- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ben de pek kazanamıyorum elfim, millet neler kazanıyo
biz aşkta kazanmışız ondan bunlarda şansımız yok galiba :))))))
elficim şeyi soracaktım sana yaa bu biber gazı nerelerde satılıyor?
Canım istanbulda eminönünden almıştık biz.
bide bi arkadaşımız yasak demişti de benim eşimin teyzesi ve eniştesi polis. ben onlara sordum kendini korumak amaçlı yasak değil demişlerdi.
iyi akşamlar kızlar
hımm yani böyle bit pazarı tarzı japon pazarı gibi yerlerde mi satılıyor? Mekan olarak diyorum.
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canımbugün hiç katılamadım sohbetinize
o çocuğun saçı örgülü mü yaaa:26:
değiş o avatarı yaaa
Evet canım olabilir öyle yerlerde.
bant mı var bişi var kafasında yawww beğenmedim işte yarın hemen değişbidahakine artık
yoo, örgü değil :26:
bende alışamadım zatii, yarın özgenin verdiklerinden değişirim
teşkürler
hadi iyi akşamlar canlar hepinizi çok seviyorum
biz aşkta kazanmışız ondan bunlarda şansımız yok galiba :))))))
günaydın kızlar
özgem bu gün fişşek gibi bekliosun ama bugün CUMAherkes bitmiştir ve ben yarında çalışıoum
nekk bi süre böyle olacak galiba sensiz
yarenay daha ii olmana sevindim dinlenmek insana ii gelio tabii. Hastayken de bişi yenmio ki senin yaptığın gibi sadece çorba ekmeğin 1 lokmasını yutmak bile zor gelir bana da annemde hep
alishia babanın tekrar kötü olmasına üzüldüm umarım sonuçlarda kötü bişiler çıkmaz o şimdi yalnız kalınca hep kendini dinler şuram ağrıo bugün biraz daha ağrıo burasıda sızlıo falan die :26:
annen yinede yanında olmaz mı hastanede falan bilioum daha önce hep yanındaydı ve bunun açıklamasını yapmıştı şimdi de babanın ona ihtiyacı olabilir.
senin işinde zor canım Allah kolaylık versin
elfim napıosun var mı ağrın bulantın k.validenin yardımları ne durumda
dilşad karar verdin mi 4 ayaklı mı 3 ayaklı mı
zuzummmm sen naptın bakimmm
sinem senin bize bizim de sana yetişmemiz zor oluo anlık girip çıkıosunama arada ii olduğunu yazman da yetio az kaldı sen şimdi hazırlık derdindesindir annenler için
kimse yok ama sordum yazdım çizdim geldikçe bana dönün kızlar :13:
selam kızlar. eşim patronuyla konuşmuş, ay sonunda çıkacağını söylemiş. patronu hayırlı olsun falan demiş. bakalım yarın bizim görüşme nasıl gidecek
ben bu akşam için makarna salatası yapmaya karar verdim. yarın yeğenimin doğum günü var. bu akşam mümkün olduğu kadar evi toparlamam lazım. yarın doğum günü için kek ve kurabiye yapcam. tabii hediye de bakmak lazım şimdi. yarın konuşmayı da yaptıktan sonra doğumgününde rahat olurum artık
ben yarın düğüne gidiyorum :) uzun bi zamandan sonra. yerimden kalkmıcam ama. bi güzel süslenicem eşimede dedim kasadan setimi getir dost var düşman var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?