- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
evet canım ya, gerçekten çok mutlu oluyorum ben İzmir'deyken. bu da görünüşüme anında yansıyor. hem orda bakım işleri falan da daha çok içimden geliyor. burda hiçbirşey gelmiyor içimden inşallah İzmir'e gidince burda aldığım kiloları da vercem, eski fit halime döncem. çok kararlıyım bu konuda.
ya kızlar, şu köpük boyalardan kullandınız mı hiç? yorumları okudum da genelde koyu oluyormuş renkleri. ben zaten siyah düşünüyorum, denesem mi bilemedim:44::44:
dikil canım ...
geçen hafta senin tencerelere bakmaya gittiydim, kalmamış burda da....kendime balık tavası aldım kapaklı :))) gerçi biz eşimle onu, sucuklu yumurta tavası yapmak için aldık :)) kalabalıkta arkilerle falan :)))
dikil canım ...
geçen hafta senin tencerelere bakmaya gittiydim, kalmamış burda da....kendime balık tavası aldım kapaklı :))) gerçi biz eşimle onu, sucuklu yumurta tavası yapmak için aldık :)) kalabalıkta arkilerle falan :)))
benm eşim evde balık pişirtmediği için tavasına mavasına da gerek yok, ama bu ara annemler yengemler bana balık yedirdikçe eşim benm balıklarımı alıp yiyor fark ediyorum.
Kocaman tavada sucuklu yumurta :))) kalabalıksınız o zaman.
Benimde kardeşlerim kalacak bu hafta sonu bizde. tabi kararlarını değiştirmezlerse. Bende onlara güzel bi pazar kahvaltısı hazırlamak istiyorum.
O balık tavasından bende gördüm alan da çoktu ben fazla yapmıyorum diye almadım sucuk içinde uygun olur evet. Araba içi aksesuarı da gelecekmiş bu hafta bakalım ne alacam
Bizde almıştık o tavadan en fazla 3 yada 4 kere kullandık balık için. geçen anneannem börek açtı az yağda kızartması gerekiyordu dedi büyük bi tava lazım bende balık tavasını verdim işini gördü :))
benm eşim evde balık pişirtmediği için tavasına mavasına da gerek yok, ama bu ara annemler yengemler bana balık yedirdikçe eşim benm balıklarımı alıp yiyor fark ediyorum.
saol canım seninde eşin güle güle giysin ii etmişsin valla.güle güle giy ...burdada pazar var bugün, ama kendime bişey almadım... Kocama 3 tane eşofman altı aldım, biri evde giymeye 5tl ye..diğeri kalın polar gezmek için 20 tl, gene 20 tl ye hani hışır hışır naylonumsu oluyo ya onlardan gezme için aldım
hayırlısıyla bi gidin de canım eminim çok çok süper olacak senin için herşey yolunda gider inşben de eşime şimdiden tembihliyorum, İzmir'e gidince üstüme başıma bir sürü şey almam gerekecek bak ona göre. orda alışveriş yaparken bana surat asayım falan demekıyamam, aşkım burda birşey alamadık ki, biliyorum ihtiyacın olduğunu diyor. hayırlısıyla bir gidelim, kendime gelmek istiyorum artık. burası çok çökertti beni ya. hiç birşey gelmiyor içimden. kaç gündür kuaföre gitcem, içimden gelmiyor resmen.
özgecim yaa geçen hft annemin aldığını kahve bardaklarından 1 tanesi dün kırdım maalesefGüle güle kullanın kızlarr :)) Bende eşime bişeyler almak istiyorum yaaa.... Ama işte 1 pazar var onda da beraberiz süprayz olmuyor
Yarın bim e yeni ürünler gelecek bakalım inş. bulurum eşime güzel bişeyler sabahtan dikilecem kapılarına bu sefer
renkler kesinlikle aynı çıkmıomuş benim kuaförüme sordum ondan yapim mi die kolay ama sonuç ii diil biz denedik dedi.ya kızlar, şu köpük boyalardan kullandınız mı hiç? yorumları okudum da genelde koyu oluyormuş renkleri. ben zaten siyah düşünüyorum, denesem mi bilemedim:44::44:
balık en kolay yemeklerden birisidir. Ben balığı hep fırında yapıyorum poşete koyuyorum hemen 20 dk da hazır oluyor hatta ne tepsim ne de fırınım kirleniyor.
buğulama gibi mi oluyor canım? ben ızgara ya da kızartma seviyorum.eşimde balık sevmezdi ben yedikçe alışıyor demekki. seneye yaptırır belki alışır da.
gidiyorum dedim gidemedim eşim gelecekmiş onu bekliyorum
araba şeysi söprays olur işte
O balık tavasından bende gördüm alan da çoktu ben fazla yapmıyorum diye almadım sucuk içinde uygun olur evet. Araba içi aksesuarı da gelecekmiş bu hafta bakalım ne alacam
naber luxx
iyi akşamlar diloşben çıkıyorum kızlar ii akşamlar
çok işim var :105:Zuzu bak bakalım. Dilek nasıl güzel miydi bardaklar?
..
Nekk nerdesin
özeniyorum bazen sanadilşad, enki teşkür etim canlarım :)
akşama kipa ya gidiyozz yuppi1tl günleri başlamış,bide içindeki bi mağazasında indirim varmış .... gitmeden öncede arkilere gidicez sobada ekmek kızartıp kahvaltılık bişiler yicez öle gidicez birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?