2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yani dimmi, evet biri duysun sesimizi

netten bakim ateşe ne iyi gelir

Bebeğimebakım.com da anket doldurmuştum. saç maskesi ile bebe losyonu geldi :)

güle güle kullan

hııı , senin o saç analizi şeysinin sonucu ne oldu :26:

dilek kızma da, özge sen koyma öle sıcak falan ... bak dediğimiz gibim, netten buldum bunu

Yetişkinlerde ateş görüldüğünde yapılan en büyük yanlışlardan biri kat kat giyinmek. Ateş, üşüme hissini beraberinde getirse de ateşi yüksek biri ince tişört, şort gibi şeyler giymeli.

Kalın giyinmek, yorganın altına girmek kişinin vücut sıcaklığının artmasına yol açar. Ateşli kişinin kalın giyinmesi, ateşin daha tehlikeli boyutlara çıkmasına neden olur.

Yapılması gerekenler

- Ateşi yüksek olan kişinin üzerindeki kalın kıyafetler çıkarılmalı.
- Baş bölgesi ve eklem yerlerine soğuk uygulama yapılmalı.
- Alın, koltuk altı, diz altı gibi bölgelere ıslak havlular koyulmalı.

Ateş soğuk uygulamaya rağmen düşmüyorsa, vücut sıcaklığında su ile duş alınabilir ancak çok soğuk ya da çok sıcak su ile kesinlikle duş alınmamalı. Su, vücut sıcaklığı ile aynı olmalı.

18 yaşın üstündeki bireylerde ateş düşürücü ilaçlar, ağrı kesiciler kullanılabilir.

Eğer ilaç kullanımına ve soğuk uygulamalarına rağmen ateş düşmüyorsa doktora başvurmak gerekir

güle güle kullan

hııı , senin o saç analizi şeysinin sonucu ne oldu :26:

Sağol canım

Şampuan tam işe yaramıştı ki eczacı gebelikten dolayı kullanma dedi. doğumdan sonra saçlar dökülüyormuş bende o şampuana devam edip bide bu bakım kürünü kullanıcam. şimdilik kaynanamın şampuanı head & soulders ı kullanıyorum o da dökülmeyi azalttı baya kendine geldi saçlarım

hmm

bende heden kullanıyorum, kaç senedir...hemde memnunum :108:

Elfim bakım kreminin s.k.t ne 1 ay kalmış haberin olsun canım bebek losyonu 2013deymiş :)

Zuzum bende böyle biliyorum canım Dilek de öğrenmiş oldu...

:) o bebek taşıma koltuğunun monte edilmiş halidir canım, bebek küçükken diğer koltuklar pek sağlıklı olmuyor diye küçük koltuk monte ediliyor. büyüdükçe normal bebek araba koltuğu takılıyor. ben de 4 ayaklı ya karar verdim zaten :)

geçmiş olsun canım
tşk ederim canım inşallah bebeğimizin nasibiyle işler yoluna girecek eşim hesap yaptı biraz önce krediye başvurduktan sonra, mayıstan sonra gelecek bikaç düğün var emin olduğumuz kredileri kapatırız dedi, inşallah öyle olur.

ben 1 buçuk saatte çıkıyorum evden :)

Bebeğimebakım.com da anket doldurmuştum. saç maskesi ile bebe losyonu geldi :)

sen söyleyince ben de baktım da ocak ayı dolmuş şubatta tekrar açılcakmış.

elfişş benm saçlarım bi uzamaya başladı ki sorma. hamilelikte gerçekten saç güzelleşiyor.

dilekkkk ben akşama gene gezmeye gidiyorum :)) dün oturuken eşimin arkisi aradı, o bize yakın olanlar :) artık haftada 1 mi gelceksiniz diye laf soktu bana akşama onlardayız

ama önce çamaşırlarımı katlıcam 2 sepet :26: öle gidicem bak iş de yapıyorum yanisi

selammm

eve geldim kızlar ben. işleri bitirdik kaçtık topluca odacak :)) yarın da bi iş çıkmazsa gitmicez, biraz biz de tatil yapalım dimmi yaaa

bu arada bi de regl oldum görür görmez ağrı kesicimi attım çok şükür fayda ediyor 3 saati geçti hiç ağrı yoktu, şimdi hafif hafif başlıyor, etkisi geçiyor heralde :26:

deli kızın çaydan geçtiği gibi iş yapma
sen yorulmuo musun zuzu yaa
bide k.validenlerle yemek ayırma olayını naptınız.

ya ben nie telefon dükkanı die düşündüm ki fotoğraf dükkanıydı dimi :26:
düğün dediğine göre fotoğrafçı diil mi

canım doğru sölüosun ama 40 derece ateşli adama yapmadım ki bunu
pazar günü dükkan boyayacağım die üşütmüş kemikleri sızlıodu onun için ve benim eşim terleye terleye o hastalığı atar onun için böle yazdım
zaten dün özge bez ıslatıp koymuş bugün aşırı ateşi olmazsa benim dediğimi yapıp ter attırsın ağrısı kesilir inşallah
gerçi dr a gitcekti gitti mi özge napmış

dilsad bebeğiniz gelesiye siz kredileri baya hafifletmiş olacaksınız.
Kızlar dün akşam yemeğinde ananedeydik bana biraz pilav verdi akşama kavurma yapayım diyorum. sabah işe gelmeden önce buzluktan et çıkarmıştım ama dışarıya çıkarmıştım +4 C e değil. Bir şey olmaz dimi? Evden aceleyle çıkınca eşime dolaba koy demeyi unutmuşum.

ohhhh ne güzel ii olmuş yarında iş çıkmazsa nie gidesiniz tabikii
regl bende yarın olmalıyım inş olurum :18:
ama ben hiç ilaç almıoum dengesini bozuo ya azaltıo kesio ya artırıo benim genelde kesio

Gitmiş dilekcim çok kötü olmuşsun demiş iğne yazmışlar... 3 gün de istirahat yazmış ilk iğnesini olmuş bana da ilaç yazdırmış..
Kvalidem de yanındaydı buraya gelin burda kalın sen de hastaymışsın diye söyle dedi telefondan duydum bişe demedim.

ayyy iğne ii gelir inş kullanabilir mi 3 gün raporu iş yeri kabul eder mi?
sen napcaksın peki orda mı kalcaksınız:26:
hiç kaldın mı yada asla kalmam gibi bişiyin var mı sizin aranız nasıldı :44:

Tamm akıllı kızın çaydan geçtiği gibi yaparım ozaman

Valla bazen üstüste geliyo gezmeler, ozamn yoruluyorum :)

kaynanamla kopamadık daha :)
ay biliyomusun, kendi annem ayrılmam taraftarı değil, kızıyo ...rahatsın niye ayrılcan, olmaz öle, birlik olun diyo :26::44: Kaynanamı çok sever

anammm Oğluna direktif veriyo :)) ama yakalanmış...

Iyi niyetle demiştir de ,gidicekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…