2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Biz bugün yine kredi çekecez 3 aydır çektiğimiz 3. Kredi olacak Dün gece eşim biraz konuşalım dedi, baktık içinden çıkılacak gibi değil başka türlü.

Allah korusun özgecim, bişicik olmaz korkma sen, ilaçlarınızıda düzenli için

dilşa bizim apt.da doğalgaz yok

nekkkk, hasta olursun, çokmu ıslandı üstün...ayakların ıslakmı, imkanın varsa ıslaksa eğer, çorabını değiş mutlaka

Biz bugün yine kredi çekecez 3 aydır çektiğimiz 3. Kredi olacak Dün gece eşim biraz konuşalım dedi, baktık içinden çıkılacak gibi değil başka türlü.

Bizde bu gidişle geçicez ihtiyaç kredisi.

bizim evimize 3.200 tl fazla ödeme çıktı konumundan dolayı. ee doğalgaz su elektrik açtırmada bi 2.000 tutar diyorlar. mecburen 5.000 çekicez gibi. (

allah hepimizin yardımcısı olsun..

napıyosunuz canım sizz 3 tane krediyi nasıl ödüceksiniz :18:

ay kredi dedin de aklıma geldi, garanti bankası ımm neydii :44: kaskomuydu sigortamıydı adı yaa neysem ondan yapıyo ev için .... hani yangına teröre depreme hırsıza karşı ... kiracılarada yapılıyomuş eşyalarına yaptırıyomuşun, yıllık 88 tl mi ne .... eşim bugünlerde butarafa gelince uğrucaz garantiye, eşim yaptırmak istiyor

Sağol Nekim, sanada geçmiş olsun çok kötü olmuş yaa o şekilde işe gelip çalışmak daha da kötü insanın çalışma şevki kırılıyor. Keşke de taksiye binseymişsin hasta olmasan bari :105:

Sağol canım sizede geçmiş olsun... o aspirin kolonyayı ilk defa duydum yine ateşi çıkarsa denerim onu da aspirin normal aspirin mi yoksa bebek aspirinimi?
Bende alarmı 2 kere kuruyorum biri 7 de diğeri 7.15 de çalıyor ilkinde uyanma evresi diğerinde kalkma evresi ancak öyle kalkıyorum napim :)) Senin taktik de güzelmiş :))

Son düzenleme:
ayaklarıma su girmemiş zuzum, inş hasta olmam :/

saol Özgemm :))
ben de alarmı bi 7 ye bir de 7:15 e kuruyorum aynıymışız

günaydın hepinize kızlarrrr

hiii nekkkk çok ıslanmışsın yaa şemsiyen de kırılmış şanssızlığa bak ( zuzu da söylemiş hemen kendini kurut bi şekilde aman diyim zaten herkes hasta sen de şifayı kapma

özgeee çok geçmiş olsun ikinize de yaaa çok üzüldümmmm çok kötü olmuşsunuz yaaaa inş. atlatırsınız bi an önce

dilekcimm senin de eşine geçmiş olsun noluo yaaaaa eskiden bu kadan hasta olmazdı insanlar noluo bize böle

biz dükkan açıyoruz ya bir aydır tadilatta,aralık 12 de başlamıştı. Dolayısıyla bu ay hiç gelmediği gibi hep cepten gitti. 15.500 çekmiştik onu ben ödüyorum maaş öyle gidiyor, geçen ay da 7 bin lira çektik eşim de onu ödeyecek ama bu ay ev kirası eşimin ve benm kredi kartımız, doğalgaz, elektrik,su, 4 aydır ödemediğimiz bi taksit var onu tamamen kapatmamız lazım. Başka çıkış bulamadık.

İnşallah zuzum
Dilşad toplam ne kadar ödüyorsunuz krediye canım bizim 1 kredi o bile zor geliyor ve bitmesine dahaa çook var. :105:
Elfim siz çekmek zorundasınız zaten nakit yoksa o kadar geleceğe yatırım yapıyosunuz sonuçta.
Ev sigortası nasıl bişey aslında yaptırmak gerekiyor yıllık 88 tl de hiçbirşey değil yani Allah korusun bişe olsa garantimiz olur.

Bi yandan bebek geliyor, onun masrafları, ihtiyaçları, dükkan 2 ayda ancak toparlar kendini, doğumun özelde olmasına karar verdik. Masraf masraf üstüne.

660 ödüyorduk canım ama 250 civarı da şimdi eklenir, elden olan borçları var dükkanın taksitleri falan. Aylık toplamda 1500 ü bulacak bakalım hayırlısı neyse ki sezon geldi, bikaç düğünle hallolur inşallah.

inş. en kısa zamanda toparlarsınız cnm, neyse ki artık eşinin bi dükkanı var kendi işini yapacak kafası rahat olacak

saol Özgemm :))
ben de alarmı bi 7 ye bir de 7:15 e kuruyorum aynıymışız
7:45 de de çıkıyorum ben :))
Sağol ayşecim Geçer inş canım işyerinde de klima var ama hiç ısıtmıyor sanki üşüyorum yaa...

İnşallah hallolur atlatırsınız canım.. Ne dükkanı açıyordunuz siz ben kaçırmışım orayı..

inş. En kısa zamanda toparlarsınız cnm, neyse ki artık eşinin bi dükkanı var kendi işini yapacak kafası rahat olacak

evet canım, tadilata girmeden önce 1 ay açıktı dükkan, kış sezonu olmasına rağmen 6 bin lira kazanmıştı eşim inşallah bundan sonra da öyle olur. Yoksa battık :)

ben 7 ye kuruyorum saati, 8:20 de çıkıyorum evden.

Sağol ayşecim Geçer inş canım işyerinde de klima var ama hiç ısıtmıyor sanki üşüyorum yaa...

hasta olduğun içindir işte o, hiç ısınamam ben de hastayken.
ama bu aralar nedense beni bi ateş basıyor sıcakta fazla duramıyorum eşim gece ufo çalıştırıyor mesela en düşük ayarda ama bana fenalık geliyor. yorganımı bile incelttim daha ince bi yorganla yatıom artık. bazen düşünüom hamileyken nası dayanıcam die, sıcağa gelemezmiş hamileler die duymuştum.

bi de regl olcam ama ne zaman olcamı unuttum yaa. tlf.a kayıtlıydı, tlf.um da bozuldu tamirde bakamıom. yarın mıydı haftaya mıydı tarihi üfffff

benm başladı bunalmalarım sıcak geliyor her ortam bana

inş. cnmm olur eminim hele ki yazın

ayy ben de bayılıyorum saat ertelemeye, kaçta kalkıcaksam mutlaka bi saat öncesinden başlıo alarm çalmaya. sanki alarmı erteleyip 15-20 uyuyunca daha daha çok uyumuşum gibi hissediyorum

ayyy şok oldum o düşmemişti ama sonradan kaydı belkide ön tekerler çıkmıştı parmaklıklardan ağırlık öne doğru olunca düştü belkide
ben bi bakim hbrlere

BELKİDE :18:

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN

İnşallah zuzum

Ev sigortası nasıl bişey aslında yaptırmak gerekiyor yıllık 88 tl de hiçbirşey değil yani Allah korusun bişe olsa garantimiz olur.

EŞİM ÇOK İSTİYOR, TAM BİLGİ ALINCA YAZARIM CANIM ... BENCEDE GARANTİMİZ OLUR

BENDE HEM EŞİMİNKİNİ HEM KENDİ TELİMİ AYARLIYORUM... BENİMKİ 7,22 VE 7,44 DE ÇALIYO...EŞİMİNKİ 7,30 DA :))) HEPSİNİDE KAPATIP YATIYORUM GENELDE :)) OTOBÜSÜMDE 8,00 DE GELİYO :18: NASIL ÇIKIYOM EVDEN BİLEMİYOM VALLA ....AMA BUGÜN KOLTUKTA YATTIĞIMIZDAN UYUYAMADIM ZATEN, ERKEN KALKTIM MAKKAJ YAPTIM KAYNANAMIN ALDIĞI TUNİĞİ GİYDİM ,SÜSLENDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…