iyiler yılbaşında düzeldiler napsınlar ki aynı evde ve herşey unutuluo zaten yada unuttum sanıouz yıllar sonra patlak verinceye kadar
Sizi gidi siziii
Bu eltin geçen olayı olan kaynının eşi eltin mi canım.. Noldu o durum sonra?
akşam yine gezmelere gitcekti zaten uykum var die gelir. Sana bol şans canım :18:zuzu temizliği bitirememiştir daha dilekcim. ben de birazdan patronla konuşmaya gircem kızlar, kahvaltısını yapsın, ilacını alsın diye bekliyorum. bana şans dileyin
ya cmt günleri pttler yarım gün mü çalışıo bazıları kapalı sanırım net bi cvp bulamadım nette ama tlf ettim en yakınımdakine açılmadı tlf.
3 İş günü dediğine göre haftasonu hariç olması gerekiyor canım büyük ihtimallede öyledir...
bende öyle demiştim son gün ben yarın gelmioum hadi eyvallah demesini isterdimüfff keşke şu adama biraz geç bildirseydingıcığım kendisine
heyy günaydınherkese Günaydinlar!!!!
ohhh 3 akşam 3 kapı ii vallaselamm canlarr
anca bitti temizlik,geldim ....
dilekim şuan uykum yokk :) sabah vardı amabuakşamda anneme gidebiliriz aslında gitmesek iyi olurdu çamaşır temizlik var hepsi yarına kalacak, ama geçen haftada gitmedik giderim ben kesin buakşama, hem babacımın tuttuğu balıklarıda yicem
dilek sen eşinle konuşmuyonmu, anlamadım :26: hangi adamla konuşmuyon(nasıl sölücem,konuşmuyom yazmışın ya)
Dilekk
Acomertin verdiği topik hangisi bilmiyorum ben :26:
heyy günaydınnapıosun nası gidio hazırlıklar menü listen hazır mı
ohhh 3 akşam 3 kapı ii valla
bende bu akşam gezmeye gitcem hıhhh
patronla kavga ettim ya küçük patronla onu demiştim eşimle çok şükür çok iiyiz
kıl tüyle ilgi olan bişi dün akşam 6dan sonra yazmış sanırım :44:
Hoşgeldin sinem ne var menünde :)
Eşinmiş bide Nigoli :)))
Slm nigoli
eşim anlamaz ki forumdan felan
sonn yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?