Günaydın Kızlar
bende cumartesi eve gidip biraz evi topladım sonra kuaföre gidip dalgalı fön çektirdim eşyalarımıda alıp anneme gittim orda hazırlandık düğüne gittik. düğün güzeldi yerimden kalkmadım sohbet ettim benim gibi oturan akrabalarla. sonrasında eşime mesaj attım beni gelip alabilirmisin diye alamam yazdı bozuldum bende. sonra aradımki taa 10 gün önce parmağını incitmişti depoyu taşımışlardı. meğerse çatlatmış parmağı atel ile sabitlemişler sarmışlardı parmağını ondan alamam demiş. o saatte eve nasıl gideceğimi düşünüyorum bi yandan anneannem bizde kal diyor yok yok ben eve gidicem dedim ama gidemedim eşim dedi ki ver anneanneme telefonu verdim bu saatte rahatsız olmayın kalsın demiş. bende anneannemde kaldım ama aklım evde. sabah kardeşimde benimle geldi eve gittik 15 gün kalacakmış öyle parmağı. bütün gün eşimle ilgilendim o da parmağına rağmen bana yemekte yardım etti. yemeği hazırladık uzandık tv izledik pazar sakin geçti
elfişim geçmiş olsun eşine. umarım düzelir biran önce. iyi dayanmış o kadar gün ağrısına.
nekimm sen gayet doğal şeyler istiyorsun, memnuniyetsiz falan değilsin canım. ama hayat şartları işte, maddiyata bağlı oluyor herşey maalesef. biz burda nasıl para var ama hayat yok diyorsak, senin de yanında eşin olmayınca mutlu olamıyorsun. sen yine çok sabırlısın. ben bu kadar dayanabilir miydim bilmiyorum yani. inşallah en kısa sürede daha çok zaman geçirebileceğiniz, maddi olarak da sizi zorlamayacak bir iş bulur eşin.
dilşad ne güzel gezmişin eşinle. ben de İzmir'in hayalini kuruyorum şimdiden. evdi, eşyaydı derken bir ay bol bol gezerim herhalde
geçmiş olsun elfim 10gün nasıl bekledi eşin o acıyla işallah iyileşir parmağı
sana katılıoum canım mutluluğumuz paraya bağlı yani Di'Mi?
eşin kontrol etti yani çalışma ortamını ve arkadaşlarınıSinir yaa görüyordur da gıcıklığı kim yapacak
Eşim çalışmıyo bugünYanıma geldi süprayz yaptı tanıştı burdakilerle gitti sonra. Eşim şuan kardeşimgilde akşam annemlere geçicez metroyla indiğim yerden alırlar beni arabayla sonra annemlere geçeriz. Özledim hepsini
ayy çok kötü olmuş bide misafir varken :26:regl oldum ya çok yoğun geçiyo bu ay nedense yemek için sofraya oturduk yedik içtik güzel bi kalktım sandalye kıpkırmızı yuhhhh dedim hemen üstüne peçete attım çaktırmadan ama kadın gördü annemde. kaynımda sofradaydı iyiki görmedi o koşa koşa gittim ıslak mendille sildim allahtan deri ya kumaş olsaydı çıkmazdı valla....
canım aldıklarını güle güle kullansilikon kek kalıbı ve mufin kalıbı aldık bana kadife siyah pantolon biri açık gri biri koyu gri pantolan kırmızı kapşonlu hırka birde grili pembeli çizgili hırka aldık 11de eve geldik pazarım güzel geçti eşimle alışverişi seviyorum kendim karar veremiyorum
bende artık pazarları evde geniş ve rahat geçirmek istioumevden hiç çıkmadım. zaman güzel geçti. evden çıkınca çabucak geçiyor, hiç birşey anlamıyoruz pazar gününden. bu akşam markete falan gitcez eşimle. içim içime sığmıyor
dost var düşman var die saçını da yaptırdın yanibende cumartesi eve gidip biraz evi topladım sonra kuaföre gidip dalgalı fön çektirdim eşyalarımıda alıp anneme gittim orda hazırlandık düğüne gittik. düğün güzeldi yerimden kalkmadım sohbet ettim benim gibi oturan akrabalarla. sonrasında eşime mesaj attım beni gelip alabilirmisin diye alamam yazdı bozuldum bende. sonra aradımki taa 10 gün önce parmağını incitmişti depoyu taşımışlardı. meğerse çatlatmış parmağı atel ile sabitlemişler sarmışlardı parmağını ondan alamam demiş. o saatte eve nasıl gideceğimi düşünüyorum bi yandan anneannem bizde kal diyor yok yok ben eve gidicem dedim ama gidemedim eşim dedi ki ver anneanneme telefonu verdim bu saatte rahatsız olmayın kalsın demiş. bende anneannemde kaldım ama aklım evde. sabah kardeşimde benimle geldi eve gittik 15 gün kalacakmış öyle parmağı. bütün gün eşimle ilgilendim o da parmağına rağmen bana yemekte yardım etti. yemeği hazırladık uzandık tv izledik pazar sakin geçti
bende sakin bir pazar istioum ne güzelllgünaydınn kızlar ....
bizde pazar günü 11 i geçiyodu kalktık, ben kahvaltıyı hazırlarken eşim evi süpürdü sildisonra kahvaltımızı yaptık kiii, yan komşumda mevlüt varmış çağırdı, duş aldım abdest aldım hemen oraya gittim, 4 gibi eve geldim azcık uzanayım dedim, uyumuşum
pazarımız böle geçti yanii :))
canım ya seni anlıoum benim eşimde 10da gelio ya ya bi akşam oturması dizi keyfi uzun uzun çay sohbet muhabbet gibi şeyler olmuo 2 saate yemek çay biraz tv duş etrafı toparlama olaylarını sığdırmaya çalışıouz.Ben de hafta sonu tek başıma takıldım öyle, eşim işteydi.. sıkılmaya başladım bu durumdan da..
memnuniyetsiz miyim neyim
akşam eve geç gelsin de istemiyorum, hafta sonu çalışmasını da
cumartesi iş çıkışı arkadaşımla kumpir yemeye gittik..sonrası hep evdeydim..
temizlik yaptım tabi bol bol..
amann da amannn kimler gelmişbiz de ankara da cuma cumartesi gezdik, pazar sabah 5 buçukta geldik evimize, bi yattık öğlen 12:30 da ben kalktım kahvaltı hazırladım eşim kaçta kalkıyım dedi, ne zaman istersen dedim 2 buçukta kalkti ekmek almaya gitmeye erindiğinden eve pide söyledi aylardır geçirdiğim en güzel hafta sonuydu ankarada ve evimizde. beni merak etmişsiniz tşk ederim kızlar, geçmişi okudum ama tek tek alıntılamadım çok uzun olur diye, elfiş eşine geçmiş olsun canım, çatlak kırıktan daha zor, geçen yıl benm sağ ayak parmaklarım çatlamıştı çok acı çekmiştim.
evine gittiğimizle iim şuan uzun süredir yani valla bozulmasını da istemioum herkes kötü etkilenio ama diğeri yani felç geçiren biraz tuhaf yaadilek eltinlerde kalmışsınız ama yine bozulmuş moralin. aranız iyimi kötümü anlamadım kız :))
Günaydın herkese...
Elfi çok geçmiş olsun eşine canım bu kadar zaman nasıl dayanmış acıya keşke hemen gitseydi dr.a.
Nek, canım istediklerin çok normal şeyler memnuniyetsiz falan değilsin yani ama arada ayrı kalmak, özlemek gerekiyor bazen. İnş. düzelir iş konuları...
Dilek yine yoğun bi hafta geçirmişsin aranız kötü mü şimdi kayınlarınla sen eşinle tartıştın mı yani ben orayı anlayamadım tam:44:
Yarencim bu yıla en güzel giren sensin bence, insan bazen azıcık param olsun ama neşem yerinde olsun diyor en iyisini yaptınız benim içimden geçende buydu hep..
Dilşadcım evet merak ettik seni sonra zuzu aradıda merakımız geçti.. Ne güzel geçmiş h.sonunuz...
Zuzum sen napıyon?
....
Bana gelince çookk uykum var ve biraz uzun olacak kafam karmakarışıkk.....
Eşim evi taşıyıp müstakil bir eve taşınmak istiyordu çoktandır sebep; Daha sosyal bir yaşammış, ailelere daha yakın olmakmış, içi sıkılıyormuş.
Cumartesi iş çıkışı annemlere gittik orda kaldık diğer gün annemlere yakın bir ev ve araba bulmuş ona baktık...
araba arıza veriyor masraflı bir tamiratı var o yüzden takas yapmayı düşündü üstüne para verip alıcı beğenmedi satıp üstüne para koyup almayı düşünüYOR.
Neyse asıl konu bu değil asıl konu taşınma mevzusu... Taşınacağımız yer şehir merkezine şu an oturduğumuz mesafeyle aynı uzaklıkta fakat benim ve eşimin işime çok uzak ben şimdi 10 dk da işyerimde oluyorum dolmuşla orada 1 saat önce binmem gerekiyor dolmuşa..
Evi gidip gördük şuan oturduğum evden iyi değil eksikleri var fiyat olarak aynı.. Eşim beğenMİŞ ve çok istiYOR taşınmayı apartman olmasın müstakil olsun içini düzenlerim boyarım diyor annemlere(benim annem) yakın olmak istiYOR.
Ben işime uzak diyincede erken çıkıp gidersin diyor(şuanki işimde akşam beni bırakıyorlar eve taşınınca öyle bir imkan olmicak), biraz üstüne gittiğimde de oflayıp işten çık ozaman diyor.
Aslında Eşimin hergün yeni kararlarından, ona uyum sağlamak zorunda bırakılmaktan bıktım... Artık çok bunaldım onun kararlarına uyum sağlamk zorunda olmaktan herşeyi sana bırakıyorum naparsan yap umrumda değil dedim hemen sinirleniyor kötü oluyor konuşmuyor benle..:105:
Sizce ne yapim işime uzak anneme ve kız kardeşime yakın olan şuanki evimden kötü olan bir eve mi taşınayım yoksa ağırlığımı mı koyayım bilmiyorum ama kabul etmemin tek nedeni eşimin mutluluğu huzuru belki panik atak sorunları geçer offf ne yapmalıyım ben çok mu büyütüyorum yoksa..
günaydın kızlarrr.
Elficim geçmiş olsun eşineee
Bizim okul yarıyıl tatiline girdi ama biz yine de geliyoruz, işteyim yani şuan, neyse ki sabah 8 de gelceksiniz demediler, 10 gibi geldim.
dost var düşman var die saçını da yaptırdın yani
eşine çok geçmiş olsun canım.
Günaydın herkese...
Elfi çok geçmiş olsun eşine canım bu kadar zaman nasıl dayanmış acıya keşke hemen gitseydi dr.a.
Nek, canım istediklerin çok normal şeyler memnuniyetsiz falan değilsin yani ama arada ayrı kalmak, özlemek gerekiyor bazen. İnş. düzelir iş konuları...
Dilek yine yoğun bi hafta geçirmişsin aranız kötü mü şimdi kayınlarınla sen eşinle tartıştın mı yani ben orayı anlayamadım tam:44:
Yarencim bu yıla en güzel giren sensin bence, insan bazen azıcık param olsun ama neşem yerinde olsun diyor en iyisini yaptınız benim içimden geçende buydu hep..
Dilşadcım evet merak ettik seni sonra zuzu aradıda merakımız geçti.. Ne güzel geçmiş h.sonunuz...
Zuzum sen napıyon?
....
Bana gelince çookk uykum var ve biraz uzun olacak kafam karmakarışıkk.....
Eşim evi taşıyıp müstakil bir eve taşınmak istiyordu çoktandır sebep; Daha sosyal bir yaşammış, ailelere daha yakın olmakmış, içi sıkılıyormuş.
Cumartesi iş çıkışı annemlere gittik orda kaldık diğer gün annemlere yakın bir ev ve araba bulmuş ona baktık...
araba arıza veriyor masraflı bir tamiratı var o yüzden takas yapmayı düşündü üstüne para verip alıcı beğenmedi satıp üstüne para koyup almayı düşünüYOR.
Neyse asıl konu bu değil asıl konu taşınma mevzusu... Taşınacağımız yer şehir merkezine şu an oturduğumuz mesafeyle aynı uzaklıkta fakat benim ve eşimin işime çok uzak ben şimdi 10 dk da işyerimde oluyorum dolmuşla orada 1 saat önce binmem gerekiyor dolmuşa..
Evi gidip gördük şuan oturduğum evden iyi değil eksikleri var fiyat olarak aynı.. Eşim beğenMİŞ ve çok istiYOR taşınmayı apartman olmasın müstakil olsun içini düzenlerim boyarım diyor annemlere(benim annem) yakın olmak istiYOR.
Ben işime uzak diyincede erken çıkıp gidersin diyor(şuanki işimde akşam beni bırakıyorlar eve taşınınca öyle bir imkan olmicak), biraz üstüne gittiğimde de oflayıp işten çık ozaman diyor.
Aslında Eşimin hergün yeni kararlarından, ona uyum sağlamak zorunda bırakılmaktan bıktım... Artık çok bunaldım onun kararlarına uyum sağlamk zorunda olmaktan herşeyi sana bırakıyorum naparsan yap umrumda değil dedim hemen sinirleniyor kötü oluyor konuşmuyor benle..:105:
Sizce ne yapim işime uzak anneme ve kız kardeşime yakın olan şuanki evimden kötü olan bir eve mi taşınayım yoksa ağırlığımı mı koyayım bilmiyorum ama kabul etmemin tek nedeni eşimin mutluluğu huzuru belki panik atak sorunları geçer offf ne yapmalıyım ben çok mu büyütüyorum yoksa..
Teşekkür ederim canım.
Canım annemlere yakın olmayı tercih ederdim ben. ileride çocuk olunca rahatça bırakabilmen açısından iyi olurdu. birde düne kadar başka iş bakıyordun burdaki işinde her zaman kalıcı olamazsın ama annene her zaman yakın olman senin için daha iyi olur. eve biraz tadilat bakım yapıldımı iyi olur. sen işteyken annen gelip evi bile temizler yükün hafifler o taraflarda işte bakarsın kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?