2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlaar eşim bana kocaman bi buket gül göndermişş yaa kıpkırmızı oldum ofiste
Sabah moralim bozuktu eşime beni işe bıraktığında da öpmeden indim arabadan..
Camdan görmüştüm gülleri çok güzelmiş kime acaba falan diyodum bi baktım buraya girdi çiçekci ayy mutlu oldum yaa...

ne güzel canım eşin sana süpriz yapmış 2012 çok güzel geçecek

kızlar ben çıkıyorum kahvaltımı yapıp evimi süpürücem lavobayı yıkayacağım sonra akşama yapacaklarımı hazırlayıp akşam eşimin yanına otele geçicem 1-2 saat dışarda dolaşacağız sonra evimize geleceğiz

hepinize iyi eğlenceler huzurlu mutlu sağlıklı yıllar diliyorum hepinizi kocaman öpüyorum

vaaay eşine kocaman tebriklerimi iletiyorummmmm

güle güle cnm, ben de geçmişi okurken dileğin paylaştığı mezeleri buldum o ıspanak püresini ne zamandır merak ediodum beki birazdan üşenmezsem bi yaparım

Özgecim bunlar eşine

bende toparlanıp çıkıcam. hepinize iyi seneler mutlu yıllar.

yeni yılın sağlık mutluluk huzur aşka para getirmesi dieğiyle.

Hoşça kalın...

canım maşallah bebişine 41kere maşallah nasılda büyümüş amin canım işallah allahım hrkese nasip eder bu güzel duyguyu

aman boş ver canım kendi kendine yapsın tripini kalsın tek başına

sağol canımcım inşallah amin diyorum

ay ne kadar güzel ve romantik bir sürpriz yaa çok güzell yeni yılı mutlulukla geçirin inşallah

ben de yavaş yavaş hazırlanıp annemlere geçeceğim öptüm herkesi

selam...

herkesin yeni yili kutlu olsun

dilegim herkesin dileginin gercek olmasi

iyi bir yil gecirmemiu dilegimle...

vauwww süper canım, maşallah eşine bütün yıl böyle aşk dolu geçsin inşallah.

bizim burda hava yağmurluydu, biz de Girne'ye gitmeyi iptal ettik. çıktık biraz dolaştık, evde geçirmeye karşı hazırlıksız olduğumuz için alışveriş yaptık biraz. sonra evimize geldik, yemeğimizi yedik. biraz tv izledik. sonra eşimin arkadaşının evine gittik. saat 11,30 gibi ordan kalktık, yeni yıla evimizde başbaşa girelim istedik. yeni yıla nasıl girersen öyle geçerse, bizim ki çok ateşli geçecek sonrası tv, çerez falan geçti. yalnız sabah kalkar kalkmaz fark ettim ki regl olmuşum. tam 28 günde geldi bu sefer. oysa biz onu beklemiyorduk yani. anlayacağınız bebiş için önümüzdeki maçlara bakıcaz

Günaydın Kızlar

ben yeni yıla kötü girdim tam 12 ye 10 dk kala lavoboya gittim ve kanamam oldu çok tedirgin girdim yeni yıla. dünde acile gittim muayene oldum düşük tehlikesi var dedi tuvalet dışında kalkmıcaksın dedi. evde duramadığım için görümcemin evide sıcak olduğu için geç saatlere kadar orda yattım eve uyumaya geldik. çalışıyorum ben dedim doktora ne iş yaptığımı sordu masa başıysa hiç kalkmadan çalışabilirsin dedi. kendi doktorumdan randevu aldım 15:30 da gidicem. hemen progestan verdi 8 saatte bir içiyorum şimdi kahverengiye dönüştü

günaydın kızlar

elfim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
en son seni gördüğüm için direk sana yazdım
şimdi geriye dönük okuyup gelcem
kendi yeniyılımı da anlatcam tabiiissii

gunaydın kızlar

2012 nin ilk çalışma günü güzel geçer umarım

elfi büyük geçmiş olsun doktorunla randevun ne zaman? Şimdi nerdesin?

Günaydın herkese
Elfii çok üzüldüm canım yaa şimdi nasıl oldun merak ettim:18:
bence işe felan gitme bu tehlike geçene kadar senin uzanman lazım hiç iş yapmaman lazım ama sen işe geldin sanırım
Yarenaycım çok teşekkür ederim canım aminn hepimizin bu yılı mükemmel aşk sağlık mutluluk dolu geçsin.. Buda sizee
...
Benim yeniyılım bol kırmızılı geçti ama ne kırmızısı dersenizz

elfişimmm çok geçmiş olsun canım. bence devletten rapor falan en azından birkaç günlük. evde uzan. çok dikkat et canım kendine.

benim yeni yılın ilk gününde gelen senin ilk günü beklememiş anlaşılan canım

günaydın kızlar

elfim çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
en son seni gördüğüm için direk sana yazdım
şimdi geriye dönük okuyup gelcem
kendi yeniyılımı da anlatcam tabiiissii

şimdi iyiyim tuvalete gittikçe devam eden kahverengi bi akıntım var

öğleden sonra gidicem canım. ağrım yok çok şükür ama ilaç uyutuyor beni.

Ne kırmızısı canım :)))

bugün doktor uygun görürse rapor verir. şimdilik iyiyim canım sağol

afferim eşine canım
hayırlısı olsun yarenim, belkim bu ay gelir bebiş.. :))
canım yaaa Allah korusun bebişinizi, keşke bir kaç gün rapor alıp yatsaydın evde..

Günaydın herkese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…