kızlar biz de 4 ay sonra korunmayı bırakıyoruz, az kaldı :))
ben rulo şeklinde sarıyorum ya açılmıyo zuzuşum :26:
böyle 4 e bölüyorum ya o minik parçalı biraz açıyorum sonra bi ucundan yuvarlamaya başlıyorum öyle :26: ama tadını sevdiyseniz gerisi önemli değil
bilmiyorum tatlım ya, öyle bi kalkmak istemedim bugün. keşke çalışmasam evde otursam modunda çıktım evden. geç kaldım da biraz, servis beni beklemiş.. kitap okuyayım bari bugün, geçer zaman :/
benimki lafta kuzum, vermezler hafta içi.
cumartesi gelmiycem ama, misafirim var diycem izin istiycem.
nekk hayırlısı canım ...
eşimde diyo, temmuzda başlarız ağustosda hamile kalırsın , nisanda doğr :) anası gibi nisanda doğsun diyoo ...sanki hemen ilk ayda tutcak
hiç seni yalnız bırakır mıyım dilek
NekkkGerçekmii yaa
..
Dilek seni yalnız bırakmıcam canım bi tarih yokki daha ayy böyle oluncada geç kalmış gibi hissediyorum amaaaa:26:
canım hemen istiyorsanız şimdiden bırakın çünkü korunmayı bırakır bırakmaz tutmayabilir bizim 9. ayda tuttu
hadi bakalım yılbaşı gecesi sıkı bi çalışma ile amaca ulaşılır inşbende varım kızlar bizde korunmuyoruz artık pazartesi reglim bitti netten hamile kalabileceğim günlerin en şşanslı günüm 31.12-05.01 arası işallah ilk ayda tuar ne güzel olur
canım hemen istiyorsanız şimdiden bırakın çünkü korunmayı bırakır bırakmaz tutmayabilir bizim 9. ayda tuttu
sen ağustosta doğur, aslan ile koç çok iyi anlaşırama ben koç, eşim yengeç ....
biliyosun, zıt kutuplar birbirini çeker
ama evet çocuğum inat olur, valla küçük müçük demem ,bende oturur onunla inatlaşırım
özge de istiyo aslında, kararsız gibi gibi bence
karar alındı yani hayırlısı canım yarenayda istio zuzununda tarih belli
özgede durum nedir
bi ben mi kalıoum yaa :26:
sen daha küçüksün canım, eşinin yaşı da senle aynı diye hatırlıyorum ben o yaşlarda olsam hiiç düşünmez baya bi ertelerdim..ama yaş geçiyo işte :/NekkkGerçekmii yaa
..
Dilek seni yalnız bırakmıcam canım bi tarih yokki daha ayy böyle oluncada geç kalmış gibi hissediyorum amaaaa:26:
yok tatlım, hemen istemiyoruz. nezaman tutarsa nisandan sonra ama.. öyle plan yaptık :)canım hemen istiyorsanız şimdiden bırakın çünkü korunmayı bırakır bırakmaz tutmayabilir bizim 9. ayda tuttu
sıradaki hamiş sen ve yarenay olur, ikiniz çalışmalara başladınız şimdilikbazen oluyor canım böyle bende çalışırken öyle kalkardım bazen insan yoruluyor miskinlik yapmak istiyor zaman zaman
hayırlısı olsun cnım sizin için yavaş yavaş herkes hamiş kalıcak desene ne güzel bakalım sıradaki hamiş kim olacak
zuzum hayırlısı olsun sizin için belli olmaz ilk aydada kalırsın hamile
inşallah canımm :))bende varım kızlar bizde korunmuyoruz artık pazartesi reglim bitti netten hamile kalabileceğim günlerin en şşanslı günüm 31.12-05.01 arası işallah ilk ayda tuar ne güzel olur
dimmi, o yüzden nisanı beklemek lazımama ama ya bizim gibi ilk denemede tutarsa
ama ama ya bizim gibi ilk denemede tutarsa
yok yok geç diil benim için :18:
gerçekten mi
hadi bakalım yılbaşı gecesi sıkı bi çalışma ile amaca ulaşılır inş
ben az önce yeğenimin tekmesini hissettimmmm
özge de istiyo aslında, kararsız gibi gibi bence
sen daha küçüksün canım, eşinin yaşı da senle aynı diye hatırlıyorum ben o yaşlarda olsam hiiç düşünmez baya bi ertelerdim..ama yaş geçiyo işte :/
Eşimle 6 yaş var nekk yok şuan hazır diilim ben ama hani siz böyle olunca yetişemicekmişim gbi oluyo :26::44:2.cilerinize mi yetişirim artık ne
biz 2. yi 2 sene sonra yapcakmışız babamız öle istiyormuş ban soran yook
Eşimle 6 yaş var nekk yok şuan hazır diilim ben ama hani siz böyle olunca yetişemicekmişim gbi oluyo :26::44:2.cilerinize mi yetişirim artık ne
6 yaş mı var aranızdaşaşırdım aynı yada 1 2 yaş gibi fotodan öle anlaşılıo :44:
biz 2. yi 2 sene sonra yapcakmışız babamız öle istiyormuş ban soran yook
artık babanneniz de cinsiyetine karar verir. Tövbe tövbe ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?