ee yaratan onu böyle uygun görmüş canım demek ki vücudun hazırlığı aylar sürüyor. :)
eşim -bak bebek olunca anne kalksın geceleri diye Allah sizi hazırlıyor babayı uyandırmıyor hamilelik sürecinde, demekki babalar kalkmamalı diyor :)
ben de üşüyorum ve acıktım yemek söyledim 30 dk ya gelir dediler; ayrıca sıkılıyorm
ee yaratan onu böyle uygun görmüş canım demek ki vücudun hazırlığı aylar sürüyor. :)
eşim -bak bebek olunca anne kalksın geceleri diye Allah sizi hazırlıyor babayı uyandırmıyor hamilelik sürecinde, demekki babalar kalkmamalı diyor :)
bende dışarı çıkmıştım annemle sosyete pazarına gitcekti beni ekti bende kızdım kendim gittim.
çantamı değişcektim hiç çanta yok bulamadım
2 tane kilotlu çorap aldım biri düz kahverengi dışarı fuşya kalplı
elfi şimdiden göbek kaşınmaları çatlamalar filan erken değil mi? :26:
Bilmiyorum ki canım çatlama yok ama kaşıntı var belkide karın genişlediği içindir. ama 2012 ağustos annelerinin hepsinin karnı kaşınmaya başlamış. ben şimdiden önlem alıp krem süreyim dedim
sen de ağustos annesi olacaksın dimi? Karın genişlemesi hemen başlıyor mu ki? Çok cahilim ayy
Yok elfi bunda yazmıyor.. Niye çöpe attın kız kullansaydın ya 1 ay :))
şisenin alt kısmına doğru yazıyordu bende son kullanma tarihi. Ne bileyim 1 ay kalmış kullanma dedi eşim bide benim saçlarım bi ara çok dökülüyordu şimdi yeni yeni kendine geldi başka şeyler sürme dedi. şişesi çok güzel ama onu atmadık :))
Evet bende beğendim şişeleri :))
yok canım mahsup yapıyoruz. Ama yeni kanunda gib in sitesinden yapıyorsun. Işi zorlaştırmışlar işte.
aynen dün 11 de yattım sabahta 7 de uyandım 8 saat azmı ya. Ama yetmiyor işte.
Her gece kabuslar görüyorum sabah hatırlamıyorum ondan dolayı uyuyamıyormuyum acaba bilmiyorum
bende dışarı çıkmıştım annemle sosyete pazarına gitcekti beni ekti bende kızdım kendim gittim.
çantamı değişcektim hiç çanta yok bulamadım
2 tane kilotlu çorap aldım biri düz kahverengi dışarı fuşya kalplı
ben de eşime şimdiden tembihliyorum, İzmir'e gidince üstüme başıma bir sürü şey almam gerekecek bak ona göre. orda alışveriş yaparken bana surat asayım falan demekıyamam, aşkım burda birşey alamadık ki, biliyorum ihtiyacın olduğunu diyor. hayırlısıyla bir gidelim, kendime gelmek istiyorum artık. burası çok çökertti beni ya. hiç birşey gelmiyor içimden. kaç gündür kuaföre gitcem, içimden gelmiyor resmen.
güle güle kullan canım
anladım kuzum
Benimde bebeğimebakımdan geldi ürünlerim kocaman yollamışlar bebek losyonu ve saç bakım kremi...
Elfi kremin üstünde bulamadım s.k.t ni yazmamışlar losyonda 2013 yazıyor..
Kremin fiyatı 39 tl, losyon 19
benim de bugün çok uykum var, gözlerim kapanıyorçoooooook uykum var benim yaaaaa
güle güle giysin :) ben de haftalık alırsam eşime pazardan 2 eşofman altı alıcam, evde giymelik eskidi kullandıklarıgüle güle giy ...burdada pazar var bugün, ama kendime bişey almadım... Kocama 3 tane eşofman altı aldım, biri evde giymeye 5tl ye..diğeri kalın polar gezmek için 20 tl, gene 20 tl ye hani hışır hışır naylonumsu oluyo ya onlardan gezme için aldım
güle güle giysin :) ben de haftalık alırsam eşime pazardan 2 eşofman altı alıcam, evde giymelik eskidi kullandıkları
İzmir sana yarıyor bayramda bi gittin bambaşka biri oldun :)) Daha bi güzelleştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?