2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geç oldu bilioum ama cevaplaya basmamışım

dilekciğim eşine geçmiş olsun

ayy birden pat die gelmek istemişler o tip durumlarda napcamı şaşırırım ve bişi de yapamam zaten

kızlaaar eşler evlerinde kalmayı öğrensinler, hastalanınca annede kalmak da neymiş
:18: :18: :18:

evt canım bu çok mantıklı 1 gün kal zaten toparlar kendini yarına inş

ii akşamlarr
öptüm hepiciğiniziii
beni de götürrrr yaaa bende 5te çıkmak istioum yaa bende memur oluyum yürüyüş falan yapmam usluca gider gelirim yaa :114:

çok sıkıldımmm içim şişti resmen sıkıntıdan, eve gidelim artık hadi yaaa
esne esne çenem kopcak
ya ben delirmek üzereyim patronun misafirleri var 5 kişi birden konuşuolar bunaldım yaaa

Bioderlerim geldi mutlu oldumm
Ağda ve roll on :)
güle güle kullan canım sen ağda kullanıo muydun? :44: özel mi oldu yaa

selam kızlar. bugün işyeri karışıktı biraz. okudum ama yazamadım hiç. şimdi de yazacaklarımı unuttuma makinaya çamaşırlarımı attım. gidip banyoyu temizlicem şimdi. akşama yemeğim var ama kocişime puding yapayım diyorum. beraber oturup sülümanı izlerken yeriz

olmadıı Bişe olmaz
Kullanmıyodum, ben epilasyon aleti ile kurtuluyorum kıllarımdan

evt anladım özel olmamış pat die yazmışsın kıl tüy die
.....

bu arada bana kolay bi tatlı tarifi söleyin yaaa canım çekio hasta olcam ya

Ya ben hala tatlı yiyemiyorum demin biraz başım döndü kan şekerim düştü galiba dedim bi parça çikolata yedim ama midem bulandı

Yarenay gibi puding yap sende :))

Son düzenleme:
evt anladım özel olmamış pat die yazmışsın kıl tüy die
.....

nelerimizi yazıyoruz (bkz: ) kıl tüy kelimesinden çekinmek absürt olur dimmi :)))

Son düzenleme:
dilekcim sütlü tatlılar güzel oluyor bence. puding ya da sütlaç yapabilirsin

Ya ben hala tatlı yiyemiyorum demin biraz başım döndü kan şekerim düştü galiba dedim bi parça çikolata yedim ama midem bulandı

Yarenay gibi puding yap sende :))
ayy nie öyle kötü oluosun ki tatlı yiyince bu hamilelik bi çok şeyi değiştirio dimi

nelerimizi yazıyoruz (bkz: ) kıl tüy kelimesinden çekinmek absürt olur dimmi :)))
evt öyle tabi ama (bkz: ) bu şekilde anlatıouz kelime kullanmıouz ağdaya da bi smile bulalım :44:
amannn inan ne dediğimi yazdığımı bilmioum burda 5 6 kişi konuşuo ne yazdığımı pek algılayamıoum

dilekcim sütlü tatlılar güzel oluyor bence. puding ya da sütlaç yapabilirsin
yokk puding sevmiouz biz sütlaçta yemeyiz daha böle çikolatalı truffle gibi çikolata topları vardı o nasıldı ki :44:

özgede şöyle anlatıo :92:
.....
benim kadayıfım vardı onu mu yapsam acaba şerbet yapıveriyim ohhh tmm olur mu kii
ya onun arasını açıp peynir koysam künefe olur mu acaba

regl olcaksın ya kime neye takılsam diye sebep arıyosun bence.. gerginsin galibaa :44: ay allahım dilek ilginçsin yani :)
belki sen yenisin (bizden sonra katıldın) görmemişsindir de biz eskiden kızlarla gayet rahat yazdığımız konular oluyodu (minco kelimesi örnek)
ay neyse sormasaydın duymak istemiyosan

herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:

ya siz nie ilginçsiniz 2 gündür takılıoum bende neler yazıouz bilmioum sanki
sonradan katılmış olabilirim ama benden sonra gelen çok kişi var şuan topikte ben hiç ayrım yapmıoum öncesi sonrası az gireni çok katılanı falan die

bende gidioum ii akşamlar

ayrımmı? Ben ayrım felan yapmadım, eski muhabbetleri bilmiyor olabilecegini söyledim sadece. uzatmayalım bu saçma konuyu :)

kaptın şifayı :2: Geçmiş olsun ...

Siz nekadar ödüyosunuz canım

o

Enkim geçmiş olsun canım :)))

özgee gitme k.validene :26: Bişe olmaz canım eşine dursun evinde :26:

evet canım sağol.ilk sene 400e yakın ödedik elektroniklerede ayrı yaptırmıştık mesela gökgürlediğinde falan elektrikli beyaz eşyaların motorunu yakıyoya onlara dahildi şimdi 200tl ödedik

sağol nigarım sen iyisindir umarım ıslanmıştın bugün

günaydın kızlar.

Sinem gözün aydın canım annenler gelmiş. sıra bebişinde. inşallah o da sağ salim gelir 2012'ye süper bir başlangıç yaparsınız. güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla.

ay kızlar ben de yeni fark ettim ya, boş yere gerilmiş ortam. yapmayın böyle, üzmeyin bizi de kendinizi de ama nekkimm ortamı yumuşatmak için baya uğraşmış, tebrik ederim tatlım daha önceki konularda bu kadar yumuşak olmamıştın, demek ki baya sevmişin dilek'i

umarım gerginliklerden uzak bir gün geçiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…