2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kaptın şifayı :2: Geçmiş olsun ...

Siz nekadar ödüyosunuz canım

olsun, iyi olmuş sevinmişler :)

kızlaaar eşler evlerinde kalmayı öğrensinler, hastalanınca annede kalmak da neymiş

Tşk enkiduu.

ayyy:18:, katı gelin

size bol sohbetler kızlar ben biraz uyuyayım gözlerim kapanıyo

bende bendeeee

Onu ben demedim canım Dilşad dedi :)
:) Avatarlarınız benziyor ya şaşırdım canım ozaman niye kalma dedin canım :))
..
Eşimle konuştum şimdi napıyorsun diye uzanıyormuş iğne iyi gelmiş biraz uyuyacakmış bana 6 damı çıkım eve gidim dedi
bende bilmem çıık dedim kal dememi bekliyordu sanırım :)
Sonra aşk bugün burda kalalım nolur dedi, bende niye ben sana bakamıyormuyum dedim :)
O da yok çok iyi bakıyorsun dedi annesine de demiş gece yatmadı hep başımda kaldı diye sadece kalkacak halim yok dedi yarın döneriz zaten dedi.
Bende tamam yarına daha iyi olursun zaten iğneni vurdurup eve geçersin dedim tamam aşkım s.ç.s dedi
yani gidicem orda kalıcaz bugün yarında erken kalkıcam mecbur napalım :105:

evet canım ftoğrafçı dükkanımız tam bitsin de fotolrını eklerim
hayırlısıyla düzene girsin de eklersin fotoları

kalmak istemeyebilirsin anlıoum ama dediğin gibi sabah sen işe gitcen o yalnız :26:

koskoca adam oldular artık bana saçma geliyor hastalanınca anne baksın falan. büyümeyi öğrensin artık erkekler de. hem ii gün de kendi evimizdeyiz de hastalanınca? neyse ya ben farklı düşünüyorum galiba :)

ayy uykum geldiiiii yaaa gecede rahat uyuyamadık ( inşallah gene aynı sorun olmaz

Enkim geçmiş olsun canım :)))

özgee gitme k.validene :26: Bişe olmaz canım eşine dursun evinde :26:

Canım haklısın bencede ne olursa olsun evinde kalmalı eşler birbirine bakmalı... Zaten ben bakamıyorum diye gitmiyorum oraya yarın iğnesinide vurulacak orda eczane yakın diye birde halsiz kalkıp yollarda sürünmesin diye kalıcam yarına daha iyi olur eve döner evde kalırız.

hıı kalıyomuşsunuz, ben şimdi gördüm :)))
:13: Aynen böyle düşünüyorumm

Enkim geçmiş olsun canım :)))

özgee gitme k.validene :26: Bişe olmaz canım eşine dursun evinde :26:

:13: :13:

canım senin kararın tabiki ama bence biz ''tamam'' deyince, kendimize savunma hazırlıyoruz : eczaneye yakın gibi...
hep alışırlar. benm fikrim bu neyse....

:13: :13:

canım senin kararın tabiki ama bence biz ''tamam'' deyince, kendimize savunma hazırlıyoruz : eczaneye yakın gibi...
hep alışırlar. benm fikrim bu neyse....
Haklısın canım ben bişe demiyorum ilk evlendiğimiz zamanlar dürekli ısrar ısrar üstüne kalın kalın derlerdi kalırdım her hafta hemde sonra alıştılar kalmayınca niye kalmıyorsunuz oldu daha sonra daha az gitmeye başladık bu sefer gelin dediler kalmayı unuttular. Israr etmiyorlar en azından.. Bu seferlik özel bir durum olduğu için kaldım yoksa zaten eşim bile sormaz bana biliyor kurallarımı.

selam kızlar....
hastalara çok geçmiş olsun....
dün gece yine 3 e kadar desr çalıştım iki sınavımda çok güzel geçti allahıma bin şükür.....bugün sınavladan sonra notere gittim kredi için aldım belgelerimi kredi yurtlar kurumunun yeri çapa daymış ordanda çapaya gittim ordaki kadında bana dedi kredi puanın yüksek sınıfın yanlış yazıyo diye bursu vermemişler 1.sınıf olarak geçiyomuşum normalde 2.sınıfım okulundan öğrenci belgeni al dilekçe yaz gönderelim %80 burs çıkar geri ödemezsin eşin ne kadar maaş alıyo filan diye sordu haftaya bunları halledicem haftaya gel kargoyu cuma göndericez ankaraya dedi kadın çok sevindim ödeme şartları ne kadar düşük olsada ister istemez zorlar insanı inşallah olur burs...dua edin kızlar eve geldiğimde yemek yoktu kayınvalidmede evde değildi aradı kendine yumurta kır akşama frında köfte pattes yapcam dedi bende yumurta kırmak istemedim böle abur cubur koyduğumuz bi çekmece var açtım orayı bi baktım kociş bana bebe bisküvisi almış hmmmmmmm bayılırım açtım onu bi paketi bitirdim neyse
bugün hava çok soğuk o kadar kalın giyindiğim halde dondum resmen ve yağğmur hiç durmadı gök delinmiş gibi yağıyo resmen...bidesi bizim evimizin şöle bi problemi var üstümüzde ev olamsına rağmen üst katın balkonundan bizim salona su çekiyo şuan salonda kovalar filan var koltukların üstünüde kapattık ev sarnıç gibi pıt pıt sular damlıyo o yüzden hiç yağmur yağsı istemiyorum....inşallah müteahitle hmn anlaşılırda bu derttende kurtuluruz....

çok sıkıldımmm içim şişti resmen sıkıntıdan, eve gidelim artık hadi yaaa

esne esne çenem kopcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…