- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ya ben nie telefon dükkanı die düşündüm ki fotoğraf dükkanıydı dimi :26:
düğün dediğine göre fotoğrafçı diil mi
dilsad bebeğiniz gelesiye siz kredileri baya hafifletmiş olacaksınız.
Kızlar dün akşam yemeğinde ananedeydik bana biraz pilav verdi akşama kavurma yapayım diyorum. sabah işe gelmeden önce buzluktan et çıkarmıştım ama dışarıya çıkarmıştım +4 C e değil. Bir şey olmaz dimi? Evden aceleyle çıkınca eşime dolaba koy demeyi unutmuşum.
ayyy iğne ii gelir inş kullanabilir mi 3 gün raporu iş yeri kabul eder mi?
sen napcaksın peki orda mı kalcaksınız:26:
hiç kaldın mı yada asla kalmam gibi bişiyin var mı sizin aranız nasıldı :44:
Rapor olduğu sürece sorun olmuyor dilek..anammmOğluna direktif veriyo :)) ama yakalanmış...
Iyi niyetle demiştir de ,gidicekmisin
rapor olduğu sürece sorun olmuyor dilek..
Daha önce de kaldığımız oldu çoktandır da kalmıyoruz ama benim işim sorun olacak kalkıp 15 dk yürüdükten sonra 45 dk da dolmuşta geçmek zorunda kalıcam ben bakarım eşime ayrıca gitmek istemiyorum düzenim bozulacak kıyafet falan götürmem gerekecek öbür taraftanda eşim 3 gün evde tek kalacak onu düşünüyorum
ooo hem yolun açısından zor, hemde 3 gün... Kıyafetmi taşıcan oraya ....gündüz eşin kendine bakabilcek gibiyse hiç gitmeyin
ama tabi eşinede sormak lazımBelki o gitmek ister, bide hasta olunca nazlanabilir de (eşimden biliyom )
ooo hem yolun açısından zor, hemde 3 gün... Kıyafetmi taşıcan oraya ....gündüz eşin kendine bakabilcek gibiyse hiç gitmeyin
ama tabi eşinede sormak lazımBelki o gitmek ister, bide hasta olunca nazlanabilir de (eşimden biliyom )
kendimi 7dim madem işe kayınvalidenlerin arası uzak bence hiç gitme. Eğer eşin tek başına evde zorlanırsa gündüzleri kayınvaliden gelsin başına öyle olmaz mı?
Sormadı bana kalalım mı diye ben duydum sadece öyle dedğini annesinin ama sorar kesin kalalımmı der benim için çok zor olacak o gitmek isticek benim evde tek kalmasına gönlüm razı olmicak bende gidip kalacam vaziyet bunu gösteriyor. Ama 3 gün kalmam 1 gün kalırım yarın evime giderim hem daha iyi olmuş olur 1 gün daha dinlenirse.
Elfi neden kalma dedin canım?
Selam herkese...............
slm fatmaa nasılsın?
iyiyim cnm sizler nasılsınız?
4 yaşında başarı .... donuna işememektir.
12 yaşında başarı ........ arkadaş bulabilmektir.
16 yaşında başarı ............. araba sürebilmektir.
20 yaşında başarı .................. evlenebilmek.
35 yaşında başarı ...................... para kazanabilmektir.
50 yaşında başarı ...................... çok para kazanabilmektir.
60 yaşında başarı .................. yeniden evlenebilmek.
70 yaşında başarı ............. araba sürebilmektir.
75 yaşında başarı ....... arkadaş bulabilmektir.
80 yaşında başarı .... donuna işememektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?