Sen nasilsin Dilek nevar ne cok ?
yine yetişemedim kuzum yaa işim çıktı birden. Menüyü beğendim daha nolsun gayet ii işte.Bunlari yapmayi planliyorum simdilik
eşim anlamaz ki forumdan felan
sonn yarım saat
Yarenay naptı acaba:26:
ben yapcam ben ben benohh işim bitti kayınvalidemde geldi çok yoruldum ya...misfiri bekliyoruz karnımda acıktı çok...
[h=1]Panik Atak Testi[/h]Puanınız : 37
Düşük düzeyde Panik Atak bulgularınız vardır.
yarenimm, konuştun mu? ne dedi? :18:
Yarenay naptı acaba:26:
ne bilim kızdan bi daha ses çıkmadı :18:
aydanda k.validesinin arkisini bekliodu naptı ki evi toparlıcaktı
ayyy canım çıktı geberiyorum şu andabelim koptu reglm ya belim kopak sanki bi tek banyo kaldı cifledim heryeri yerler silinicek bi tek anam ağladı resmenkayınvalidemde markete gitti gelemedi kaç saattir öldüm misafirin eli kulağındadır...
yarenay naptı acaba yaa merak ettim çok onu
kızlar pardon ya yazamadım. konuştum patronla. biraz mırın kırın etti ama burnunu eğmedi tabii ki. burdaki gsm şirketlerinden biri bizim müşterimiz, sevgililer gününde kampanya yapacaklarmış, şubat 14'e kadar idare edebilir misin dedi. dedim ablamla aynı ucakta gitmem lazım. malum 7 aylık hamile olacak o zaman, yanında da 3 yaşında olan oğlu olacak. eniştem eşyaları gönderdikten sonra gidecek dedim. ablamı uçakta yalnız bırakamam, 6'sında gidiyoruz dedim. tamam o zaman falan dedi. işlerimi sekteye uğratmak için özellikle yaptığını düşünmüyorum (!) dedi. dedim öyle birşey isteseydim son hafta söylerdim, 1 ay önceden değil. insanlar yaptıklarıyla değerlerini gösterir, zaten o tarz bir hareket bana yakışmaz dedim. bişey diyemedi tabii. ohhh üstümden yük kalktı yani. eve geldim mutfağımı toparladım. şimdi markete gidip alışveriş yapcam. yeğenimin doğum günü için kek ve kurabiye yapcam. görüşürüz kızlar.
iii çok bişi dememiş
kırmızı: sen bişi düşünme biz senin için çok sey düşünüouz deseydin
mor: kapağını sıkmalıydı adam bence çok ii olmuş bu cümlen arkadaşım
hadi gözün aydın bakalım sıkıntısız bi şekilde izmire ailenize kavuşursunuz inş.
Yarenaycım gözün aydın dileğe katılıyorum :))
Enkiii sen kursu çok asıyorsun bu aralar zaten ilk derslere de gitmiyosun
ohhhh zeynepcim hayat sana güzel valla
kızlar yaa o sokak kısa die gidioum eşim geç kapatıo dükkanı özgecim 10da gelio o evealamaz ki beni
ark gidioduk her zaman dün yalnızdım manyak yaa apt birinden çıktı tanışalım muhabbeti yapacaktı muhtemelen bende çırlayıncasepet havası çaldı kendince
ama sprey fikri aklıma yattı benim ben ondan alim dimi
özgem kızma niye kızıyosun ilk derse geç gidiyorum çünkü kimse erkenden gelmiyor ilk dersin ortasında geliyor 2.saat derse başlıyoz biten seviyede 1.buçuk ayda 3 gün gitmedim bundada 1gün devamsızlık yaptım artıl advanced deyim level 6da çogunluk inglizce konuşuyoruz birde sınıf 7 kişi çok güzel az olması
evet dilekciğim öle boştayken ingilizceyi bitireyim dedim bir tarftanda çalışırkn yapamadıklarımı yapıyorum geiyorum dolşıyorum .sprey askeri malzeme satan yerlerde var ben ordan aldım normalde ysak ama
Enkim ne bilim hep öyle diyosun ilk dersten sonra gidicem kalkmıcam yorgunum falan diyeNeysem sen daa iyi bilirsin tabi ders saatlerini falan. Ne güzel ing. ögreniyosun bende istiyorum ama zamanım yok hiç şuan bildiğim seviyeye kadar iyiyim mesela fiillerin çoğunun anlamlarını v1, v2, v3 hallerini biliyorum sözcük hafızam iyi sadece grammer olarak bilmiyorum fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?