elfiş görümcene bi nazar boncuğu bendenböyle gider inşallah.
enkim bence kardeşin de gelsin, pişman olmaz. son zamanlarda en çok güldüğüm film oldu.
nekimmm sana da hayırlı cumalar. bir haftayı daha yedik sayılır. geriye kaldı 3 hafta, sonra İzmir'imdeyimmmmm
ay süprize bakgunaydın kızlar
ben de dün güya çarşaflarımı yıkatacaktım ama kaldı öylece. Evde pırasam vardı yemek yapmak yerine gidince burda gördüğüm bir tarifi denedim pırasalı pide yaptım çok güzel olmuştu bir de yanına çay demledik kahvaltılıkla geçiştirdik. Saat 9 buçuk gibi kayınbiraderim gelecekti okulu tatile girmiş onu aldık kayınvalideme geçtik; pasta yapmış çay meyve biraz da batak derken bi baktık saat 12 yi geçiyor. Eve geldik direk uyuduk. Dun kayınvalidem ne diyor; urfadaki görümcemin bize bi sürprizi varmış ama nasıl bunu derken ağzı kulaklarına varıyor. Bi an bebek mi geliyor acep diye düşündük hepimiz. Meğer eşinin iş yerinden görevlendirme vermişler 1 haftalığına buraya geleceklermiş; onu sürpriz yapacakmış bize...
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Yarenay bizde komedi diye sümelanın şifresi temel e gittik ama bu kadar basit berbat bi film olamazdı hiç kimseye de tavsiye etmiyorumBu film tr de varmı acaba?
ay süprize bakgerçi görümcenle aran nasıl bilmiyorum ama..
Elfiş ben de pazar kardişimi Çizmeli Kediye götürücem3 boyutlu ve uzun zamandır bekliyorduk bu animasyonu :) gerçi seninkiler büyük ama ben eşimle de giderim animasyona, çok severim ben :))
zuzummm valla yataktan kalkmak çok zor oluyor bugünlerde. biz de sabah eşimle hayal kuruyorduk, İzmir'e gidince yaklaşık 1 ay erken kalkmamız gerekmeyecek yataktan diye. evdi, eşyalardı, iş bulmaydı derken Şubat ayını yeriz gibi görünüyor.
ay süprize bakgerçi görümcenle aran nasıl bilmiyorum ama..
Elfiş ben de pazar kardişimi Çizmeli Kediye götürücem3 boyutlu ve uzun zamandır bekliyorduk bu animasyonu :) gerçi seninkiler büyük ama ben eşimle de giderim animasyona, çok severim ben :))
gerçekten tam sürprüüüz oldu :) görümcemle aram iyidir herhangi bir çekişmemiz olmadı şimdiye kadar ama kayınvalidem illa h sonu sirkenlerde olun diye tutturabilir 1 hafta burda olunca ben de yatılı nasibimi alacam yani. Birşey değil ayın 20 sinde öğrenci işlerine dilekçe verip jurimi ayarlamam gerekiyor sınav için. Hala tam konsantre olamıyorum çok huzursuz oluyorum. Şu şubat ayını bir atlatsaydım kızlar başka bir şey istemiyorum...
yareanay benim de animasyon filmleri favorimdir. Rio yu biz de kardeşlerle izlemiştik çok eğlenceliydi mega hafıza da güzeldi ama her zaman favorimiz Yukarı Bak olmuştur. Çünkü o filmden çıktıktan sonra evlenme teklifi almıştım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?