Bioderlerim geldi mutlu oldumm
Ağda ve roll on :)
dilekciğim eşine geçmiş olsun
ayy birden pat die gelmek istemişler o tip durumlarda napcamı şaşırırım ve bişi de yapamam zatenDeli kızın çaydan geçtiği gibi iş tutanlardan biri de benim. Cumartesi günüydü kahvaltı yaptık ben buzdolabını temizliyordum bir yandn da eksikleri alınacakları eşime not ettiriyordum kayınvalidem aradı babanız aracınızı merak ediyor evdeydiniz dimi size geleceğiz hem ordan da gider eve bakarız dedi. Evet buyrun gelin dedik; ama evi tabi caizse ... götürüyor. Hemen üstten üstten toparladım fırına da kek börek attım buzluktan yaprak pişirdim patates haşlayıp salata yaptım ama resmen bitmiştim akşam da bendeydiler akşama da pide içi hazırlayıp kıymalı pide yaptrdık eşimle. Hoşlarına gitti güzel oldu ama tüm günüm ölmüş oldu
:18: :18: :18:kızlaaar eşler evlerinde kalmayı öğrensinler, hastalanınca annede kalmak da neymiş
evt canım bu çok mantıklı 1 gün kal zaten toparlar kendini yarına inşSormadı bana kalalım mı diye ben duydum sadece öyle dedğini annesinin ama sorar kesin kalalımmı der benim için çok zor olacak o gitmek isticek benim evde tek kalmasına gönlüm razı olmicak bende gidip kalacam vaziyet bunu gösteriyor. Ama 3 gün kalmam 1 gün kalırım yarın evime giderim hem daha iyi olmuş olur 1 gün daha dinlenirse.
sağolun kızlar. dilek benim de reglim hep yatak döşek geçr o yüzden doktora gitmiştim bu ilacı verdi bana, başlamadan bi iki gün önce ilacı almaya başla dedi hatta ama yok o kdr da ilaç içme taraftarı diilim/QUOTE]
senin içmen gerekiomuş baksana dr 2 gün gelmeden önceden iç demiş şükür benim o kadar şiddetli olmuo ama ayaklarımı üşütürsem
beni de götürrrr yaaa bende 5te çıkmak istioum yaaii akşamlarr
öptüm hepiciğiniziii
ya ben delirmek üzereyimçok sıkıldımmmiçim şişti resmen sıkıntıdan, eve gidelim artık hadi yaaa
esne esne çenem kopcak
güle güle kullan canım sen ağda kullanıo muydun? :44: özel mi oldu yaaBioderlerim geldi mutlu oldumm
Ağda ve roll on :)
olmadııgüle güle kullan canım sen ağda kullanıo muydun? :44: özel mi oldu yaa
olmadııBişe olmaz
Kullanmıyodum, ben epilasyon aleti ile kurtuluyorum kıllarımdan
bu arada bana kolay bi tatlı tarifi söleyin yaaa canım çekio hasta olcam ya
nelerimizi yazıyoruz (bkz:evt anladım özel olmamışpat die yazmışsın kıl tüy die
.....
bu arada bana kolay bi tatlı tarifi söleyin yaaa canım çekio hasta olcam ya
dilekcim sütlü tatlılar güzel oluyor bence. puding ya da sütlaç yapabilirsin
ayy nie öyle kötü oluosun ki tatlı yiyince bu hamilelik bi çok şeyi değiştirio dimiYa ben hala tatlı yiyemiyorum demin biraz başım döndü kan şekerim düştü galiba dedim bi parça çikolata yedim ama midem bulandı
Yarenay gibi puding yap sende :))
evt öyle tabi ama (bkz:nelerimizi yazıyoruz (bkz:) kıl tüy kelimesinden çekinmek absürt olur dimmi :)))
yokk puding sevmiouz biz sütlaçta yemeyiz daha böle çikolatalıdilekcim sütlü tatlılar güzel oluyor bence. puding ya da sütlaç yapabilirsin
regl olcaksın ya kime neye takılsam diye sebep arıyosun bence.. gerginsin galibaa :44: ay allahım dilek ilginçsin yani :)ayy nie öyle kötü oluosun ki tatlı yiyince bu hamilelik bi çok şeyi değiştirio dimi
evt öyle tabi ama (bkz:) bu şekilde anlatıouz kelime kullanmıouz ağdaya da bi smile bulalım :44:
amannn inan ne dediğimi yazdığımı bilmioum burda 5 6 kişi konuşuo ne yazdığımı pek algılayamıoum
yokk puding sevmiouz biz sütlaçta yemeyiz daha böle çikolatalıtruffle gibi çikolata topları vardı o nasıldı ki :44:
regl olcaksın ya kime neye takılsam diye sebep arıyosun bence.. gerginsin galibaa :44: ay allahım dilek ilginçsin yani :)
belki sen yenisin (bizden sonra katıldın) görmemişsindir de biz eskiden kızlarla gayet rahat yazdığımız konular oluyodu (minco kelimesi örnek)
ay neyse sormasaydın duymak istemiyosan
herkese iyi akşamlar
kaptın şifayı :2: Geçmiş olsun ...
Siz nekadar ödüyosunuz canım
o
Enkim geçmiş olsun canım :)))
özgee gitme k.validene :26: Bişe olmaz canım eşine dursun evinde :26:
geç oldu bilioum ama cevaplaya basmamışım
sağolun kızlar. dilek benim de reglim hep yatak döşek geçr o yüzden doktora gitmiştim bu ilacı verdi bana, başlamadan bi iki gün önce ilacı almaya başla dedi hatta ama yok o kdr da ilaç içme taraftarı diilim/QUOTE]
senin içmen gerekiomuş baksana dr 2 gün gelmeden önceden iç demiş şükür benim o kadar şiddetli olmuo ama ayaklarımı üşütürsem
yok be canımmmm ben sigortda bi doktora gittim kadın bakmaya gerek bile duymadı, ben dedim bi kere kan geldi bi bakın ne var die, o zaman kalktı baktı uyuz. regl olunca karnım da baya ağrıo dedim, tamam ilaç yazım dedi. ii bi şey karnının ağrıması, ağrımasaydı anormal olurdu dedi, yumurtalıkların ii çalıştığını gösteririş ağrıması, ay ayrtık ne kdr doğruysa.o kadının lafına inanasım yok pek ama çok şükür ki BİR işe bari yaradı ağrımı kesti baya.
Ben aslında nie bu kdr ağrıo bi yerimde bi problem mi var onu göstermek istemişti. bi araözele gitmek istiom aslında da hep unutuoz ertelioz işte...
kızlar 2 gündür bi alınganlık var hepinizde hayırdır yaa, bence kafanız başka şeylere takılmış, burda olmıcak şeyleri yanlış anlamışsınız üzüldümmmm
hoppaaaa hadi sarılın sıkı sıkıııı teeeeleeeetubbbiiieeeeeeeeeees
birazda o enerji annenlerin gelmesinden de olabilir. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?