2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya ben nie telefon dükkanı die düşündüm ki fotoğraf dükkanıydı dimi :26:
düğün dediğine göre fotoğrafçı diil mi

evet canım ftoğrafçı dükkanımız tam bitsin de fotolrını eklerim

evet canım kapatmayı da düşünüyoruz zaten mayıs haziran gibi.

ete bişe olmaz ama bugün mutlaka pişir canım.

Son düzenleme:
Sirken sabah çıkarmışın, bence bişey olmaz....ama onu yap mutlaka bidaha dondurma

Et demişken, bende pazar günü akidişimin gönderdiği güveçlerle et yapıcaktım fırında, ama mevlüt vardı komşuda uyumuşum gelincede ,kaldı :) bu pazar inşallah

ayyy iğne ii gelir inş kullanabilir mi 3 gün raporu iş yeri kabul eder mi?
sen napcaksın peki orda mı kalcaksınız:26:
hiç kaldın mı yada asla kalmam gibi bişiyin var mı sizin aranız nasıldı :44:

anammm Oğluna direktif veriyo :)) ama yakalanmış...

Iyi niyetle demiştir de ,gidicekmisin
Rapor olduğu sürece sorun olmuyor dilek..
Daha önce de kaldığımız oldu çoktandır da kalmıyoruz ama benim işim sorun olacak kalkıp 15 dk yürüdükten sonra 45 dk da dolmuşta geçmek zorunda kalıcam ben bakarım eşime ayrıca gitmek istemiyorum düzenim bozulacak kıyafet falan götürmem gerekecek öbür taraftanda eşim 3 gün evde tek kalacak onu düşünüyorum

merhaba kızlar ben geldim havalar çok soğuk sabh giderken ıslandım sınıftad klima çalışmadı ayaklarmın ucu ellerim dondu çıkıştada sırılsıklam oldum sabah kalkınca boğazlarım kıpkırmızydı zaten şimdide hhapşırmaya başladım burnum akmaya başladı hasta oldum galiba eve geldim tarana çorbam vrdı ondan içtim sıcak sıcak şimdide taylol içiyorum sonra yatıp terleyeceğim bide duş alırım bişeyim kalmaz işallah

özlem sanada eşinede çok geçmiş olsun

dilekciğim eşine geçmiş olsun

zuzum bizim ev kira evlendiğimizden beri sigortalı hırsızlığa yangına biçok şeye rahatız yani

dişadcığım tebrik ederim maşallah sana ilde 14. işallah tadilatınız bitincede işleriniz güzel gider borçlrınız biter

elfim tebrikler hediyelerin geliyor bebiş şansıyla bereketiyle geliyor anlaşılan

ayşeciğim çok geçmiş olsun regl ağrısı çok kötü ben ilk olduğumdan beri ağrılı oluyorum şu son 2-3aydır daha az işallah tamaen kesilir ağrılar

ooo hem yolun açısından zor, hemde 3 gün... Kıyafetmi taşıcan oraya ....gündüz eşin kendine bakabilcek gibiyse hiç gitmeyin
ama tabi eşinede sormak lazım Belki o gitmek ister, bide hasta olunca nazlanabilir de (eşimden biliyom)

zaten bugün pişirmek için çıkarmıştım zuzu ama hep +4 te çözdürürdüm buzunu.

Deli kızın çaydan geçtiği gibi iş tutanlardan biri de benim. Cumartesi günüydü kahvaltı yaptık ben buzdolabını temizliyordum bir yandn da eksikleri alınacakları eşime not ettiriyordum kayınvalidem aradı babanız aracınızı merak ediyor evdeydiniz dimi size geleceğiz hem ordan da gider eve bakarız dedi. Evet buyrun gelin dedik; ama evi tabi caizse ... götürüyor. Hemen üstten üstten toparladım fırına da kek börek attım buzluktan yaprak pişirdim patates haşlayıp salata yaptım ama resmen bitmiştim akşam da bendeydiler akşama da pide içi hazırlayıp kıymalı pide yaptrdık eşimle. Hoşlarına gitti güzel oldu ama tüm günüm ölmüş oldu

kendimi 7dim madem işe kayınvalidenlerin arası uzak bence hiç gitme. Eğer eşin tek başına evde zorlanırsa gündüzleri kayınvaliden gelsin başına öyle olmaz mı?

kızlaaar eşler evlerinde kalmayı öğrensinler, hastalanınca annede kalmak da neymiş

tşk enkiduu.

Sormadı bana kalalım mı diye ben duydum sadece öyle dedğini annesinin ama sorar kesin kalalımmı der benim için çok zor olacak o gitmek isticek benim evde tek kalmasına gönlüm razı olmicak bende gidip kalacam vaziyet bunu gösteriyor. Ama 3 gün kalmam 1 gün kalırım yarın evime giderim hem daha iyi olmuş olur 1 gün daha dinlenirse.
Elfi neden kalma dedin canım?

sağolun kızlar. dilek benim de reglim hep yatak döşek geçr o yüzden doktora gitmiştim bu ilacı verdi bana, başlamadan bi iki gün önce ilacı almaya başla dedi hatta ama yok o kdr da ilaç içme taraftarı diilim sadece ilk gün başladığını görür görmez alıom bi tane çok şükür ii gelio ağrı başlamadan atmak iyi oluyor. Şimdilik kesme ya da artırma yapmadı bende ilaç, inş. da yapmaz

sirken bişi olmaz cnm ben bazen dışarıda da çözdürürüm çabuk olsun diye.

özgecim bence gitmeyin boşver yaa zor olur şimdi ordan işe git gel. eşin de kalır evde nolcak çayını çorbasını hazırlarsın önceden, yesin içisn yatsın dinlensin. çok aklım kalır diosan kayınvaliden gelsin istersen, ya da eşinn kızkardeşi falan varsa...

4 yaşında başarı .... donuna işememektir.
12 yaşında başarı ........ arkadaş bulabilmektir.
16 yaşında başarı ............. araba sürebilmektir.
20 yaşında başarı .................. evlenebilmek.
35 yaşında başarı ...................... para kazanabilmektir.
50 yaşında başarı ...................... çok para kazanabilmektir.
60 yaşında başarı .................. yeniden evlenebilmek.
70 yaşında başarı ............. araba sürebilmektir.
75 yaşında başarı ....... arkadaş bulabilmektir.
80 yaşında başarı .... donuna işememektir.

Onu ben demedim canım Dilşad dedi :)

çok doğru

hg fatmacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…