Zuzum bende onu sordum yani ben çeşme suyu sıcaklığında olmalı diye biliyorum dünde öyle yaptım zaten yüzüne boynuna falan koydum iyi geldi...
Annem yapıyor dediği için bişe demedim koskoca kadının bildiği vardır diye:26uyan yokmu sesimiziii
Bebeğimebakım.com da anket doldurmuştum. saç maskesi ile bebe losyonu geldi :)
güle güle kullan
hııı , senin o saç analizi şeysinin sonucu ne oldu :26:
Sağol canım
Şampuan tam işe yaramıştı ki eczacı gebelikten dolayı kullanma dedi. doğumdan sonra saçlar dökülüyormuş bende o şampuana devam edip bide bu bakım kürünü kullanıcam. şimdilik kaynanamın şampuanı head & soulders ı kullanıyorum o da dökülmeyi azalttı baya kendine geldi saçlarım
Sağol canım
Şampuan tam işe yaramıştı ki eczacı gebelikten dolayı kullanma dedi. doğumdan sonra saçlar dökülüyormuş bende o şampuana devam edip bide bu bakım kürünü kullanıcam. şimdilik kaynanamın şampuanı head & soulders ı kullanıyorum o da dökülmeyi azalttı baya kendine geldi saçlarım
dilek kızma da, özge sen koyma öle sıcak falan ... bak dediğimiz gibim, netten buldum bunu
Yetişkinlerde ateş görüldüğünde yapılan en büyük yanlışlardan biri kat kat giyinmek. Ateş, üşüme hissini beraberinde getirse de ateşi yüksek biri ince tişört, şort gibi şeyler giymeli.
Kalın giyinmek, yorganın altına girmek kişinin vücut sıcaklığının artmasına yol açar. Ateşli kişinin kalın giyinmesi, ateşin daha tehlikeli boyutlara çıkmasına neden olur.
Yapılması gerekenler
- Ateşi yüksek olan kişinin üzerindeki kalın kıyafetler çıkarılmalı.
- Baş bölgesi ve eklem yerlerine soğuk uygulama yapılmalı.
- Alın, koltuk altı, diz altı gibi bölgelere ıslak havlular koyulmalı.
Ateş soğuk uygulamaya rağmen düşmüyorsa, vücut sıcaklığında su ile duş alınabilir ancak çok soğuk ya da çok sıcak su ile kesinlikle duş alınmamalı. Su, vücut sıcaklığı ile aynı olmalı.
18 yaşın üstündeki bireylerde ateş düşürücü ilaçlar, ağrı kesiciler kullanılabilir.
Eğer ilaç kullanımına ve soğuk uygulamalarına rağmen ateş düşmüyorsa doktora başvurmak gerekir
Elfim bakım kreminin s.k.t ne 1 ay kalmış haberin olsun canım bebek losyonu 2013deymiş :)
ay evet öyleymiş ya o ne öyle.. Hamileyken kullanabilirmiyim acaba?
Dilek ikisini karıştırıyormusun anlamadım kolanyayı önce mi döküyorsun beze mi :44:
Dilşad senin şu 3 ayaklı bebek arabsından gördüm az önce yeşildi :))Güzel bişeye benziyor ama küçük bebekler için bence onlar oturabilen bebekler için ayak çıkartacak yeri yok sendede mi öyleydi?
ben amerikan aspirinini bıcakla parçaladım toz gibi yaptım elinle de ufalayabilirsin zaten kolonyayı döktüm bolca tüm vücuda sürünce gerçekten ii gelio eklem ağrılarını alıo
canım yaa çok kötü olmuş ii ki ayakların ıslanmamış valla tüm gün mahvolurdun
saol canım tesekkurler valla eşimin dükkan soğuk pekte kalın giymez asla meyve falan yemiouz bünye zayıf düşüo C vitamini verdim iç die eve geldim 3 bardak içtim dedi
nası yaa naptın o kadardedim nescafe gibi içtim dio vitamin patlaması olacak adamda.
dilşadcım Allah yardımcınız olsun gerçekten epey var borcunuz :26:Bebiş kısmetiyle gelir inş dükkanınız bolca iş yapar hayırlısıyla.
ah sorma nekim, nasıl çıktığımı ben bilem bilmiyom bazen :)
koşa koşa wc gidiyom, koşakoşa üstümü giyiyom, bi elimde toka saçımı yapmaya çalışırken ,öbür yandan telefonumu çantamı paltomu arıyorum :111:
belki de ilaç sensindir ben detaya girmedim ama akşam ateşini birazda ben aldım yani baktım adam yanıo napim yardımcı olmalıydım yani
sıcak eklem yerlerinin ağrısına ii gelio o kolonya karışımını sürünce hemde sabredip o sıcaklıkta ter atarsa iyileşir.
Bebeğimebakım.com da anket doldurmuştum. saç maskesi ile bebe losyonu geldi :)
Sağol canım
Zuzum bende böyle biliyorum canımDilek de öğrenmiş oldu...
deli kızın çaydan geçtiği gibi iş yapmadilekkkkben akşama gene gezmeye gidiyorum :)) dün oturuken eşimin arkisi aradı, o bize yakın olanlar :) artık haftada 1 mi gelceksiniz diye laf soktu bana akşama onlardayız
ama önce çamaşırlarımı katlıcam 2 sepet :26: öle gidicembak iş de yapıyorum yanisi
ya ben nie telefon dükkanı die düşündüm ki fotoğraf dükkanıydı dimi :26:tşk ederim canım inşallah bebeğimizin nasibiyle işler yoluna girecek eşim hesap yaptı biraz önce krediye başvurduktan sonra, mayıstan sonra gelecek bikaç düğün var emin olduğumuz kredileri kapatırız dedi, inşallah öyle olur.
canım doğru sölüosun ama 40 derece ateşli adama yapmadım ki bunuAteşi olana sıcak havlu yapılmazki, normal çeşme suyuna batır havluyu sık, alnına enseye, bileklere falan koy ....
Sıcak havlu ,hani ceyranda falan kalınca iyi geliyo evet dilek ama zaten ateşli, o sıcakla daha da ateşlenmezmiki :26:
Ay bitane hemşire yazmıyo şu topiğe
eve geldim kızlar ben. işleri bitirdik kaçtık topluca odacak :)) yarın da bi iş çıkmazsa gitmicez, biraz biz de tatil yapalım dimmi yaaa
bu arada bi de regl oldum görür görmez ağrı kesicimi attım çok şükür fayda ediyor 3 saati geçti hiç ağrı yoktu, şimdi hafif hafif başlıyor, etkisi geçiyor heralde :26:
Gitmiş dilekcim çok kötü olmuşsun demiş iğne yazmışlar... 3 gün de istirahat yazmış ilk iğnesini olmuş bana da ilaç yazdırmış..deli kızın çaydan geçtiği gibi iş yapma
sen yorulmuo musun zuzu yaa
bide k.validenlerle yemek ayırma olayını naptınız.
ya ben nie telefon dükkanı die düşündüm ki fotoğraf dükkanıydı dimi :26:
düğün dediğine göre fotoğrafçı diil mi
canım doğru sölüosun ama 40 derece ateşli adama yapmadım ki bunu
pazar günü dükkan boyayacağım die üşütmüş kemikleri sızlıodu onun için ve benim eşim terleye terleye o hastalığı atar onun için böle yazdım
zaten dün özge bez ıslatıp koymuş bugün aşırı ateşi olmazsa benim dediğimi yapıp ter attırsın ağrısı kesilir inşallah
gerçi dr a gitcekti gitti mi özge napmış
Gitmiş dilekcim çok kötü olmuşsun demiş iğne yazmışlar... 3 gün de istirahat yazmış ilk iğnesini olmuş bana da ilaç yazdırmış..
Kvalidem de yanındaydı buraya gelin burda kalın sen de hastaymışsın diye söyle dedi telefondan duydum bişe demedim.
deli kızın çaydan geçtiği gibi iş yapma
Sen yorulmuo musun zuzu yaa
bide k.validenlerle yemek ayırma olayını naptınız.
Canım doğru sölüosun ama 40 derece ateşli adama yapmadım ki bunu
pazar günü dükkan boyayacağım die üşütmüş kemikleri sızlıodu onun için ve benim eşim terleye terleye o hastalığı atar onun için böle yazdım
zaten dün özge bez ıslatıp koymuş bugün aşırı ateşi olmazsa benim dediğimi yapıp ter attırsın ağrısı kesilir inşallah
gerçi dr a gitcekti gitti mi özge napmış
gitmiş dilekcim çok kötü olmuşsun demiş iğne yazmışlar... 3 gün de istirahat yazmış ilk iğnesini olmuş bana da ilaç yazdırmış..
Kvalidem de yanındaydı buraya gelin burda kalın sen de hastaymışsın diye söyle dedi telefondan duydum bişe demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?