2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet ya bizde uyusaydık keşke.. zaten iş çıkışı direk annemlere gidicem. biraz uyurum orda :) yoksa gece 12 olmadan uykum gelir benim :)

elfim annenlere eşin ve senmi gideceksin kaynanan görümcen napıyorlar

zuzum sanada mutlu huzurlu sağlıklı yıllar gönlünden geçen güzel dilekler yeni yılda seni bulsun

kızlar herkesin yeni yılını kutluyorum inşallah bu yeni senemizde hepimiz daha sağlıklı, daha mutlu, daha aşık, daha zengin ve daha huzurlu oluruz

bebişimin fotosuna yaptığınız yorumlara çok teşekkür ederim ben de o adar şaşırdım ki çünkü 3 hafta önce belli beirsiiz bir fasülye şeklindeydi bu sefer hopladı el bile salladı bize doktor gösterirken Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah elficim sen de çok şaşıracaksın canım bir dahaki gittiğinde çabucak büyüyorlar

İyi seneler Zuzum.. Bütün güzel dileklerin senin içinde olsun canım

elfim annenlere eşin ve senmi gideceksin kaynanan görümcen napıyorlar

zuzum sanada mutlu huzurlu sağlıklı yıllar gönlünden geçen güzel dilekler yeni yılda seni bulsun

ben ve eşim gidiyoruz. görümcemin eşi geç saatlere kadar çalışacakmış. kaynanamda erkenden yatacakmış. bugün evdeydi ters tarafından kalkmıştı zaten hala geçen güne tripli gibi. dünde eve gider gitmez yattı.

canım ikili testi ne zaman yaptıracaksın. ben ocak sonunda gidicem hemen geçsin istiyorum zaman. bende bebeğimi büyümüş olarak göreyim istiyorum

biz her sene yılbaşında tüm akrabalar sırayla birinin evinde toplanırdık bu sene sıra annemdeydi ama annecim çok yorgun bu ay işiyle ilgili o kadar koşturdu ki hiç kimseyi çağırasım yok sakin bizbize bi yılbaşı geçirelim dedi valla anne benim için de daha iyi olur şimdi herkes bir aradayken sigara içen çok oluyor bana kabusa döner dedim. Biz de akşam annemlere gideceğiz bizbize bir yeni yıl kutlaması yapacağız inşallah

canım ikili testi ne zaman yaptıracaksın. ben ocak sonunda gidicem hemen geçsin istiyorum zaman. bende bebeğimi büyümüş olarak göreyim istiyorum

tatlım haftaya gel yapalım dedi haftaya 12. haftam oluyor ben hatta tickerımı değiştireyim çünkü bir ileri bir geri benim veletin yaşı şimdi de 3 gün ileri çıktı ben de çok sabırsızlanıyordum canım çok güzel bir duygu önce baktı baktı ben dedim ki neden hareket etmiyor çikolata da yedim dedim doktor güldü daha onu algılamaz ki senden beslenmiyor dedi 7-8 aylık olunca çikolataya tepki verir dedi anca dedine bilim ben sonra dedi ki uyudğu için hareket etmiyor dur biraz düretlim dedi bastırdı azcık karnıma ultrason aleti ile ay bir de baktık hop diye hopladı yavrucum yazıkama çok mutlu olduk onu görünce bir de önden gösterdi gözleri burnu filan herşeyi belli ben yüzüne odaklanmış bakarken aa bi baktım elini sallıyor edepsiz bize selam verir gibi çokk güzeldi yaa inşallah sen de görürsün hareketlerini canım

ay çok heyecanlı bişey olsa gerek ya. iyice sabırsızlandım şimdi :))

Eki Görüntüle 318181

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir.
Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar.
Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım.
Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven:118:, sevgine sarıl..

Herkese Mutluluk dolu Yıllar!! :119:

luxxor ne güzel yeni yıl süprizi yapmış bebişiniz size öyle Allah sağlıkla kucağına aldığın günü nasip etsin inşallah.

zuzu afiyet olsun, sana da mutlu yıllar canım.

günaydın kızlar kolay gelsin hepinize..

evdeyim ben eşimi yolladım bi daha da uyuyamadım. hasta oldu cnm yaa yazık yılbaşına hasta giriom bütün sene hasta mı olcam şimdi ben dio

herkese sağlık huzur neşe dolu iyi bir yıl diliyorum her şey gönlünüzce olsun innnnş!!!

eşim geçmiş olsun ayşam

bende dün evi süpürdüm toparladım banyo yaptım sabahta yatağı topluyorum eşim dediki bırak geç kaldık iş çıkışı eve uğramıcam bütün sene odamız dağınık mı kalsın dedim :) inanma öyle batıl inançlara dedi ama yok ben inanıyom :)) hatta dün yemekten sonra çok kötü olduğum için ütüyü yapamadım içime oturdu :))

çok güzell

luxxor ne güzel yeni yıl süprizi yapmış bebişiniz size öyle Allah sağlıkla kucağına aldığın günü nasip etsin inşallah.

zuzu afiyet olsun, sana da mutlu yıllar canım.

evet canım ya çok teşekkür ederim aminn sen napıosun bakalım bu akşam?

canım geçmiş olsun:26:umarım toparlar hemen. Bu arada alishiacım sen yanlış fotoya bakmışın canım eskisine 11 haftalık olana bakıcan

canım geçmiş olsun:26:umarım toparlar hemen. Bu arada alishiacım sen yanlış fotoya bakmışın canım eskisine 11 haftalık olana bakıcan

teşekkürler kızlar.elfiş eşim de öyle şakasına dedi ama morali çok bozuktu evden çıkarken hasta oldu diye, hatta eşofmanla gitti işe :)))

ama luzzor bende sadece o fot gözüküyor kii başka foto göremedim, dur bidaha bakiim

dışarı çıkma planı olan var mı kızlar bu akşam, ben çok istiyordum ama hem uygun bi yer bulamadım hem de eşim hasta şimdi :8 bakalım napıcaz, İstanbul'da falan olsak bi sürü konserler varmış yaa (

canım maşallah bebişine 41kere maşallah nasılda büyümüş amin canım işallah allahım hrkese nasip eder bu güzel duyguyu

aman boş ver canım kendi kendine yapsın tripini kalsın tek başına

canım eşine geçmiş olsun sizde evde geçirirsiniz o zaman dışarısı çok karışık oluyor yılbaşı gecesi.evet istanbulda konser var ama çok kalabalık oluyor bir sürü olay oluyor

canım eşine geçmiş olsun sizde evde geçirirsiniz o zaman dışarısı çok karışık oluyor yılbaşı gecesi.evet istanbulda konser var ama çok kalabalık oluyor bir sürü olay oluyor

saol zeynep
haklısn aslında orda çok olaylar çıkıyor. bakalım ya şurda bikaç saat sonra yılbaşı ve bizim hiçbi planımız yok :)))))

bu arada enki alıntı yapınca gördüm elficim, senin uyuz kaynanadan uzak olcaksınız bugün çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…