2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sinemm nasılsın, heyecan ne durumda? bize hiç foto yüklemedin uzun zamandır ya. yok mu kocaman göbişinle foton???

Kusurabakma canim

cevap gec yazdim.

Iyiiym cnm seni sormali nasil gidiyor ?

Fazla yazisamiyoruz face varsa eklim ?

heyecan dorukta :) bekliyoruz

korkuda var tabi karmasigim yani.

Göbüs aldi basini gidiyor :)

sinemcim, daha önceden niye söylemedin, ekleşelim tabii. face adımı özelden yolluyorum şimdi. İzmir'e dönüyoruz canım ay sonunda hayırlısıyla.

günaydın kızlar.

günaydın milletttt dicem ama hepi topu 2-3 kişiyizdir

canim ben geliyorum katilmaya calisiyorum sizlere yaziyorum bakiyorum kimse orali olmuyor bekliyorum canim sIkIliyor ve cikiyorum dogrusu
sinemcim haklısın ama tüm gün burda olanlar bile hemen cvp yazamıo msn gibi diil ki turuncu yansın sönsün ben bazen sayfayı güncellemeyi unutuoum yazılanları daha geç görüoum bazen 2 saat açıp açıp bakıoum yok bazen 1 saat bakmıoum sonra bi gelioum dolmuş sayfalar.
sakın kişisel bişi olarak düşünme tmm mı canım
bende daha çok dikkat etcem bundan sonra tüm gün buralarda olan biri olarak

Kayfaltı ettik birde kampanyalar şeysine dalmışım
..
Bugün böylee geçecek sanırım

bende yorgun ve uykusuzum yaa :92:
akşamda eltime gitcez orda kalcaz ne zamandır davet ediodu.
ama abim öteki eltimleri çağıralım demiş bakalım nolcak eltimde bana erken çık dio ama bakalım yaa zannetmioum bi de geçen tartıştıktan sonra adamla konuşmuoum ki nası sölim yani :26:

yarında eltim bi arkadaşımız avmye gidip gezelim diouz.
eşim dükkanı boyayacakmış.

özgeeee

ya ne sorcam dün bulduğun yazı vardı ya
bugün cmt olduğu için para yatıramadım dün 4te verdim siparişi 3 iş günü diodu pzt 4 salı 4 çarşamba 4 olarak dimi yani beklerler dimi
yoksa pzt 4mü olur ve ben pzt sbh bile yatırsam 24 saatte işleme geçiomuş salıya kalır ve iptal olur mu

Sizi gidi siziii
Bu eltin geçen olayı olan kaynının eşi eltin mi canım.. Noldu o durum sonra?

zuzu temizliği bitirememiştir daha dilekcim. ben de birazdan patronla konuşmaya gircem kızlar, kahvaltısını yapsın, ilacını alsın diye bekliyorum. bana şans dileyin

3 İş günü dediğine göre haftasonu hariç olması gerekiyor canım büyük ihtimallede öyledir...

zuzu temizliği bitirememiştir daha dilekcim. ben de birazdan patronla konuşmaya gircem kızlar, kahvaltısını yapsın, ilacını alsın diye bekliyorum. bana şans dileyin
İyi şanslar...

üfff keşke şu adama biraz geç bildirseydin gıcığım kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…