- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
canım yaaa Allah korusun bebişinizi, keşke bir kaç gün rapor alıp yatsaydın evde..
Günaydın herkese
Regl oldum yani canım :))öğleden sonra gidicem canım. ağrım yok çok şükür ama ilaç uyutuyor beni.
Ne kırmızısı canım :)))
Evet aynen öyle oldu canımelfişimmm çok geçmiş olsun canım. bence devletten rapor falan en azından birkaç günlük. evde uzan. çok dikkat et canım kendine.
benim yeni yılın ilk gününde gelen senin ilk günü beklememiş anlaşılan canım
Günaydın Kızlar
ben yeni yıla kötü girdim tam 12 ye 10 dk kala lavoboya gittim ve kanamam oldu çok tedirgin girdim yeni yıla. dünde acile gittim muayene oldum düşük tehlikesi var dedituvalet dışında kalkmıcaksın dedi. evde duramadığım için görümcemin evide sıcak olduğu için geç saatlere kadar orda yattım eve uyumaya geldik. çalışıyorum ben dedim doktora ne iş yaptığımı sordu masa başıysa hiç kalkmadan çalışabilirsin dedi. kendi doktorumdan randevu aldım 15:30 da gidicem. hemen progestan verdi 8 saatte bir içiyorum şimdi kahverengiye dönüştü
elfim çok geçmiş olsun işallah bebişine bişe olmaz .doktordan muhakkak 1-2gün rapor al iyiyim diye almamazlık yapma .evde değil annenlerde kal .
günaydın herkese
Geçmiş olsun nekim... :105:Eltim, kaynım ve bebişleri geldi yeni yılda bize.eşim ertesi gün çalışacağı için 1 gibi yattı, biz de 3e kadar oturduk.
Evimi güzelce temizlemiştim bebek olunca battı tabi.. birde çocuk mutfağa kustu, onlar gidince tekrar temizliğie giriştim halıyı kaldırdım.
çok yorgunum hiç dinlenemedim. okadar çok yemek yaptım..
eşim de hasta aklım onda şimdi, dün gece resmen yanıyodu çok ateşi vardı.. ve çalışacak bugün..
kendini iyi hissetmezsen söyle geliyim doktora gidelim dedim ama iyi hissetmese de söylemez ki..
Günaydın Kızlar
ben yeni yıla kötü girdim tam 12 ye 10 dk kala lavoboya gittim ve kanamam oldu çok tedirgin girdim yeni yıla. dünde acile gittim muayene oldum düşük tehlikesi var dedituvalet dışında kalkmıcaksın dedi. evde duramadığım için görümcemin evide sıcak olduğu için geç saatlere kadar orda yattım eve uyumaya geldik. çalışıyorum ben dedim doktora ne iş yaptığımı sordu masa başıysa hiç kalkmadan çalışabilirsin dedi. kendi doktorumdan randevu aldım 15:30 da gidicem. hemen progestan verdi 8 saatte bir içiyorum şimdi kahverengiye dönüştü
Eltim, kaynım ve bebişleri geldi yeni yılda bize.eşim ertesi gün çalışacağı için 1 gibi yattı, biz de 3e kadar oturduk.
Evimi güzelce temizlemiştim bebek olunca battı tabi.. birde çocuk mutfağa kustu, onlar gidince tekrar temizliğie giriştim halıyı kaldırdım.
çok yorgunum hiç dinlenemedim. okadar çok yemek yaptım..
eşim de hasta aklım onda şimdi, dün gece resmen yanıyodu çok ateşi vardı.. ve çalışacak bugün..
kendini iyi hissetmezsen söyle geliyim doktora gidelim dedim ama iyi hissetmese de söylemez ki..
offfffne kaaaa çok yazmışım yaa
Kızlaar eşim bana kocaman bi buket gül göndermişş yaa kıpkırmızı oldum ofiste
Sabah moralim bozuktu eşime beni işe bıraktığında da öpmeden indim arabadan..
Camdan görmüştüm gülleri çok güzelmiş kime acaba falan diyodum bi baktım buraya girdi çiçekci ayy mutlu oldum yaa...
Günaydın Kızlar
offfffne kaaaa çok yazmışım yaa
Hmm anladım canım düzeltirsiniz canım biraz dişinizi sıkacaksınız sizde bu ay mecbur.özgecim o çocuk ve ablası kalmadı 00,30da gittiler
diğer çift kaldı şu yardımcı olmayan kız
eşiminde ayın son günü maddi açıdan sıkışması beni biraz daha bunalttı
bu ay ona daha çok yardımcı olmalıyım
ikimizin biletine de amorti bile çıkmamış zaten
dilek sen halı silerken ben napayım diyen hatun kişisi hani sizin şu gölbaşına gideceğiniz ama soğuk oldugu için iptal ettiğiniz kişi mi? Hediye işini naptın verdin mi vermedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?