2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gece sarılıyonda, sabah niye tartışıyon gene :)))

bide üzülmene gerek yok, onun eli kızarmasaydı, senin elin kızarcaktı, o üzülsün," karıcımın herakşam elleri kızarıyo böle "diye

ay bende yangına körüklemi gidiyom ne :26: ama yalan sölemiyomki :44:

şimdimi geldi aklına falan derse , sende dersin ... bi baktım iptal edebilirmiyim diye ağız yokladım ama yok, söz var ortada dersin

..

günaydın buarada :) valla benimde yarın gelmemem lazım , banada 4 gibi gelcek var, tavuk falan mezeler yapılcak bende 7de herkes gelicek ....

ne bileti :44:
aslında eskişehire gidiouz dicektim ama bu akşam için vazgeçtim doğruyu sölicem bakalım nolcak:26:

eşim:"bırrrak hepsini ben yıkarım, bir daha da yemek yapma bana, çamaşırımı bile yıkama" inatlaşır uzatırdı :105:

benimkide aynı tonla çıkışırdı ama ama bırak ben yıkarım demezdi

şimdimi geldi aklına falan derse , sende dersin ... bi baktım iptal edebilirmiyim diye ağız yokladım ama yok, söz var ortada dersin

benimki senin patron gibi diil ki ona benzer bişi dersede
diğer küçük patronla tartışmalı olduğum için böle bişiyi bana hbr vermedi dicem zaten öle oldu dün akşam çıkarken diger ark sordu zoraki cvp verdi hıııı 2de die
dün siz çıktıktan sonra öğrenebildim tam saatini ve durumu derim o kadar takılmaz yaa (yani inşallah)
hem gelmicem demioum ki toplantı 2deyse nie 12de geliyim ki
çalışan dr 3te gelcekmiş o gelince başlıcak misal toplantı 2 saat boş beleş konuşcak saat olacak 5-6
al işte 12den 6ya belki 7 çıkış saatini bekle dicek bilemezsin ki

amannnn

benimkide aynı tonla çıkışırdı ama ama bırak ben yıkarım demezdi
kademe kademe bizim kocişlerin huyları baksana bu durumda yaren şanslı çıkıyor
yarennnn hemen eşinle akşam barışıyosun

sizin kaynınla ilgili olay ne oldu canım? barışmışlar mı eltinle?
ben o yazmak istemediğin şeyi öğrenemedim hala, msn yok burda biriniz de faceden felan konuyu özet geçmediniz aşk olsun size

Bizde bu sahne şöyle olurdu; eşim:"bırrrak hepsini ben yıkarım, bir daha da yemek yapma bana, çamaşırımı bile yıkama" inatlaşır uzatırdı :105:
size

aneemmm, sen sormadınki bize ... bana özge sağolsun yazdı :) tabisi ben sorduydum... sana yazdılar diye hiç şeytmedim :26: gerçi genede pek net bişey yok nekk :)) dahada karışık :)

Dilek otobüs bileti aldık kaç gün önceden iptal ettiremem ettirsem de tekrar yer bulamam o saatten sonra de dicektim de sen zaten ne diceğini bulmuşsun.. Birde şu konuya açıklık getir istersen canım tam olarak.
Nekim sen sormadın ki bana bişi zuzu sordu onada anlattım zaten de yine de burda konuşulmicak bi konu değil ki bu anlatabilir dilek sanırsam :26:
...
Bim'e gitcez bugün cuma bi sürü şey gelmiş ama param yok hiç inş. avans verirler yarına

gunaydın kızlar akşam 9 gibi bir uyumuşm sabah 7 ye kadar yerime nasıl gittim hatırlamıyorum

Bim'e gitcez bugün cuma bi sürü şey gelmiş ama param yok hiç inş. avans verirler yarına

dün baktım, güral por. 6 kişilik kahvaltı takımı 40 tlcik :))

önümüzdeki haftayada mumluklar geliyo 4,25 mi nee... bitane grilisi hoşuma gitti afişte, alıcak eşim haftaya

biz yarın annemlere davetliyiz.. iş çıkışı direk oraya gidicem eşimde geç gelicek çünkü işyerinde sayım varmış.. bugünden evi süpürücem ütüm var ütü yapıcam. dünde geç gittik eve eşim alamadı bizi. sevkiyata yollamışlar bizim servisle kaynanamı aldık eve yürüme mesafesi 20 dk. tin tin yürüyerek oldu 40 dk.. dondum resmen. tam yukarı çıkarken komşu kapıyı açtı bi dk. beklermisin dedi. bi tabak dolusu içli köfte verdi o kadar iyi oldu ki. onunla karnımızı doyurduk dedim yarına yemek yok en iyisi gireyim mutfağa bi el atayım. patlıcan yemeği yaptım eşimde brokoli haşladı kestane çizdi. mutfağı birlikte topladık belim koptu tabi kaynanam üçlü koltuğa yine uzanmış ufonun karşısına.. belim kopuyordu bende ikiliye uzandım böyle gelsene orda üşürsün dedi yok iyiyim dedim. trip yaptım sanırım :) eşime dedim hadi yatak odasını toplayalım sabah dağınık bırakmıştık topladık yatağı düzelttik off bir sürü işim var ya daha çamaşırları toplicam banyo yapıcam deyip kaynanamın taklidi gibi yaptım yalandan. baktım daha dizi bitmeden en iyisi ben yatayım dedi gitti yattı bende hemen koltuğa uzandım çamaşırlarında yarısını topladım :) biraz kendime geldikten sonra banyo yaptım çıkınca kestanelerde hazırdı yedik yattık :))

aneemmm, sen sormadınki bize ... bana özge sağolsun yazdı :) tabisi ben sorduydum... sana yazdılar diye hiç şeytmedim :26: gerçi genede pek net bişey yok nekk :)) dahada karışık :)
ozaman kulağıma fısıldayıver
gunaydın kızlar akşam 9 gibi bir uyumuşm sabah 7 ye kadar yerime nasıl gittim hatırlamıyorum

güzelce dinlenmişsindir, iyi olmuş iyi :))

kızlaar, yılbaşında gelecek olan arkadaşlar iptal oldu ben de eşimin çoook sevdiği bir arkadaşıyla eşini çağırdım, sürpriz yapcaz eşim diğer arkadaşlar geldi sanacak içeri bi girecek çok sevdiği arkadaşı. menüyü evde olanlara göre yapiim eşimden kart isemeyim diorum yazayım da siz söleyin az mı bişe ekleyim mi?
mercimek çorba
tavuk sote
pilav
salata
ortaya patates biber kızartma-barbunya pilaki ya da kuru fasulye piyazı
cips-mısır patlağı-yemiş-yaş pasta
alkolü de biz yemeği toplarken gidip alırlar ben alamam maddiyatım yetersiz :)

elfiş ya sen çalışıyorsun hamilesin kaynanan yapsa ya çamaşır yemek vs. Allah Allah yaaa.

kızlar ne bilim yazmak istemedim buraya
eltim falanda girio arada siteye ne bilim işte :26:
nekim özel msj çekioum sana

zuzu o kahvaltı takımlarından her bime 5 tane geliyormuş insanlar erkenden sıraya girip alıyorlarmış öyle okumuştum facede.

elfi maşallah ne kadar çok iş yapıyorsunuz gidince ben de dün beyazlarımı atmıştım sabah evin içine dağıttım akşam ben gidene kadar kurur umarım

ozaman kulağıma fısıldayıver

dilek ,yazayım özelden demiş :)

çok güzel canım , bence tam yerinde, iyidir, fazlasına gerek yok ...içkiyide aynen öle yapsınlar :13:

zuzu o kahvaltı takımlarından her bime 5 tane geliyormuş insanlar erkenden sıraya girip alıyorlarmış öyle okumuştum facede.

doğrudur canım ... Almak isteseydik ayırtabilirdik , çalışanlar eşimin arkadaşı bide nerdeyse herakşam giriyoruz bime ... Ama ben istemedim, buay çok açıldık, zaten düdüklü aldı bana..istemeye yüzüm yok

Ben daha bişey alamadım kocişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…