Tesekkürler canim aminnnn
az kaldi normalde dr yakin dedi 1 hafta oldu diyeliama gelen giden yok
adıyla yaşasın tatlım evladın heyecanlısındır sen şimdi her an kapını çalabilir oğlun...mutluluğun daim olsun arkadaşım...Tesekkürler canim....
Ismi belli Elvin Ali
özgecim eşinde toparlanamadı bi türlü tüh...çko geçmiş olsun tekrar inşallah biran önce sağlığına kavuşur eşin...Herkese iyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum ve Eşim yine hastalanmış bugün serum takmışlar.:105: Serumdan sonra annesine gitmiş evde kimse yok diye ve orda hala kötüymüş ateşi varmış( Orda kalacaz ben pazar sabahı bol bol uyumayı düşünüyordum bi de
selam kızlar. sakin bir hafta sonu geçirdik biz. biraz dinlenme, biraz temizlik vs. yemekten sonra ablamlar gelecek oturmaya. bir bakayım dedim arada.
sinemcim, adıyla yaşasın bebişin inşallah. çoğu gitti azı kaldı ama geçmek bilmez şimdi eminim. ben de İzmir konusunda aynıyım çünküinşallah ikimiz de sağ salim kavuşuruz beklediğimiz günlere.
adıyla yaşasın tatlım evladın heyecanlısındır sen şimdi her an kapını çalabilir oğlun...mutluluğun daim olsun arkadaşım...
özgecim eşinde toparlanamadı bi türlü tüh...çko geçmiş olsun tekrar inşallah biran önce sağlığına kavuşur eşin...
iyi akşalar kızlar kar durdu burda ama bizim bahçe kar dolu...
dün akşam eşimle çok kötü tartıştık eşimin geçen seneden dershane borcu duruyodu taa mayıstan beri diyorum aşkım ödeyelim diye..tamam ben biliyorum diyodu dün eve geldi bankadaki altın hesabımızı bozduralım 650 lira ödeme yapmam gerekiyo dershaneye aradılar dedi bnmde yüzüm hemen düştü tabi çünkü ben başıma gelceği biliyodum o parayı yok olarak görüydumbuda köpürdü bağırdı çağırdı duvarları yumrukladı çok üzüldüm bni boğuyosun ayrılalım çok iyi bi kadınsın ama bu konuda çok berbat bi eşsin bnm frekansıma ya girersin ya gidersin dedi bn çok üzüldüm o sıradada hç bişi dmeedim para için bile bişi demedim bide dayısıgile gitcez bizi bekliyolar hiç bişi demedim hiç bişi olmamış gibi odadan çıktım elimi yüzümü yıkadım kimseye çaktırmadan gittik orda hiç bişi olamamış gibi gayet güler yüzlü davrandım herkese eşimede dahil eve geldik bn çok üzgündüm bu noldu hala surat asıyosun yeter diye tekrar köpürdü bnde ağladım çok ağladım sonra bayıldım çünkü çok ağlayınca bayılıyorum kolanyayla ayıltmış eşim bni kendime gelince dedim bni götür istemiyorum artık istenmediğim yerdede durmam dedim işte bu hemen kıvırmaya başladı çpk sinirliydim yanlış anladın bni fln dedi yok dedim hiç bişeyi yanlış anlamadım...işte ben eve 700 lira para veriyorumda o kadar parayı şimdi nerden bulayım bi andada sende hemen surat asıyosunda filan dedi bnde dedim ki sana milyon kere dedim öde öde diye yumurta dayanınca böle yapıyosun dedim bi tane bileziğim vardı al onu bozdur öde hiç bişi istemiyorum senden bni babannemlere götür dedm yok götüremem yapamam fln dedi bende bni çok kırdın kendine layık görmezmiş gibi konuştun keşke daha layığınla evlenseydin fln dedim aşkım özürdilerim filan dedi öle konuşmadan uyudum bn sabahta baktım bana masaj yapıyo ben uyurken güzel güzel sözler söylüyo öpüyo hiç pas vermedim aşkım yapma filn dedi dedim ki sen yapma çok şey götürdü dün akşam benden kalbim çok kırık ona karşı bugün evde misafir var yatılı misafirlerin yanında ve ailesinin yanında hç bişi olmamış gibi davranıyorum şimdi odaya geldim ders çalışıyorum yarın iki tane sınavım var ama içim çok dolu....sözlerini hazmedemiyorum....
ne güzelmiş hafta sonun elfişGünaydın Kızlar
Özgecim geçmiş olsun umarım daha iyidir eşin.
Aydancım üzülme canım sınavlarına odaklan. Eşinde her kavganızda ağır konuşuyor ama inş. barışmışsınızdır.
Bende cumartesi yollarda kaldım bizim salak şoför her cumartesi kaytarıyor tramvayla gideyim dedim yolun yarısında elektrik gitti kaldım yollarda. bide nasıl yağmurla kar yağıyor eldivenlerim ile şemsiyem vardı allahtan. ayaklarım dondu yürüyorum ama nereye yürüdüğümü bile bilmiyorum otobüsler tıklım tıklım almıyorlar artık taksiler hep dolu geçiyor. eşimi aradım dedim ben yolda kaldım beni gelip alması 15 dk. sürdü dondum eve geldik ısınacak bişeyde yok. annemi aradım elektrik gelmezse kızlar gelmesin dedim sonra elektrik gelince akşama doğru geldiler. yemek yedik film izleyelim dedik. 3 idiotları izledik bu kadarmı güzel olur bi film ya. pazarda geç kalktım güzel bi kahvaltı yaptık kızların eline verdim süpürge ile kova biri süpürdü biri sildi bende toz aldım çok güzel temizledik evi. birlikte dışarı çıktık taksime gittik sonra annemlere uğradım eve gittim. öyle geçti haftasonu.
Bilmem mii nekk bakacam yarın
Dilşadcım geçmiş olsun şimdiden, şeker yüklemesi yapılcakmışsın dinlen biraz sonra bari.
selam kızlar, ben evdeyim ..öğleden sonra kötü oldum dayanamadım , eşimi aradım geldi aldı beni dr götürdü, bi sağıma bi soluma iğne kaktırdılar ,ama kadın dğma görün dedi dr ... 3 ü geçiyodu işte eve geldim ,b, uymuşum kaynanam uyandırdı azönce, yeni duymuş evde olduğumu meraklanmış ...
özge bugün işe gelirken bimin kapıda yaklaşık 15 kişi :) bekliyodu .... açıldı kapılar bikaç dkka sonra 2 kişi elinde kumtelin elektrkli sobasıyla çıktı :)))
bu haftaki listede sobada varmış meğer, sizde yokmuydu ...aynı olmuyomuki:44:
Bende mantı yapıcam bugün. kocişe dedim ev mantısı al. yemeğimde yoktu hemencik hazırlarım yeriz ımmmm
Bugün yalan dünyayı izlicem. merak ediyorum nasıl bi dizi diye. Gülse birsel ile beyaz var diye süper bi dizidir diye düşünüyorum.
İyi akşamlar kızlar
herkese selam
kizlar bende pek giremiyorum nete annemler geldi onlarla geciyor zaman geziyoruz aksam oluncada birileri geliyor ve bu saat oluyor yataga girince xaziyorum bende sizlere
b izim pitircik gelmedi herkes onu bekliyor heyecanla
bakalim ne zaman gelecek
39.haftam da bitmrk üzere
hem gelmesiniistiyorumhemde korkuyorum yaa :18::18:
Yarenim bende gördüm Doğayı maşallah ne tatlı ya
bende gördüm doğayı 41 kere maşallah çok tatlı bişe
ben dün kurtuluş son durak'a gittim.güzel ilginçbir filmdi ama çok fazla komik değildi.kadınlara güzel mesajlar vardı.
dün akşam pamuk poğaça yaptım .içimde ne cevherler varmış ama benim haberim yokmuş.okul iş derken yemek yapmayı unutmuşum
ben haftasonu bi temizlik yaptım ki... 6. ayımız bitiyor, artık ne olur ne olmaz benm yavru erken gelirse evim hazır olsun dedim, camları, kapıları sildim, wc banyo kazına kazına yıkadım, mutfak dolapları iç dış, beyaz eşyalar, yemek odası takımı her şeyi döküp,yıkayıp, temizleyip yerleştirdim evi bi dip köşe temizledim, artık dün son rütuşları atarken baya baya alttan sancılar oldu, baktım benmki sinyal veriyor yeter diye, yattım dinlendim, akşam da eşimle yürüyüşe çıktım eve gelince duş alıp yattım nası rahatlamışım deliksiz uyudum.herkese iyi tatiller
bende temizliğime başlayım oturduğum odanın camı kaldı onu sileyim kapılarımı sileyim kardeşimede halımı sildireyim temizliğim bitiiyor gümüşlüğümün camıda salı günü geliyor şükür işim bitiyor
ben hiç hoşlanmıyorum yatakta kahvaltı olayından şımarık tepsim var yatak kahvaltısı için ama hiç kullanmadım, yatak havasıyla el yüz yıkamadan ayıkmadan kahvaltıya hayır :)))dün akşam 1 kadın 1 erkek'i izledik diziden sonra. kocişim çok heveslendi yatağa kahvaltı olayına. yarın sabah erken kalkabilirsem, kahvaltıyı mutfağa hazırlayıp, bir tepside numune götürcem onaöyle yatakta kahvaltı keyfi mi olur ya. ekmek kırıntısı dökülür, çay dökülür Allah korusun. numuneyle idare etsin artık.
Herkese iyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum ve Eşim yine hastalanmış bugün serum takmışlar.:105: Serumdan sonra annesine gitmiş evde kimse yok diye ve orda hala kötüymüş ateşi varmış( Orda kalacaz ben pazar sabahı bol bol uyumayı düşünüyordum bi de
2010 da tüm evlenen kıslar ...
herşeyimizi alırken bilgilerimizi paylaştık...
oflandık..puflandık...kazasız belasız anlattık....
birbirmize çok yardımcı olduk şüphesiz..
güsel bir ortam oluşturduk..ben burdan herkese teşekkür ediyorum..
peki ya şimdi ne durumdayız...neler hissediyoruz...neler yapıyoruz...mutlumuyuz..
bu yogunluga ..yorğunluga degdimi evlilik...
nasıl gidiyor evlilik yaşantınız...şimdi evlenecek olanlara yardımcı olma vakti kıslar
hadi hayırlı muhabbetler hepimize..opuyorumnanaktan
günaydıınnn
10/10/2010 evlendim çoooooooooook mutluyum zaten 10 yıldır çıkıyoduk nihayet 10 yılımızda kavuştuk şimdilerde bebiş hasreti çekiyoruz başka sorunumuz yok
günaydınnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm nasılsın
tşk ederim çok şükür iyiyim sen?
aynen katılıoum kadro çok ii ama tam oturmamış normal yani bi kaç bölüm daha oynasın ayrı ayrı düşününce hepsi çok komik tipleri canlandırıo bütünlük sağlamak için biraz zaman lazım.elfişim izledin mi Yalan Dünya'yı. çok eğlendim ben izlerken. daha ilk bölümler olduğu için karakterler biraz havada kalmış ama zamanla oturturlar diye düşünüyorum. kadro çok sağlam çünkü. sanırım TRT'deki Leyla ve Mecnun tarzı biraz absürt bir komedi olacak. beğendim ben.
kuzum bende dün gece yattım aklıma geldin ayy dedim kız belkide bugün doğurmuştur:26:herkese selam
kizlar bende pek giremiyorum nete annemler geldi onlarla geciyor zaman geziyoruz aksam oluncada birileri geliyor ve bu saat oluyor yataga girince xaziyorum bende sizlere
bizim pitircik gelmedi herkes onu bekliyor heyecanla
bakalim ne zaman gelecek
39.haftam da bitmrk üzere
hem gelmesiniistiyorumhemde korkuyorum yaa :18::18:
canım ne yaptın baktın mı botlaraBilmiyorum dilekcim altı plastik gibi duruyor eğer öyleyse kötüdür değilse hoşş bence, bakıcaz bakalım
canım geçmiş olsun nasılsın şimdi.selam kızlar, ben evdeyim ..öğleden sonra kötü oldum dayanamadım , eşimi aradım geldi aldı beni dr götürdü, bi sağıma bi soluma iğne kaktırdılar ,ama kadın dğma görün dedi dr ... 3 ü geçiyodu işte eve geldim
cmt gece 2de oynuodu yine ben tekrar izledim kaçırdığım yerler olmuştu onlara falan baktım.Canım izleyemedim yaama mutlaka verirler tekrarını..
eşim dedi evde uğraşma dışarıda yiyelim bende seve seve kabul ettim biraz oyalandık dışarda sonra eve gelince tv açmadım
kız diloş, bebiş gelene kadar o banyo, beyaz eşyalar felan yine kirlenir ki.. daha 3 ayın var dimmi :) keşke yormasaydın bukadar kendiniben haftasonu bi temizlik yaptım ki... 6. ayımız bitiyor, artık ne olur ne olmaz benm yavru erken gelirse evim hazır olsun dedim, camları, kapıları sildim, wc banyo kazına kazına yıkadım, mutfak dolapları iç dış, beyaz eşyalar, yemek odası takımı her şeyi döküp,yıkayıp, temizleyip yerleştirdim evi bi dip köşe temizledim, artık dün son rütuşları atarken baya baya alttan sancılar oldu, baktım benmki sinyal veriyor yeter diye, yattım dinlendim, akşam da eşimle yürüyüşe çıktım eve gelince duş alıp yattım nası rahatlamışım deliksiz uyudum.
teşekkürler canım bende iyiyim işteyim şu an senin bebek var mı
kız diloş, bebiş gelene kadar o banyo, beyaz eşyalar felan yine kirlenir ki.. daha 3 ayın var dimmi :) keşke yormasaydın bukadar kendini
ailen yardım eder sana bebişin gelmesine yakın :))
günaydın kızlar, biraz uykusuzum yazasım yok
özge geçmiş olsun tekrardan
aydan, çok üzüldüm canm
enkii, tarifini aldım yapıcam biara, ama su süt mayayı ayrıca bekletmiyomusun 5-10 dk .. yani ne bilim annem hep bekletirde toz mayayı kabarsın diye ..sonra unla kavuşturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?