2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sizi gidi siziii
Bu eltin geçen olayı olan kaynının eşi eltin mi canım.. Noldu o durum sonra?
iyiler yılbaşında düzeldiler napsınlar ki aynı evde ve herşey unutuluo zaten yada unuttum sanıouz yıllar sonra patlak verinceye kadar
zuzu temizliği bitirememiştir daha dilekcim. ben de birazdan patronla konuşmaya gircem kızlar, kahvaltısını yapsın, ilacını alsın diye bekliyorum. bana şans dileyin
akşam yine gezmelere gitcekti zaten uykum var die gelir. Sana bol şans canım :18:

3 İş günü dediğine göre haftasonu hariç olması gerekiyor canım büyük ihtimallede öyledir...
ya cmt günleri pttler yarım gün mü çalışıo bazıları kapalı sanırım net bi cvp bulamadım nette ama tlf ettim en yakınımdakine açılmadı tlf.
üfff keşke şu adama biraz geç bildirseydin gıcığım kendisine
bende öyle demiştim son gün ben yarın gelmioum hadi eyvallah demesini isterdim

selamm canlarr

anca bitti temizlik,geldim ....

dilekim şuan uykum yokk :) sabah vardı ama buakşamda anneme gidebiliriz aslında gitmesek iyi olurdu çamaşır temizlik var hepsi yarına kalacak, ama geçen haftada gitmedik giderim ben kesin buakşama, hem babacımın tuttuğu balıklarıda yicem

...

dilek sen eşinle konuşmuyonmu, anlamadım :26: hangi adamla konuşmuyon (nasıl sölücem,konuşmuyom yazmışın ya)

herkese Günaydinlar!!!!
heyy günaydın napıosun nası gidio hazırlıklar menü listen hazır mı

ohhh 3 akşam 3 kapı ii valla
bende bu akşam gezmeye gitcem hıhhh
patronla kavga ettim ya küçük patronla onu demiştim eşimle çok şükür çok iiyiz

Dilekk
Acomertin verdiği topik hangisi bilmiyorum ben :26:

kıl tüyle ilgi olan bişi dün akşam 6dan sonra yazmış sanırım :44:

Günaydin tatlim

Iyi gidiyor hazirliklar evet hazir menüm :)

günaydın kızlar nasılsınız.... ben telaşlıyım şu anda az önce telefon geldi kayınvalidemin daha öne tanışmadığım bi arkadaşı geliyomuş eve odanı iyi topla meraklıdır girer bakar dedi en nefret ettiğim şeydir bnmde yatak odamda ne işi var ya daha evi süpürücem bide pazartesi sınavlarım başlıyo pof ne güzel çalışıcaktım bn kendime program yapmıştım ıyhhh dün gönderdiğim linki açamayanlar olmuş galibe arama motoruna tüy yazın tüy probleminize bide bu yönden bakın gibi bi topik adı var o işte :)http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html ikinci kez koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…