2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Selam kızlar dilsad ben senin gibi 8.20 de çıksam 7.50 de filan uyanırım :)))

ruyamda evime hırsız girmiş oluyomuş yatak odamın penceresi açıktı güya nasıl korkmuşum sabah 6 da ayaktaydım. bizim ev de sigortalı ama insan yine de tedirgin oluyor.

Bende çoğu zaman süslenemiyorum bu kış aylarında sabah kalkmak zaten zor anca giyiniyorum makyaj yapmadan çıkıyorum bazen işyerinde yapıyorum rimel allık falan.

:) Ben irfan değirmenciyi izliyorum sabahları ondan :)

7:45 de de çıkıyorum ben :))

sağol ayşecim geçer inş canım işyerinde de klima var ama hiç ısıtmıyor sanki üşüyorum yaa...

Ben de 07:50 de
ovv zuzum 7:44 te uyanıp 8 de otobüse nasıl yetişiyosun Süpersinn

biz de saatleri hep 06,40'a kuruyoruz, ama 7'den önce kalkamıyoruz. 7,20 gibi evden çıkmamız gerekiyor ama buçuğu buluyor. eşimin servisine ucu ucuna yetişiyoruz. ben 15 dk falan erken gelmiş oluyorum işe. İzmir'de 9'da başlıcaz mesaiye, çok rahatlatacak bizi :)))

bu arada hasta olan herkese çok geçmiş olsun ya yazmayı unutmuşum

Sağol canım sizede geçmiş olsun... o aspirin kolonyayı ilk defa duydum yine ateşi çıkarsa denerim onu da aspirin normal aspirin mi yoksa bebek aspirinimi?
ben amerikan aspirinini bıcakla parçaladım toz gibi yaptım elinle de ufalayabilirsin zaten kolonyayı döktüm bolca tüm vücuda sürünce gerçekten ii gelio eklem ağrılarını alıo

ayaklarıma su girmemiş zuzum, inş hasta olmam :/
canım yaa çok kötü olmuş ii ki ayakların ıslanmamış valla tüm gün mahvolurdun

dilekcimm senin de eşine geçmiş olsun noluo yaaaaa eskiden bu kadan hasta olmazdı insanlar noluo bize böle
saol canım tesekkurler valla eşimin dükkan soğuk pekte kalın giymez asla meyve falan yemiouz bünye zayıf düşüo C vitamini verdim iç die eve geldim 3 bardak içtim dedi
nası yaa naptın o kadar dedim nescafe gibi içtim dio vitamin patlaması olacak adamda.

dilşadcım Allah yardımcınız olsun gerçekten epey var borcunuz :26:Bebiş kısmetiyle gelir inş dükkanınız bolca iş yapar hayırlısıyla.

Dilek ikisini karıştırıyormusun anlamadım kolanyayı önce mi döküyorsun beze mi :44:
Dilşad senin şu 3 ayaklı bebek arabsından gördüm az önce yeşildi :)) Güzel bişeye benziyor ama küçük bebekler için bence onlar oturabilen bebekler için ayak çıkartacak yeri yok sendede mi öyleydi?

Ben de 07:50 de

ovv zuzum 7:44 te uyanıp 8 de otobüse nasıl yetişiyosun Süpersinn

ah sorma nekim, nasıl çıktığımı ben bilem bilmiyom bazen :)
koşa koşa wc gidiyom, koşakoşa üstümü giyiyom, bi elimde toka saçımı yapmaya çalışırken ,öbür yandan telefonumu çantamı paltomu arıyorum :111:

Dilek ikisini karıştırıyormusun anlamadım kolanyayı önce mi döküyorsun beze mi :44:

yokk yok beze diil
bir kaseye hazırlıoum karışımı kasede aspirini ez kolonyayı üstüne dök elinle karıştır aspirinler iice çözülsün sonra ellerinle kocana sür tüm vücuduna
neyse oraları geçioum göğsüne ve sırtına sıcak havlu koy üstünü de kalın giysin yatsın terleyince tekrar değişin üstüne sabahta bi banyo aaaa biraz daha ii benimki bugün öyle oldu yani denenmiş test edilmiş ben onaylıoum
benim annem yapardı hep beni çok rahatlatır. burnuna da vicks sürdüm eşimin rahatça nefes alarak uyudu.

bunları yaparsam zaten bişeyi kalmaz hemen ayakta olur İyi tamam yapıcam bakim bugünde ateşi çıkarsa ama sıcak havlu niye ateşi olana sıcak iyi gelmez ki.

bunları yaparsam zaten bişeyi kalmaz hemen ayakta olur İyi tamam yapıcam bakim bugünde ateşi çıkarsa ama sıcak havlu niye ateşi olana sıcak iyi gelmez ki.

belki de ilaç sensindir ben detaya girmedim ama akşam ateşini birazda ben aldım yani baktım adam yanıo napim yardımcı olmalıydım yani

sıcak eklem yerlerinin ağrısına ii gelio o kolonya karışımını sürünce hemde sabredip o sıcaklıkta ter atarsa iyileşir.

Ateşi olana sıcak havlu yapılmazki, normal çeşme suyuna batır havluyu sık, alnına enseye, bileklere falan koy ....

Sıcak havlu ,hani ceyranda falan kalınca iyi geliyo evet dilek ama zaten ateşli, o sıcakla daha da ateşlenmezmiki :26:

Ay bitane hemşire yazmıyo şu topiğe

canım yaa çok kötü olmuş ii ki ayakların ıslanmamış valla tüm gün mahvolurdun
Daha iyim şimdi

...
Uffff hiç yazamıyorum yaa çok işim var bugün
muhabbetten iyice koptum

Zuzum bende onu sordum yani ben çeşme suyu sıcaklığında olmalı diye biliyorum dünde öyle yaptım zaten yüzüne boynuna falan koydum iyi geldi...
Annem yapıyor dediği için bişe demedim koskoca kadının bildiği vardır diye:26uyan yokmu sesimiziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…