2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

daha iyim zeynebim, saol

eşime de teletabi diyorum ben, teletabi gibi uyanıyo "günaaaaydııın aşkıııım" diye bense suratsız, gergin

daha önceki kişiyi nekadar çok çok sevdiğimi biliyosunuz yarenim öyle bişi değil o :/ o böyle birikim olmuştu galiba bilmiyorum
boncuğumu da aldım mersi

Günaydın herkese

özgede şöyle anlatıo :92:
.....
benim kadayıfım vardı onu mu yapsam acaba şerbet yapıveriyim ohhh tmm olur mu kii
ya onun arasını açıp peynir koysam künefe olur mu acaba

olmasss yapma rezil olur.

evet canim olabilir :)))

Neyse ki geldiler annemler sag salim sükür

gözün aydın canım darısı bebişe.

günaydıııınnn

günaydınn

evet kuzum maalesef hep erteliouz benim ağrım olmaaz demekki benimki anormal oluo yumurtalıklarımın normal çalışmadığını düşünüouom zaten bu vücutta tüylenme yapıo mesela lazere gittim tmm ama bi yerde 2 tane görüoum dokunuoum çoğalıo ben birazda bu kadar aşırılığı yumurtalıklara bağlıoum. Benim anneminde bir yumurtalığı yok mesela almışlar annemde o olmayan yer öyle çok ağrıo ki dio
sonra asıl meme kontrolüne gitmeliyim bugün hasta olmalıyım bu zamanda sağ göğsüm koltuk altıma kesinlikle elimi bile süremioum dr küçük nodüller var stres sıkıntı yapma kötü huylu kistlere dönüşmesin demişti.
ama maalesef sıkıntı hayatın bi parçası
eşim dün tekrar gidip kontrol ettirelim bi değişiklik var mı öğrenelim dedi ama ertelenio işte.

olmasss yapma rezil olur.
canım yapmadım zaten merak etme dü 7de işten çıkınca annemlerde buluştum 9,30a kadar gezmişiz apartmanın önüne geldim araba orda eşim gelmiş
o kapıyı kapattı ben apt girdim neyse ki çok daha fazla gecikmemişim zaten adam hastaydı yemek yedik hemen sordum kadayıfı yapim mi die
olur dedi şerbetini yaptım ama güzel olmayacağını tahmin ettim hiç güzel diildi o kadayıf kızarması falan hiç ii olmamış eşim döktü şerbetini çayın yanına getirdim ama yemedik olmamış pek üst kızaranı güzel ortalar hamur
kendim yapsam daha ii olurdu keşke tavuk göğsü yapsaydım

canım biliyorum onu ne kadar sevdiğini. bu arada özledim be.

ben İzmir'e gidince ev bulana kadar giremicem ya, şimdiden sıkıntısı basıyor valla ben yokken neler konuşulur, neler kaçırırım diyorum.

gunaydın kızlar

akşam erken uyuyanlardanım. Ama sabah yine de zor uyandım. Akşam eve bir gittim karşı komşum içeri girerken durdurdu;sirken kızım belediyeden kağıt geliyordu size de vardı ben aldım buyur al dedi. Bir gün öncesinde de ananeye gelmişti belediye 2006 yılında döktüğü asfaltın parasını alıyor anane size gelmez çünkü kayınvaliden dede vefat edince evin tamamını üstüne almıştı o sırada bir sürü vergi borcu ödemişti demişti. Neyse baktım 6 kağıt üstünde ihbarname yazıyor ve her birinde ikili otopark; beşli otopark; anayol diye açıklamalar var. Bizimkini hesapladım 150 liraya yakın; ananeye 300 e yakın gelmişti. Karşı komşuya da 210 lira gelmiş. Daha sonra annemin kuzen var onu aradım o belediyedeydi. Yasalar belediyeler böyle bir hak verdi kimisi alıyor kimisi almıyor dedi. Eğer o komşum kağıdı almasaymış ben ödemek zorunda değilmişim. Hatta sonra öğrendik diğer komşumuz almıyorum ben diye kabul etmemiş. Bizim amca da güya iyilik yaptı işte...İnsan bir düşünür ev sahibi bile evdeken almıyorsa kabul etmiyorsa vardır bunda bi iş ben karışmayım diyebilirdi. Eşim akşam sinir oldu anane hele telefonda köpürdü resmen. bugün bir ara söyleyecek dostu var düşmanı var her gelen kağıdı almayın lütfen biz zaten gerekli bir durum oldugunda size haber verip rica ederiz diyecek.
Dilek bu arada keşke kadayıfı muhallebili yapsaydın öyle çok hafif oluyordu.

evet canım sağol.ilk sene 400e yakın ödedik elektroniklerede ayrı yaptırmıştık mesela gökgürlediğinde falan elektrikli beyaz eşyaların motorunu yakıyoya onlara dahildi şimdi 200tl ödedik

hmm anladım canım ... ben iyice araştırayım

evet canim olabilir :)))

Neyse ki geldiler annemler sag salim sükür

gözün aydın

Bizleri resmen sömürüyorlar ya. yola döktükleri asfaltın parasını bile biz ödüyoruz. Öyle az paralar da değil yani. elektrik faturalarından veriyoruz zaten anlamını bile bilmediğimiz bir sürü vergiler harçlar hergün yeni bi zam. Sonumuz hayrolsun.

oo kötü olmuş canım, her belediye giremez o işe, ii cesaret, oy kaygısını göz ardı etmişler.
2006 daki başkan da aynı mıydı acaba?
Evet muhallebili güzel oluyor.

Dilekcim bazen denk gelmiyor işte, insan emeğine acıyor canım.

anlamadığım zaten maaşımdan tutun da aldığım bir çok şeye kadar her şeyin içinde vergiler var bunlar bana hani yol su elektrik olarak dönüyordu.Hiç birinden vergi kaçırmıyorum düzenli olarak ödememi yapıyorum. Benim cebimden ekstra neden bir de asfalt parası alınıyor; madem alınacak ben de kaçak kullanımlara yöneleyim usulsüzlük yapayım...
Akşam eşimle hesapladık sadece bizim siteden alacakları para ortalama daire başı 200 lira olsa 600 bin lira para ediyor. Dun kuzen anlatıyor ana caddede köşe başında olan evlere hem büyükşehir belediyesinden hem de yerel belediyeden asfalt parası diye kağıt geliyormuş iki kere ödüyorlarmış onlar. Yazık ya

Dilekcim bazen denk gelmiyor işte, insan emeğine acıyor canım.

Dilek bu arada keşke kadayıfı muhallebili yapsaydın öyle çok hafif oluyordu

ya kadayıfın o hazır paketi kötüymüş kızartılmış markası yapılışı falan nerden aldıysam onu muhallebi bile kurtarmazdı Allahtan küçük 6 dilimlik falan bişiydi.

sirkencim komşu resmen masraf çıkartmış size ama böle bişi olamaz yaa artık asfaltların parasını da biz ödüyormuşuz nerdeyse her daire ortalama 200 senin dediğine göre
bi apartmandan en kötü 2000 lira alıodur yol boyunca tüm mahalleden bi ton para
ee bu insanların çöp vergisi hava vergisi ev vergisi onu bunu bunlar noluo
asfaltları da; logarları aç kapa, tümsek yap, çukur kaz, doğalgaz borusu döşe, kendileri mahvedio sonra nie halka ödetiolar

valla maşallah belediyeye zaten onları devlet veriyor karşılıyor bi ikinci kez neden alırlarki nerden ne alacaklarını şaşırdılar .ödemediğiniz taktirde ne olur canım onuda araştırsydınız

Biz ödetmiyoruz okul bahçelerini de ücretsiz sıcak asfalt kaplıyoruz ii belediyeyiz biz :)

valla maşallah belediyeye zaten onları devlet veriyor karşılıyor bi ikinci kez neden alırlarki nerden ne alacaklarını şaşırdılar .ödemediğiniz taktirde ne olur canım onuda araştırsydınız
cezaya geçiyormuş. Zaten 4 taksitte ödeniyor mayıs ve kasım aylarında. Eğer bu mayısta hepsini birden ödersek %25 indirim yapılıyormuş. Şimdi hukuk sitelerinden araştırdım doğru dürüst olumlu sonuçlanan bir dava yok hepsi temyize gitmiş.
Biz ödetmiyoruz okul bahçelerini de ücretsiz sıcak asfalt kaplıyoruz ii belediyeyiz biz :)

dedim ya işte bazısı alıyormuş bazısı almıyormuş. Örneğin kayınvalidemlerin oturdugu yerdeki belediye bunu almıyor ama bizimkisi alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…