- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
çalışkan kızlarr
kolay gelsin elfii, bende sopajları yaptım, kdvlere geçtim , ama daha bildirgeler var göndermedim sadece bordroları yaptım :126:
sıkıldımmmcanım biliyorum onu ne kadar sevdiğini. Bu arada özledim be.
Ben izmir'e gidince ev bulana kadar giremicem ya, şimdiden sıkıntısı basıyor vallaBen yokken neler konuşulur, neler kaçırırım diyorum.
bende aralık ayının faturalarını işledim banka cüzdanlarını bitirdim pazartesi başlıcam stopaj ve sigortalara. ama bu vergi iadesi canımı sıktı. eskiden burdan hazırlıyordum dilekçe ile götürüyordum şimdi internetten yapılıyormuş ve sürekli hata veriyormuş
bende başlasam iyi olacak.
sıkıldımmm
netten mii, bilmiyorum valla....biz bazı müşt.iade yapıyoz çıkarsa.... onuda dilekçeyle yapıyoduk ...
siz nakitmi alıyonuz, mahsupmu yapıyonuz ...genelde para vermek istemiyo v.daireleri :)
artık twitter face yokki bebeyim bakamıyorumbende
NekkBugünün rengi, burcu nee?? Alalım nütfennn...
artık twitter face yokki bebeyim bakamıyorumöğlen bakim yarım saat eski yerime geçiyorum ya :101:
Anladım kuzum
Benimde bebeğimebakımdan geldi ürünlerim kocaman yollamışlar bebek losyonu ve saç bakım kremi...
Elfi kremin üstünde bulamadım s.k.t ni yazmamışlar losyonda 2013 yazıyor..
Kremin fiyatı 39 Tl, losyon 19
çoooooook uykum var benim yaaaaa
çoooooook uykum var benim yaaaaa
Aynen dün 11 de yattım sabahta 7 de uyandım 8 saat azmı ya. Ama yetmiyor işte.
Her gece kabuslar görüyorum sabah hatırlamıyorum ondan dolayı uyuyamıyormuyum acaba bilmiyorum
doğumdan sonra sürekli uyku bölüneceği için, vücut kendini hamilelikte bu duruma hazırlarmış, uyanmalarımızın sebebi o canım.
Doğumdan sonra sürekli uyanıcazda bari doğuma kadar rahat uyusaydık ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?