2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

özgeeeeee
patronum hala burda bayılcam valla şimdi
3te gitcekti sözde ama nerde :26:
ayrıca yine sigara içip pervaneyi açtığı için tutuldum kaldım burda 2 tane şal doladım kör sanki görmüo hala devam edio

sen kaçta çıkcan canım
eşin çalışmıo bugün yanına geldi seni almaya da gelcek mi :44:

Sinir yaa görüyordur da gıcıklığı kim yapacak
Eşim çalışmıyo bugün Yanıma geldi süprayz yaptı tanıştı burdakilerle gitti sonra. Eşim şuan kardeşimgilde akşam annemlere geçicez metroyla indiğim yerden alırlar beni arabayla sonra annemlere geçeriz. Özledim hepsini

Panik Atak Testi
Puanınız : 39
Düşük düzeyde Panik Atak bulgularınız vardır.
die çıktı
siz panik ataklı bayanlar bnm 19 çıktı hiç bulgum yok
yarenaycım çok sevindim patronun sorun çıkartmamasına çok güzel laf oturtmuşsun

bu alkışlar bana sanırım

birde şunu eklemek istioum bitsin artık bu çileee saat 7 olsun bir an önceee

ahahahaha beni bnden aldın dilekcim allah iyiliğini versinnnnn
bende misafir gelince yazamadım hiç bişi şimdi gitti misafir kocişte erken geldi bugün onla vakit geçirmek istiyorum ama derste çalışmalıyım acil hemde pazartesi sınavlarım başlıyo iki hafta fulll sınav....
bidesi rezil oldum misafire... regl oldum ya çok yoğun geçiyo bu ay nedense yemek için sofraya oturduk yedik içtik güzel bi kalktım sandalye kıpkırmızı yuhhhh dedim hemen üstüne peçete attım çaktırmadan ama kadın gördü annemde. kaynımda sofradaydı iyiki görmedi o koşa koşa gittim ıslak mendille sildim allahtan deri ya kumaş olsaydı çıkmazdı valla....

ayyy kötü olmuş cnm yaaa, o kadar yoğun mu oluyor:26: ben de ilk günlerinde çok tedirgin olurum sürekli wc deyimdir ders aralarında falan aman çıkar mı acaba üstüme falan diye. allahtan şimdiye kadar hiç olmadı ama...

bu arada kolay gelsin cnm sınavlarında inş. ii geçer hepsi

yareeeeeeeen afferin kız sana sonunda bu sorunu da hallettinnnn geriye kaldı "vınnnn hava yolları" izmir yolcusu kalmasıııııın

benim de bugün temizlik günümdü, walla canım çıktı, yılbaşından kalmaydı ev, h.içi elleyememiştim rezil durumdaydı yine yani. neyse ki hallettiim, eşim işteydi akşam züeri yemeğe geldi eve.dedim temizlik yaptım yoruldum. ne yaptın bi bakim dedi hopp kalktı taaaa kapının en üstünü çerçevesinin üstünü parmaklıo e tabi haliiyle toz geldi eline. üfff yürü git dedim sinrlendim, walla her hafta bi de kapı üstleri avizeler falan girişicek olsam temizlik mi biter!!!!!!!!

nihayet herkese rahat rahat söyleyebildim, bir ay sonra geliyoruz diye. patrona söyleyene kadar zor tutmuştum içimde
Allah'ım herkesin gönlüne göre versin.

nihayet herkese rahat rahat söyleyebildim, bir ay sonra geliyoruz diye. patrona söyleyene kadar zor tutmuştum içimde

bende cumartesi halamdan gelirken kuaföre uğradım ordan market alışveriini yaptım eve geldim 4e geliyordu hemen evi süpürdüm sildim toz aldım tuvaletleri yıkadım bi taraftan çamaşırları at bulaşık makinasını boşalt doldur 8de bitti işim haliyle yemek yapamadım eşime pizza söyleriz dedim olur dedi ama eve gelmiş dalga geçiyor benimle menüdede pizzamı var o kadar iş yaptım dedim bi bakış attım tamam tamam dedi

yarenim tepkileri nasıl oldu annen çok sevinmiştir artık herkes biliyor.amin canım allahım kimseyi gurbetlerde bırakmasın.

pazar günüm güzel geçti sabah kalktım kahvaltı hazırladım bu pazar erken yaptık kahvaltımızı arkadaşlr yemeğe davet etmişti 1de evden çıktık pastanden pasta aldık bi arkadaşında bebişleri vardı ona oyuncak ördek aldık orda ortam güzeldi baya güldük eşim diğer karı koca ve 3.arkadaş üniversiteden beri arkadaşlar 8de kalktık bizi aalışveriş merkezine bıraktı biraz alışveriş yaptık eşime iş için kumaş pantolan aldık silikon kek kalıbı ve mufin kalıbı aldık bana kadife siyah pantolon biri açık gri biri koyu gri pantolan kırmızı kapşonlu hırka birde grili pembeli çizgili hırka aldık 11de eve geldik pazarım güzel geçti eşimle alışverişi seviyorum kendim karar veremiyorum

yarenim tepkileri nasıl oldu annen çok sevinmiştir artık herkes biliyor.amin canım allahım kimseyi gurbetlerde bırakmasın.

amin canım. tüm gurbette olanları Allah kurtarsın. kendi ülkemde azıcık aşım, kaygısız başım derim otururum ya. herkes nasıl sevindi bilemezsin. arkadaşlarımı çok özledim, ailelerimizi özledim. Ege Denizi'ni, saat kulesini, kumruyu, boyozu özledim...

biz de cumartesi akşamı 2 kişilik yatağı salona taşımıştık. pazar sabahı kalkmak zor geldi. 10 gibi uyandık, 12'de zorla kalktık yataktan. hemen etrafı toparlayıp kahvaltı ettik. eşimin ailesiyle görüştük msnden. sonra ablam arada kahve içmeye geliyorum diye. beraber kahve içtik, sohbet ettik. sonra yeğenim uyanınca eniştemle çocuklar da geldi. çay yaptık, makarna yaptık yedik. saat 8,30 gibi gittiler. biz de bi filmimiz vardı onu izledik. 12'yi geçiyordu yattık. evden hiç çıkmadım. zaman güzel geçti. evden çıkınca çabucak geçiyor, hiç birşey anlamıyoruz pazar gününden. bu akşam markete falan gitcez eşimle. içim içime sığmıyor

herkese hayırlı haftalar

Günaydın Kızlar

bende cumartesi eve gidip biraz evi topladım sonra kuaföre gidip dalgalı fön çektirdim eşyalarımıda alıp anneme gittim orda hazırlandık düğüne gittik. düğün güzeldi yerimden kalkmadım sohbet ettim benim gibi oturan akrabalarla. sonrasında eşime mesaj attım beni gelip alabilirmisin diye alamam yazdı bozuldum bende. sonra aradımki taa 10 gün önce parmağını incitmişti depoyu taşımışlardı. meğerse çatlatmış parmağı atel ile sabitlemişler sarmışlardı parmağını ondan alamam demiş. o saatte eve nasıl gideceğimi düşünüyorum bi yandan anneannem bizde kal diyor yok yok ben eve gidicem dedim ama gidemedim eşim dedi ki ver anneanneme telefonu verdim bu saatte rahatsız olmayın kalsın demiş. bende anneannemde kaldım ama aklım evde. sabah kardeşimde benimle geldi eve gittik 15 gün kalacakmış öyle parmağı. bütün gün eşimle ilgilendim o da parmağına rağmen bana yemekte yardım etti. yemeği hazırladık uzandık tv izledik pazar sakin geçti

Yarencim kararınıza çok sevindim. Kim bilir onlarda nasıl mutludurlar. inş. herşey istediğiniz gibi olur..

günaydınn kızlar ....

bizde pazar günü 11 i geçiyodu kalktık, ben kahvaltıyı hazırlarken eşim evi süpürdü sildi sonra kahvaltımızı yaptık kiii, yan komşumda mevlüt varmış çağırdı, duş aldım abdest aldım hemen oraya gittim, 4 gibi eve geldim azcık uzanayım dedim, uyumuşum
pazarımız böle geçti yanii :))

geçmiş olsun elfii, niye 10 gün bekledi eşin, nasıl durmuş çatlak parmakla 10 günn :26: şişmedimi hiçç

geçmiş olsun elfii, niye 10 gün bekledi eşin, nasıl durmuş çatlak parmakla 10 günn :26: şişmedimi hiçç

sağol canım. ilk gün şişmişti ertesi gün indi ama hep ağrıyordu kızıyordum gidelim bi gösterelim diye. cumartesi çok ağrıyınca gitmiş film çekmişler doktorda kızmış zaten. inş. düzelir demiş.

Günaydın kızlar güzel haftalar diliyorum herkese :))

Elfim geçmiş olsun eşine :/

Ben de hafta sonu tek başıma takıldım öyle, eşim işteydi.. sıkılmaya başladım bu durumdan da..
memnuniyetsiz miyim neyim
akşam eve geç gelsin de istemiyorum, hafta sonu çalışmasını da
cumartesi iş çıkışı arkadaşımla kumpir yemeye gittik..sonrası hep evdeydim..
temizlik yaptım tabi bol bol..

biz de ankara da cuma cumartesi gezdik, pazar sabah 5 buçukta geldik evimize, bi yattık öğlen 12:30 da ben kalktım kahvaltı hazırladım eşim kaçta kalkıyım dedi, ne zaman istersen dedim 2 buçukta kalkti ekmek almaya gitmeye erindiğinden eve pide söyledi aylardır geçirdiğim en güzel hafta sonuydu ankarada ve evimizde. beni merak etmişsiniz tşk ederim kızlar, geçmişi okudum ama tek tek alıntılamadım çok uzun olur diye, elfiş eşine geçmiş olsun canım, çatlak kırıktan daha zor, geçen yıl benm sağ ayak parmaklarım çatlamıştı çok acı çekmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…