2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

birlikte dövelim diloşum. ama adama da kıyamam ki, çok seviyorum yaa, finans bölümünü dövelim
ii akşamlar
ii tatiller
ii yıllar kızlar :119: :119: :119:
iyi akşamlar canım, iyi tatiller, iyi yıllar
ben de yarın gelmiyorum, şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun. Sağlıklı mutlu nice yıllarınız olsun

kızlarrrr yarınki toplantı iptalll :118:
ohh süper olmuş ))

Al benden de o kadar bugünlerde böyleyim eşimden dolayı çok durgun benim de moralim bozuk bu yüzden... Maaşı niye vermiyorlar ayıp yaa insanları mağdur ediyorlar hep bakalım bize verecekler mi avans. offf off.....
senin eşinin sağlık durumu nasıl oldu canım? daha iyi mi? :26:
inş size verirler avans..

şirket kendi mağazalarıyla kendini çok iyi idare eder zeynebim ama inşaatlar var işte
onlar köstek oluyor..patronumuzun şuan sahilde 5 tane çift katlı havuzlu villası yapılıyor onun işçileri, malzemeleri felan şirketten karşılanıyor

bizim patron da bugün avans verdi herkese, hoş benim maaşın 3/4 ünü vermiş yarın kocişime playstation 2 joystiği alcam. 2 gündür bozuktuk ya, tam süpriz olur ona şimdi

bu akşam için de zeytinli poğaça yapcam, yanına da mis gibi çay. yarın kahvaltı için de götürür hem. evde yemeklik birşey kalmadı zaten.

Kimse yok yarın
Nek dün ben eve gelmeden önce yine öyle olmuş kalbi hızlı hızlı atmış durduk yere sonra geçmiş...
Durgunuz evde eskisi gibi gülmüyoruz konuşmuyoruz çook moralim bozuluyor çaresiz kalıyorum yapacak bişeyimde kalmıyor Ooooff offf..........

yaa dün yırtındım bu adam harika die
kimse dinlemedi sanırım yorum yapan olmadı

nigarrr para olayı kötü olmuş yine insan azda olsa bişiler ayarlar ya millet akşam evine 2 bişi alsın die
çocuğu eşi olan sizin orda çalışan adamlara daha çok üzülüoum valla

yarenay adamın gönlünü de nası alcanı biliosun

dilşad sanada bebişin ve eşinle mutlu yıllar canım (gittin ama)

canım tahlillerini almıştınız dimmi? kötü bişi çıkmamıştı ben mi öyle hatırlıyorum :26: bozmayın moralinizi, iyi düşünün :26:

o adamı ben aylaaar aylaar önceden dinliyorum ve çook seviyorum dün keşfetmedim yanisi ondan bişi demedim dileğimm

evet çoluğu çocuğu olanlar için daha zor bir durum. yok ya iş bulsam çıkıcam, olmiycak burda böyle

ben poğaçalarıma başlayım kızlar. yarın çalışmayanlara mutlu yıllarrrr, Allah gönlünüzden geçen herşeyi önünüze sersin inşallah. hepimiz için şanslı, mutlu, sağlıklı ve aşk dolu bir yıl olsun 2012

patron keyfi villalarını yaptırsın çalışanlar parasız kalsın bu patronları allaha havale ediyorumm kimsede vicdan kalmamış

herkese iyi akşamlar iyi tatiller

2012 hepimize sağlık huzur mutluluk sevgi ve bebişler getirsin.herkesin gönlünden geçen olsun yeni yılda:119::119::119::119:

..
moralim çok bozuldu şuan, tüm şirket aynı durumda.. maaş yokmuş bu hafta da.. yılbaşına bile

ay yuh yaaa

kızlarrrr yarınki toplantı iptalll :118:

waowww, süper

...

kızlar ben başka ilçeye gidicem dediydim ya 2 yi geçiyodu gittim, saat 6 yı geçiyodu büroya döndüm :26:

yarında çalışmıcam ben diğer eleman gidicek ama..

patroncuumm 200 tlcik yılbaşı harçlığı verdi

günaydın kızlar. haftanın, ayın ve yılın son günü

zuzu, nek ve dilek yok bugün. bakalım kimler benim gibi ofislere tıkılacak.

Günaydın Kızlar

malesef çalışanlardanım. dün çok yoğundum dilşad dilek nektar ve zuzuya yetişemedim iyi seneler kızlar

ben 1 e kadar burdayım

elfişim yeni yıl nöbetçileri sen ve beniz bu durumda. bizim hatunlar şimdi sıcacık yataklarında uyuyorlardır mışıl mışıl...

elfişim yeni yıl nöbetçileri sen ve beniz bu durumda. bizim hatunlar şimdi sıcacık yataklarında uyuyorlardır mışıl mışıl...

evet ya bizde uyusaydık keşke.. zaten iş çıkışı direk annemlere gidicem. biraz uyurum orda :) yoksa gece 12 olmadan uykum gelir benim :)

kızlar günaydın .....

kahvaltın hazırlıyodum kendime ve kardeşime (birazdan gelecek) size yazayım önce dedim

bidaha giremezsem, iyi seneler hepimize, umarım yeni yıl, yeni yeni süprüz ve güzellikler getirir bizlere, gönlümüzde ne varsa 2012 de nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…