kuzum yaa ii zehirlenmemişsin ne gerek duyuo ki sen işini bitirinceye kadar mudahale etmemeli ama mis gibi olmuştur banyo ellerine sağlık canımselam kızlar....:2:
nasılsınız özgecim eşine çok geçmiş olsun...
dün giremedim hiç girdim ama yazmaya fırsatım olmadı dün sınavım yoktu evdeyim oh derken dişçi aradı bugün gel 1.30 da diye gittim 4 e kadar anca bitirdi dolgularımı bayılıyodum ama dişçi koltuğunda uyuşmadı bi türlü ağzım 3. iğneyi vurunca fenalaştım doktorda öğrenci panik olduo halde bide ona güldüm hemde sakinleştirdim diş problemim böylece bitmiş oldu :119:
akşam kociş tel açtı geç gelicem patronu havaalanından almam gerek dedi bende tamam dedim aradan 15 dakika geçti baktım kociş eve geldi hayırdır dedim 8 de çıkcam 1 buçuk saat var eve geliyim dedim dedi sonra hoppp bni:83: delü adam duş aldı hemen çıktı gitti bende arkasından sonra bnde duşa girdim fln saat 11 gibi geldi tekrar kociş arabayı patrona bırakmış telefonunuda arabada unutmuş akıllım bıdık öle geçtim dünüm anlıcağınız
bugünde 8buçukta kalktım kahvaltı yaptık kayınvalidem kaynım filan sonra ben banyoyu yıkadım az kaldı zehirneyodum da ben küveti yıkamadan önce yerleri ıslanttım küvet bitince yerleri çamaşır suyuyla yıkıcam diye kayınvalidmde ben küveti yıkarken yerlere tuz ruhu dökmüş ben işim bitince çamaşır suyunu bastım yerlere tabi ikisi karışıca kokudan ciğerlerim yandı çıktım hemen banyodan camı açtım tülbent bağladım ağzıma burnuma girdim foşur foşur yıkadım banyoyu ohh misss gibi tertemiz pırıl pırıl oldu içim rahtladı evde 3 tane erkek olunca batıyo ortalık...
Aydan ben cevap vermeyi öğrendim bi sen öğrenemedin gitti. Bi iki kere laf soktunmu zaten daha sana laf atmaz.
Bizde bugün çok yoğunduk :105:Boğazım çok ağrıyor benim bime de gidemedik
bimde bu hafta bişi yoktu ki özgem bolca araba aksesuarları ve malzemeleri dvd vardı bide.
selam kızlar, ben evdeyim ..öğleden sonra kötü oldum dayanamadım , eşimi aradım geldi aldı beni dr götürdü, bi sağıma bi soluma iğne kaktırdılar ,ama kadın dğma görün dedi dr ... 3 ü geçiyodu işte eve geldim ,b, uymuşum kaynanam uyandırdı azönce, yeni duymuş evde olduğumu meraklanmış ...
özge bugün işe gelirken bimin kapıda yaklaşık 15 kişi :) bekliyodu .... açıldı kapılar bikaç dkka sonra 2 kişi elinde kumtelin elektrkli sobasıyla çıktı :)))
bu haftaki listede sobada varmış meğer, sizde yokmuydu ...aynı olmuyomuki:44:
selam kızlar, ben evdeyim ..öğleden sonra kötü oldum dayanamadım , eşimi aradım geldi aldı beni dr götürdü, bi sağıma bi soluma iğne kaktırdılar ,ama kadın dğma görün dedi dr ... 3 ü geçiyodu işte eve geldim ,b, uymuşum kaynanam uyandırdı azönce, yeni duymuş evde olduğumu meraklanmış ...
özge bugün işe gelirken bimin kapıda yaklaşık 15 kişi :) bekliyodu .... açıldı kapılar bikaç dkka sonra 2 kişi elinde kumtelin elektrkli sobasıyla çıktı :)))
Bilmiyorum dilekcim altı plastik gibi duruyor eğer öyleyse kötüdür değilse hoşş bence, bakıcaz bakalımözgem bot kötüdür yaa bence :26:
Zuzum çok geçmiş olsun yaaa hiç haberimizde yok kimse doğru dürüst topikte değildi bugün ondan farkedilmedi.. Şimdi iyisin dimi?selam kızlar, ben evdeyim ..öğleden sonra kötü oldum dayanamadım , eşimi aradım geldi aldı beni dr götürdü, bi sağıma bi soluma iğne kaktırdılar ,ama kadın dğma görün dedi dr ... 3 ü geçiyodu işte eve geldim ,b, uymuşum kaynanam uyandırdı azönce, yeni duymuş evde olduğumu meraklanmış ...
Ben o eski ben değilimm :)) Göbüşüm var yarenim yaa yanlardan var biraz bacak bel ince üst normal göbüş var işte tipik akdeniz kadınıözgecim ya senin neyine gerek korse? ben faceden baktım korse giyecek bir durumun yok ki
kocişim bu akşam için mantı istedi. benim de çooook işime geldi açıkçasıbulaşığım falan da yok. şimdi koltuğuma geçip kitabımı okucam. yarın malum temizlik günüm. o yüzden bugün dinlenme günü ilan ediyorum kendime
zuzum geçmiş olsun. iyi yapmışsın doktora gitmekle. her ay bu kadar ağrılı geçiyor mu regl dönemin canım? benim arkadaşım her ay iğne vurularak geçiyordu.
özgecim ya senin neyine gerek korse? ben faceden baktım korse giyecek bir durumun yok ki
kocişim bu akşam için mantı istedi. benim de çooook işime geldi açıkçasıbulaşığım falan da yok. şimdi koltuğuma geçip kitabımı okucam. yarın malum temizlik günüm. o yüzden bugün dinlenme günü ilan ediyorum kendime
Geçmiş olsun Zuzum. bugün kimse olmayınca sende işlere daldın sandım. İyiki eve gidip dinlenmişsin umarım daha iyisindir
zuzum geçmiş olsun. iyi yapmışsın doktora gitmekle. her ay bu kadar ağrılı geçiyor mu regl dönemin canım? benim arkadaşım her ay iğne vurularak geçiyordu.
Zuzum çok geçmiş olsun yaaa hiç haberimizde yok kimse doğru dürüst topikte değildi bugün ondan farkedilmedi.. Şimdi iyisin dimi?
Evet canım soba vardı da ben o kadınlarla aşık atamam :)) Ezerler maazaallah
Bende bendeee :106: Bi tek geçen ay çok normal oldum yılbaşında işte öncesinden belirtiler fena halde gelirdi bu sefer ki birden oldu. Çok da ağrımadı hayret!!!
Zuzu sen bir kadın doğuma git bence heryerine baktırt gögsüne filan da, bende çok istiyorum uzun zamandır ama işte hep erteliyoruz.
geçmiş olsun zuzum :26:selam kızlar, ben evdeyim ..öğleden sonra kötü oldum dayanamadım , eşimi aradım geldi aldı beni dr götürdü, bi sağıma bi soluma iğne kaktırdılar ,ama kadın dğma görün dedi dr ... 3 ü geçiyodu işte eve geldim ,b, uymuşum kaynanam uyandırdı azönce, yeni duymuş evde olduğumu meraklanmış ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?