2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

folik asit çok önemli canım ya. bizde karar verince başladım hemen. halada kullanıyorum

folik asit gebeliğin ilk günlerinde önemlidir sen zaten hamile kaldığını anladığında nöral gelişimdeki en kritik aşamalar atlatılmış oluyor o yüzden hamile kalınmadan evvel başlanmalı.

zuzum doktorlar söylüyor zaten folik asit alın diye gittiğinde bana söyledi hatta hamile kaldığında 3ay bitene kadar kullan dedi

folik asit çok önemli canım ya. bizde karar verince başladım hemen. halada kullanıyorum

ben 9 ay içtim deyince beni bıraktırmıştı 5. haftamda. Vücut depolamıştır fazlası sakıncalı olabilir dedi. Ben de almadım sonra ama 8 ay düzenli her gün içmiştim son ayda da işte ara ara aklıma geldikçe içmiştim

hamil kalmadan önce kullansanız daha iyi hamile kalınca veriliyo kullanıosun ama dr gidip sorsanız size hemen folic asit vericek zaten

folik asit gebeliğin ilk günlerinde önemlidir sen zaten hamile kaldığını anladığında nöral gelişimdeki en kritik aşamalar atlatılmış oluyor o yüzden hamile kalınmadan evvel başlanmalı.

zuzum doktorlar söylüyor zaten folik asit alın diye gittiğinde bana söyledi hatta hamile kaldığında 3ay bitene kadar kullan dedi

hmm anladım , pek ilgilenmiyorum ya bu konuyla, bilmiyodum :26:

fatma okucam şimdi yazını, sağol

canım sıkılıyor uykum var iş yapasım yok

aynen yaaa öğlen de uyudum ama geçmedi uyumak istiom eşim de dün yılbaşı hediyeni beğendim alcam diyip beni heycanlandırdı kıyafet olduğunu anladım ama ne olduğu sürprizmiş gitti dolabıma filan baktı çünkü öyle bir şeyin yokmuş iyi dedi

bende evde olmak istiyorum, biraz uyusam iyi olur valla

aslında arşivde çekyat var bitane gidip uyusammı ne :))

öğlen nerde uyudun

ohhh gelsin ciciler bende eşime parfüm alıcam, en sevdiği parfümü bitmiş, adını unuttumda :26: alma bişey dedi ama, küçükde olsa alayım,kıyamam kocama

benide azad etsinler ve gidim
çok uykum var duramıoum valla

bu ne kızlar ya hepimize uyku bastırmış
öğlen nerde uyudun

ohhh gelsin ciciler bende eşime parfüm alıcam, en sevdiği parfümü bitmiş, adını unuttumda :26: alma bişey dedi ama, küçükde olsa alayım,kıyamam kocama

canım başka sessiz sakin bi oda var oraya geçtim koltuğun birini geriye yatırıp üstüme de bi hırka ohh mis gibi uyumuşum 50 dakka filan

ben de kazak aldım eşime çünkü ilk evlendiğimizde bilmediğim için bütün kazaklarının içine etim makinada 1200 devirde sıktırınca hepsi XXL oldu

uykusu gelenler buyursun! Ay bir özledim ki türk kahvesini burnumda tütüyor hamilelikte zararlı diye içemiyorum

uykusu gelenler buyursun! Ay bir özledim ki türk kahvesini burnumda tütüyor hamilelikte zararlı diye içemiyorum

herhalde şuan hamile olsaydım kahve içememek bile beni okadar çok mutlu ederdi anlatamam bence anne olucağın için çok şanslısın sağlıkla kavuş inşallah bebeğine canım bence onu beklerken çakilen her çile kutsal

:126:
tşk ederizzz
benm de canım istiyor bazen ama benm eşim Türk kahvesi neskafe vs... hiç bi kahve türünü içmez, 7 yıldır birlikteyiz bir kez olsun neskafe içiremedim mesela.
canım isteyince sütü ısıtırken içine Türk kahvesi koyuyorum azcık şeker, Türk kahvesi fincanlarımıza koyuyorum eşimle içiyoruz, bu şekilde sevdi. çok canın istiyorsa sen de öle iç canım. bi de ben evde şu neskafe hazır Türk kahvesinden bulunduruyorum ondan bikaç kez içtim.
doğumda gelenler için de alcam hazır tek kullanımlık Türk kahvelerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…