karar alındı yani hayırlısı canım yarenayda istio zuzununda tarih belli
özgede durum nedir
bi ben mi kalıoum yaa :26:
canım hemen istiyorsanız şimdiden bırakın çünkü korunmayı bırakır bırakmaz tutmayabilir bizim 9. ayda tuttu
zuzum hayırlısı olsun sizin için belli olmaz ilk aydada kalırsın hamile
sen ağustosta doğur, aslan ile koç çok iyi anlaşırsağlıkla gelsin de burcu hiiiç önemli değil :))
bende varım kızlar bizde korunmuyoruz artık pazartesi reglim bitti netten hamile kalabileceğim günlerin en şşanslı günüm 31.12-05.01 arası işallah ilk ayda tuar ne güzel olur
ama ama ya bizim gibi ilk denemede tutarsa
artık babanneniz de cinsiyetine karar verir. Tövbe tövbe ...
ya hakikaten sölediniz mi cinsiyet olayını erkek olmayabilirmiş die :44:
canım hadi hayırlısı olsun
canım ilk denemede tutarsa da bişi kaybetmezler ha 3 ay erken doğmuş ha geç
ben az önce yeğenimin tekmesini hissettimmmm
aaaaaaaa
Eşimle 6 yaş var nekk yok şuan hazır diilim ben ama hani siz böyle olunca yetişemicekmişim gbi oluyo :26::44:2.cilerinize mi yetişirim artık ne
aa evet diloşum ben ocak sonunda alıyım hiiç aklımda yoktu walla :)) 3 ay önden kullanmam yeterli olur inş..amaa o zaman plnlı bebiş olmamış olur, nekk folik asite başla şimdiden bence.
evet zuzum olabilir ben hapla korundum 6 ay:44:
ben bekleyebilirimözge sen ne diosun
ay allahım ya bizim bu yemek yapan abla git gide yemeklerini az yapmaya başlar oldu. hazır çorba vardı almadım zaten tencerenin dibinde azcık kalmıştı bi kaşık mantar sote aldım börek kalmamış diye bir dilim verdi herkes ikişer tane yemiş. bide şekerpare vardı hazır olanlardan. 2 tane ondan yedim azcık mantar yedim bi böreğimide sardım yanıma aldım birazdan yerim diye. eline sağlık bile demedim. çıkarkende bi abi yeğenimize iyi bak he falan dedi. önce siz bana iyi bakın dedim çıktım
Elfi adamın suçu neydi ki iyi niyetle söylemiş. Yemek olayınıda konuşun işyerince memnun değiliz diye.
evet elfi madem yemekelrden yaana sıkıntınız var toplu bir haldeyken konuşun herkes rahatsızlığını dile getrisin alternatif çözüm yolları bulunsun
erken çıksan canım yemeğie? sonlara kalınca burda da benzer şeyler yaşanabiliyor (nadir ama bizim amca çok yapıyor yemek)ay allahım ya bizim bu yemek yapan abla git gide yemeklerini az yapmaya başlar oldu. hazır çorba vardı almadım zaten tencerenin dibinde azcık kalmıştı bi kaşık mantar sote aldım börek kalmamış diye bir dilim verdi herkes ikişer tane yemiş. bide şekerpare vardı hazır olanlardan. 2 tane ondan yedim azcık mantar yedim bi böreğimide sardım yanıma aldım birazdan yerim diye. eline sağlık bile demedim. çıkarkende bi abi yeğenimize iyi bak he falan dedi. önce siz bana iyi bakın dedim çıktım
ben az önce yeğenimin tekmesini hissettimmmm
ay allahım ya bizim bu yemek yapan abla git gide yemeklerini az yapmaya başlar oldu. hazır çorba vardı almadım zaten tencerenin dibinde azcık kalmıştı bi kaşık mantar sote aldım börek kalmamış diye bir dilim verdi herkes ikişer tane yemiş. bide şekerpare vardı hazır olanlardan. 2 tane ondan yedim azcık mantar yedim bi böreğimide sardım yanıma aldım birazdan yerim diye. eline sağlık bile demedim. çıkarkende bi abi yeğenimize iyi bak he falan dedi. önce siz bana iyi bakın dedim çıktım
nekkk ya dr görünmedenmi alıcaksın folik asitmi nedirr ...
ben çalışmalara başlamadan önce dr gidermiyim bilmiyorum bile :) çokmu gerekli sizce folik asit ,çalışmalara başlamadan öncesi için diyorum :) yani hamile kaldığında dr vermiyomu zaten
erken çıksan canım yemeğie? sonlara kalınca burda da benzer şeyler yaşanabiliyor (nadir ama bizim amca çok yapıyor yemek)
hem masalar felan temiz olmuyo.. biz en birinci çıkıyoruz kızlarla 12 de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?