ablamlar bir ara İzmir'deki evlerini satıp Ankara'ya yerleşmeyi düşünüyorlardı, o zaman geçmişti muhabbeti. ablamların İzmir'deki evi satıp aynı ayarda 2 ev alabilirsiniz diyorlardı. ablamların İzmir'deki evleri de 3+1, 120 m2 falandır sanırım. ama 200 bine gider mi bilemiyorum yine de. yanlış istihbarat mı aldık acaba, ya da semtler arasında o kadar fark var mıdır ki:44:
ben de iraz kitap okusam süper olcak, dişlerimi fırçalayıp kitabımı alıyım elime.. üff oturdum kaldım resmenbenim bugün işimmm var, yaşasınnnn sıkılmıyorum. hatta sıkılmaya vaktim yok
öyle galiba canım.
yapar mı hiç biz çıkar geliriz
burda da birlik yok herkes esio ama fıss yani adam yokken esiolar o varken olur abiiii diolar
ben gelmezsem sorun olur çünkü geçen günde kavga ettim hala izleri duruo yanii kaç gündür gerginlik var
evet canım geçen geç kalmıştın sbah işe .konuşmuşsun izin vermemekten iyidr 2saatini lacak en azındn
evt tatlım buna da şükür napalım 2 saat gelcez işte
sen neler yaptın mezeleri düşündün mü neler yapcaksın
ben de menüde düzenleme yaptım eşim geldi, kim gelse mutlu olurdun dedim, ufuklar mı dedi? evet dedim çok sevindi, menüde değişiklik yaptık kızartma yapma dedi kartını verdi malzeme al dedi, amerikan salatası yapcam, börek yapcam ıspanağım var. bi kaç meze daha hazırlıcam haydari gibi.meyve falan alcam.
ben melemen, peynir, zeytin felan ile geçiştirebilirim.
Sürpriz yapıcaktın hani
...
Eveeett beklenen soruyu soruyorum akşama ne yapıyorsunuzz ben dün fırında kaşarlı mantarı yaptım enfes oldubugünde annemlerdeyiz
gittin mi canım kontrole, herşey yolunda dimmi :) maşallah bebişine nekadar net belli oluyoteyzeleri bebikimin yeni fotosunu koydum albüme bakın olur mu
domates soslu makarna yaparım yada. zaten eşim 2 gecedir pek bişi yemiyo..iştahı yok
kıyamam kaç haftadır izin kullanmadı, çok yorgun..
..
moralim çok bozuldu şuan, tüm şirket aynı durumda.. maaş yokmuş bu hafta da.. yılbaşına bile
domates soslu makarna yaparım yada. zaten eşim 2 gecedir pek bişi yemiyo..iştahı yok
kıyamam kaç haftadır izin kullanmadı, çok yorgun..
..
moralim çok bozuldu şuan, tüm şirket aynı durumda.. maaş yokmuş bu hafta da.. yılbaşına bile
kızlarrrr yarınki toplantı iptalll :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?