- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
sağol zuzum, ay sonu evde de pek bişe kalmadı eşime de yansıtmadan böyle halledeyim.
Dilek otobüs bileti aldık kaç gün önceden iptal ettiremem ettirsem de tekrar yer bulamam o saatten sonra de dicektim de sen zaten ne diceğini bulmuşsun.. Birde şu konuya açıklık getir istersen canım tam olarak.
Nekim sen sormadın ki bana bişi zuzu sordu onada anlattım zaten de yine de burda konuşulmicak bi konu değil ki bu anlatabilir dilek sanırsam :26:
...
Bim'e gitcez bugün cuma bi sürü şey gelmiş ama param yok hiç inş. avans verirler yarına
yaa ben de çok seviyorum o bimin cuma günlerini, bekarken eski işyerimin yanında vardı çeyizime tost mak. ketıl felan hep ordan almıştım
dün baktım, güral por. 6 kişilik kahvaltı takımı 40 tlcik :))
önümüzdeki haftayada mumluklar geliyo 4,25 mi nee... bitane grilisi hoşuma gitti afişte, alıcak eşim haftaya
aldım kuzum, mersikızlar ne bilim yazmak istemedim buraya
eltim falanda girio arada siteye ne bilim işte :26:
nekim özel msj çekioum sana
bende akşama gidince dolma doldurcam hemen onu pişircem, çorba yaparım bide .... 2 sepet çamaşır katlancakdolabımı düzenlicem, toz alıcam .... kaynım buakşam edirneye kız arkisinin yanına gidiyo yılbaşına, p.ertesi sabah dönücek .... onun ütülenceği varsa onları ütülücem .... yarın çalışırsam eğer ev hazır olsun :))
dün geçen seneki yılbaşı ağacımızı aradık kaynanamın evinde... ağacı hiç süslerini çıkarmadan ölece ikiye kıvırmış koymuş koltuğun altına, kırılmış ağaçeşim annesine laf saya saya zor çıkardı süsleri ... yarın ağaç alıcak, bende burdan kar spreyi alıcam .... akşam süslücez ağacımızıda
yaa ben de çok seviyorum o bimin cuma günlerini, bekarken eski işyerimin yanında vardı çeyizime tost mak. ketıl felan hep ordan almıştımama burda yokk kıskançlandım şimdi :26:
Nie öle katalayıp kırmış dikkat etmemiş ki. Yazık şimdi bi daha alıncak. Neyse canım süslemek de zevkli
yaa ben de çok seviyorum o bimin cuma günlerini, bekarken eski işyerimin yanında vardı çeyizime tost mak. ketıl felan hep ordan almıştımama burda yokk kıskançlandım şimdi :26:
aldım kuzum, mersi
Aaa kıvırp koymuş mu yazık olmuş ağaca
Bizde alacaz yılbaşı ağacı biz annemlere gidicez yılbaşında kardeşim ve eşide gelcek oraya orda toplanacaz ama önce k.v ye gideriz orda otururuz kesin yemek yeriz bırakmaz 9a 10a kadar..
Kıskançlanmanı yirim senin hiç mi yok evinizin orda felan kuzum hafta sonu falan baksan yine kalıyor ürünlerden.
bu evden taşınıcaz ya yazın, bime yakın olsun bakıcam yeni tutacağım eviştekatlamış .... bari süsünü çıkart dimmi, yok kıvırmış koymuş direk ..eşim bayaa sinirlendide ben sakinleştirdim, tamm napalım bişey olmaz diye diye ... ama kendi şeysi olsa öle kıvırıpda koymazdı yanii dimi neyse...
nekk ben hiç bimden almazdım, hiçbişey hemde ...çinkim senin şimdiki durumun ,benim bekarkenki durumum gibi :))))
Eski yilin son Cumasindan Herkese Günaydinlar !!!
yıl üzeri, çok toz oluyor diye canım. daha bir defa balkona çamaşırımı sermedim, cam açamıyorum yazınnektar evden neden taşınacaksınız? Soğuk mu oluyor? Burada kar oldugu için aklıma ilk neden soğuk ggeldi
hı hım doğrunigar sizin yol üstüydü dimmi ev, çok toz oluyodu dimmikarıştırmamışımdır umarım :26:
sirken nasıl yanlış hesap yapıyorlar ki bunlar ya. ilginçler yani. bence de düzelttikten sonra isteyin hediyenizi, o zaman hayır diyemezler
bu arada arabayı ne almıştınız, kaça almıştınız ben atladım galiba, söylediysen kusura bakma. malum bu aralar pek kendimizde değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?