herkese selam
kizlar bende pek giremiyorum nete annemler geldi onlarla geciyor zaman geziyoruz aksam oluncada birileri geliyor ve bu saat oluyor yataga girince xaziyorum bende sizlere
b izim pitircik gelmedi herkes onu bekliyor heyecanla
bakalim ne zaman gelecek
39.haftam da bitmrk üzere
hem gelmesiniistiyorumhemde korkuyorum yaa :18::18:
elfişim izledin mi Yalan Dünya'yı. çok eğlendim ben izlerken. daha ilk bölümler olduğu için karakterler biraz havada kalmış ama zamanla oturturlar diye düşünüyorum. kadro çok sağlam çünkü. sanırım TRT'deki Leyla ve Mecnun tarzı biraz absürt bir komedi olacak. beğendim ben.
ben de bayıldımmm doğaya, nasıl tatlı bişe o yaagünaydın kızlar.
Internetimizi kesikti, yeni geldi.
Ayyy canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Korkman çok doğal canım. Son günler, iyice heyecan arttı tabii. Kucağında bebişinle bekliyoruz biz de fotonu hayırlısıyla. Bu arada isim netleşmiş miydi ya, unuttum ben:44:
Bol da pazartesi işe başlar muhtemelen. Kıyamam ne zor olur onun için şimdi. Facede gördünüz mü fotolarını, harika bir bebiş ya doğa yeğenimiz
diziyi beğenenlerden biri de benim, evet azcık absürt olmuş ama oturacaktır ilerleyen bölümlerde.elfişim izledin mi yalan dünya'yı. çok eğlendim ben izlerken. Daha ilk bölümler olduğu için karakterler biraz havada kalmış ama zamanla oturturlar diye düşünüyorum. Kadro çok sağlam çünkü. Sanırım trt'deki leyla ve mecnun tarzı biraz absürt bir komedi olacak. Beğendim ben.
herkese selam
kizlar bende pek giremiyorum nete annemler geldi onlarla geciyor zaman geziyoruz aksam oluncada birileri geliyor ve bu saat oluyor yataga girince xaziyorum bende sizlere
bakalim ne zaman gelecek
zeynoo tarifini versene ben de yapim hafta sonu poğaça :)))bende gördüm doğayı 41 kere maşallah çok tatlı bişe
ben dün kurtuluş son durak'a gittim.güzel ilginçbir filmdi ama çok fazla komik değildi.kadınlara güzel mesajlar vardı.
dün akşam pamuk poğaça yaptım .içimde ne cevherler varmış ama benim haberim yokmuş.okul iş derken yemek yapmayı unutmuşum
ayy sinemin imzasında 1 gün yazıyo heyecanlandım inşallah bi avazda kucağına alır bebeğini...herkese selam
bakalim ne zaman gelecek
günaydın kızlar.
internetimizi kesikti, yeni geldi.
ayyy canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah. korkman çok doğal canım. son günler, iyice heyecan arttı tabii. kucağında bebişinle bekliyoruz biz de fotonu hayırlısıyla. bu arada isim netleşmiş miydi ya, unuttum ben:44:
bol da pazartesi işe başlar muhtemelen. kıyamam ne zor olur onun için şimdi. facede gördünüz mü fotolarını, harika bir bebiş ya Doğa yeğenimiz
ayy sinemin imzasında 1 gün yazıyo heyecanlandım inşallah bi avazda kucağına alır bebeğini...
zuzum dün rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun...
nasılsınız kızlar burda deli gibi kar yağiyo tuttu baya benbeyaz heryerçok heyecanlıyım kar topu oynamak istiyorum kardan adam yapmak istiyorum ama pazartesi sınavım var...nasıl gitcem okula bilmiyorum zaten 7 de çıkyorum evden 2 saat yol sürüyo daha erken çıkmalıyım pazartesi ki yetişiyim sınava...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?