günaydın kızlar.
yeni yıla çok az kaldı :))))))))
yok kız sırf inadından yaptı onu, biliyorum ben. dün akşam atıştık zaten sürekli. yemek de yapmadım. gelmiş bana diyo, hiç düşünmedin mi bu adam işten aç gelir diye? ben de dedim, sen dün akşam düşündün mü beni, bu kızın işyerinde yeterince stresi var, acık birşeylerin ucundan tutayım die? nasıl oluyormuş karşı tarafın seni düşünmemesi dedim. bi de o bardakları kaldırmadığı gün, kahve yapıp getirmişti. diyo önüne bardakları getirince sorun yok, bardakları götürmeyince böyle mi oluyo? vayyy bunun lafını mı yapıyon sen şimdi bana dedim. ondan sonra baktım makarna yapmış. getirdi bana da bir tabak. inadımdan yemedim ben deyemeğini ye falan dedi, yok dedim ya ayağıma getirdin ya sen yemeği yersem buna da laf edersin. yok etmicem dedi, yemicem ben dedim. sonra ben bulaşıkları yıkarken yanıma geldi, benimkileri yıkamasaydın ben yıkardım dedi gitti. gittim arkasından gel dedim, bunlar ortak bulaşıklar. ben yıkıcam sen durula, öyle laf atıp kaçmakla olmuyo bu işler. duruladı bulaşıkları, elleri suyun soğukluğundan kıpkırmızı oldu üzüldüm aslında ama, belki anlar beni biraz. sonra gittik yattık, sarıldık falan. sabah da hala atışıyoduk
günaydın millet
bu son gün diodum ama bu toplantı olayı beni kastı
bugün sölicem.
Ben bu cmt çalışmıo olduğum için ve yılbası nedeniyle 3-4 hft önceden plan yaptım. Akşam evimde yatılı misafir olacak kimseye gelmeyin diemem ve saat 4 gibi yola çıkcaz gölbaşına gidilcek benim otobusle gitme şansım yok arabalarla gidilcek. Sizde bende zor durumda kalmayalım daha uygun bişi bulabilirsek çok sevinirim dicem.
2-4 arası gelebilirim ama 4te çıkmak zorundayım dicem 2deymiş toplantı sanırım.
işte bunu da cumadan gelince sölicem adam daha sakin olur
ne bileti :44:Dilek bilet aldık iptal ettiremem bu saatten sonra de.
Biz de çalışacakmışız galiba sinir oldumm yaa resmi tatil normalde çalıştırmaya bayılıyorlar çalışınca da bişe yapıyoruz sanki oturuyoruz bol bol.
Eşim de çalışmıyo cumartesi pazar
eşim:"bırrrak hepsini ben yıkarım, bir daha da yemek yapma bana, çamaşırımı bile yıkama" inatlaşır uzatırdı :105:
şimdimi geldi aklına falan derse , sende dersin ... bi baktım iptal edebilirmiyim diye ağız yokladım ama yok, söz var ortada dersin
benimkide aynı tonla çıkışırdı amaama bırak ben yıkarım demezdi
Bizde bu sahne şöyle olurdu; eşim:"bırrrak hepsini ben yıkarım, bir daha da yemek yapma bana, çamaşırımı bile yıkama" inatlaşır uzatırdı :105:
size
kademe kademe bizim kocişlerin huyları baksana bu durumda yaren şanslı çıkıyor
yarennnnhemen eşinle akşam barışıyosun
sizin kaynınla ilgili olay ne oldu canım? barışmışlar mı eltinle?
ben o yazmak istemediğin şeyi öğrenemedim hala, msn yok burda biriniz de faceden felan konuyu özet geçmediniz aşk olsun size
gunaydın kızlar akşam 9 gibi bir uyumuşm sabah 7 ye kadar yerime nasıl gittim hatırlamıyorum
Bim'e gitcez bugün cuma bi sürü şey gelmiş ama param yok hiç inş. avans verirler yarına
ozaman kulağıma fısıldayıver
aneemmm, sen sormadınki bize ... bana özge sağolsun yazdı :) tabisi ben sorduydum... sana yazdılar diye hiç şeytmedim :26: gerçi genede pek net bişey yok nekk :)) dahada karışık :)
gunaydın kızlar akşam 9 gibi bir uyumuşm sabah 7 ye kadar yerime nasıl gittim hatırlamıyorum
elfiş ya sen çalışıyorsun hamilesin kaynanan yapsa ya çamaşır yemek vs. Allah Allah yaaa.
ozaman kulağıma fısıldayıver
kızlaar, yılbaşında gelecek olan arkadaşlar iptal oldu ben de eşimin çoook sevdiği bir arkadaşıyla eşini çağırdım, sürpriz yapcaz eşim diğer arkadaşlar geldi sanacak içeri bi girecek çok sevdiği arkadaşı. Menüyü evde olanlara göre yapiim eşimden kart isemeyim diorum yazayım da siz söleyin az mı bişe ekleyim mi?
Mercimek çorba
tavuk sote
pilav
salata
ortaya patates biber kızartma-barbunya pilaki ya da kuru fasulye piyazı
cips-mısır patlağı-yemiş-yaş pasta
alkolü de biz yemeği toplarken gidip alırlar ben alamam maddiyatım yetersiz :)
zuzu o kahvaltı takımlarından her bime 5 tane geliyormuş insanlar erkenden sıraya girip alıyorlarmış öyle okumuştum facede.
sağol zuzum, ay sonu evde de pek bişe kalmadı eşime de yansıtmadan böyle halledeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?