BELKİDE :18:
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN
EŞİM ÇOK İSTİYOR, TAM BİLGİ ALINCA YAZARIM CANIM ... BENCEDE GARANTİMİZ OLUR
BENDE HEM EŞİMİNKİNİ HEM KENDİ TELİMİ AYARLIYORUM... BENİMKİ 7,22 VE 7,44 DE ÇALIYO...EŞİMİNKİ 7,30 DA :))) HEPSİNİDE KAPATIP YATIYORUM GENELDE :)) OTOBÜSÜMDE 8,00 DE GELİYO :18: NASIL ÇIKIYOM EVDEN BİLEMİYOM VALLA ....AMA BUGÜN KOLTUKTA YATTIĞIMIZDAN UYUYAMADIM ZATEN, ERKEN KALKTIM MAKKAJ YAPTIMKAYNANAMIN ALDIĞI TUNİĞİ GİYDİM ,SÜSLENDİM
Selam kızlar dilsad ben senin gibi 8.20 de çıksam 7.50 de filan uyanırım :)))
ruyamda evime hırsız girmiş oluyomuş yatak odamın penceresi açıktı güya nasıl korkmuşum sabah 6 da ayaktaydım. bizim ev de sigortalı ama insan yine de tedirgin oluyor.
:) Ben irfan değirmenciyi izliyorum sabahları ondan :)
7:45 de de çıkıyorum ben :))
sağol ayşecim geçer inş canım işyerinde de klima var ama hiç ısıtmıyor sanki üşüyorum yaa...
ovv zuzum 7:44 te uyanıp 8 de otobüse nasıl yetişiyosunbelkide :18:
Allah yardımcımız olsun hepimizin
Eşim çok istiyor, tam bilgi alınca yazarım canım ... Bencede garantimiz olur
Bende hem eşiminkini hem kendi telimi ayarlıyorum... Benimki 7,22 ve 7,44 de çalıyo...eşiminki 7,30 da :))) hepsinide kapatıp yatıyorum genelde :)) otobüsümde 8,00 de geliyo :18: Nasıl çıkıyom evden bilemiyom valla ....ama bugün koltukta yattığımızdan uyuyamadım zaten, erken kalktım makkaj yaptımKaynanamın aldığı tuniği giydim ,süslendim
ben amerikan aspirinini bıcakla parçaladım toz gibi yaptım elinle de ufalayabilirsin zaten kolonyayı döktüm bolca tüm vücuda sürünce gerçekten ii gelio eklem ağrılarını alıoSağol canım sizede geçmiş olsun... o aspirin kolonyayı ilk defa duydum yine ateşi çıkarsa denerim onu da aspirin normal aspirin mi yoksa bebek aspirinimi?
canım yaa çok kötü olmuş ii ki ayakların ıslanmamış valla tüm gün mahvolurdunayaklarıma su girmemiş zuzum, inş hasta olmam :/
saol canım tesekkurler valla eşimin dükkan soğuk pekte kalın giymez asla meyve falan yemiouz bünye zayıf düşüo C vitamini verdim iç die eve geldim 3 bardak içtim dedidilekcimm senin de eşine geçmiş olsun noluo yaaaaa eskiden bu kadan hasta olmazdı insanlar noluo bize böle
biz dükkan açıyoruz ya bir aydır tadilatta,aralık 12 de başlamıştı. Dolayısıyla bu ay hiç gelmediği gibi hep cepten gitti. 15.500 çekmiştik onu ben ödüyorum maaş öyle gidiyor, geçen ay da 7 bin lira çektik eşim de onu ödeyecek ama bu ay ev kirası eşimin ve benm kredi kartımız, doğalgaz, elektrik,su, 4 aydır ödemediğimiz bi taksit var onu tamamen kapatmamız lazım. Başka çıkış bulamadık.
Ben de 07:50 de
ovv zuzum 7:44 te uyanıp 8 de otobüse nasıl yetişiyosunSüpersinn
Dilek ikisini karıştırıyormusun anlamadım kolanyayı önce mi döküyorsun beze mi :44:
yokk yok beze diil
bir kaseye hazırlıoum karışımı kasede aspirini ez kolonyayı üstüne dök elinle karıştır aspirinler iice çözülsün sonra ellerinle kocana sür tüm vücuduna
neyse oraları geçioumgöğsüne ve sırtına sıcak havlu koy üstünü de kalın giysin yatsın terleyince tekrar değişin üstüne sabahta bi banyo aaaa biraz daha ii benimki bugün öyle oldu yani denenmiş test edilmiş ben onaylıoum
benim annem yapardı hep beni çok rahatlatır. burnuna da vicks sürdüm eşimin rahatça nefes alarak uyudu.
bunları yaparsam zaten bişeyi kalmaz hemen ayakta olur İyi tamam yapıcam bakim bugünde ateşi çıkarsa ama sıcak havlu niye ateşi olana sıcak iyi gelmez ki.
canım yaa çok kötü olmuş ii ki ayakların ıslanmamış valla tüm gün mahvolurdun
ah sorma nekim, nasıl çıktığımı ben bilem bilmiyom bazen :)
koşa koşa wc gidiyom, koşakoşa üstümü giyiyom, bi elimde toka saçımı yapmaya çalışırken ,öbür yandan telefonumu çantamı paltomu arıyorum :111:
Ateşi olana sıcak havlu yapılmazki, normal çeşme suyuna batır havluyu sık, alnına enseye, bileklere falan koy ....
Sıcak havlu ,hani ceyranda falan kalınca iyi geliyo evet dilek ama zaten ateşli, o sıcakla daha da ateşlenmezmiki :26:
Ay bitane hemşire yazmıyo şu topiğe
Bebeğimebakım.com da anket doldurmuştum. saç maskesi ile bebe losyonu geldi :)
Hayırlı olsun elfimm bende bekliyorum ordan :)) yarın falan gelir benimki dee yeğenime vericem maskede bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?