merhaba kızlar ben geldim havalar çok soğuk sabh giderken ıslandım sınıftad klima çalışmadı ayaklarmın ucu ellerim dondu çıkıştada sırılsıklam oldum sabah kalkınca boğazlarım kıpkırmızydı zaten şimdide hhapşırmaya başladım burnum akmaya başladı hasta oldum galiba eve geldim tarana çorbam vrdı ondan içtim sıcak sıcak şimdide taylol içiyorum sonra yatıp terleyeceğim bide duş alırım bişeyim kalmaz işallah
zuzum bizim ev kira evlendiğimizden beri sigortalı hırsızlığa yangına biçok şeye rahatız yani
zaten bugün pişirmek için çıkarmıştım zuzu ama hep +4 te çözdürürdüm buzunu.
Deli kızın çaydan geçtiği gibi iş tutanlardan biri de benim. Cumartesi günüydü kahvaltı yaptık ben buzdolabını temizliyordum bir yandn da eksikleri alınacakları eşime not ettiriyordum kayınvalidem aradı babanız aracınızı merak ediyor evdeydiniz dimi size geleceğiz hem ordan da gider eve bakarız dedi. Evet buyrun gelin dedik; ama evi tabi caizse ... Götürüyor. Hemen üstten üstten toparladım fırına da kek börek attım buzluktan yaprak pişirdim patates haşlayıp salata yaptım ama resmen bitmiştim akşam da bendeydiler akşama da pide içi hazırlayıp kıymalı pide yaptrdık eşimle. Hoşlarına gitti güzel oldu ama tüm günüm ölmüş oldu
kızlaaar eşler evlerinde kalmayı öğrensinler, hastalanınca annede kalmak da neymiş
Tşk enkiduu.
sormadı bana kalalım mı diye ben duydum sadece öyle dedğini annesinin ama sorar kesin kalalımmı der benim için çok zor olacak o gitmek isticek benim evde tek kalmasına gönlüm razı olmicak bende gidip kalacam vaziyet bunu gösteriyor. Ama 3 gün kalmam 1 gün kalırım yarın evime giderim hem daha iyi olmuş olur 1 gün daha dinlenirse.
Elfi neden kalma dedin canım?
size bol sohbetler kızlar ben biraz uyuyayım gözlerim kapanıyo
:) Avatarlarınız benziyor ya şaşırdım canım ozaman niye kalma dedin canım :))Onu ben demedim canım Dilşad dedi :)
geçmiş olsun .....iyi sayılırız nerdeyse herkes + kocişler hasta(
çok doğru
hg fatmacım
Tamm akıllı kızın çaydan geçtiği gibi yaparım ozaman
Valla bazen üstüste geliyo gezmeler, ozamn yoruluyorum :)
kaynanamla kopamadık daha :)
ay biliyomusun, kendi annem ayrılmam taraftarı değil, kızıyo ...rahatsın niye ayrılcan, olmaz öle, birlik olun diyo :26::44: Kaynanamı çok sever
hayırlısıyla düzene girsin de eklersin fotolarıevet canım ftoğrafçı dükkanımız tam bitsin de fotolrını eklerim
Rapor olduğu sürece sorun olmuyor dilek..
Daha önce de kaldığımız oldu çoktandır da kalmıyoruz ama benim işim sorun olacak kalkıp 15 dk yürüdükten sonra 45 dk da dolmuşta geçmek zorunda kalıcam ben bakarım eşime ayrıca gitmek istemiyorum düzenim bozulacak kıyafet falan götürmem gerekecek öbür taraftanda eşim 3 gün evde tek kalacak onu düşünüyorum
koskoca adam oldular artık bana saçma geliyor hastalanınca anne baksın falan. büyümeyi öğrensin artık erkekler de. hem ii gün de kendi evimizdeyiz de hastalanınca? neyse ya ben farklı düşünüyorum galiba :)
hıı kalıyomuşsunuz, ben şimdi gördüm :))):) avatarlarınız benziyor ya şaşırdım canım ozaman niye kalma dedin canım :))
..
Eşimle konuştum şimdi napıyorsun diye uzanıyormuş iğne iyi gelmiş biraz uyuyacakmış bana 6 damı çıkım eve gidim dedi
bende bilmem çıık dedim kal dememi bekliyordu sanırım :)
sonra aşk bugün burda kalalım nolur dedi, bende niye ben sana bakamıyormuyum dedim :)
o da yok çok iyi bakıyorsun dedi annesine de demiş gece yatmadı hep başımda kaldı diye sadece kalkacak halim yok dedi yarın döneriz zaten dedi.
Bende tamam yarına daha iyi olursun zaten iğneni vurdurup eve geçersin dedim tamam aşkım s.ç.s dedi
Yani gidicem orda kalıcaz bugün yarında erken kalkıcam mecbur napalım :105:
:13: Aynen böyle düşünüyorummkoskoca adam oldular artık bana saçma geliyor hastalanınca anne baksın falan. Büyümeyi öğrensin artık erkekler de. Hem ii gün de kendi evimizdeyiz de hastalanınca? Neyse ya ben farklı düşünüyorum galiba :)
Enkim geçmiş olsun canım :)))
özgee gitme k.validene :26: Bişe olmaz canım eşine dursun evinde :26:
Canım haklısın bencede ne olursa olsun evinde kalmalı eşler birbirine bakmalı... Zaten ben bakamıyorum diye gitmiyorum oraya yarın iğnesinide vurulacak orda eczane yakın diye birde halsiz kalkıp yollarda sürünmesin diye kalıcam yarına daha iyi olur eve döner evde kalırız.
Yukarıda yazdım kızlar okumadınız mı kalıyorum 1 gün...
Haklısın canım ben bişe demiyorum ilk evlendiğimiz zamanlar dürekli ısrar ısrar üstüne kalın kalın derlerdi kalırdım her hafta hemde sonra alıştılar kalmayınca niye kalmıyorsunuz oldu daha sonra daha az gitmeye başladık bu sefer gelin dediler kalmayı unuttular. Israr etmiyorlar en azından.. Bu seferlik özel bir durum olduğu için kaldım yoksa zaten eşim bile sormaz bana biliyor kurallarımı.:13: :13:
canım senin kararın tabiki ama bence biz ''tamam'' deyince, kendimize savunma hazırlıyoruz : eczaneye yakın gibi...
hep alışırlar. benm fikrim bu neyse....
1 gece kalırsanız sen de çok etkilenmemiş olursun hem eşin de biraz toparlamış olur; yarına evinize geçersiniz
Bioderlerim geldi mutlu oldumm
Ağda ve roll on :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?