2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Özgeee canım dün naptınız evinize döndünüzmü? Eşin nasıl oldu?

Canım yok evimize gidemedik dün eşim hiç iyi olmadı, ateşi çıktı gece gündüzde yataktan bile kalkamamış iğnesini olmaya gittiğinde dr. kötü diye serum takmış bikaç ilacı karıştırmış o biraz iyi geldi dedi konuştuğumuzda ama sonra yine kalkıp eve gelecek durumu yoktu bende eve gidip kıyafetlerimi falan aldım oraya geçtim sonra..
Bugün geçecez inş. evimize canım şuan daha iyi yani dün çok iyi bakmışlar kaynanamgil sağolsunlar portakal suları çorbalar falan bugünde eve dönecez ya bana da çok iyi bak diyor bişe olursa ara falan sanki ben bakmıcam kendi kocama:111: Sağol elfim düşündüğün için

ben neredeyse tüm animasyonları izledim şu son 5 yılın, kardeşimden dolayı
benim de favorim "ejderhanı nasıl eğitirsin", şreke de bayılıyorum
tmm size film sonrası eleştiri yaparım tabisi haftalık alırsak

Son düzenleme:

Ay canım çok geçmiş olsun eşin fena kapmış.. anne işte merak etmiş tembihlemese olmaz :))

özgecim inşallah biran önce kavuşur sağlığına kocan. kayınvalidene de kızma canım, doğaldır öyle demesi. anne ne de olsa. senin bakabileceğini tabii ki biliyor ama içi rahat etmiyodur. bi de senin eşin Muğla Ünv.'den mi mezun? kaç yılında hangi bölümden? ben de ordan mezunum, belki de tanıyorumdur.

Araştırılmışş Yok canım muğla değil üniv. adı bilmiyorum niye öyle yazdığını :)) Mustafa Kemal Üniversitesinden mezun belki de mu yazınca ora çıkmıştır.
Yok canım kızmıyorum biliyorum zaten kasıtlı söylemiyordur ama işte bende her seferinde söylemesini istemiyorum biraz da kendini tutsun ama

özge geçmiş olsun tekrar kuzum :/
..
Been soğan doğrayıcı kazanmışııım Eşim adınaa :119:

selam kızlar....:2:
nasılsınız özgecim eşine çok geçmiş olsun...
dün giremedim hiç girdim ama yazmaya fırsatım olmadı dün sınavım yoktu evdeyim oh derken dişçi aradı bugün gel 1.30 da diye gittim 4 e kadar anca bitirdi dolgularımı bayılıyodum ama dişçi koltuğunda uyuşmadı bi türlü ağzım 3. iğneyi vurunca fenalaştım doktorda öğrenci panik oldu o halde bide ona güldüm hemde sakinleştirdim diş problemim böylece bitmiş oldu :119:
akşam kociş tel açtı geç gelicem patronu havaalanından almam gerek dedi bende tamam dedim aradan 15 dakika geçti baktım kociş eve geldi hayırdır dedim 8 de çıkcam 1 buçuk saat var eve geliyim dedim dedi sonra hoppp bni :83: delü adam duş aldı hemen çıktı gitti bende arkasından sonra bnde duşa girdim fln saat 11 gibi geldi tekrar kociş arabayı patrona bırakmış telefonunuda arabada unutmuş akıllım bıdık öle geçtim dünüm anlıcağınız
bugünde 8buçukta kalktım kahvaltı yaptık kayınvalidem kaynım filan sonra ben banyoyu yıkadım az kaldı zehirneyodum da ben küveti yıkamadan önce yerleri ıslanttım küvet bitince yerleri çamaşır suyuyla yıkıcam diye kayınvalidmde ben küveti yıkarken yerlere tuz ruhu dökmüş ben işim bitince çamaşır suyunu bastım yerlere tabi ikisi karışıca kokudan ciğerlerim yandı çıktım hemen banyodan camı açtım tülbent bağladım ağzıma burnuma girdim foşur foşur yıkadım banyoyu ohh misss gibi tertemiz pırıl pırıl oldu içim rahtladı evde 3 tane erkek olunca batıyo ortalık...

Aydancım amma maceralı ev hikayelerin. sen banyoyu temizlerken bide senin işinemi karışıyor kaynanan. En sevmediğim şeydir..

Sağol aydancım, sanada geçmiş olsun allah korusun çok tehlikeli o yaptığın. Bende hiç sevmem işime karışılmasını.
Nekimm Tebrikler canımm bende kaç defadır katılıyorum da hiçç tık yok Face e az girdiğin halde kazanmışsın tekrar tebrikler kuzum

Aydancım amma maceralı ev hikayelerin. sen banyoyu temizlerken bide senin işinemi karışıyor kaynanan. En sevmediğim şeydir..

nekimmmm tebrikler valla bütün hediyeleri sen topluyosun maşaalah...
bende sevmem tatlım hiç işime karışılmasını ama sesimi çıkartamıyorum hiç....
aaa sabah noldu şimdi aklıma geldi...kahvaltı yaparken atv de nihat hatipoğlunun programı açıktı allahın cebbar ismini açıklıydu nihat hatipoğlu annemde ne güzel isim erkek torunumun adı cebbar olsun dedi bnde abimde baktık birbirimize dimi aydan dedi bana bende şaşırdım bi anda kız olursada benim adımı koyun(aysel) kendi evimi sizin üstünüze yaparım dedi bn şaka heralde diye bakıyorum böle abimde anne şaka yapıyosun dmi dedi yok olum ciddiyim diyo bunları söylerkende gayet ciddiydi zaten ahmet abimin ikinci adı cumali ve hiç sevmiyo adını bende nezaketen ikinci adı olur fln dyp işi kıvırmaya çalışıyorum çünkü bna cevap ver artık gbi bakıyo kayınvalidem ahmet abim bi sinirlendi çocukların işine karışma doğmamış çocuğa don biçiyosun bn adımdan memnunmuyum bi yere konferansa gidince ahmet cumali diyolar uyuz oluyorum dye bana döndü sonra sakın işinize karıştırtma ortalığı ayağa kaldırırım dye bn şaşkın bi halde bi annme bi abime baktım

Aydan ben cevap vermeyi öğrendim bi sen öğrenemedin gitti. Bi iki kere laf soktunmu zaten daha sana laf atmaz.

susup içine atmak daha iyi sanki. Hem cevap verince terbiyesizlik falanda yapmış olmuyorsun ki zaten senden bi cevap bekliyor sende görüşlerini açıkça bildirmelisin

haklısın yapmaya çalışıcam yoksa bigün öle bi patlıcam ki kalbi kırılıcak onuda istemiyorum ama hep istiyo ki o ne diyo sa o olsun...çocukları içinde geçerli sadece ben değil hep böle kafasında bişiler kuruyo kendine onu dert ediniyo sonrada söylüyo o kafasına kurduğu şeyi biz onu yapmazsak küsüyo kızıyo panik atağı var hastalanıyo bende daralıyorum şimdilerde kafasına ahmet abimi takmış ahmet abim normalde gemi makine mühendisi ama ailesinden uzakta olamak istemediği için artık gemiye çıkmıyo web tasarım yapıyo evide ofis olarak kullanıyo aylık 1500 ün üstünde geliri var bazen ay oluyo işler az oluyo 1500 ün altında gelir sağlıyo değişiyo yani sabit değil ikide birde ahmet abime oğlum böle evde az para kazaıyosun kendine sürekli bi iş bul diye çocuğun kafasını yiyo ahmet abimde deliriyo çünkü kendisine bi kuruş almadan o kazandığını eve veriyo kazandığıda kötü bi mebla değil sabit bi yere girsede o kadar alıcak gemideyken alıyodu 5binlira rahat eve yine o bakıyodu kayın pederim eve bakmıyo ki abim bakıyo öteki abimde aldığını eve veriyo eşimde aldığının çoğunu eve veriyo yinede laf ediyo ona çok sinirleniyorum bana iki de birde nolcak bu ahmetin hali nolcak diyip duruyo bende anne abim kazanıyo diyince bence yeterli değil diyo gitsin iş baksın diyo bn ne diyim şimdi böle bi durumda çok şükür allaha hiç bişeyimiz eksik değil ki fazla fazla evi elektrkle ısıtıyoruz yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda giyinebiliyoruz gezebiliyoruz bi şu araba yanınca biraz borcumuz oldu onuda taksit taksit ödüyoruz hep baraber... abim sinirlenip gemiye gidicek yine galiba bu gidişle...ne istiyo anlamadım ki üzülüyorum bu seferde

Son düzenleme:
afferim maaşallah de bana

kaynına afferim iyi savunmuş seni, bişe demene gerek kalmamış..

haftanın son günü kimsenin tadı yok anlaşılan. aydan da gelmese hiç yazılmayacakmış yani.

aydancım düşüncelerini mutlaka dile getir. bilsin ne düşündüğünü. herkes onun istedikleriyle geçiremez hayatını.

nekk tebrikler canım. bu aralar bahtın açık maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…