2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar.

internetimizi kesikti, yeni geldi.

ayyy canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah. korkman çok doğal canım. son günler, iyice heyecan arttı tabii. kucağında bebişinle bekliyoruz biz de fotonu hayırlısıyla. bu arada isim netleşmiş miydi ya, unuttum ben:44:

bol da pazartesi işe başlar muhtemelen. kıyamam ne zor olur onun için şimdi. facede gördünüz mü fotolarını, harika bir bebiş ya Doğa yeğenimiz

elfişim izledin mi Yalan Dünya'yı. çok eğlendim ben izlerken. daha ilk bölümler olduğu için karakterler biraz havada kalmış ama zamanla oturturlar diye düşünüyorum. kadro çok sağlam çünkü. sanırım TRT'deki Leyla ve Mecnun tarzı biraz absürt bir komedi olacak. beğendim ben.

Canım izleyemedim ya ama mutlaka verirler tekrarını..

eşim dedi evde uğraşma dışarıda yiyelim bende seve seve kabul ettim biraz oyalandık dışarda sonra eve gelince tv açmadım

biz kaynanamda izledik,ama tabi misafirden nekadar izleyebilirsinki :) izlediğim kadarıyla çok beğendim eşimde çok güldü :)

ben de bayıldımmm doğaya, nasıl tatlı bişe o yaa

diziyi beğenenlerden biri de benim, evet azcık absürt olmuş ama oturacaktır ilerleyen bölümlerde.
Olgun şimşek hastası biri olaraktan kaçırmam izlerim yani

merhaba canım sen annenlerle bol bol zaman geçir tadını çıkar bebeiş gelince herkes onunla ilgilenecek.korkma canım işallah bi avazda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın oğlunu

bende gördüm doğayı 41 kere maşallah çok tatlı bişe

ben dün kurtuluş son durak'a gittim.güzel ilginçbir filmdi ama çok fazla komik değildi.kadınlara güzel mesajlar vardı.

dün akşam pamuk poğaça yaptım .içimde ne cevherler varmış ama benim haberim yokmuş.okul iş derken yemek yapmayı unutmuşum

herkese iyi tatiller

bende temizliğime başlayım oturduğum odanın camı kaldı onu sileyim kapılarımı sileyim kardeşimede halımı sildireyim temizliğim bitiiyor gümüşlüğümün camıda salı günü geliyor şükür işim bitiyor

zeynoo tarifini versene ben de yapim hafta sonu poğaça :)))
..
evden bakarım çıkıyorum şimdi
herkese iyi tatiller

ben de bayılırım olgun şimşeğe. iki rolü var zaten, bizi yeterince doyurur nekim.

dün akşam 1 kadın 1 erkek'i izledik diziden sonra. kocişim çok heveslendi yatağa kahvaltı olayına. yarın sabah erken kalkabilirsem, kahvaltıyı mutfağa hazırlayıp, bir tepside numune götürcem ona öyle yatakta kahvaltı keyfi mi olur ya. ekmek kırıntısı dökülür, çay dökülür Allah korusun. numuneyle idare etsin artık.

ayy sinemin imzasında 1 gün yazıyo heyecanlandım inşallah bi avazda kucağına alır bebeğini...
zuzum dün rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun...
nasılsınız kızlar burda deli gibi kar yağiyo tuttu baya benbeyaz heryer çok heyecanlıyım kar topu oynamak istiyorum kardan adam yapmak istiyorum ama pazartesi sınavım var...nasıl gitcem okula bilmiyorum zaten 7 de çıkyorum evden 2 saat yol sürüyo daha erken çıkmalıyım pazartesi ki yetişiyim sınava...

PAMUK POĞAÇA
MALZEMELER
* 1 su bardağı ılık süt
* 1 su bardağı ılık su
* 1 su bardağı sıvıyağ
* 2 çorba kaşığı şeker
* 1 çorba kaşığı tuz
* 1 paket maya (yaş)
* alabildiğince un
*1çay bardağı yoğurt

YAPILIŞI

ılık süt ve ılık süyü karıştırın ve mayayı koyup eritin .içine geri kalan malzemeleri ekleyin.

ben 5 dakaika hamuru beklettim sonra yuvarladım tepside beklettim hamur habarıyor zaten kocaman oluyor hamurlar sonrada üstüne yumurta sürüp susam döktüm 180 derecede ısıtılmış fırında pişirdim. içine bişe koymadım.çünkü büyük oluyor .sonra içine domates peynir koy

afiyet olsun canım

Tesekkürler canim....

Ismi belli Elvin Ali

Tesekkürler canim aminnnn

az kaldi normalde dr yakin dedi 1 hafta oldu diyeliama gelen giden yok

Herkese iyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum ve Eşim yine hastalanmış bugün serum takmışlar.:105: Serumdan sonra annesine gitmiş evde kimse yok diye ve orda hala kötüymüş ateşi varmış ( Orda kalacaz ben pazar sabahı bol bol uyumayı düşünüyordum bi de

günaydın herkese iyi pazarlar

nigarcığım yaptınmı poğaçayı?

maşallah 1üye benim 3tanede ziyaretçi var.

herkese iyi pazarlar !!

umarim herkes iyidir.

bende iyiyim cok sükür bizim burda hava cok güzel yürüyüse ciktik annemlerle 1 saat yürüdük iyi geldi

simdi de ihlamur iciyoruz.

aksamada misafirler geliyor annemleri görmeye babamin amcasi ve kizi damadi

simdilik cok güzel geciyor annemler geldi keyfim yerinde rahatim.

bebisimi bekliyoruz ama ses seda yok :')

selam kızlar. sakin bir hafta sonu geçirdik biz. biraz dinlenme, biraz temizlik vs. yemekten sonra ablamlar gelecek oturmaya. bir bakayım dedim arada.

sinemcim, adıyla yaşasın bebişin inşallah. çoğu gitti azı kaldı ama geçmek bilmez şimdi eminim. ben de İzmir konusunda aynıyım çünkü inşallah ikimiz de sağ salim kavuşuruz beklediğimiz günlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…