buğlamadan farklı oluyor eğer poşette koymazsan ve süresini biraz daha uzatırsan daha kıtır kıtır oluyor. denemeni tavsiye ederim. Sen gitmeden bn gidiyorum herkese iyi akşamlar :)))
kızlar kızarmış dondurma tatlısı yedinizmi hiç ben geçen akşam bir programda gördüm denemeyi düşünüyorum merak ettim
ben yazın antalyada yedim yanık dondurma diolar önce acı gelio hiç beğenmedik eşimle ben ama sonraları alıştık ordaki sıcaklığı ancak öyle kesebiliolarmış ark ve nişanlısı nası yiolar
Selam !
Kizlar Hepinize güzel Dilekleriniz icin Tesekkür ediyorum öpüyorum sizleri Kocamannnn
ben çıkıyorum kızlar, yarın merak etmeyin şeker yüklemesi yapılacak hastanede olacam, işe gelmicem, akşama da sinemaya gitcez arkilerle ordan bize geçcez bizde kalcaklar. öptüm hepinizi.
araba şeysi söprays olur işte
özeniyorum bazen sanaama ben bu tempoya çalışırken dayanamam.. e tabisi gençsin onun etkisi de var
Bilmem mii nekk bakacam yarınaraba şeysi söprays olur işte
çok işim var :105:
Olabilir zuzum bakıcam yarınbencede araba şeysi süprüs olur:13:
dondurmyı yumurtaya bandırıyorlar sonra konflekse sonrada kızartıyolar ilginç
Olabilir zuzum bakıcam yarınbencede araba şeysi süprüs olur:13:
aaaa hayırrr bilmioum o güzel olur mu ki yaa ben yumurta yemediğim için hiç cazip gelmedi.
bende yumurtayı börek üzerinde flan yiyemiyorum ama bu nasıl olur bilmiyorum denicem malzemelerini aldıım eşim önceki otelinde menümüzde vardı dedi güzel oluyomuş
yapta bi dene bakalım sölersin bizlere de :44:
Zuzu bak bakalım. Dilek nasıl güzel miydi bardaklar?
keşkem yakın olsaydıkkuzuummmsenin yaşın kaç sankim duyanda yaşlı sancak
sen gel buraya, biz seni gezdiririz eşinle, her geceee
hayırlısıyla bi gidin de canım eminim çok çok süper olacak senin için herşey yolunda gider inş
kilo konusunda bende aynen senin gibi fit halime dönmeyi çok istioum ama olmuo yaa napcamı bilmioum iyice şişiomuşum gibi gelio
renkler kesinlikle aynı çıkmıomuş benim kuaförüme sordum ondan yapim mi die kolay ama sonuç ii diil biz denedik dedi.
ben yazın antalyada yedim yanık dondurma diolar önce acı gelio hiç beğenmedik eşimle ben ama sonraları alıştık ordaki sıcaklığı ancak öyle kesebiliolarmış ark ve nişanlısı nası yiolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?