- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Özgeee canım dün naptınız evinize döndünüzmü? Eşin nasıl oldu?
ben neredeyse tüm animasyonları izledim şu son 5 yılın, kardeşimden dolayınekimm eşimle ben de çok severiz 3 boyutlu animasyonu. Rio'ya gitmiştik biz de, çok eğlenmiştik. İzmir'deyken de Shrek'i izleyecektik ama eniştem istemedi diye o an giremedik, sonrasında da buraya gelince kaçırdık, çok üzülmüştüm ona. Çizmeli Kedi'ye gidin de senden aldığımız havadislere göre biz de gideriz belki
Canım yok evimize gidemedik dün eşim hiç iyi olmadı, ateşi çıktı gece gündüzde yataktan bile kalkamamış iğnesini olmaya gittiğinde dr. kötü diye serum takmış bikaç ilacı karıştırmış o biraz iyi geldi dedi konuştuğumuzda ama sonra yine kalkıp eve gelecek durumu yoktu bende eve gidip kıyafetlerimi falan aldım oraya geçtim sonra..
Bugün geçecez inş. evimize canım şuan daha iyi yani dün çok iyi bakmışlar kaynanamgil sağolsunlar portakal suları çorbalar falan bugünde eve dönecez ya bana da çok iyi bak diyor bişe olursa ara falan sanki ben bakmıcam kendi kocama:111: Sağol elfim düşündüğün için
Ay canım çok geçmiş olsun eşin fena kapmış.. anne işte merak etmiş tembihlemese olmaz :))
Araştırılmışşözgecim inşallah biran önce kavuşur sağlığına kocan. kayınvalidene de kızma canım, doğaldır öyle demesi. anne ne de olsa. senin bakabileceğini tabii ki biliyor ama içi rahat etmiyodur. bi de senin eşin Muğla Ünv.'den mi mezun? kaç yılında hangi bölümden? ben de ordan mezunum, belki de tanıyorumdur.
özge geçmiş olsun tekrar kuzum :/
..
Been soğan doğrayıcı kazanmışııımEşim adınaa :119:
Aydancım amma maceralı ev hikayelerin. sen banyoyu temizlerken bide senin işinemi karışıyor kaynanan. En sevmediğim şeydir..
Sağol aydancım, sanada geçmiş olsun allah korusun çok tehlikeli o yaptığın. Bende hiç sevmem işime karışılmasını.
Nekimm Tebrikler canımm bende kaç defadır katılıyorum da hiçç tık yokFace e az girdiğin halde kazanmışsın tekrar tebrikler kuzum
nekimmmm tebrikler valla bütün hediyeleri sen topluyosun maşaalah...
bende sevmem tatlım hiç işime karışılmasını ama sesimi çıkartamıyorum hiç....
aaa sabah noldu şimdi aklıma geldi...kahvaltı yaparken atv de nihat hatipoğlunun programı açıktı allahın cebbar ismini açıklıydu nihat hatipoğlu annemde ne güzel isim erkek torunumun adı cebbar olsun dedi bnde abimde baktık birbirimizedimi aydan dedi bana bende şaşırdım bi anda kız olursada benim adımı koyun(aysel) kendi evimi sizin üstünüze yaparım dedi bn şaka heralde diye bakıyorum böle abimde anne şaka yapıyosun dmi dedi yok olum ciddiyim diyo bunları söylerkende gayet ciddiydi zaten ahmet abimin ikinci adı cumali ve hiç sevmiyo adını bende nezaketen ikinci adı olur fln dyp işi kıvırmaya çalışıyorum çünkü bna cevap ver artık gbi bakıyo kayınvalidem ahmet abim bi sinirlendi çocukların işine karışma doğmamış çocuğa don biçiyosun bn adımdan memnunmuyum bi yere konferansa gidince ahmet cumali diyolar uyuz oluyorum dye bana döndü sonra sakın işinize karıştırtma ortalığı ayağa kaldırırım dye bn şaşkın bi halde bi annme bi abime baktım
Aydan ben cevap vermeyi öğrendim bi sen öğrenemedin gitti. Bi iki kere laf soktunmu zaten daha sana laf atmaz.
elfiş hiç yapamıyorum yaa hep susuyorum...
susup içine atmak daha iyi sanki. Hem cevap verince terbiyesizlik falanda yapmış olmuyorsun ki zaten senden bi cevap bekliyor sende görüşlerini açıkça bildirmelisin
SAOL ELFİMM :)Güle güle kullan canım..
teşekkürler canımmNekimm Tebrikler canımm bende kaç defadır katılıyorum da hiçç tık yokFace e az girdiğin halde kazanmışsın tekrar tebrikler kuzum
afferim maaşallah de bananekimmmm tebrikler valla bütün hediyeleri sen topluyosun maşaalah...
bende sevmem tatlım hiç işime karışılmasını ama sesimi çıkartamıyorum hiç....
aaa sabah noldu şimdi aklıma geldi...kahvaltı yaparken atv de nihat hatipoğlunun programı açıktı allahın cebbar ismini açıklıydu nihat hatipoğlu annemde ne güzel isim erkek torunumun adı cebbar olsun dedi bnde abimde baktık birbirimizedimi aydan dedi bana bende şaşırdım bi anda kız olursada benim adımı koyun(aysel) kendi evimi sizin üstünüze yaparım dedi bn şaka heralde diye bakıyorum böle abimde anne şaka yapıyosun dmi dedi yok olum ciddiyim diyo bunları söylerkende gayet ciddiydi zaten ahmet abimin ikinci adı cumali ve hiç sevmiyo adını bende nezaketen ikinci adı olur fln dyp işi kıvırmaya çalışıyorum çünkü bna cevap ver artık gbi bakıyo kayınvalidem ahmet abim bi sinirlendi çocukların işine karışma doğmamış çocuğa don biçiyosun bn adımdan memnunmuyum bi yere konferansa gidince ahmet cumali diyolar uyuz oluyorum dye bana döndü sonra sakın işinize karıştırtma ortalığı ayağa kaldırırım dye bn şaşkın bi halde bi annme bi abime baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?