ayyy sen bana kızdın mı yaa
ama zuzuda baştan sölemedi dio gitmek istio ben hep onun arkilerine gidioum die yakınıo eşi de fedakarlık yapabilir.
ama bazen doğruyu bulmak ve göstermek için kavga etmek gerekir bu da benim düşüncem
nie yazmadan kaçtın söleseydin ya :44:neyseeebişey yazcaktım alınırsın diye vazcaydın
hadi ben kaçar, iyi akşamlar .... yarın özet geçerim size akşamı :)))
sen var yaaa dileeeeekteee aylar önce biri bi derdini anlatmıştı biz fikrimizi söyledik sen iyimser yaklaşmıştın hatta bize kızmıştın "yapıcı olun, eve gidince kavga etsinler mi istiyosunuz" diye heh Özge de tartışmasınlar diye öyle demiş bence (ben öyle algıladım) tabisi senin de külkedisi örneğin şakaydı ay yanlış anlamayın birbirinizi
küsmemiştir Özgi, küsülecek bişi yok ki :))yapmış olabilir tabiki kimsenin kavga etmesini istemem zuzuya da kavga et git demedim ki
ama kız gitmek istiodu herşey de karşılıklı bunu söledim ben sadece
özgeye de tabiki takıldım geçen gün oda eşimin dediklerini yapıoum küsüo diodu ya o geldi aklıma ama şaka yapmamam gerekiomuş demek ki çünkü küstü galiba bana :26:
bir ay önce evlendım sevgilim asker.tabi artık sevgilim degıl eşim :) 48 gün sonra geliyor.ve düğün işallah.ama cok özledim pek bişey anlamadım evlılıktenözlem var sadece.birde o yok ama ailesinin yanındayım şimdilik..yabancılık var.hersey bana batıyor gergınım..o olsaydı alısırdım belki.kolum kanadım kırık..insan normalde eşi yanındayken bile ailesınden ayrıldı dıye canı acır.kendını yabancı hisseder.ben onun kat ve katını yasıyorum..gün sayıyorum işte..bukadar sevmeseydım beklerdim bitirmesini..gel dedi gittim.pişman degılım ama özledım işte.buraya yazarken bile gözlerim doldu..en mutlu günlerım olmalıydı ama benım içim acıyor..
bende gidioum artık
ii akşamlar
tsk ederim canım benimde hoşuma gitti ama uzun süreli olmaz sanırım ben hemen sıkılıoumDilekk avatarına bayıldım
selamm
Valla kendimi iyi hissediyorum diye gidiyorum okuldakiler de sasirdilar :) beni görünce yarin da gidim daha gitmeyecem annemler geliyor yarin cünkü artik gidemem
cok fazla gerikalacagim icin gidim diyorum.
bir ay önce evlendım sevgilim asker.tabi artık sevgilim degıl eşim :) 48 gün sonra geliyor.ve düğün işallah.ama cok özledim pek bişey anlamadım evlılıktenözlem var sadece.birde o yok ama ailesinin yanındayım şimdilik..yabancılık var.hersey bana batıyor gergınım..o olsaydı alısırdım belki.kolum kanadım kırık..insan normalde eşi yanındayken bile ailesınden ayrıldı dıye canı acır.kendını yabancı hisseder.ben onun kat ve katını yasıyorum..gün sayıyorum işte..bukadar sevmeseydım beklerdim bitirmesini..gel dedi gittim.pişman degılım ama özledım işte.buraya yazarken bile gözlerim doldu..en mutlu günlerım olmalıydı ama benım içim acıyor..
günaydınnnnn
tsk ederim canım benimde hoşuma gitti ama uzun süreli olmaz sanırım ben hemen sıkılıoum
canım günaydın nasılsın? Annenlere yarın kavuşuosun hayırlısıyla inş. Kim kim geliolar sen hazırlıklarını tamamlayabildin mi?
günaydin canim... iyiyim tsk seni sormali ?
yok bebegim bugün ögleden sonra allahin izniyle evdeler.
ben hazirliklarimi tamamladim sayilir
bugün erken kalktim saat 6 da evi derleyip topladim. Camasirlarim falan vardi dün aksamdan yikadim dedim kalmasin ne olur ne olmaz bugün yarin doguma girersem annemde makineyi bilmiyor yikim dedim onlari toparladim
okuldan gelincede yemek falan yapmaya basliyacam.
günaydın kızlar
dün dedim size 14. olmuşum die aferin dememişsiniz bana
selamm
Valla kendimi iyi hissediyorum diye gidiyorum okuldakiler de sasirdilar :) beni görünce yarin da gidim daha gitmeyecem annemler geliyor yarin cünkü artik gidemem
cok fazla gerikalacagim icin gidim diyorum.
günaydin canim... iyiyim tsk seni sormali ?
yok bebegim bugün ögleden sonra allahin izniyle evdeler.
ben hazirliklarimi tamamladim sayilir
bugün erken kalktim saat 6 da evi derleyip topladim. Camasirlarim falan vardi dün aksamdan yikadim dedim kalmasin ne olur ne olmaz bugün yarin doguma girersem annemde makineyi bilmiyor yikim dedim onlari toparladim
okuldan gelincede yemek falan yapmaya basliyacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?