dilek sen halı silerken ben napayım diyen hatun kişisi hani sizin şu gölbaşına gideceğiniz ama soğuk oldugu için iptal ettiğiniz kişi mi? Hediye işini naptın verdin mi vermedin mi?
Hmm anladım canım düzeltirsiniz canım biraz dişinizi sıkacaksınız sizde bu ay mecbur.
Zuzum
evt o kız ben o 3te çıkıo gider onu işten alırım gidip hazırlık yaparız demiştim içkileri alırız die para biriktirmişim ama karşı taraf hiç yani
hediyelerini de vermek istemedim çocuğa mont gibi bi hırka almıştık kıza da eşim ayrı ben ayrı hırka ve bluz almıştık vermedim ben giyerim dedim o çocuğa aldığımız şeyi de gidip değişcem öğlen arası eşim giysin
bu ay mı bu yılda sıkcaz canımumarım seneye maddi sıkıntılar geçmiş olur hepimizin
yine de halimize çok şükür kızlar
evt o kız ben o 3te çıkıo gider onu işten alırım gidip hazırlık yaparız demiştim içkileri alırız die para biriktirmişim ama karşı taraf hiç yani
hediyelerini de vermek istemedim çocuğa mont gibi bi hırka almıştık kıza da eşim ayrı ben ayrı hırka ve bluz almıştık vermedim ben giyerim dedim o çocuğa aldığımız şeyi de gidip değişcem öğlen arası eşim giysin
yılın ilk iş gününde kimsenin morali iyi değil sanırım. biz de eşimle düşünüyoruz ablamlarla dönsek nasıl olur diye. arabayı satsak kaça gider die bir araştırma yapcaz. belki deli tarafımız tutar, ay sonu döneriz izmire. burası çok kastı bizi. eşim de diyor bak bebişimiz bile Kıbrıs'tayken gelmek istemiyor. bakalım zaman ne gösterecek...
yılın ilk iş gününde kimsenin morali iyi değil sanırım. biz de eşimle düşünüyoruz ablamlarla dönsek nasıl olur diye. arabayı satsak kaça gider die bir araştırma yapcaz. belki deli tarafımız tutar, ay sonu döneriz izmire. burası çok kastı bizi. eşim de diyor bak bebişimiz bile Kıbrıs'tayken gelmek istemiyor. bakalım zaman ne gösterecek...
dilek niye bukadar yoruyosun bebeyim kendini yaa, okurken ben de yorulanlardanım :105:offfffne kaaaa çok yazmışım yaa
teşekkür ederim canım :)))dilek valla okurken yoruldum, sana da sırf eziyet ve maddi çöküntü olmuş yılbaşı yani.
çikomm iyi bak kendine.
nekimm eşine geçmiş olsun canım.
bizim de bugün iş yok şimdilik. takılıyoruz öyle boş boş...
teşekkür ederim luxx :)))ay canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bir daha rapor al mutlaka doktor söylemese bile sen söyle hatırlat canım
geçmiş olsun tatlım eşine de
oyy atraksiyon diye buna derim ne DVDymiş o da maşallah yanidilekçim biraz fazla yorgunluk olmuş ama eğlendiysen değer dimi. Biz annemlere gittik annem babam eşim ben okey oynayıp tıkınıp durduk tüm gece güzel ve sakin geçti. Ertesi gün çok kar yağdı ankaraya biliyosun eşimle akşam üzeri çıktık karda gezdik, kartopu oynadık babamın arabasının üzerine minik kardan adamlar yaptık
ben de bir daha yılbaşına misafir davet etmiycem, hep ağırlayan taraf yoruluyor ve hiç bişi anlamıyosun yani yılbaşından
:26: CANIM DİKKAT ET, BUGÜN TAPOR AL DR DAN DİNLEN ..BİZEDE HABER VER AMA
OFF ŞİŞTİM ... BENDE SİNİR OLDUM KIZA
BENİMDE YILBAŞIM HEM GÜZEL HEM YORUCU GEÇTİ .... İŞTE BİLİYONUZ BİZDE TOPLANDIK 15 KİŞİ FALAN .... OTURMA ODAMDA ADAMLAR SABAHA KADAR PÜFÜR PÜFÜR SİGARA İÇTİLER KIZLARLEŞŞ GİBİ, KAHVEHANE BİLEM BUKADAR KOKMAZ YANİ ... C.ERTESİ GECE KİMSE EVİNE GİTMEDİ ZATEN ...PAZAR SABAH 6,30 A KADAR UYUMADIK, 6,30DA 2 AİLE GİTTİ ...SONRA BİRAZ UYUDUK KALANLARLA, 11,30 GİBİ KAHVALTI HAZIRLADIK, YEDİK İÇTİK 1 AİLE DAHA GİTTİ, SONRA KALAN ARKİYLE TEMİZLİK YAPTIK, SÜPÜRDÜK SİLDİK ... ONLARDA 4 TE GİTTİLER ....
OTURMA ODASINI HAVALANDIRDIM AMA GENE DE GİTMEDİ KOKUSU .... PERDESİNİ YIKADIM ARTIK, NERDEYSE BADANA YAPICAKTIM O DERECE İĞRENÇ KOKUYOKİ ...SONRA BİDAHA GİRMEDİM ODAYA AKŞAMA BAKICAM İNŞ GİTMİŞTİR KOKU, ÇİNKİM NORMALDE BİZ O ODADA OTURUYORUZ ...
VE ELEKTRİK FATURASIDA TAVAN YAPICAK KESİNTAVUĞU KESTANEYİ FIRINDA YAPTIK .... BÜTÜN GECE SABAHA KADAR, 4 ODANIN IŞIKLARI HEP AÇIKTI, 2 KLİMA Bİ UFO , TV HEPPPP ÇALIŞTI :26:
çok güzel yaa, gayet sakin ve güzel bir geceymiş sizinki :))Benim yılbaşım güzel geçti. Cumartesi çok geç uyanmadık 9 gibi kalktık kahvaltımızı yaptıktan eşimle evimizi temizledik dip köşe.. Yeniyıla evimiz temiz girsin dedik. 3 haftadır hiç süpürge açmadığım için biraz uzun sürdü. Akşam teyzemlere giderken elimiz boş olmasın diye kek yaptık;kuzen keklerimi çok seviyor :))
akşam üzeri annemler aldılar bizi teyzeme geçtik herkes bir şeyler pişirip gelmişti teyzem de bir çorba ve salata yapmıştı hep birlikte yedik içtik eğlendik monopoly tabu filan oynadık gece 1:30 gibi de evimize geldik.
burdayım canımZuzu, Nek, Dilşad nerdeler?:26:
eşim doktora gitmiş, ilaç yazmışlar 10 tane de iğne
rapor da vermişler ama kullanamiycak çünkü yerine bakıcak kimse yok mecburen çalışacak..
of kzılar yaa eşim tutturdu işten çık diye.
her gün stres yaşıyorusun işin çok yorucu ve paranı alamıyorsun, niye yıpratıyosun bukadar kendini diyor.
başka iş bakarız diyor.
napsam bilemiyorum.
teşekkür ederim sirkencim, ben de iş bulmadan çıkmak istemiyorum.. galiba iş arama olayının üzerine daha bi düşmem gerekiyor.. bir kaç ay evde kalırsam etkileniriz evetnektar eşine büyük geçmiş olsun böyle hastalıklarda iyileşmede ilaç kadar dinlenmenin de payı büyük; keşke evde dinlenebilseymiş;bari en azından işten erken gelse. paranı vermemeleri gerçekten çok kötü eşin de haklı işten çıkıp başka bir işe bakabilirsin ama ben iş bulmadan ayrılma derim; 2012 zorlu bir yıl olacak Allah muhafaza bir süre istedigin gibi iş bulamazsan zor durumda kalabilirsiniz.
teşekkür ederim elfimm, inş bulurum canım.. burda olmiycak yani :/canım eşine geçmiş olsun. ama keşke raporunuda kullanabilse daha çabuk toparlanırmış.
paranı alamaman çok kötü o kadar çok dil biliyorsunki bence rahat iş bulursun gibime geliyor.
eşim doktora gitmiş, ilaç yazmışlar 10 tane de iğne
rapor da vermişler ama kullanamiycak çünkü yerine bakıcak kimse yok mecburen çalışacak..
of kzılar yaa eşim tutturdu işten çık diye.
her gün stres yaşıyorusun işin çok yorucu ve paranı alamıyorsun, niye yıpratıyosun bukadar kendini diyor.
başka iş bakarız diyor.
napsam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?