2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Evet Canim :) Gidim diyorum ya cünkü bugünden sonra gitmeyecegim Onun icin bugünde gidicem yarim gün. Esim gitmeyecek canim Kayimpederim gidecek yol biraz uzak oldugundan ne olur ne olmaz diye onu yollayacak.

Evet annem de diyor hicbir sey yapma sakin biz kahvaltilikta yeriz dedim olur mu öyle sey ben hep bu ani bekledim annemler gelirse ... falan diye simdide o gün geldi allahin izni ile ins. bugünde bir sey olmaz da annmeler zaman gecirim biraz diyorum pazar günü dogsun diyorum hep :)

Hamileligin son haftalarinda insan cok enerjik olurmus bebek iyice asagi indiginden, sanirim onun da etkisi var bir enerjigim ki sormayin

masallah diyeyim de nazar degmesin

günaydın kızlarrrr

dün ablama gittim, bişeyler yedik ... sonra eşimle eniştem güle oynaya geldiler, kocacım bana sarılıyo öpüyo falan, gayet neşeliydi :26: sonra iki el papaz kaçtı oynadık dördümüz, tabisi ikisindede bana girdi papaz

sonra arkilere gittik , film okadarda komik değilmiş, hatta pek gülemedim arada bir iki espirisi var okadan eşimde normaldi yani, 12ye geliyodu kalktık, durağa giderken sıkıldınmı dedim, eh işte dedi :)) biraz kendimce birazda yarenin dediği gibi teşkürler falan, öle konuştum bitti gitti

sonra eve girdik, yatak odasına girdim ışığı yaktım, tavana doğru baktım kii, o da ne dumannn nasıl bi soba kokusu anlatamam, sanki odada soba tütmüş :26: bizim yatak odasından baca var, aşağıdakilerden birinin sobasımı tüttü artık noldu bilmiyom nasıl kokuyo ama, dedik bugece burda yatarsak zehirleniriz valla :26:

aldık yastığı yorganı salonda yattık, ama ne yatış uyuyamadık doğru düzgün tüm gece sdabah da gene aynıydı koku, geçmemiş...işten gelince havalandırcam, kapısını kapadım

Hamileligin son haftalarinda insan cok enerjik olurmus bebek iyice asagi indiginden, sanirim onun da etkisi var bir enerjigim ki sormayin
masallah diyeyim de nazar degmesin

maşallah tabi canım Allah nazarlardan saklasın ikinizi de
umarım herşey planladığın gibi olur bugünü annenlerle rahatça geçirirsin
bebiş beklerse tabii pazarı

zuzum akşamınızın güzel geçmesine sevindim canım. ama o soba olayına dikkat edin gerekirse alt komşular ile konuşun bacalarını temizlesinler. allah korusun tehlikeli yani

Dilşadcım dün yazamadım tebrikler canım gerçekten büyük başarı..
Sabah sabah 7 üye 5 ziyaretçi
Dilek sana da küsmedim küsecek bişey yok evet sadece beni yanlış tanımana üzüldüm daha da uzatmayalım konuyu artık.
...
Günaydın Herkesee... Ben bugün daha da hasta oldum başım boynum sırtım hepsi çok ağrıyor burnum tıkalı zor nefes alıyorum dün de eşimle uğraştım o da çok hasta benden daha kötü tüm gece ateşi vardı sabah da biraz azalmıştı hep uyandım aralıklarla baktım ateşine ıslak bez koydum alnına sabah da gidemedi işe bırakıp gelmek zor geldi..:105:

Özgecim ikinizede geçmiş olsun.

off bende sabah çok zor uyandım ya. uykuya doyamıyorum

özgee, geçmiş olsun sanada eşine de, bugün bi dr görünseydiniz ...

elfii ,evet yaa işten gelince bi görüşcek alt kattakiyle, hoş ondanmı geliyo bilmiyoz da ... alçıyla kapatıcam dedi bacayı ...

dilekkk dün kaza olmuş demiştin ya, mithatpaşa köprüsündemiydi o ... haberlerde gösterdi arabayı , köprünün korkuluklarıda aşağıdan geçen kadının kafasına düşmüş Allah tan ikisininde durumu iyimiş :18:
aynı kazamı acaba, haberi görünce, sen geldin aklıma

Dilşad; tebrik ederim canım :)

zuzu akşamınızın güzel geçmesine sevindim :))

Özgem, sana da eşine de çok geçmiş olsun (

ben;
geç kaldım :105:
nassıl yağmur yağıyo burda, durakta 20 dk minibüs bekledim, fare gibi oldum sırıl sıklam :105:
şemsiyem 5 yerinden kırıldı, sinirden ağladım :105:
keşke eşimi dinleyip taksiye binseydim

Dilek sana da küsmedim küsecek bişey yok evet sadece beni yanlış tanımana üzüldüm daha da uzatmayalım konuyu artık.

Bende uzatmak istemioum yanlış bişi sölemek istememiştim seni kırdıysam kusura bakma bende üzüldüm akşam öyle çıkınca akşam arayacaktım tlfnun olsa :102:

Bu arada geçmiş olsun eşinde epey kötüymüş ona da çok çok geçmiş olsun.
benimkide çok hasta akşam aspirini ezip kolonyada erittim ve onu vücuduna sürdüm sıcak havlu koydum o ateşini ve ağrılarını alıo sıcak su torbasını koydum terledi ter attıkça hastalığıda atar umarım.
sende yapabilirsin o kolonya aspirini

tebrik ederim canım

tşk ederim canım

zuzum akşamınızın güzel geçmesine sevindim canım. Ama o soba olayına dikkat edin gerekirse alt komşular ile konuşun bacalarını temizlesinler. Allah korusun tehlikeli yani

evet canım, eğer doğalgaz varsa daha kötü. Doğalgaz olan apartmanda soba yakmak çok tehlikeli, kömürün gazı patlama yapıyormuş.

tşk canım
ikinize de geçmiş olsun, benm de burnum tıkalı gece zorla nefes alıyorum eşim uyandırıyor nefesi sesli alıyorsun diye, ama napiim burnum tıkalı ağızdan çok zor alıyorum

özgecim ikinizede geçmiş olsun.

Off bende sabah çok zor uyandım ya. Uykuya doyamıyorum

ben önceden alarm çaldı mı kalkardım şimdi kalkıyorum pijamanın üstünü çıkarıp hoop bi daha yatıyorum kalkıyorum altını çıkarım bi daha, sonra üstümü giyiyorum yinee, kalkıyorum kotumu giyip yine yatıyorum :))) kalktıktan sonra 4-5 kere daha yatıyorum kendimi kaldıracak gücüm yok sanki....

Elfii ,evet yaa işten gelince bi görüşcek alt kattakiyle, hoş ondanmı geliyo bilmiyoz da ... Alçıyla kapatıcam dedi bacayı ...

ayy çok tehlikeli yaaa

Özgecim ikinizede geçmiş olsun.

off bende sabah çok zor uyandım ya. uykuya doyamıyorum
Sağol elfim inan ki çok zor geldim işe eşim gidecek dr a bugün ilaç yazarlar kesin bende kullanırım onlardan.
Aynen özellikle 3 gündür çok zor kalkıyorum uykuya doyamıyorum bende ama senin ki hamile olduğun içindir canım normal yani.

elfii ,evet yaa işten gelince bi görüşcek alt kattakiyle, hoş ondanmı geliyo bilmiyoz da ... alçıyla kapatıcam dedi bacayı ...
Sağol zuzu Eşim görünecek bakalım o benden daha kötü durumda ateş yapıyor çünkü, tüm gece yanıyordu eli yüzü onu düşünmekten uyuyamadım ara ara kalktım hep bişe olucak diye.

ayyy şok oldum o düşmemişti ama sonradan kaydı belkide ön tekerler çıkmıştı parmaklıklardan ağırlık öne doğru olunca düştü belkide
ben bi bakim hbrlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…