sinemm nasılsın, heyecan ne durumda? bize hiç foto yüklemedin uzun zamandır ya. yok mu kocaman göbişinle foton???
sinemm nasılsın, heyecan ne durumda? bize hiç foto yüklemedin uzun zamandır ya. yok mu kocaman göbişinle foton???
sinemcim haklısın ama tüm gün burda olanlar bile hemen cvp yazamıo msn gibi diil ki turuncu yansın sönsün ben bazen sayfayı güncellemeyi unutuoum yazılanları daha geç görüoum bazen 2 saat açıp açıp bakıoum yok bazen 1 saat bakmıoum sonra bi gelioum dolmuş sayfalar.canim ben geliyorum katilmaya calisiyorum sizlere yaziyorum bakiyorum kimse orali olmuyor bekliyorum canim sIkIliyor ve cikiyorum dogrusu
Yarenim avatarın çook güzel :)))
Burdayım kuzumm..
Günaydın herkeseee
offff offfff
Kayfaltı ettik birde kampanyalar şeysine dalmışım
..
Bugün böylee geçecek sanırım
bende yorgun ve uykusuzum yaa :92:
akşamda eltime gitcez orda kalcaz ne zamandır davet ediodu.
ama abim öteki eltimleri çağıralım demiş bakalım nolcak eltimde bana erken çık dio ama bakalım yaa zannetmioum bi de geçen tartıştıktan sonra adamla konuşmuoum ki nası sölim yani :26:
yarında eltim bi arkadaşımız avmye gidip gezelim diouz.
eşim dükkanı boyayacakmış.
3 İş günü dediğine göre haftasonu hariç olması gerekiyor canım büyük ihtimallede öyledir...özgeeee
ya ne sorcam dün bulduğun yazı vardı ya
bugün cmt olduğu için para yatıramadım dün 4te verdim siparişi 3 iş günü diodu pzt 4 salı 4 çarşamba 4 olarak dimi yani beklerler dimi
yoksa pzt 4mü olur ve ben pzt sbh bile yatırsam 24 saatte işleme geçiomuş salıya kalır ve iptal olurmu
İyi şanslar...zuzu temizliği bitirememiştir daha dilekcim. ben de birazdan patronla konuşmaya gircem kızlar, kahvaltısını yapsın, ilacını alsın diye bekliyorum. bana şans dileyin
üfff keşke şu adama biraz geç bildirseydinzuzu temizliği bitirememiştir daha dilekcim. ben de birazdan patronla konuşmaya gircem kızlar, kahvaltısını yapsın, ilacını alsın diye bekliyorum. bana şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?