2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilek sen halı silerken ben napayım diyen hatun kişisi hani sizin şu gölbaşına gideceğiniz ama soğuk oldugu için iptal ettiğiniz kişi mi? Hediye işini naptın verdin mi vermedin mi?

evt o kız ben o 3te çıkıo gider onu işten alırım gidip hazırlık yaparız demiştim içkileri alırız die para biriktirmişim ama karşı taraf hiç yani
hediyelerini de vermek istemedim çocuğa mont gibi bi hırka almıştık kıza da eşim ayrı ben ayrı hırka ve bluz almıştık vermedim ben giyerim dedim o çocuğa aldığımız şeyi de gidip değişcem öğlen arası eşim giysin

Keşke çocuğa aldığınızı verseydiniz dilekk çocuğun suçu ne ben olsam verirdim yani. Ama kadına vermezdim bende

Son düzenleme:
bu ay mı bu yılda sıkcaz canım umarım seneye maddi sıkıntılar geçmiş olur hepimizin
yine de halimize çok şükür kızlar

Evet çok şükür diyelim yine de daha kötü durumda olanlarda var. Ben hani aylık giderlerden bahsetmiştim zaten sıkıyoruz normalde de canım
Çookk uykum var gözlerim kapanıyor resmen

bence de vermemekle iyi etmişsin. Anlayamadığım bir şey var madem içecekleri ortak alırız diye düşündünüz maddi durumdan ötürü eliniz sıkışıktı ama öyle olmadı keşke hiç almasaymışınız 130 lira az değil ayy

Dilek niye öyle ikişer hediye aldınızki. sizin keseniz bir değilmi tek hediyede değil 2 hırka 2 bluz..

vermemekle iyi etmişsiniz.

yılbaş gecesi benimde kardeşimin doğum günüydü. eşim geç geldi dedim gelirken pasta al. pasta çerez cips almıştı hem doğum gününü kutladık hem eğlendik yerimden bile kalkmadım ama işte olan oluyor. annemlerde hatta uyudum dinlendim yemek yedik hiç yardımda etmedim

yılın ilk iş gününde kimsenin morali iyi değil sanırım. biz de eşimle düşünüyoruz ablamlarla dönsek nasıl olur diye. arabayı satsak kaça gider die bir araştırma yapcaz. belki deli tarafımız tutar, ay sonu döneriz izmire. burası çok kastı bizi. eşim de diyor bak bebişimiz bile Kıbrıs'tayken gelmek istemiyor. bakalım zaman ne gösterecek...

Hayırlısı olsun canım, siz normalde 6 ay sonra mı dönmeyi düşünüyordunuz? dönseniz çok fark edecekmi maddi açıdan çok mu sıkışacaksınız?

6 ay çok kısa bir süre; eğer bu sürede siz izmire döndüğünzde sıkışıklık olacaksa kıbrısa biraz daha katlanıp daha ferah şekilde geçmeniz uygun olmaz mı? İzmire gidince ev değişecek ev taşımayla ister istemez düşünmediğiniz masraflar çıkacak... Az daha sabretmeniz en mantıklısı

offfff ne kaaaa çok yazmışım yaa
dilek niye bukadar yoruyosun bebeyim kendini yaa, okurken ben de yorulanlardanım :105:

teşekkür ederim canım :)))

teşekkür ederim luxx :)))

ben de bir daha yılbaşına misafir davet etmiycem, hep ağırlayan taraf yoruluyor ve hiç bişi anlamıyosun yani yılbaşından
sürekli sevriz yapıyosun seninki de yorucu geçmiş çok zuzum..

çok güzel yaa, gayet sakin ve güzel bir geceymiş sizinki :))
Zuzu, Nek, Dilşad nerdeler?:26:
burdayım canım

eşim doktora gitmiş, ilaç yazmışlar 10 tane de iğne
rapor da vermişler ama kullanamiycak çünkü yerine bakıcak kimse yok mecburen çalışacak..

of kzılar yaa eşim tutturdu işten çık diye.
her gün stres yaşıyorusun işin çok yorucu ve paranı alamıyorsun, niye yıpratıyosun bukadar kendini diyor.
başka iş bakarız diyor.
napsam bilemiyorum.

nektar eşine büyük geçmiş olsun böyle hastalıklarda iyileşmede ilaç kadar dinlenmenin de payı büyük; keşke evde dinlenebilseymiş;bari en azından işten erken gelse. paranı vermemeleri gerçekten çok kötü eşin de haklı işten çıkıp başka bir işe bakabilirsin ama ben iş bulmadan ayrılma derim; 2012 zorlu bir yıl olacak Allah muhafaza bir süre istedigin gibi iş bulamazsan zor durumda kalabilirsiniz.

Son düzenleme:

canım eşine geçmiş olsun. ama keşke raporunuda kullanabilse daha çabuk toparlanırmış.

paranı alamaman çok kötü o kadar çok dil biliyorsunki bence rahat iş bulursun gibime geliyor.

teşekkür ederim sirkencim, ben de iş bulmadan çıkmak istemiyorum.. galiba iş arama olayının üzerine daha bi düşmem gerekiyor.. bir kaç ay evde kalırsam etkileniriz evet
canım eşine geçmiş olsun. ama keşke raporunuda kullanabilse daha çabuk toparlanırmış.

paranı alamaman çok kötü o kadar çok dil biliyorsunki bence rahat iş bulursun gibime geliyor.
teşekkür ederim elfimm, inş bulurum canım.. burda olmiycak yani :/

kızlar evt yoruldum ve biraz maddi kayıp yaşadım ama olsun eltim ve abim gelince koptum yani gülmekten biraz ona değdi kıza tabiki hala kızgınım
ve kızda aynaya bakma hastalğı var :108: eşim çok sık görüşme o zaman dedi

sirkencim hediyeleri de eşimin doğum gününde kız gömlek almış çocuk t-shirt almıştı eşimde onlar iki tane aldı bizde öyle alalım dedi
nek eşine geçmiş olsun konuştun mu nasılmış şimdi
elfi doğum günü ne kadar güzel bi zamanda kardeşinin mutlu yıllar geçirmesi dileğiyle
özge eşim beni kim milyoner olmak ister yarışmasına yazdırmış sabah mail geldi şok oldum
gideriz dio demekki paraya gerçekten ihtiyacımız var

yarenim sana yazmayı unutmuşum az önce
kıbrıs sizi bunalttı yazmalarından da anlıouz ama maddi açıdan daha rahat etceniz günler için biraz daha sabır
bak burda bizler hep bişiler anlatıouz iş maaş vermeme kiralar faturalar yol AİLELER
en azından geldiğin zaman kimseye muhtaç olmamanı isterim kendi huzurun ve mutllugun için.

offf gerçekten çok hasta demek ki keşke bulunabilse çalışcak birisi iice bitkin düşecek yaa
senin iş konusunda da haklı tabiki maaş vermedikleri için yoksa rahat gibisin dimi aşırı bi sıkıntısı yok işinin
yani maaşıda verseler hiç takılmazsın sanki
ama tabiki kızların dediği gibi dil biliosun daha ii bi yer bulunabilir ama her ihtimali düşünmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…