2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay anca bitti işim ve de cılkım çıktı, akşama annemin bi ark.ına yemeğe davetliyiz cümbür cemaat ama nasıl da yoruldum. Bugün tektim bi de işyerinde izinliler, raporlular filan derken pöff.. Bi ara bebeciğim bile isyan etti valla sancı girdi ama çok şükür ki h. sonu artık. biraz dinleniriz

biz aşkta kazanmışız ondan bunlarda şansımız yok galiba :))))))

elficim şeyi soracaktım sana yaa bu biber gazı nerelerde satılıyor?

Son düzenleme:
pabbuc.com'a verilen siparişlerin ödemeleri üç farklı şekilde yapılabilir :
  1. Kredi Kartı : pabbuc.com sipariş ödemeleri için en hızlı yöntem kredi kartı kullanımıdır. 128 Bit SSL üzerinden güvenli olarak iletilecek olan bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde barındırılmadan doğrudan tahsilatı yapacak olan banka sistemine yönlendirilmektedir.

Sistemimizde kabul gören taksit kartları kullanan üyelerimiz avantajlı taksit olanaklarından da faydalanabilirler.
  2. Havale / EFT : Sipariş esnasında bu seçeneğin seçilmesi durumunda pabbuc.com'un banka hesap bilgileri arasından havale / EFT yapılacak olan banka seçilmelidir.

Ödemesi 3 (üç) işgünü içinde hesaplarımızda görünmeyen siparişler iptal edilecektir.
  3. Posta Havalesi : Bu ödeme yöntemi pabbuc.com tarafından önerilmemekle birlikte kredi kartı ya da havale / EFT ödemesi yapamayacak üyelerimiz için kullanılmaktadır.

Herhangi bir Online PTT şubesinden belirtilen posta çeki hesabına yatırılacak ödeme en erken 24 saat içinde hesaplarımızda görülmektedir. Bu süre 72 saate kadar çıkabilmektedir.
Önemli Not : Havale / EFT ya da Posta Havalesi yapılması durumunda sipariş numarası mutlaka açıklama bölümünde belirtilmelidir.

Dilek bunu buldum seninki 2. seçenekse 3 iş günü içinde ödenebilir diyor.

elficim şeyi soracaktım sana yaa bu biber gazı nerelerde satılıyor?

Canım istanbulda eminönünden almıştık biz.

bide bi arkadaşımız yasak demişti de benim eşimin teyzesi ve eniştesi polis. ben onlara sordum kendini korumak amaçlı yasak değil demişlerdi.

Canım istanbulda eminönünden almıştık biz.

bide bi arkadaşımız yasak demişti de benim eşimin teyzesi ve eniştesi polis. ben onlara sordum kendini korumak amaçlı yasak değil demişlerdi.

hımm yani böyle bit pazarı tarzı japon pazarı gibi yerlerde mi satılıyor? Mekan olarak diyorum.

canim ben geliyorum katilmaya calisiyorum sizlere yaziyorum bakiyorum kimse orali olmuyor bekliyorum canim sIkIliyor ve cikiyorum dogrusu

selam kızlar. eşim patronuyla konuşmuş, ay sonunda çıkacağını söylemiş. patronu hayırlı olsun falan demiş. bakalım yarın bizim görüşme nasıl gidecek

ben bu akşam için makarna salatası yapmaya karar verdim. yarın yeğenimin doğum günü var. bu akşam mümkün olduğu kadar evi toparlamam lazım. yarın doğum günü için kek ve kurabiye yapcam. tabii hediye de bakmak lazım şimdi. yarın konuşmayı da yaptıktan sonra doğumgününde rahat olurum artık

hayirlisi olsun canim hakkinizda.

sinemm nasılsın, heyecan ne durumda? bize hiç foto yüklemedin uzun zamandır ya. yok mu kocaman göbişinle foton???

ayşam babana çok geçmiş olsun inş. biran önce iyileşir...

ben yarın düğüne gidiyorum :) uzun bi zamandan sonra. yerimden kalkmıcam ama. bi güzel süslenicem eşimede dedim kasadan setimi getir dost var düşman var :)))

geçmişte beni benden alan entry buydu ya elfiş sen çok yaşaaa .....
bugün okula gittim kızlar ders notlarını topladım sınava hazırlık bi kaç dersin notu eksik ama onlarıda tamamlarım artık gazam mübarek olsun
bugün sağlık ocağına gitcektim bademciklerim şişi inmiyo diye sabah baktım biraz inmişler gerk duymadım
reglm 6 gün gecikmişti şüphelendim artık önce o kadar serum ilaç iğne yedim ondan gecikmiştir dedim 6 günü bulunca okuldan çıktıktan sonra bi ecz. test aldım eve geldim hemen yaptım negatifti tahminim gibi aradan bi saat geçti karnım ağrımaya başladı bi baktım bana kırmızılar göründü tes yapmamı bekliyomuş namussuz
bidesi dün bi topik denk geldi okudum bence denemeye değer diye düşündüm ve sizede tavsiye etmek üzere link getirdim arkideşler
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html:10:
daha önce duymuştum ama denememiştim bu sefer denicem yeni tarihleri vermiş 13 ocakla 22-23 ocak tarihleri hangi alternatif reglinizden sonraya rastlıyosa o gün ağdanızı yapıyosunuz kızlar ben denicem ilk alternatif bana uygun şimdilik...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…