2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım yaaa Allah korusun bebişinizi, keşke bir kaç gün rapor alıp yatsaydın evde..

Günaydın herkese

Günaydın canım.. bakalım bugün gidince belki rapor verir zaten bu ilaçla çalışamıyorum çift görüyorum

ee yeni yılınız nasıl geçti anlatın bakalım. 2011 bana gider gitmez son kazığınıda attı gitti. umarım 2012 yılı iyi gelir bana

Eltim, kaynım ve bebişleri geldi yeni yılda bize.eşim ertesi gün çalışacağı için 1 gibi yattı, biz de 3e kadar oturduk.
Evimi güzelce temizlemiştim bebek olunca battı tabi.. birde çocuk mutfağa kustu, onlar gidince tekrar temizliğie giriştim halıyı kaldırdım.
çok yorgunum hiç dinlenemedim. okadar çok yemek yaptım..
eşim de hasta aklım onda şimdi, dün gece resmen yanıyodu çok ateşi vardı.. ve çalışacak bugün..
kendini iyi hissetmezsen söyle geliyim doktora gidelim dedim ama iyi hissetmese de söylemez ki..

öğleden sonra gidicem canım. ağrım yok çok şükür ama ilaç uyutuyor beni.

Ne kırmızısı canım :)))
Regl oldum yani canım :))

Evet aynen öyle oldu canım
...
Nekk sağol bebeğimm sen naptın yeni yılda pek bi keyfin yok gibim geldi bana :26:Noldu? Pzt. sendromumu?

evt kızlar bende cuma akşamı eve gittim
annemle konuşuoduk tlfda
kızım orası çok soğuk olur nası yapcaksınız dedi falandı fişmandı aklımı çeldi
aradım bize gelin dedim
ve başladım hazırlığa
deli gibi yemek pasta börek yaptım 1e kadar
kardeşimi çağırdım yardımcı oldu oda
ertesi gün kalktık yine devam yemek işlerine evi toparladım yatak hazırladım falan
sözde arkadaş 4te gelip yardım etcekti çıktım onu kızılaydan alıyım die
gelmedi manyak bende eltimle oturdum çay falan içtim geri eve geldim kendim hazırlandım annemlere babaanneme falan gittim
eşim geldi 8de erken kapatmış dükkanı misafir hala yok ama artık sinir oldum aradım
hiç kasmayın yaa 12de gelin dedim
saat 9da geldiler bize DVD aramışlar hediye alcaklardı 1 yıl önce ev hediyesi onu ogün almaya karar vermişler ne aptallık yani
her yer kapalıymışta saatlerce gezmişlerde çok sinirlendim ve tepkimi gösterdim
9da kızı bıraktı hala yok DVD eşimi de aldı gittiler bi markete falan bulup almışlar 22,30da geldiler o arada bi erkek ark var o aradı 20 dk gelioum die
gelene gelme denmez oda ablasını almış gelmiş ne alaka çözemedim yani
neyse oturduk ve onlar 00,30da gittiler
kaldık arkadaşlar ile 1de içki falan bitti ama ben hiç bişi anlamadım ortam bilmio denir ya kız zaten başım ağrıo dio başka bişi demio
eltim aradı gelcez die mutlaka gel patladım dedim
sonra 2,30da çıktık biraz daha içki aldık 4te eltim abim ve bi arkadaşları geldi ama zilzurnalar votka sordular hadi onu da alalım dedik
eşim gitti aldı saat 6ya kadarda onu içtik sonra abimler gitti eşim onları bıraktı bende ortalığı topladım bulaşıkları hallettim 7de yattık 3te kalktık kahvaltı hazırladım yendi topladım
yıkanan bulaşıkları yerleştirdim yenilerini dizdim (farkındaysanız hep yaptım ettim dizdim topladım "m" dioum çünkü kız banyoya yada tuvalete gidio aynadan kendini alamıo manyak mıdır nedir nası sinirlendim
hediye almıştık vermicem dedim eşime bu ne yaa evlerine gitseydim vercektim dedim ayrıca hediye aldık para ayarladık içkileri falan alırız die
ama onlar öyle düşünmemiş içkileri falan hep eşim almış 130 tl harcadım diodu bu yüzden istememiştim bizim evi biliodum yani ve sıkışık durum die istememiştim
neyse saat 4,30 oldu DVDnin camı kırık değişelim dediler sizde evi temizleyin dediler gittiler
kız zaten anlattığım gibi süpürdüm sildim koltukları sildim halıları fırçaladım tuvaleti banyoyu ovdum falan yıkandım giyindim falan çocuk dışarı çıkalım dedi
hiç istemioum yorulmuşum yani mecbur çıktık bi avmye gittik mağazaya girioum dışarda bekliolar uyuz uyuz yürüolar eşime dedim nie geldik yaa gidelim eve
çıktık geldik eşimle oturduk güzelce yemek yedik sonra tv izledik biraz kudurduk yıkandık uyuduk 12ye geliodu ve kalkıp geldim yani

aslında eğlendim eltimler gelince gülmekten öldük ii ki gelmişler kıza da sinir oldum ben olsam asla öyle yapmam yani ama hakkını yemeyim ben halıları silerken napıyım dedi
yattığı yatağın nevresimleri çıkarttırdım sonra benimkileri de çıkarır mısın dedim öyle işte birazda tvyi falan sildi :26:

Kızlar selammm

cee diyip kaçıyorum ...unutmamam gereken önemli işlerimi yapıp geliyorumm .....

elfim çok geçmiş olsun işallah bebişine bişe olmaz .doktordan muhakkak 1-2gün rapor al iyiyim diye almamazlık yapma .evde değil annenlerde kal .

günaydın herkese

elfim çok geçmiş olsun işallah bebişine bişe olmaz .doktordan muhakkak 1-2gün rapor al iyiyim diye almamazlık yapma .evde değil annenlerde kal .

günaydın herkese

sağol canım. kaynanamda biraz korktu kaldırmıyor beni yerimden. dün çorba yaptı eşimde dışardan bişeyler aldı geçiştirdik öylece. bugünde çorba getiririm dedi. zaten annemlerle gidicem hastaneye. anneme derim gelsinde bi yemek yapsın öyle gitsin eve.

Geçmiş olsun nekim... :105:
Dilek ne kadar yoğun geçmiş öyle yaa :26: hem ne alaka ben anlamadım bi ark. ablasını da getirmiş ben o kızın yerinde olsam tanımadığım ilk defa gittiğim biyerde kalmayı bırak yılbaşı bile kutlamam..Yazık yine sizden çıkmış paralar böyle oluyor misafir olunca işte:105:
Zuzu yoğun başladı yeni yıla, bizde yoğunuz biraz tlfnlar gelmeye başladı..
...
Çoğu kişinin kötü geçmiş yılbaşısı bende yorgunum uykum var zaten işe de geç kaldım biraz, uyumuşuz eşimle 7,45 e kadar hemen giyinip çıktık..:97:

herkese günaydın,

merhabalar nasılsınız umarım herkes iyidir ve güzel bir yılbaşı geçirmiştir...
çok uzun süredir giremedim.. bu aralar biraz tatsız gidiyor hayat, kendi alemimde dolanıp duruyorum, bu yüzden pek bişi yapmak gelmiyor içimden...

hepinize çook güzel bir yıl diliyorum, bebiş bekleyenler saglıkla kucagına alsın inşallah,

dilek valla okurken yoruldum, sana da sırf eziyet ve maddi çöküntü olmuş yılbaşı yani.

çikomm iyi bak kendine.

nekimm eşine geçmiş olsun canım.

bizim de bugün iş yok şimdilik. takılıyoruz öyle boş boş...

ay canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bir daha rapor al mutlaka doktor söylemese bile sen söyle hatırlat canım

geçmiş olsun tatlım eşine de
offfff ne kaaaa çok yazmışım yaa

oyy atraksiyon diye buna derim ne DVDymiş o da maşallah yanidilekçim biraz fazla yorgunluk olmuş ama eğlendiysen değer dimi. Biz annemlere gittik annem babam eşim ben okey oynayıp tıkınıp durduk tüm gece güzel ve sakin geçti. Ertesi gün çok kar yağdı ankaraya biliyosun eşimle akşam üzeri çıktık karda gezdik, kartopu oynadık babamın arabasının üzerine minik kardan adamlar yaptık

özgecim o çocuk ve ablası kalmadı 00,30da gittiler
diğer çift kaldı şu yardımcı olmayan kız
eşiminde ayın son günü maddi açıdan sıkışması beni biraz daha bunalttı
bu ay ona daha çok yardımcı olmalıyım
ikimizin biletine de amorti bile çıkmamış zaten

:26: CANIM DİKKAT ET, BUGÜN TAPOR AL DR DAN DİNLEN ..BİZEDE HABER VER AMA

offfff ne kaaaa çok yazmışım yaa

OFF ŞİŞTİM ... BENDE SİNİR OLDUM KIZA

BENİMDE YILBAŞIM HEM GÜZEL HEM YORUCU GEÇTİ .... İŞTE BİLİYONUZ BİZDE TOPLANDIK 15 KİŞİ FALAN .... OTURMA ODAMDA ADAMLAR SABAHA KADAR PÜFÜR PÜFÜR SİGARA İÇTİLER KIZLAR LEŞŞ GİBİ, KAHVEHANE BİLEM BUKADAR KOKMAZ YANİ ... C.ERTESİ GECE KİMSE EVİNE GİTMEDİ ZATEN ...PAZAR SABAH 6,30 A KADAR UYUMADIK, 6,30DA 2 AİLE GİTTİ ...SONRA BİRAZ UYUDUK KALANLARLA, 11,30 GİBİ KAHVALTI HAZIRLADIK, YEDİK İÇTİK 1 AİLE DAHA GİTTİ, SONRA KALAN ARKİYLE TEMİZLİK YAPTIK, SÜPÜRDÜK SİLDİK ... ONLARDA 4 TE GİTTİLER ....
OTURMA ODASINI HAVALANDIRDIM AMA GENE DE GİTMEDİ KOKUSU .... PERDESİNİ YIKADIM ARTIK, NERDEYSE BADANA YAPICAKTIM O DERECE İĞRENÇ KOKUYOKİ ...SONRA BİDAHA GİRMEDİM ODAYA AKŞAMA BAKICAM İNŞ GİTMİŞTİR KOKU, ÇİNKİM NORMALDE BİZ O ODADA OTURUYORUZ ...

VE ELEKTRİK FATURASIDA TAVAN YAPICAK KESİN TAVUĞU KESTANEYİ FIRINDA YAPTIK .... BÜTÜN GECE SABAHA KADAR, 4 ODANIN IŞIKLARI HEP AÇIKTI, 2 KLİMA Bİ UFO , TV HEPPPP ÇALIŞTI :26:

Benim yılbaşım güzel geçti. Cumartesi çok geç uyanmadık 9 gibi kalktık kahvaltımızı yaptıktan eşimle evimizi temizledik dip köşe.. Yeniyıla evimiz temiz girsin dedik. 3 haftadır hiç süpürge açmadığım için biraz uzun sürdü. Akşam teyzemlere giderken elimiz boş olmasın diye kek yaptık;kuzen keklerimi çok seviyor :))
akşam üzeri annemler aldılar bizi teyzeme geçtik herkes bir şeyler pişirip gelmişti teyzem de bir çorba ve salata yapmıştı hep birlikte yedik içtik eğlendik monopoly tabu filan oynadık gece 1:30 gibi de evimize geldik.

Hmm anladım canım düzeltirsiniz canım biraz dişinizi sıkacaksınız sizde bu ay mecbur.
Zuzum

zuzummm sen sigara içmiyon ya o koku hiç geçmez senin için sabaha kadar sigara içmeleri kötü olmuş. ama kalabalık olunca birşey de söyleyemezsin tabii.
bizim biletlere de amorti bile çıkmadı.

dilek sen halı silerken ben napayım diyen hatun kişisi hani sizin şu gölbaşına gideceğiniz ama soğuk oldugu için iptal ettiğiniz kişi mi? Hediye işini naptın verdin mi vermedin mi?

dilek sen halı silerken ben napayım diyen hatun kişisi hani sizin şu gölbaşına gideceğiniz ama soğuk oldugu için iptal ettiğiniz kişi mi? Hediye işini naptın verdin mi vermedin mi?

ay ben olsam hediyemi dandik bişile değiştirirdim sinir oluyorum böyle düşüncesiz insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…