2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyy canım çıktı geberiyorum şu andabelim koptu reglm ya belim kopak sanki bi tek banyo kaldı cifledim heryeri yerler silinicek bi tek anam ağladı resmen kayınvalidemde markete gitti gelemedi kaç saattir öldüm misafirin eli kulağındadır...
yarenay naptı acaba yaa merak ettim çok onu

yarenimm, konuştun mu? ne dedi? :18:

Yarenay naptı acaba:26:

ne bilim kızdan bi daha ses çıkmadı :18:
aydanda k.validesinin arkisini bekliodu naptı ki evi toparlıcaktı

kızlar pardon ya yazamadım. konuştum patronla. biraz mırın kırın etti ama burnunu eğmedi tabii ki. burdaki gsm şirketlerinden biri bizim müşterimiz, sevgililer gününde kampanya yapacaklarmış, şubat 14'e kadar idare edebilir misin dedi. dedim ablamla aynı ucakta gitmem lazım. malum 7 aylık hamile olacak o zaman, yanında da 3 yaşında olan oğlu olacak. eniştem eşyaları gönderdikten sonra gidecek dedim. ablamı uçakta yalnız bırakamam, 6'sında gidiyoruz dedim. tamam o zaman falan dedi. işlerimi sekteye uğratmak için özellikle yaptığını düşünmüyorum (!) dedi. dedim öyle birşey isteseydim son hafta söylerdim, 1 ay önceden değil. insanlar yaptıklarıyla değerlerini gösterir, zaten o tarz bir hareket bana yakışmaz dedim. bişey diyemedi tabii. ohhh üstümden yük kalktı yani. eve geldim mutfağımı toparladım. şimdi markete gidip alışveriş yapcam. yeğenimin doğum günü için kek ve kurabiye yapcam. görüşürüz kızlar.

iii çok bişi dememiş
kırmızı: sen bişi düşünme biz senin için çok sey düşünüouz deseydin

mor: kapağını sıkmalıydı adam bence çok ii olmuş bu cümlen arkadaşım

hadi gözün aydın bakalım sıkıntısız bi şekilde izmire ailenize kavuşursunuz inş.

Yarenaycım gözün aydın dileğe katılıyorum :))

Enkiii sen kursu çok asıyorsun bu aralar zaten ilk derslere de gitmiyosun

özgem kızma niye kızıyosun ilk derse geç gidiyorum çünkü kimse erkenden gelmiyor ilk dersin ortasında geliyor 2.saat derse başlıyoz biten seviyede 1.buçuk ayda 3 gün gitmedim bundada 1gün devamsızlık yaptım artıl advanced deyim level 6da çogunluk inglizce konuşuyoruz birde sınıf 7 kişi çok güzel az olması

evet dilekciğim öle boştayken ingilizceyi bitireyim dedim bir tarftanda çalışırkn yapamadıklarımı yapıyorum geiyorum dolşıyorum .sprey askeri malzeme satan yerlerde var ben ordan aldım normalde ysak ama

merhaba dilekciğim nasılsın

ben eve yeni geldim dün akşam yattım halamlarda eve gelirkende kuaföre gittim kendime çorap toka aldım market alışverişimi yaptım şimdi temizleğe başlıcam .

yarında eşimin üniversiteden hemde ev arkadaşı yemeğe çağırdı oraya giddicez ordanda alıfveriş merkezine eşim sana bişiler alalım dedi

Enkim ne bilim hep öyle diyosun ilk dersten sonra gidicem kalkmıcam yorgunum falan diye Neysem sen daa iyi bilirsin tabi ders saatlerini falan. Ne güzel ing. ögreniyosun bende istiyorum ama zamanım yok hiç şuan bildiğim seviyeye kadar iyiyim mesela fiillerin çoğunun anlamlarını v1, v2, v3 hallerini biliyorum sözcük hafızam iyi sadece grammer olarak bilmiyorum fazla

Son düzenleme:

ilk ders boş boş lak lak yapıyolar canım bende orasında yetişiyorum.evet liseden beri ingilzce öğreniyorum ama okulla özel kursların birbiriyle alakası yok okulda grammer ve test burda grammer reading writing speaking ve hepsi yabancı hoca hiç türkçe konuşmuyorlar sınıfta şimdi herşeyde ingilizce isityorlar almışken bitireyim dedim ilerde çocuk falan olursa kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…