benim günde 2-3 bardak içtiğim oluo ama o benim uykumu kaçırmıo valla artık
başka bişiler lazım bana
yoğurt yemiştim oda iice kötüleştirdi sanırım
ya akşamada yemeğim yok halimde yok
aşırı uykum var napsam ki
canım başka sessiz sakin bi oda var oraya geçtim koltuğun birini geriye yatırıp üstüme de bi hırka ohh mis gibi uyumuşum 50 dakka filan
benim kahve ile aram yok zaten iyi oldu. çayı da azalttım :))
ay benimde yemeğim yok dünde yoktu eşim bi anda avm nin orda in dedi. avm de buluştuk yemek yedik. zararlı bişey yedim yine. hamburger yedim ama canım istedi napim :)) sinemaya gidecektik filmleri beğenmedik dolaştık baya. sonra bi akrabaya gittik 11 e kadar oturduk eve gelinceye kadar 11:30 oldu üzerini çıkar elini yüzünü yıka 12 oldu yemek yapmaya vaktim kalmadı. brokoli haşlıyayım salatasını yaparım ekşi ekşi... evde patlıcan biber kabak domates var türlü tarzı bişey mi yapsam acaba
ilk trimesterin özelliği görülüyor buradaekşiii
benim evde ıspanağım var ama şuanki psikolojimin göz önünde bulundurursak gidip onu yapamam
hadi yaptım yanına ne yapcam ki?
birde havuç salatası yapmalıyım havuçlar kötü olacak valla onları pişirip yoğurtlamalıyım hazır duruo dolapta akşamları çıkarıp üzerini süslüoum tmm
2 kilo falan havucum var
ıspanağın yanına bilmioum
birde bana kendi yaptığınız ıspanak yemeklerinden bahsedin bakimmm
ilk 3 ay böylemi olur :)) ekşi hastası oldum
evet cnım ilk 3 ay bütün hamileler ekşi yemek istermiş.
dün turşuyu eşim şaşaldan çıkardı saklama kabına aldı mutfak nasıl turşu kokuyor ama ben bayıldım o kokuya :) sonra dedim ekşi ne yesemki yeşil zeytin yerken eşim yakaladı napıyosun diye.dedim canım ekşi bişeyler istedi turşu acıdır dimi dedim. baktık acı değildi akşam bolca yicem. biber turşusunuda sevmezdim sözde :)))
Benim dolapta mantarım var nasıl yapsam ki hiç yapmadım mantar :26:
bi kere yapmıştım galiba nettn bakarak unuttum onu da ne yemeği yapsam :44:
ben hala ekşi istiyorum bazen, dün eşimle çarşıda dolanırken zeytincinin önüne geldik ımmm nasıl canım çekti ekşi ekşi yeşillerinden :))) evde de öyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?