özgeeeeee
patronum hala burda bayılcam valla şimdi
3te gitcekti sözde ama nerde :26:
ayrıca yine sigara içip pervaneyi açtığı için tutuldum kaldım burda 2 tane şal doladım kör sanki görmüohala devam edio
sen kaçta çıkcan canım
eşin çalışmıo bugün yanına geldi seni almaya da gelcek mi :44:
siz panik ataklı bayanlar bnm 19 çıktı hiç bulgum yokPanik Atak Testi
Puanınız : 39
Düşük düzeyde Panik Atak bulgularınız vardır.
die çıktı
yarenaycım çok sevindim patronun sorun çıkartmamasına çok güzel laf oturtmuşsunkızlar pardon ya yazamadım. konuştum patronla. biraz mırın kırın etti ama burnunu eğmedi tabii ki. burdaki gsm şirketlerinden biri bizim müşterimiz, sevgililer gününde kampanya yapacaklarmış, şubat 14'e kadar idare edebilir misin dedi. dedim ablamla aynı ucakta gitmem lazım. malum 7 aylık hamile olacak o zaman, yanında da 3 yaşında olan oğlu olacak. eniştem eşyaları gönderdikten sonra gidecek dedim. ablamı uçakta yalnız bırakamam, 6'sında gidiyoruz dedim. tamam o zaman falan dedi. işlerimi sekteye uğratmak için özellikle yaptığını düşünmüyorum (!) dedi. dedim öyle birşey isteseydim son hafta söylerdim, 1 ay önceden değil. insanlar yaptıklarıyla değerlerini gösterir, zaten o tarz bir hareket bana yakışmaz dedim. bişey diyemedi tabii. ohhh üstümden yük kalktı yani. eve geldim mutfağımı toparladım. şimdi markete gidip alışveriş yapcam. yeğenimin doğum günü için kek ve kurabiye yapcam. görüşürüz kızlar.
iii çok bişi dememiş
kırmızı: sen bişi düşünme biz senin için çok sey düşünüouz deseydin
mor: kapağını sıkmalıydı adam bence çok ii olmuş bu cümlen arkadaşım
hadi gözün aydın bakalım sıkıntısız bi şekilde izmire ailenize kavuşursunuz inş.
bu alkışlar bana sanırım
birde şunu eklemek istioum bitsin artık bu çileeesaat 7 olsun bir an önceee
siz panik ataklı bayanlar bnm 19 çıktı hiç bulgum yok
yarenaycım çok sevindim patronun sorun çıkartmamasına çok güzel laf oturtmuşsun
[/COLOR]
ahahahaha beni bnden aldın dilekcim allah iyiliğini versinnnnn
bende misafir gelince yazamadım hiç bişi şimdi gitti misafir kocişte erken geldi bugün onla vakit geçirmek istiyorum ama derste çalışmalıyım acil hemde pazartesi sınavlarım başlıyo iki hafta fulll sınav....
bidesi rezil oldum misafire... regl oldum ya çok yoğun geçiyo bu ay nedense yemek için sofraya oturduk yedik içtik güzel bi kalktım sandalye kıpkırmızı yuhhhh dedim hemen üstüne peçete attım çaktırmadan ama kadın gördü annemde. kaynımda sofradaydı iyiki görmedi o koşa koşa gittim ıslak mendille sildim allahtan deri ya kumaş olsaydı çıkmazdı valla....
ayyy kötü olmuş cnm yaaa, o kadar yoğun mu oluyor:26: ben de ilk günlerinde çok tedirgin olurum sürekli wc deyimdir ders aralarında falan aman çıkar mı acaba üstüme falan diye. allahtan şimdiye kadar hiç olmadı ama...
bu arada kolay gelsin cnm sınavlarında inş. ii geçer hepsi
yareeeeeeeen afferin kız sana sonunda bu sorunu da hallettinnnn geriye kaldı "vınnnn hava yolları"izmir yolcusu kalmasıııııın
benim de bugün temizlik günümdü, walla canım çıktı, yılbaşından kalmaydı ev, h.içi elleyememiştim rezil durumdaydı yine yani. neyse ki hallettiim, eşim işteydi akşam züeri yemeğe geldi eve.dedim temizlik yaptım yoruldum. ne yaptın bi bakim dedi hopp kalktı taaaa kapının en üstünü çerçevesinin üstünü parmaklıoe tabi haliiyle toz geldi eline. üfff yürü git dedim sinrlendim, walla her hafta bi de kapı üstleri avizeler falan girişicek olsam temizlik mi biter!!!!!!!!
nihayet herkese rahat rahat söyleyebildim, bir ay sonra geliyoruz diye. patrona söyleyene kadar zor tutmuştum içimde
Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.
yarenim tepkileri nasıl oldu annen çok sevinmiştir artık herkes biliyor.amin canım allahım kimseyi gurbetlerde bırakmasın.
pazar günüm güzel geçti sabah kalktım kahvaltı hazırladım bu pazar erken yaptık kahvaltımızı arkadaşlr yemeğe davet etmişti 1de evden çıktık pastanden pasta aldık bi arkadaşında bebişleri vardı ona oyuncak ördek aldık orda ortam güzeldi baya güldük eşim diğer karı koca ve 3.arkadaş üniversiteden beri arkadaşlar 8de kalktık bizi aalışveriş merkezine bıraktı biraz alışveriş yaptık eşime iş için kumaş pantolan aldık silikon kek kalıbı ve mufin kalıbı aldık bana kadife siyah pantolon biri açık gri biri koyu gri pantolan kırmızı kapşonlu hırka birde grili pembeli çizgili hırka aldık 11de eve geldik pazarım güzel geçti eşimle alışverişi seviyorum kendim karar veremiyorum
nihayet herkese rahat rahat söyleyebildim, bir ay sonra geliyoruz diye. patrona söyleyene kadar zor tutmuştum içimde
Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.
geçmiş olsun elfii, niye 10 gün bekledi eşin, nasıl durmuş çatlak parmakla 10 günn :26: şişmedimi hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?