2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim eşimin teyzesi kullandı bizdeyken. kendi başına rahatça boyadı evet dediğin gibi beklediğimiz gibi çıkmadı koyu oldu ama beğendi

Kocaman tavada sucuklu yumurta :))) kalabalıksınız o zaman.

Benimde kardeşlerim kalacak bu hafta sonu bizde. tabi kararlarını değiştirmezlerse. Bende onlara güzel bi pazar kahvaltısı hazırlamak istiyorum.

O balık tavasından bende gördüm alan da çoktu ben fazla yapmıyorum diye almadım sucuk içinde uygun olur evet. Araba içi aksesuarı da gelecekmiş bu hafta bakalım ne alacam

Bizde almıştık o tavadan en fazla 3 yada 4 kere kullandık balık için. geçen anneannem börek açtı az yağda kızartması gerekiyordu dedi büyük bi tava lazım bende balık tavasını verdim işini gördü :))

Benim de balık yapmak için güveç tepsi almam lazım. Annemde balık tavası var bu bahsettiklerinizden çok kullanışlı oluyor.

benm eşim evde balık pişirtmediği için tavasına mavasına da gerek yok, ama bu ara annemler yengemler bana balık yedirdikçe eşim benm balıklarımı alıp yiyor fark ediyorum.

benm eşim evde balık pişirtmediği için tavasına mavasına da gerek yok, ama bu ara annemler yengemler bana balık yedirdikçe eşim benm balıklarımı alıp yiyor fark ediyorum.

balık en kolay yemeklerden birisidir. Ben balığı hep fırında yapıyorum poşete koyuyorum hemen 20 dk da hazır oluyor hatta ne tepsim ne de fırınım kirleniyor.

Kocaman tavada sucuklu yumurta :))) kalabalıksınız o zaman.

Benimde kardeşlerim kalacak bu hafta sonu bizde. tabi kararlarını değiştirmezlerse. Bende onlara güzel bi pazar kahvaltısı hazırlamak istiyorum.

:)) arkadaşlarla bir olunca kalabalık oluyoz evet :)) zaten eşim tek başına bi sucuk canavarı olduğundan, ancaa :))

O balık tavasından bende gördüm alan da çoktu ben fazla yapmıyorum diye almadım sucuk içinde uygun olur evet. Araba içi aksesuarı da gelecekmiş bu hafta bakalım ne alacam

bende bakayım bişeyler :)

bende balık yapmıyorum :) ama öle geniş tavam yoktu ,lazım olur ,sucuk gözleme bazlama türü şeylere diye aldım

saol canım seninde eşin güle güle giysin ii etmişsin valla.

hayırlısıyla bi gidin de canım eminim çok çok süper olacak senin için herşey yolunda gider inş
kilo konusunda bende aynen senin gibi fit halime dönmeyi çok istioum ama olmuo yaa napcamı bilmioum iyice şişiomuşum gibi gelio

özgecim yaa geçen hft annemin aldığını kahve bardaklarından 1 tanesi dün kırdım maalesef
bu arada T-box %50 indirim yapmış eşortmanlar var 39 ve 49 tlye 20-25'e düşüo hemde çok güzel dün bende baktım ama yeşildi almadım grisi de açıktı beğenmedim yine bakarız dedim bıraktım..

ya kızlar, şu köpük boyalardan kullandınız mı hiç? yorumları okudum da genelde koyu oluyormuş renkleri. ben zaten siyah düşünüyorum, denesem mi bilemedim:44::44:
renkler kesinlikle aynı çıkmıomuş benim kuaförüme sordum ondan yapim mi die kolay ama sonuç ii diil biz denedik dedi.

merhaba kızlar

zuzum eşin güle güle giysin eşofmanlarını

dilşadcığım iyi akşamlar sana kendine iyi bak

bende gördüm geçen gün balık tavası 8 tl idi fabrikayı kapatıyolarmış kaln malları getirmişler bende fazla pişirmiyoruz diye almadım gözleme tavası aldım kare

balık en kolay yemeklerden birisidir. Ben balığı hep fırında yapıyorum poşete koyuyorum hemen 20 dk da hazır oluyor hatta ne tepsim ne de fırınım kirleniyor.

buğulama gibi mi oluyor canım? ben ızgara ya da kızartma seviyorum.eşimde balık sevmezdi ben yedikçe alışıyor demekki. seneye yaptırır belki alışır da.

gidiyorum dedim gidemedim eşim gelecekmiş onu bekliyorum

dilşad, enki teşkür etim canlarım :)

akşama kipa ya gidiyozz yuppi 1tl günleri başlamış,bide içindeki bi mağazasında indirim varmış .... gitmeden öncede arkilere gidicez sobada ekmek kızartıp kahvaltılık bişiler yicez öle gidicez birlikte

buğlamadan farklı oluyor eğer poşette koymazsan ve süresini biraz daha uzatırsan daha kıtır kıtır oluyor. denemeni tavsiye ederim. Sen gitmeden bn gidiyorum herkese iyi akşamlar :)))

ben çıkıyorum kızlar, yarın merak etmeyin şeker yüklemesi yapılacak hastanede olacam, işe gelmicem, akşama da sinemaya gitcez arkilerle ordan bize geçcez bizde kalcaklar. öptüm hepinizi.

araba şeysi söprays olur işte

naber luxx

ben çıkıyorum kızlar ii akşamlar
iyi akşamlar diloş

Zuzu bak bakalım. Dilek nasıl güzel miydi bardaklar?
..
Nekk nerdesin
çok işim var :105:

özeniyorum bazen sana ama ben bu tempoya çalışırken dayanamam.. e tabisi gençsin onun etkisi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…