evet en az 2 ay öncesinden başlanması iyi olurmuşamaa o zaman plnlı bebiş olmamış olur, nekk folik asite başla şimdiden bence.
biz hiç bi şey kullanmıyoduk demek ki ondan hemen oluverdiii, amaan ii ki de oldu önceden böle anlamazdım anneliği, hamileliği.
nekkk ya dr görünmedenmi alıcaksın folik asitmi nedirr ...
ben çalışmalara başlamadan önce dr gidermiyim bilmiyorum bile :) çokmu gerekli sizce folik asit ,çalışmalara başlamadan öncesi için diyorum :) yani hamile kaldığında dr vermiyomu zaten
ben çalışmalara başlamadan önce dr gidermiyim bilmiyorum bile :) çokmu gerekli sizce folik asit ,çalışmalara başlamadan öncesi için diyorum :) yani hamile kaldığında dr vermiyomu zaten
folik asit çok önemli canım ya. bizde karar verince başladım hemen. halada kullanıyorum
hamil kalmadan önce kullansanız daha iyi hamile kalınca veriliyo kullanıosun ama dr gidip sorsanız size hemen folic asit vericek zaten
folik asit çok önemli canım ya. bizde karar verince başladım hemen. halada kullanıyorum
folik asit gebeliğin ilk günlerinde önemlidir sen zaten hamile kaldığını anladığında nöral gelişimdeki en kritik aşamalar atlatılmış oluyor o yüzden hamile kalınmadan evvel başlanmalı.
zuzum doktorlar söylüyor zaten folik asit alın diye gittiğinde bana söyledi hatta hamile kaldığında 3ay bitene kadar kullan dedi
önce siz bana iyi bakın dedim çıktım
canım sıkılıyor uykum var iş yapasım yok
aynen yaaa öğlen de uyudum ama geçmedi uyumak istiomeşim de dün yılbaşı hediyeni beğendim alcam diyip beni heycanlandırdı kıyafet olduğunu anladım ama ne olduğu sürprizmiş gitti dolabıma filan baktı çünkü öyle bir şeyin yokmuş iyi dedi
benide azad etsinler ve gidim
çok uykum var duramıoum valla
öğlen nerde uyudun
ohhh gelsin cicilerbende eşime parfüm alıcam, en sevdiği parfümü bitmiş, adını unuttumda :26: alma bişey dedi ama, küçükde olsa alayım,kıyamam kocama
canım sıkılıyor uykum var iş yapasım yok
ben de kazak aldım eşime çünkü ilk evlendiğimizde bilmediğim için bütün kazaklarının içine etim makinada 1200 devirde sıktırınca hepsi XXL oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?