2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

patronla konuştum yarın senin için şöyle bişi yapalım dedi 13,30 da gel 15,30 gibi de gidersin dedi yinede 2 saatim gitti işte
buna da şükür napalım

canım benim evde mesela 3+1 120 m2 ablanınki gibi ve eski ev 20 yıllık bina içini biz yaptırdık tabii de hemde merkezde kızılaya 10 dk 150 az etmez yani
babam yan binadan almıştı 2+1 temelden girdi o zaman daha uygun oluo 110 aynı binanın terası 300 milyar mesela
kiralarda 600-700
ama mesela sincanda kira 300-400 evlerde 80-100 gibidir
ulaşım ve gelişime göre değişiyor.

evet canım geçen geç kalmıştın sbah işe .konuşmuşsun izin vermemekten iyidr 2saatini lacak en azındn

merhaba kızlar

kimsecikler kalmamış nereye gittiniz 2011in son çalışma iş günü herkes yoğun sanırım
benim kursum bugün bitti 1 veya 2hafta ara verdikk bende o sırada temizlik yapıcam tüllerim güneşliklerim yıkanacak camlarım silinecek 1-2 esiğm kaldı onları tmamlayıp arkadaşları davet edicem gelmek isteyenler onları alıcam sonra devam kursa.bugün cuma pazarına gittim gecelik aldım 5 tlye birde 2tane iç şamaşır 3tly çok güzel şeyler var çok uygun ama param yoktu ay sonu

evt tatlım buna da şükür napalım 2 saat gelcez işte
sen neler yaptın mezeleri düşündün mü neler yapcaksın

eşimin istediklerini yapıcam canım
köfte( köftesiz olmzsa olmaz dedi tam bir köfte canavarı:)
kısır
patates salatası
amerikan salatası
humus
sigara böreği
cips çerez meyve pasta

bu kadar yeter aslında evdekileri değerlendiicem bitsin herşey evde olanlarla bunları yaparım haydari yapıcaktım malzemem yok ay sonuda eşim yeter bunlar dedi

ben de menüde düzenleme yaptım eşim geldi, kim gelse mutlu olurdun dedim, ufuklar mı dedi? evet dedim çok sevindi, menüde değişiklik yaptık kızartma yapma dedi kartını verdi malzeme al dedi, amerikan salatası yapcam, börek yapcam ıspanağım var. bi kaç meze daha hazırlıcam haydari gibi.meyve falan alcam.

Sürpriz yapıcaktın hani
...
Eveeett beklenen soruyu soruyorum akşama ne yapıyorsunuzz ben dün fırında kaşarlı mantarı yaptım enfes oldu bugünde annemlerdeyiz

azcık morali bozuktu geldiğinde dayanamadım söyledimm :))) ama ben sölemedim sordum o bildi :))))

Sürpriz yapıcaktın hani
...
Eveeett beklenen soruyu soruyorum akşama ne yapıyorsunuzz ben dün fırında kaşarlı mantarı yaptım enfes oldu bugünde annemlerdeyiz
ben melemen, peynir, zeytin felan ile geçiştirebilirim.
domates soslu makarna yaparım yada. zaten eşim 2 gecedir pek bişi yemiyo..iştahı yok
kıyamam kaç haftadır izin kullanmadı, çok yorgun..
..
moralim çok bozuldu şuan, tüm şirket aynı durumda.. maaş yokmuş bu hafta da.. yılbaşına bile

nekk sizin bu patronu dövcem artık. yılbaşında para verilmez miymiş ya çalışana! kendileri keyif yaparlar yılbşında amaaa.
luxxorcum maşallah canım.
akşama benm salçalı makarnam var kayınvalidem dolma yollamış ama onu yarın pişiririm, bu akşama çorba salata yeter makarnanın yanına.

Al benden de o kadar bugünlerde böyleyim eşimden dolayı çok durgun benim de moralim bozuk bu yüzden... Maaşı niye vermiyorlar ayıp yaa insanları mağdur ediyorlar hep bakalım bize verecekler mi avans. offf off.....

kızlarrrr yarınki toplantı iptalll :118:

nigarım beb anlamıyorum sizin şirketi bir sürü mağazası var para kazanırlar ama çalışana hakkı olanıda vermiyolar zamanında yılbaşı ya millet program yapar bişe yapar hiç düşünmüyolar

hadi dilekciğim gözün aydın herkesin planı vardır cumartesi cumartesi toplantı yapılırmı

Şuan ki modum

İki kelime yetiyor seni seven kalbi kırmaya ,
Sonra roman yazsan ne fayda ..
İki adımda geçiyorsun yalnızlık denen tarafa ,
Sonra dağlar aşsan ne fayda ..

[video=youtube;WaFI0SiCU2o]http://www.youtube.com/watch?v=WaFI0SiCU2o[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…