2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geçmiş olsun elfim 10gün nasıl bekledi eşin o acıyla işallah iyileşir parmağı

elfişim geçmiş olsun eşine. umarım düzelir biran önce. iyi dayanmış o kadar gün ağrısına.

nekimm sen gayet doğal şeyler istiyorsun, memnuniyetsiz falan değilsin canım. ama hayat şartları işte, maddiyata bağlı oluyor herşey maalesef. biz burda nasıl para var ama hayat yok diyorsak, senin de yanında eşin olmayınca mutlu olamıyorsun. sen yine çok sabırlısın. ben bu kadar dayanabilir miydim bilmiyorum yani. inşallah en kısa sürede daha çok zaman geçirebileceğiniz, maddi olarak da sizi zorlamayacak bir iş bulur eşin.

dilşad ne güzel gezmişin eşinle. ben de İzmir'in hayalini kuruyorum şimdiden. evdi, eşyaydı derken bir ay bol bol gezerim herhalde

asıl ben size anlatmalıyım cmt ve pazarımı

cmt işten çıkınca eltime gittim
diğer eltimlerde geleceklerdi arabaları yok die benim eşim getirecekti 8de ben gittim yemek hazırladım 10da herkes gelmiş oldu 3 kardeş ve biz eşleri birde afacan yeğen
yemek yendi çay muhabbet biz zaten orda kalcaktık ev sahibi abim diğerlerine de kalın dedi eltim kızdı ben dilekler için hazırlanmıştım senin yorgandan yastıktan haberin var mı ve nerde yatırcaz dedi.
biraz atıştılar ama bişi değişmedi diğerleri de nası gidelim dediler.
sonra saat 2ye doğru eltimin aldığı votka ve mezeleri meyveleri yemişleri hazırladık arkasına da bira almış
erkekler 4te yattı biz sabah 9 kadar oturduk eşim beni 11de kaldır demişti dükkanı boyayacakmış.
9da yattım 10,30 kalktım mutfak tam bi facia upuzun mermerin üstü gözükmüo ve masada dolu bulaşıkları hallettim, çay demledim, kahvaltı hazırladım.
diğer misafir eltimde kalktı sesini duyuoum ama o nası duymadıysa onca tabak çanak sesini mutfağa gelip yardım etmedi ev sahibi olan eltimi de uyandıramamıştım eşimle kendime göre sofra hazırladım
sonra misafir olan eltimin eşi geldi sofrayı gördü
ne ayaksınız siz nie iki kişilik dedi
bende karın kalkıp hazırlasaydı dedim
bu gitti mutfaktan eşime tesekkur ederim dedim
dilek senin derdin ne dedim seninle burda tartışmıcam susar mısın dedim
gittim eltimi kaldırdım zorla oda biraz bişiler ekledi sofrayı eşim yedi ama diğerleri yemediler.
ev sahibi eltim sormuş çay falan koyuyum die yok demişler ve sonrada gittiler bizde bidaha yatmadık kahvaltı ettik gecenin kritiğini yaptık
saat 4te çıktım annemle kardeşimle avmde buluştuk gezdik sonra künefe yedik eve geçtik saat 8de yattım ama 12ye kadar uyuyamadım mide ve baş ağrısından 12ydi son gördüğüm saat sonra uyumuşum
ve burdayım işte

sana katılıoum canım mutluluğumuz paraya bağlı yani Di'Mi?

Son düzenleme:
Nektarcım inşallah eşine başka iyi bi kapı açılır haftasonlarıda birlikte olursunuz. kendimi yerine koydumda gerçekten zor olsa gerek. ben pazar günleri eşime yapışıyorum resmen. yanından ayrılmıyorum. kim istemezki öyle olsun.. allah gönlünüze göre versin canım.

dilek eltinlerde kalmışsınız ama yine bozulmuş moralin. aranız iyimi kötümü anlamadım kız :))

geçmiş olsun elfim 10gün nasıl bekledi eşin o acıyla işallah iyileşir parmağı

Sağol canım. Ay beni sinir etti zaten her akşam krem sürüyor ağrıyor diyordu. Kalk acile gidicez dediğimde yok diyordu. sonra kendisi paşa paşa gitti tabi.

sana katılıoum canım mutluluğumuz paraya bağlı yani Di'Mi?

aynen öyle oluyor canım, annem derdi varlık seviştirir, yokluk dövüştürür. insan borcu, harcı düşününce mutlu olamıyor ki. borcun olmasa, ev kendinin olsa yine azıcık aşınla mutlu olursun. ama borçlar girince işin içine insanın içi rahat etmiyor.

Günaydın herkese...
Elfi çok geçmiş olsun eşine canım bu kadar zaman nasıl dayanmış acıya keşke hemen gitseydi dr.a.
Nek, canım istediklerin çok normal şeyler memnuniyetsiz falan değilsin yani ama arada ayrı kalmak, özlemek gerekiyor bazen. İnş. düzelir iş konuları...
Dilek yine yoğun bi hafta geçirmişsin aranız kötü mü şimdi kayınlarınla sen eşinle tartıştın mı yani ben orayı anlayamadım tam:44:
Yarencim bu yıla en güzel giren sensin bence, insan bazen azıcık param olsun ama neşem yerinde olsun diyor en iyisini yaptınız benim içimden geçende buydu hep..
Dilşadcım evet merak ettik seni sonra zuzu aradıda merakımız geçti.. Ne güzel geçmiş h.sonunuz...
Zuzum sen napıyon?
....

Bana gelince çookk uykum var ve biraz uzun olacak kafam karmakarışıkk.....
Eşim evi taşıyıp müstakil bir eve taşınmak istiyordu çoktandır sebep; Daha sosyal bir yaşammış, ailelere daha yakın olmakmış, içi sıkılıyormuş.

Cumartesi iş çıkışı annemlere gittik orda kaldık diğer gün annemlere yakın bir ev ve araba bulmuş ona baktık...
araba arıza veriyor masraflı bir tamiratı var o yüzden takas yapmayı düşündü üstüne para verip alıcı beğenmedi satıp üstüne para koyup almayı düşünüYOR.
Neyse asıl konu bu değil asıl konu taşınma mevzusu... Taşınacağımız yer şehir merkezine şu an oturduğumuz mesafeyle aynı uzaklıkta fakat benim ve eşimin işime çok uzak ben şimdi 10 dk da işyerimde oluyorum dolmuşla orada 1 saat önce binmem gerekiyor dolmuşa..
Evi gidip gördük şuan oturduğum evden iyi değil eksikleri var fiyat olarak aynı.. Eşim beğenMİŞ ve çok istiYOR taşınmayı apartman olmasın müstakil olsun içini düzenlerim boyarım diyor annemlere(benim annem) yakın olmak istiYOR.
Ben işime uzak diyincede erken çıkıp gidersin diyor(şuanki işimde akşam beni bırakıyorlar eve taşınınca öyle bir imkan olmicak), biraz üstüne gittiğimde de oflayıp işten çık ozaman diyor.
Aslında Eşimin hergün yeni kararlarından, ona uyum sağlamak zorunda bırakılmaktan bıktım... Artık çok bunaldım onun kararlarına uyum sağlamk zorunda olmaktan herşeyi sana bırakıyorum naparsan yap umrumda değil dedim hemen sinirleniyor kötü oluyor konuşmuyor benle..:105:
Sizce ne yapim işime uzak anneme ve kız kardeşime yakın olan şuanki evimden kötü olan bir eve mi taşınayım yoksa ağırlığımı mı koyayım bilmiyorum ama kabul etmemin tek nedeni eşimin mutluluğu huzuru belki panik atak sorunları geçer offf ne yapmalıyım ben çok mu büyütüyorum yoksa..

günaydın kızlarrr.

Elficim geçmiş olsun eşineee

Bizim okul yarıyıl tatiline girdi ama biz yine de geliyoruz, işteyim yani şuan, neyse ki sabah 8 de gelceksiniz demediler, 10 gibi geldim.

eşin kontrol etti yani çalışma ortamını ve arkadaşlarını senin diğer işten bi ses çıkmadı mı canım :44:

ayy çok kötü olmuş bide misafir varken :26:
canım bugün sınavların başlayacaktı umarım hepsi ii geçer

canım aldıklarını güle güle kullan

evden hiç çıkmadım. zaman güzel geçti. evden çıkınca çabucak geçiyor, hiç birşey anlamıyoruz pazar gününden. bu akşam markete falan gitcez eşimle. içim içime sığmıyor
bende artık pazarları evde geniş ve rahat geçirmek istioum

dost var düşman var die saçını da yaptırdın yani
eşine çok geçmiş olsun canım.

bende sakin bir pazar istioum ne güzelll

canım ya seni anlıoum benim eşimde 10da gelio ya ya bi akşam oturması dizi keyfi uzun uzun çay sohbet muhabbet gibi şeyler olmuo 2 saate yemek çay biraz tv duş etrafı toparlama olaylarını sığdırmaya çalışıouz.

amann da amannn kimler gelmiş
canım hftsonunun güzel geçmesine sevindim ve evdeki pazarınızın ankarada nereleri gezdiniz bakim

dilek eltinlerde kalmışsınız ama yine bozulmuş moralin. aranız iyimi kötümü anlamadım kız :))
evine gittiğimizle iim şuan uzun süredir yani valla bozulmasını da istemioum herkes kötü etkilenio ama diğeri yani felç geçiren biraz tuhaf yaa
boş konuşuo doğru düzgün cvp vermio dedikodusu var bazen kıskançlığı özentisi var benim eşimin bana sarılmasını bile kıskanıo benimki yapmıo die
ve oraya misafir gelmiş olsanda yatmışsın onca saat geçirmişsin çayını alıp bişiler falan yapabilirsin bence ama yok armut piş ağzıma düş bende ozaman patlıoum

Teşekkür ederim canım.

Canım annemlere yakın olmayı tercih ederdim ben. ileride çocuk olunca rahatça bırakabilmen açısından iyi olurdu. birde düne kadar başka iş bakıyordun burdaki işinde her zaman kalıcı olamazsın ama annene her zaman yakın olman senin için daha iyi olur. eve biraz tadilat bakım yapıldımı iyi olur. sen işteyken annen gelip evi bile temizler yükün hafifler o taraflarda işte bakarsın kendine.

günaydın kızlarrr.

Elficim geçmiş olsun eşineee

Bizim okul yarıyıl tatiline girdi ama biz yine de geliyoruz, işteyim yani şuan, neyse ki sabah 8 de gelceksiniz demediler, 10 gibi geldim.

Teşekkür ederim canım.

niye okula çağırdılarki ders yok öğrenci yok

özge ya bişi sorcam senin yeni bi iş olma durumu vardı o noldu kaçırdım sanırım ben o konuyu:26::26:

dilekcim ankarada ostim demetevler arasında kuzenlerde gezdik, kızılay kurtuluş çankaya gezdik, avm leri gezdik ankamll, kızılay avm, antares yemekleri bile oralarda yedik dşarı soğuk diye. ama eşimle günlerce yanyana olmak çook güzeldi biz ilk kez başbaşa il dışına çıktık, bi de kuzenler bizden büyük annemler olmadan ilk kez görüştük, içimde biraz korku vardı ya anlaşamazlarsa ortam soğuk olursa die, ama maşallah benden ii kaynaştılar.

canım yol bence büyük problem, ev de masraf isteyecekse sorun tabii. şu an kurulmuş bir düzenin var sonuçta. taşınmak hem maddi hem de manevi yönden yük olacak sana. ama eşinin panik atağına iyi geleceğini düşünüyorsan taşın derim ben. hem kendi annene de yakın oluyormuşsun.

diğer taraftan evde tüm kararları eşin alıyorsa ve sen hep ona uymak zorunda kalıyorsan bir şekilde ağırlığını koyman gerekir bence canım. sonuçta siz bir hayatı paylaşacaksınız, sırf onun isteklerine göre olmaz ki herşey. sen de bir bireysin, senin de düşüncelerin var. seni dinlemeyi, anlamayı biran önce öğrenmeli. yoksa bütün hayatınız boyunca böyle gider.

özgecim bn de imkanım olsa annemlere yakın bir ev isterim, benm eşim yanaşmıyor biz şu an iki taraf arasında tam ortadayız, eşimi taşınmaya ikna edemiyorum. ne güzel eşin de istiyorken bence en doğrusu bu olur, iş açısından düşünme sadece.

Canım annem çalışıyor bu zamana kadarda oturup evde kalmış bi kadın değil onu bizde düşündük ama annem çok kararsız bir gün tamam der birgün bakarsın evde duramaz çalışır yani. Keşke öyle olsa ozaman kararsız kalmazdım.. Anneme güvenip çocuk yapamam. Kendide öyle dedi zaten.
İşime gelince evet çıkmayı düşünüyorum diğer işten haber gelmedi, burada paramızı vermedi halaa..
Ama şu şartlarda en iyi en rahat iş bu hem alıştım burdaki insanlara diye düşünüyordum ben..
Taşındık diyelim ordanda sıkıldım derse nolacak ben ömrüm boyunca onun isteklerine uyum mu sağlıcam bunu düşünüyorum araba aldı karışmadım ve hata yaptı arızası çıktı şimdi pişman satmak istiyor başka araba almak istiyor, iş kurmak istiyor, ev değiştirmek istiyor, taşınıca çocuk yapıp evde oturmamı istiyor istiyor da İSTİYORR...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…