2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nasıl yanlış hesapladılar ben de çok şşaırdım doğrusu. Biz opel astra aldık dizel HB 39.250 ye anlaşmıştık.

hayırlı olsun canım, kazasız belasız kullanın inşallah. dizel olması iyi olmuş hem güvenli, hem ekonomik. sen kullanıyor musun aktif olarak araba?

zuzum diğer elemanı gönderemiyor musun ya? çok uzunmuş yol. kitap falan al bari yanına. ben İzmir'de işe gidip gelirken çooooook kitap bitirmişimdir

hayırlı olsun canım, kazasız belasız kullanın inşallah. dizel olması iyi olmuş hem güvenli, hem ekonomik. sen kullanıyor musun aktif olarak araba?

bizim arabamımz yoktu canım bu ilk olacak. Ben babamın arabasını kullanırdım yüksek lisanstayken; yoğun trafiğe çok çıktım ancak bikaç kez sıkıştıran olunca ve yanımda annem varken de o sürekli panik yapınca bıraktım ne zaman kendi arabamı alırım öyle çıkarım trafige dedim. Tek başıma trafige çıkmadan önce bikaç saat trafikte hocadan ders almam gerekecek sonrasında da umarım bir sıkıntı olmaz.

1-2 derste tamamdır o zaman canım. hiç panik yapmana gerek yok. anneler hep öyle, benimki de aynıydı. ilk zamanlar çok korkuyordu, hem bize hem arabaya birşey olur diye panik yapıyordu. belli bi zaman sonra benim sürmeme alıştı. şimdi sesini çıkarmadan oturur yanımda. sizin ev kendinizin miydi canım? Ankara'da ev fiyatları daha düşükmüş diye duydum da.

umarım 1-2 dersle halledebilrim; ders almadan önce ofisim bulunduğu yerde yolllar çok uygun bir iki kez eşim yanımdayken aracı keşfedebilrim. Annemi zaten iyice kullanana kadar yanıma almayı düşünmüyorum :) Biz kirada değiliz eşimin ailesinin kirada evleri vardı kiracı çıktı tadilat yapıldı biz geçtik kayınvalidem hep o ev sirkenlerin diyor ama yine de güvenemiyorum. Ankarada ev fiyatları düşük derken ne kadar mesela? Semtine göre değişiyordur ben bir iki ay evvel evlere bakıyordum 200 den aşağı uygun bir ev bulamadım.

200 mü canım :26:

yarenim, elemanı belkim kıvıramaz diye göndermek istemedi galiba ....

önce müşteriye gidilcek ,evraklar ayarlancak, sonra notere, ordan v.dairesine

ben kira olarak bahsediyorsun sandım da ondan şaşırdım
bizim bura küçük şehir olmasına rağmen 200 bin civarı evler. kiralıklar da 350den başlaaar bin küsüre kadar.

ben şunu gördüm hemen hemen her yerde ortalama böyle oluyor ki benim dediğim 3+1 normal bir ev (sıfır değil); bizim burda kiralar net ne kadar bilmiyorum ama ortalama 500-600 civarıdır evine göre değişiyordur.

Bi şarkı armağan ediyim size...
[video=youtube;evhuOSkwE6M]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=evhuOSkwE6M[/video]

ablamlar bir ara İzmir'deki evlerini satıp Ankara'ya yerleşmeyi düşünüyorlardı, o zaman geçmişti muhabbeti. ablamların İzmir'deki evi satıp aynı ayarda 2 ev alabilirsiniz diyorlardı. ablamların İzmir'deki evleri de 3+1, 120 m2 falandır sanırım. ama 200 bine gider mi bilemiyorum yine de. yanlış istihbarat mı aldık acaba, ya da semtler arasında o kadar fark var mıdır ki:44:

kızlar şans dileyin birazdan konuşcam patroncukla :18:

bol şanssss

yarenim, elemanı belkim kıvıramaz diye göndermek istemedi galiba ....

önce müşteriye gidilcek ,evraklar ayarlancak, sonra notere, ordan v.dairesine

uyyy işin çokmuş senin ya. havalar soğudu ya iyice, yollar da çekilmez şimdi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…