2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

seninki bi alem ya şimdiden yerini yapıo

ben de üşüyorum ve acıktım yemek söyledim 30 dk ya gelir dediler; ayrıca sıkılıyorm

bende sabah donuodum ya kaloriferi de yakmamışlar burda ekstra hırkam ve şalım var hırka üstüne hırka şalı da dizlerime örttüm biraz ii geldi sıcakta bi kahve içtim.

Benim eşimde hep bu tür şakalar yapar. Bebek olunca siz hiç rahatsız olmayın ben salonda yatarım diyor :)))

Güle güle giy canım

elfi şimdiden göbek kaşınmaları çatlamalar filan erken değil mi? :26:

Bilmiyorum ki canım çatlama yok ama kaşıntı var belkide karın genişlediği içindir. ama 2012 ağustos annelerinin hepsinin karnı kaşınmaya başlamış. ben şimdiden önlem alıp krem süreyim dedim

Bilmiyorum ki canım çatlama yok ama kaşıntı var belkide karın genişlediği içindir. ama 2012 ağustos annelerinin hepsinin karnı kaşınmaya başlamış. ben şimdiden önlem alıp krem süreyim dedim

sen de ağustos annesi olacaksın dimi? Karın genişlemesi hemen başlıyor mu ki? Çok cahilim ayy

sen de ağustos annesi olacaksın dimi? Karın genişlemesi hemen başlıyor mu ki? Çok cahilim ayy

yok canım cahillikle alakası yok insan başına gelmeden anlayamıyor bu durumu. mesela bebeğim şu anda 5 cm kadar bişey düşününce ne kadar küçük diyorsun ama kesede büyüyor karnım var benim şu an. 2.5 aylık ama gözüken bi karın var.

Yok elfi bunda yazmıyor.. Niye çöpe attın kız kullansaydın ya 1 ay :))

şisenin alt kısmına doğru yazıyordu bende son kullanma tarihi. Ne bileyim 1 ay kalmış kullanma dedi eşim bide benim saçlarım bi ara çok dökülüyordu şimdi yeni yeni kendine geldi başka şeyler sürme dedi. şişesi çok güzel ama onu atmadık :))

Evet bende beğendim şişeleri :))

yok canım mahsup yapıyoruz. Ama yeni kanunda gib in sitesinden yapıyorsun. Işi zorlaştırmışlar işte.

hmm, bunu bilmiyorum :44:

aynen dün 11 de yattım sabahta 7 de uyandım 8 saat azmı ya. Ama yetmiyor işte.

Her gece kabuslar görüyorum sabah hatırlamıyorum ondan dolayı uyuyamıyormuyum acaba bilmiyorum

biz gezmeden gece 2ye geliyodu geldik eve, eşim midesi bozuldu kusmaya çalıştı kusamadı falan derken 2,30 da yattık ... 8.15 de zarzor uyandım

güle güle giy ...burdada pazar var bugün, ama kendime bişey almadım... Kocama 3 tane eşofman altı aldım, biri evde giymeye 5tl ye..diğeri kalın polar gezmek için 20 tl, gene 20 tl ye hani hışır hışır naylonumsu oluyo ya onlardan gezme için aldım

ben de eşime şimdiden tembihliyorum, İzmir'e gidince üstüme başıma bir sürü şey almam gerekecek bak ona göre. orda alışveriş yaparken bana surat asayım falan deme kıyamam, aşkım burda birşey alamadık ki, biliyorum ihtiyacın olduğunu diyor. hayırlısıyla bir gidelim, kendime gelmek istiyorum artık. burası çok çökertti beni ya. hiç birşey gelmiyor içimden. kaç gündür kuaföre gitcem, içimden gelmiyor resmen.

İzmir sana yarıyor bayramda bi gittin bambaşka biri oldun :)) Daha bi güzelleştin

güle güle kullan canım
çoooooook uykum var benim yaaaaa
benim de bugün çok uykum var, gözlerim kapanıyor
güle güle giysin :) ben de haftalık alırsam eşime pazardan 2 eşofman altı alıcam, evde giymelik eskidi kullandıkları

güle güle giysin :) ben de haftalık alırsam eşime pazardan 2 eşofman altı alıcam, evde giymelik eskidi kullandıkları

sağol akidişimm evet al, iyi oluyo ... benimkininde kullandıkları eskidi, söküldü cebi falan , istiyodu da nezamndır :) 2 tane aldım biliyo, 5 tl lik o evin içinde yada yatmaya giyer diye aldım o süprayzzz

Güle güle kullanın kızlarr :)) Bende eşime bişeyler almak istiyorum yaaa.... Ama işte 1 pazar var onda da beraberiz süprayz olmuyor
Yarın bim e yeni ürünler gelecek bakalım inş. bulurum eşime güzel bişeyler sabahtan dikilecem kapılarına bu sefer

İzmir sana yarıyor bayramda bi gittin bambaşka biri oldun :)) Daha bi güzelleştin

evet canım ya, gerçekten çok mutlu oluyorum ben İzmir'deyken. bu da görünüşüme anında yansıyor. hem orda bakım işleri falan da daha çok içimden geliyor. burda hiçbirşey gelmiyor içimden inşallah İzmir'e gidince burda aldığım kiloları da vercem, eski fit halime döncem. çok kararlıyım bu konuda.

ya kızlar, şu köpük boyalardan kullandınız mı hiç? yorumları okudum da genelde koyu oluyormuş renkleri. ben zaten siyah düşünüyorum, denesem mi bilemedim:44::44:

dikil canım ...

geçen hafta senin tencerelere bakmaya gittiydim, kalmamış burda da....kendime balık tavası aldım kapaklı :))) gerçi biz eşimle onu, sucuklu yumurta tavası yapmak için aldık :)) kalabalıkta arkilerle falan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…