birlikte dövelim diloşum. ama adama da kıyamam ki, çok seviyorum yaa, finans bölümünü dövelimnekk sizin bu patronu dövcem artık. yılbaşında para verilmez miymiş ya çalışana! kendileri keyif yaparlar yılbşında amaaa.
luxxorcum maşallah canım.
akşama benm salçalı makarnam var kayınvalidem dolma yollamış ama onu yarın pişiririm, bu akşama çorba salata yeter makarnanın yanına.
iyi akşamlar canım, iyi tatiller, iyi yıllarii akşamlar
ii tatiller
ii yıllar kızlar :119: :119: :119:
ohh süper olmuşkızlarrrr yarınki toplantı iptalll :118:
senin eşinin sağlık durumu nasıl oldu canım? daha iyi mi? :26:Al benden de o kadar bugünlerde böyleyim eşimden dolayı çok durgun benim de moralim bozuk bu yüzden... Maaşı niye vermiyorlar ayıp yaa insanları mağdur ediyorlar hep bakalım bize verecekler mi avans.offf off.....
şirket kendi mağazalarıyla kendini çok iyi idare eder zeynebim ama inşaatlar var iştenigarım beb anlamıyorum sizin şirketi bir sürü mağazası var para kazanırlar ama çalışana hakkı olanıda vermiyolar zamanında yılbaşı ya millet program yapar bişe yapar hiç düşünmüyolar
hadi dilekciğim gözün aydın herkesin planı vardır cumartesi cumartesi toplantı yapılırmı
birlikte dövelim diloşum. ama adama da kıyamam ki, çok seviyorum yaa, finans bölümünü dövelim
iyi akşamlar canım, iyi tatiller, iyi yıllar
ben de yarın gelmiyorum, şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun. Sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun
ohh süper olmuş))
senin eşinin sağlık durumu nasıl oldu canım? daha iyi mi? :26:
inş size verirler avans..
şirket kendi mağazalarıyla kendini çok iyi idare eder zeynebim ama inşaatlar var işte
onlar köstek oluyor..patronumuzun şuan sahilde 5 tane çift katlı havuzlu villası yapılıyor onun işçileri, malzemeleri felan şirketten karşılanıyor
Şuan ki modum
İki kelime yetiyor seni seven kalbi kırmaya ,
Sonra roman yazsan ne fayda ..
İki adımda geçiyorsun yalnızlık denen tarafa ,
Sonra dağlar aşsan ne fayda ..
[video=youtube;WaFI0SiCU2o]http://www.youtube.com/watch?v=WaFI0SiCU2o[/video]
canım tahlillerini almıştınız dimmi? kötü bişi çıkmamıştı ben mi öyle hatırlıyorum :26: bozmayın moralinizi, iyi düşünün :26:Kimse yok yarın
Nek dün ben eve gelmeden önce yine öyle olmuş kalbi hızlı hızlı atmış durduk yere sonra geçmiş...
Durgunuz evde eskisi gibi gülmüyoruz konuşmuyoruz çook moralim bozuluyor çaresiz kalıyorum yapacak bişeyimde kalmıyorOoooff offf..........
o adamı ben aylaaar aylaar önceden dinliyorum ve çook seviyorum dün keşfetmedim yanisi ondan bişi demedim dileğimmyaa dün yırtındım bu adam harika die
kimse dinlemedi sanırım yorum yapan olmadı
nigarrr para olayı kötü olmuş yine insan azda olsa bişiler ayarlar ya millet akşam evine 2 bişi alsın die
çocuğu eşi olan sizin orda çalışan adamlara daha çok üzülüoum valla
yarenay adamın gönlünü de nası alcanı biliosun
dilşad sanada bebişin ve eşinle mutlu yıllar canım(gittin ama)
birlikte dövelim diloşum. ama adama da kıyamam ki, çok seviyorum yaa, finans bölümünü dövelim
iyi akşamlar canım, iyi tatiller, iyi yıllar
ben de yarın gelmiyorum, şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun. Sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun
ohh süper olmuş))
senin eşinin sağlık durumu nasıl oldu canım? daha iyi mi? :26:
inş size verirler avans..
şirket kendi mağazalarıyla kendini çok iyi idare eder zeynebim ama inşaatlar var işte
onlar köstek oluyor..patronumuzun şuan sahilde 5 tane çift katlı havuzlu villası yapılıyor onun işçileri, malzemeleri felan şirketten karşılanıyor
..
moralim çok bozuldu şuan, tüm şirket aynı durumda.. maaş yokmuş bu hafta da.. yılbaşına bile
kızlarrrr yarınki toplantı iptalll :118:
elfişim yeni yıl nöbetçileri sen ve beniz bu durumda. bizim hatunlar şimdi sıcacık yataklarında uyuyorlardır mışıl mışıl...
Günayydın herkesee
yeniyıl temizliği yaptık yeni bitti, bende 1 e kadar burdayım
Evet canım 1 de bırakacaklar büyük ihtimalle. Çıkalım da üstümüzü değiştirelim alışveriş yapalım çerez felan ben eşime de hediye almadım ne alsam ki :26:çok şükür 1 de çıkmana sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?