daha iyim zeynebim, saolevet canım sağol.ilk sene 400e yakın ödedik elektroniklerede ayrı yaptırmıştık mesela gökgürlediğinde falan elektrikli beyaz eşyaların motorunu yakıyoya onlara dahildi şimdi 200tl ödedik
sağol nigarım sen iyisindir umarım ıslanmıştın bugün
kızlar 2 gündür bi alınganlık var hepinizde hayırdır yaa, bence kafanız başka şeylere takılmış, burda olmıcak şeyleri yanlış anlamışsınız üzüldümmmm
hoppaaaa hadi sarılın sıkı sıkıııı teeeeleeeetubbbiiieeeeeeeeeees
daha önceki kişiyi nekadar çok çok sevdiğimi biliyosunuz yarenim öyle bişi değil o :/ o böyle birikim olmuştu galiba bilmiyorumgünaydın kızlar.
Sinem gözün aydın canım annenler gelmiş. sıra bebişinde. inşallah o da sağ salim gelir2012'ye süper bir başlangıç yaparsınız. güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla.
ay kızlar ben de yeni fark ettim ya, boş yere gerilmiş ortam. yapmayın böyle, üzmeyin bizi de kendinizi deama nekkimm ortamı yumuşatmak için baya uğraşmış, tebrik ederim tatlım daha önceki konularda bu kadar yumuşak olmamıştın, demek ki baya sevmişin dilek'i
umarım gerginliklerden uzak bir gün geçiririz.
evet canim olabilir :)))
Neyse ki geldiler annemler sag salim sükür
özgede şöyle anlatıo :92:
.....
benim kadayıfım vardı onu mu yapsam acaba şerbet yapıveriyim ohhh tmm olur mu kii
ya onun arasını açıp peynir koysam künefe olur mu acaba
evet kuzum maalesef hep erteliouz benim ağrım olmaaz demekki benimki anormal oluo yumurtalıklarımın normal çalışmadığını düşünüouom zaten bu vücutta tüylenme yapıo mesela lazere gittim tmm ama bi yerde 2 tane görüoum dokunuoum çoğalıo ben birazda bu kadar aşırılığı yumurtalıklara bağlıoum. Benim anneminde bir yumurtalığı yok mesela almışlar annemde o olmayan yer öyle çok ağrıo ki dioyok be canımmmm ben sigortda bi doktora gittim kadın bakmaya gerek bile duymadı, ben dedim bi kere kan geldi bi bakın ne var die, o zaman kalktı baktı uyuz. regl olunca karnım da baya ağrıo dedim, tamam ilaç yazım dedi. ii bi şey karnının ağrıması, ağrımasaydı anormal olurdu dedi, yumurtalıkların ii çalıştığını gösteririş ağrıması, ay ayrtık ne kdr doğruysa.o kadının lafına inanasım yok pek ama çok şükür ki BİR işe bari yaradı ağrımı kesti baya.
Ben aslında nie bu kdr ağrıo bi yerimde bi problem mi var onu göstermek istemişti. bi araözele gitmek istiom aslında da hep unutuoz ertelioz işte...
canım yapmadım zaten merak etme dü 7de işten çıkınca annemlerde buluştum 9,30a kadar gezmişiz apartmanın önüne geldim araba orda eşim gelmişolmasss yapma rezil olur.
daha iyim zeynebim, saol
eşime de teletabi diyorum ben, teletabi gibi uyanıyo "günaaaaydııın aşkıııım" diye bense suratsız, gergin
daha önceki kişiyi nekadar çok çok sevdiğimi biliyosunuz yarenim öyle bişi değil o :/ o böyle birikim olmuştu galiba bilmiyorum
boncuğumu da aldım mersi
Günaydın herkese
evet canım sağol.ilk sene 400e yakın ödedik elektroniklerede ayrı yaptırmıştık mesela gökgürlediğinde falan elektrikli beyaz eşyaların motorunu yakıyoya onlara dahildi şimdi 200tl ödedik
gunaydın kızlar
akşam erken uyuyanlardanım. Ama sabah yine de zor uyandım. Akşam eve bir gittim karşı komşum içeri girerken durdurdu;sirken kızım belediyeden kağıt geliyordu size de vardı ben aldım buyur al dedi. Bir gün öncesinde de ananeye gelmişti belediye 2006 yılında döktüğü asfaltın parasını alıyoranane size gelmez çünkü kayınvaliden dede vefat edince evin tamamını üstüne almıştı o sırada bir sürü vergi borcu ödemişti demişti. Neyse baktım 6 kağıt üstünde ihbarname yazıyor ve her birinde ikili otopark; beşli otopark; anayol diye açıklamalar var. Bizimkini hesapladım 150 liraya yakın; ananeye 300 e yakın gelmişti. Karşı komşuya da 210 lira gelmiş. Daha sonra annemin kuzen var onu aradım o belediyedeydi. Yasalar belediyeler böyle bir hak verdi kimisi alıyor kimisi almıyor dedi. Eğer o komşum kağıdı almasaymış ben ödemek zorunda değilmişim. Hatta sonra öğrendik diğer komşumuz almıyorum ben diye kabul etmemiş. Bizim amca da güya iyilik yaptı işte...İnsan bir düşünür ev sahibi bile evdeken almıyorsa kabul etmiyorsa vardır bunda bi iş ben karışmayım diyebilirdi. Eşim akşam sinir oldu anane hele telefonda köpürdü resmen. bugün bir ara söyleyecek dostu var düşmanı var her gelen kağıdı almayın lütfen biz zaten gerekli bir durum oldugunda size haber verip rica ederiz diyecek.
Dilek bu arada keşke kadayıfı muhallebili yapsaydın öyle çok hafif oluyordu.
gunaydın kızlar
akşam erken uyuyanlardanım. Ama sabah yine de zor uyandım. Akşam eve bir gittim karşı komşum içeri girerken durdurdu;sirken kızım belediyeden kağıt geliyordu size de vardı ben aldım buyur al dedi. Bir gün öncesinde de ananeye gelmişti belediye 2006 yılında döktüğü asfaltın parasını alıyorAnane size gelmez çünkü kayınvaliden dede vefat edince evin tamamını üstüne almıştı o sırada bir sürü vergi borcu ödemişti demişti. Neyse baktım 6 kağıt üstünde ihbarname yazıyor ve her birinde ikili otopark; beşli otopark; anayol diye açıklamalar var. Bizimkini hesapladım 150 liraya yakın; ananeye 300 e yakın gelmişti. Karşı komşuya da 210 lira gelmiş. Daha sonra annemin kuzen var onu aradım o belediyedeydi. Yasalar belediyeler böyle bir hak verdi kimisi alıyor kimisi almıyor dedi. Eğer o komşum kağıdı almasaymış ben ödemek zorunda değilmişim. Hatta sonra öğrendik diğer komşumuz almıyorum ben diye kabul etmemiş. Bizim amca da güya iyilik yaptı işte...insan bir düşünür ev sahibi bile evdeken almıyorsa kabul etmiyorsa vardır bunda bi iş ben karışmayım diyebilirdi. Eşim akşam sinir oldu anane hele telefonda köpürdü resmen. Bugün bir ara söyleyecek dostu var düşmanı var her gelen kağıdı almayın lütfen biz zaten gerekli bir durum oldugunda size haber verip rica ederiz diyecek.
Dilekcim bazen denk gelmiyor işte, insan emeğine acıyor canım.
Dilek bu arada keşke kadayıfı muhallebili yapsaydın öyle çok hafif oluyordu
gunaydın kızlar
akşam erken uyuyanlardanım. Ama sabah yine de zor uyandım. Akşam eve bir gittim karşı komşum içeri girerken durdurdu;sirken kızım belediyeden kağıt geliyordu size de vardı ben aldım buyur al dedi. Bir gün öncesinde de ananeye gelmişti belediye 2006 yılında döktüğü asfaltın parasını alıyoranane size gelmez çünkü kayınvaliden dede vefat edince evin tamamını üstüne almıştı o sırada bir sürü vergi borcu ödemişti demişti. Neyse baktım 6 kağıt üstünde ihbarname yazıyor ve her birinde ikili otopark; beşli otopark; anayol diye açıklamalar var. Bizimkini hesapladım 150 liraya yakın; ananeye 300 e yakın gelmişti. Karşı komşuya da 210 lira gelmiş. Daha sonra annemin kuzen var onu aradım o belediyedeydi. Yasalar belediyeler böyle bir hak verdi kimisi alıyor kimisi almıyor dedi. Eğer o komşum kağıdı almasaymış ben ödemek zorunda değilmişim. Hatta sonra öğrendik diğer komşumuz almıyorum ben diye kabul etmemiş. Bizim amca da güya iyilik yaptı işte...İnsan bir düşünür ev sahibi bile evdeken almıyorsa kabul etmiyorsa vardır bunda bi iş ben karışmayım diyebilirdi. Eşim akşam sinir oldu anane hele telefonda köpürdü resmen. bugün bir ara söyleyecek dostu var düşmanı var her gelen kağıdı almayın lütfen biz zaten gerekli bir durum oldugunda size haber verip rica ederiz diyecek.
cezaya geçiyormuş. Zaten 4 taksitte ödeniyor mayıs ve kasım aylarında. Eğer bu mayısta hepsini birden ödersek %25 indirim yapılıyormuş. Şimdi hukuk sitelerinden araştırdım doğru dürüst olumlu sonuçlanan bir dava yok hepsi temyize gitmiş.valla maşallah belediyeye zaten onları devlet veriyor karşılıyor bi ikinci kez neden alırlarki nerden ne alacaklarını şaşırdılar .ödemediğiniz taktirde ne olur canım onuda araştırsydınız
Biz ödetmiyoruz okul bahçelerini de ücretsiz sıcak asfalt kaplıyoruz ii belediyeyiz biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?