Ben iim tatlım ankara soğuk kış kar. İş ev arası gel gel git işte hayat.
Sen hala okula gitmekte ısrarlısın yani. Annenleri eşin alacaktı dimi
Evini çamaşırını halletmiş yemeğide hazırlarsan tmm zaten
şimdi annen senin yemeğini falan düşünmez seni görmek yeter ona ve tabii sana da
sinemciğim dikkat et kendine bak doktorda demiş yarın bugün gelebilir diye telafi edersin onları bir şekilde kendinide artık fazla yorma dinlen sabah sabh iyice yorulmuşun zaten gitme okula evde kal bugün bence birz dinlenir hazırıklarını yaparsın
Hamileligin son haftalarinda insan cok enerjik olurmus bebek iyice asagi indiginden, sanirim onun da etkisi var bir enerjigim ki sormayin
masallah diyeyim de nazar degmesin
Hamileligin son haftalarinda insan cok enerjik olurmus bebek iyice asagi indiginden, sanirim onun da etkisi var bir enerjigim ki sormayin
masallah diyeyim de nazar degmesin
ben kaçırdım galiba neyde 14. oldun?
7 üye 6 ziyaretçimi var benmi yanlış görüyorum sabah rekoru kırıyoruz :))
deneme sınavında il genelinde :)
sinemcim maşallah canım, ben bilmiordum son zamanlar enerji patlaması olduğunu
Dilek sana da küsmedim küsecek bişey yok evet sadece beni yanlış tanımana üzüldüm daha da uzatmayalım konuyu artık.
tebrik ederim canım
zuzum akşamınızın güzel geçmesine sevindim canım. Ama o soba olayına dikkat edin gerekirse alt komşular ile konuşun bacalarını temizlesinler. Allah korusun tehlikeli yani
dilşadcım dün yazamadım tebrikler canım gerçekten büyük başarı..
Sabah sabah 7 üye 5 ziyaretçi
Dilek sana da küsmedim küsecek bişey yok evet sadece beni yanlış tanımana üzüldüm daha da uzatmayalım konuyu artık.
...
Günaydın herkesee... Ben bugün daha da hasta oldum başım boynum sırtım hepsi çok ağrıyor burnum tıkalı zor nefes alıyorum dün de eşimle uğraştım o da çok hasta benden daha kötü tüm gece ateşi vardı sabah da biraz azalmıştı hep uyandım aralıklarla baktım ateşine ıslak bez koydum alnına sabah da gidemedi işe bırakıp gelmek zor geldi..:105:
özgecim ikinizede geçmiş olsun.
Off bende sabah çok zor uyandım ya. Uykuya doyamıyorum
özgee, geçmiş olsun sanada eşine de, bugün bi dr görünseydiniz ...
Elfii ,evet yaa işten gelince bi görüşcek alt kattakiyle, hoş ondanmı geliyo bilmiyoz da ... Alçıyla kapatıcam dedi bacayı ...
Sağol elfim inan ki çok zor geldim işe eşim gidecek dr a bugün ilaç yazarlar kesin bende kullanırım onlardan.Özgecim ikinizede geçmiş olsun.
off bende sabah çok zor uyandım ya. uykuya doyamıyorum
Sağol zuzu Eşim görünecek bakalım o benden daha kötü durumda ateş yapıyor çünkü, tüm gece yanıyordu eli yüzü onu düşünmekten uyuyamadım ara ara kalktım hep bişe olucak diye.özgee, geçmiş olsun sanada eşine de, bugün bi dr görünseydiniz ...
elfii ,evet yaa işten gelince bi görüşcek alt kattakiyle, hoş ondanmı geliyo bilmiyoz da ... alçıyla kapatıcam dedi bacayı ...
dilekkk dün kaza olmuş demiştin ya, mithatpaşa köprüsündemiydi o ... haberlerde gösterdi arabayı , köprünün korkuluklarıda aşağıdan geçen kadının kafasına düşmüşAllah tan ikisininde durumu iyimiş :18:
aynı kazamı acaba, haberi görünce, sen geldin aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?