2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İlle de sürükleyerek götüremem gideceğim yere gitsem de mutlu olmam...
Yeri geldi baktım kendi zorluyor mu beni kendi arkadaşları için bende ona aynısını yaşatırım empati kurmasını sağlarım ama kırmadannn ozaman benim neler hissettiğimi anlar...
O gelmiyor diye değildir yani gitmemem canımın istemediğindendir.. Kişiye göre de değişir..
...
İyi akşamlar Biraz işim var onları yapim sonrada çıkarım zaten yarın görüşürüz...

Son düzenleme:
neyseee bişey yazcaktım alınırsın diye vazcaydın

hadi ben kaçar, iyi akşamlar .... yarın özet geçerim size akşamı :)))
nie yazmadan kaçtın söleseydin ya :44:

yapmış olabilir tabiki kimsenin kavga etmesini istemem zuzuya da kavga et git demedim ki
ama kız gitmek istiodu herşey de karşılıklı bunu söledim ben sadece
özgeye de tabiki takıldım geçen gün oda eşimin dediklerini yapıoum küsüo diodu ya o geldi aklıma ama şaka yapmamam gerekiomuş demek ki çünkü küstü galiba bana :26:

küsmemiştir Özgi, küsülecek bişi yok ki :))

off çok bunaldımmm
son 20 dk
bu akşam annemlerdeyim :)

allah tez zamanda kavuştursun canım

selamm

Valla kendimi iyi hissediyorum diye gidiyorum okuldakiler de sasirdilar :) beni görünce yarin da gidim daha gitmeyecem annemler geliyor yarin cünkü artik gidemem

cok fazla gerikalacagim icin gidim diyorum.

günaydınnnnn

Dilekk avatarına bayıldım
tsk ederim canım benimde hoşuma gitti ama uzun süreli olmaz sanırım ben hemen sıkılıoum
selamm
Valla kendimi iyi hissediyorum diye gidiyorum okuldakiler de sasirdilar :) beni görünce yarin da gidim daha gitmeyecem annemler geliyor yarin cünkü artik gidemem

canım günaydın nasılsın? Annenlere yarın kavuşuosun hayırlısıyla inş. Kim kim geliolar sen hazırlıklarını tamamlayabildin mi?

keşke askerden geldiğinde evlenseydiniz, düğün nikah bir olsaydı sen de kayınvalidenlerle eşin olmadan yaşamak zorunda kalmasaydın ama sanırım özel bir durum var hayırlısı olsun. hoş geldin.

günaydın kızlar
dün dedim size 14. olmuşum die aferin dememişsiniz bana

günaydin canim... iyiyim tsk seni sormali ?

yok bebegim bugün ögleden sonra allahin izniyle evdeler.

ben hazirliklarimi tamamladim sayilir

bugün erken kalktim saat 6 da evi derleyip topladim. Camasirlarim falan vardi dün aksamdan yikadim dedim kalmasin ne olur ne olmaz bugün yarin doguma girersem annemde makineyi bilmiyor yikim dedim onlari toparladim

okuldan gelincede yemek falan yapmaya basliyacam.

Ben iim tatlım ankara soğuk kış kar. İş ev arası gel gel git işte hayat.

Sen hala okula gitmekte ısrarlısın yani. Annenleri eşin alacaktı dimi
Evini çamaşırını halletmiş yemeğide hazırlarsan tmm zaten
şimdi annen senin yemeğini falan düşünmez seni görmek yeter ona ve tabii sana da

selamm

sinemciğim dikkat et kendine bak doktorda demiş yarın bugün gelebilir diye telafi edersin onları bir şekilde kendinide artık fazla yorma dinlen sabah sabh iyice yorulmuşun zaten gitme okula evde kal bugün bence birz dinlenir hazırıklarını yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…