2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar kızarmış dondurma tatlısı yedinizmi hiç ben geçen akşam bir programda gördüm denemeyi düşünüyorum merak ettim

kızlar kızarmış dondurma tatlısı yedinizmi hiç ben geçen akşam bir programda gördüm denemeyi düşünüyorum merak ettim

ben yazın antalyada yedim yanık dondurma diolar önce acı gelio hiç beğenmedik eşimle ben ama sonraları alıştık ordaki sıcaklığı ancak öyle kesebiliolarmış ark ve nişanlısı nası yiolar

ben yazın antalyada yedim yanık dondurma diolar önce acı gelio hiç beğenmedik eşimle ben ama sonraları alıştık ordaki sıcaklığı ancak öyle kesebiliolarmış ark ve nişanlısı nası yiolar

dondurmyı yumurtaya bandırıyorlar sonra konflekse sonrada kızartıyolar ilginç

ben çıkıyorum kızlar, yarın merak etmeyin şeker yüklemesi yapılacak hastanede olacam, işe gelmicem, akşama da sinemaya gitcez arkilerle ordan bize geçcez bizde kalcaklar. öptüm hepinizi.

güle güle canım :)

araba şeysi söprays olur işte

özeniyorum bazen sana ama ben bu tempoya çalışırken dayanamam.. e tabisi gençsin onun etkisi de var

bencede araba şeysi süprüs olur:13:

...

kuzuummm senin yaşın kaç sankim duyanda yaşlı sancak
sen gel buraya, biz seni gezdiririz eşinle, her geceee

aaaa hayırrr bilmioum o güzel olur mu ki yaa ben yumurta yemediğim için hiç cazip gelmedi.

bende yumurtayı börek üzerinde flan yiyemiyorum ama bu nasıl olur bilmiyorum denicem malzemelerini aldıım eşim önceki otelinde menümüzde vardı dedi güzel oluyomuş

sorma canım ya ben de artık giydiğim hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime. özellikle bel çevrem çok kötü oldu, sağdan soldan çıkıyolar şimdi pek birşey de yapamıyorum bebiş çalışmaları var die. ama hayırlısıyla doğumdan sonra çok sıkı çalışcam bu konuda. çıtır, fit bir anne olmak istiyorum çünkü.

biz bu akşam Kurtuluş Son Durak filmine gidiyoruz, ablam ve eşimle birlikte. umarım söylendiği kadar güzel bir filmdir. öptüm kızlar hepciğinizi.

ii gecelerrr. bugünü kendime tatil ilan ettim işe gitmedim yapılacak iş yoktu ben de kaytardım üff napim yaaa

kocişle sabah kahvaltısına (saat 12de ) anneme gittik. sonra çıktık çarşı pazar yürüdük biraz uzuuun zamandır ilk defa yürüyoruz böyle, sonra geldik o bebeğimebakım'dan bana da geldi ürünler, saç bakım maskesini yaptık eşimle sonra akşam yemeğe tekrar anneme gittik, ne zamandır gidemiodum yanına bozulduğunu farkediodum ama napiim babam şu an için daha önemli, hastanede sonuçta.

öyle böyle evime kavuştum sonunda. bizim eltinin bebişine de oyun parkı aldık,eltim ne zamandır istiodu baya hoşlarına gitti, ama bebiş biraz hasta o yüzden keyifsizdi çok ilgilenemedi.

yok dilek o başka bişi. ama o kızarmış dondurmayı ben burda bi dondurmacıda yedim, güzeldi tadı evde olur mu bilmiyorum hiç denemedim. o Antalya'nın meşhur yanık dondurmasını da hiç sevmemmmmmmm kaç yıldır burdayım hala yiyemiorum

oje aldım ben de kendime bugün, eşime oyun yaptım. normalde koyu oje sürdürmez bana, aldım elime 6 tane oje bunlardan seç bi iki tane dedm, aaa bi baktım bordomsu gibi bi rengi seçti adamın kafası karıştı heralde seç diyince mecbur kaldı bi onu aldım, bi tane bu sne baya moda ya kahve gri gibi ondan aldım, bi de ben çok french yapıom onun için rakı beyazı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…