2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam herkeseeee

kaç gündür giremedim okuyorum hızlıca ama bi türlü cevap yazamadım.

evdeydim ben de h.sonu, bi şey de yapmadım doru dürüst geçti gitti walla hemenn neyse ki bu hafta da ders yok hala sömestrda bizim çocuklar o yüzden bu haftalık da sabahın köründe kalkma derdim yok.

zeynep benim de aklımda bugün poğaça yapmak vardı ama bi baktım peynirim çok az varmış neyse artık dedim başka bi zamana erteledim. bi ara yapıp buzluğa atıcam sabahları okula götürür yerim diyorum, evde kahvaltı edemeyince hep dışarıdan yiyorum sıkıldmm

yalan dünya'yı ben de beğendim hatta şu an tekrarını izliom çoğunu kaçırmıştım çünkü sonuna yetişmiştim :) dün gece de eşimle izledik tekrarını kociş de beğendi güldü bile kolay kolay bi şey beğenmez de beyfendi :))

Tesekkürler canim aminnnn

az kaldi normalde dr yakin dedi 1 hafta oldu diyeliama gelen giden yok

Tesekkürler canim....

Ismi belli Elvin Ali
adıyla yaşasın tatlım evladın heyecanlısındır sen şimdi her an kapını çalabilir oğlun...mutluluğun daim olsun arkadaşım...
özgecim eşinde toparlanamadı bi türlü tüh...çko geçmiş olsun tekrar inşallah biran önce sağlığına kavuşur eşin...
iyi akşalar kızlar kar durdu burda ama bizim bahçe kar dolu...
dün akşam eşimle çok kötü tartıştık eşimin geçen seneden dershane borcu duruyodu taa mayıstan beri diyorum aşkım ödeyelim diye..tamam ben biliyorum diyodu dün eve geldi bankadaki altın hesabımızı bozduralım 650 lira ödeme yapmam gerekiyo dershaneye aradılar dedi bnmde yüzüm hemen düştü tabi çünkü ben başıma gelceği biliyodum o parayı yok olarak görüydum buda köpürdü bağırdı çağırdı duvarları yumrukladı çok üzüldüm bni boğuyosun ayrılalım çok iyi bi kadınsın ama bu konuda çok berbat bi eşsin bnm frekansıma ya girersin ya gidersin dedi bn çok üzüldüm o sıradada hç bişi dmeedim para için bile bişi demedim bide dayısıgile gitcez bizi bekliyolar hiç bişi demedim hiç bişi olmamış gibi odadan çıktım elimi yüzümü yıkadım kimseye çaktırmadan gittik orda hiç bişi olamamış gibi gayet güler yüzlü davrandım herkese eşimede dahil eve geldik bn çok üzgündüm bu noldu hala surat asıyosun yeter diye tekrar köpürdü bnde ağladım çok ağladım sonra bayıldım çünkü çok ağlayınca bayılıyorum kolanyayla ayıltmış eşim bni kendime gelince dedim bni götür istemiyorum artık istenmediğim yerdede durmam dedim işte bu hemen kıvırmaya başladı çpk sinirliydim yanlış anladın bni fln dedi yok dedim hiç bişeyi yanlış anlamadım...işte ben eve 700 lira para veriyorumda o kadar parayı şimdi nerden bulayım bi andada sende hemen surat asıyosunda filan dedi bnde dedim ki sana milyon kere dedim öde öde diye yumurta dayanınca böle yapıyosun dedim bi tane bileziğim vardı al onu bozdur öde hiç bişi istemiyorum senden bni babannemlere götür dedm yok götüremem yapamam fln dedi bende bni çok kırdın kendine layık görmezmiş gibi konuştun keşke daha layığınla evlenseydin fln dedim aşkım özürdilerim filan dedi öle konuşmadan uyudum bn sabahta baktım bana masaj yapıyo ben uyurken güzel güzel sözler söylüyo öpüyo hiç pas vermedim aşkım yapma filn dedi dedim ki sen yapma çok şey götürdü dün akşam benden kalbim çok kırık ona karşı bugün evde misafir var yatılı misafirlerin yanında ve ailesinin yanında hç bişi olmamış gibi davranıyorum şimdi odaya geldim ders çalışıyorum yarın iki tane sınavım var ama içim çok dolu....sözlerini hazmedemiyorum....

Tesekkür ederim canimm

amanin ins.

seninde az kaldi senin en azindan gün ve tarih belli bende oda yokher an hersey olabilir beklemedeyiz

Tesekkürederim canim

Yasadiklarina üzüldüm (

ins. araniz düzelir agizdan cikmistir icinde bir sey yoktur belki esinin üzülme daha fazla

sinavin da da Baasarilar sana

Enkim teşekkürler tarif için ama su koymasam sadece süt koysam olmaz mı acaba :18:
yapmadım ben hafta sonu poğaça, hiç bişi yapmak istemedi canım

Özgem, eşine geçmiş olsun.. Şimdi nasıl?

Aydan, umarım barışmışsınızdır eşinle :/

Günaydın herkese

Günaydın Kızlar

Özgecim geçmiş olsun umarım daha iyidir eşin.

Aydancım üzülme canım sınavlarına odaklan. Eşinde her kavganızda ağır konuşuyor ama inş. barışmışsınızdır.

Bende cumartesi yollarda kaldım bizim salak şoför her cumartesi kaytarıyor tramvayla gideyim dedim yolun yarısında elektrik gitti kaldım yollarda. bide nasıl yağmurla kar yağıyor eldivenlerim ile şemsiyem vardı allahtan. ayaklarım dondu yürüyorum ama nereye yürüdüğümü bile bilmiyorum otobüsler tıklım tıklım almıyorlar artık taksiler hep dolu geçiyor. eşimi aradım dedim ben yolda kaldım beni gelip alması 15 dk. sürdü dondum eve geldik ısınacak bişeyde yok. annemi aradım elektrik gelmezse kızlar gelmesin dedim sonra elektrik gelince akşama doğru geldiler. yemek yedik film izleyelim dedik. 3 idiotları izledik bu kadarmı güzel olur bi film ya. pazarda geç kalktım güzel bi kahvaltı yaptık kızların eline verdim süpürge ile kova biri süpürdü biri sildi bende toz aldım çok güzel temizledik evi. birlikte dışarı çıktık taksime gittik sonra annemlere uğradım eve gittim. öyle geçti haftasonu.

ne güzelmiş hafta sonun elfiş
kızkardeşimi özledim

Bilmem mii nekk bakacam yarın
Dilşadcım geçmiş olsun şimdiden, şeker yüklemesi yapılcakmışsın dinlen biraz sonra bari.

canım bi dinlendim ki sorma, cumadan beri evi temizliyorum.

geçmiş olsun canım

ben gülse birseli sevmem de beyaz var die izledim kadro çok ii, dizi de güzel olmuş beğendik biz.

hayırlısıyla gelsin canım bebişin kimbilir belki de gelmiştir
Yarenim bende gördüm Doğayı maşallah ne tatlı ya

evet maşallah çook tatlı bebiş.

ohh eline sağlık canım, ama tarfinde yoğurt var o çabuk bayatlamasına sebep oluyor
ben haftasonu bi temizlik yaptım ki... 6. ayımız bitiyor, artık ne olur ne olmaz benm yavru erken gelirse evim hazır olsun dedim, camları, kapıları sildim, wc banyo kazına kazına yıkadım, mutfak dolapları iç dış, beyaz eşyalar, yemek odası takımı her şeyi döküp,yıkayıp, temizleyip yerleştirdim evi bi dip köşe temizledim, artık dün son rütuşları atarken baya baya alttan sancılar oldu, baktım benmki sinyal veriyor yeter diye, yattım dinlendim, akşam da eşimle yürüyüşe çıktım eve gelince duş alıp yattım nası rahatlamışım deliksiz uyudum.
ben hiç hoşlanmıyorum yatakta kahvaltı olayından şımarık tepsim var yatak kahvaltısı için ama hiç kullanmadım, yatak havasıyla el yüz yıkamadan ayıkmadan kahvaltıya hayır :)))

geçmiş olsun canım ya

10/10/2010 evlendim çoooooooooook mutluyum zaten 10 yıldır çıkıyoduk nihayet 10 yılımızda kavuştuk şimdilerde bebiş hasreti çekiyoruz başka sorunumuz yok

10/10/2010 evlendim çoooooooooook mutluyum zaten 10 yıldır çıkıyoduk nihayet 10 yılımızda kavuştuk şimdilerde bebiş hasreti çekiyoruz başka sorunumuz yok

hg
rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla verecektir bebeğini inşallah

aynen katılıoum kadro çok ii ama tam oturmamış normal yani bi kaç bölüm daha oynasın ayrı ayrı düşününce hepsi çok komik tipleri canlandırıo bütünlük sağlamak için biraz zaman lazım.

kuzum bende dün gece yattım aklıma geldin ayy dedim kız belkide bugün doğurmuştur:26:
belkide bebiş gelmiştir hastanedelerdir

Bilmiyorum dilekcim altı plastik gibi duruyor eğer öyleyse kötüdür değilse hoşş bence, bakıcaz bakalım
canım ne yaptın baktın mı botlara

canım geçmiş olsun nasılsın şimdi.

Canım izleyemedim ya ama mutlaka verirler tekrarını..
eşim dedi evde uğraşma dışarıda yiyelim bende seve seve kabul ettim biraz oyalandık dışarda sonra eve gelince tv açmadım
cmt gece 2de oynuodu yine ben tekrar izledim kaçırdığım yerler olmuştu onlara falan baktım.

bu arada günaydın kızlar.
cmt pazar evdeydim zaten ankara çok karlıydı cmt akşam bi başladı pazar saat akşam 10da hala yağıyordu bu sabah kalktım yok bişi
pazar günü eşimle yarım saatlik bi kar yürüyüşü yaptık sonra evde film izledik peşpeşe tüm gün yayıldık yattık yani.
hiç bi işte yapmadım canım istemedi hep yattım oturdum ama yine de dinlenmiş sayılmam.

umarım hepimiz ii bi hafta geçiririz herkese kolaylıklar diliyorum

Son düzenleme:
kız diloş, bebiş gelene kadar o banyo, beyaz eşyalar felan yine kirlenir ki.. daha 3 ayın var dimmi :) keşke yormasaydın bukadar kendini
ailen yardım eder sana bebişin gelmesine yakın :))

günaydın kızlar, biraz uykusuzum yazasım yok

özge geçmiş olsun tekrardan

aydan, çok üzüldüm canm

enkii, tarifini aldım yapıcam biara, ama su süt mayayı ayrıca bekletmiyomusun 5-10 dk .. yani ne bilim annem hep bekletirde toz mayayı kabarsın diye ..sonra unla kavuşturur

kız diloş, bebiş gelene kadar o banyo, beyaz eşyalar felan yine kirlenir ki.. daha 3 ayın var dimmi :) keşke yormasaydın bukadar kendini
ailen yardım eder sana bebişin gelmesine yakın :))

canım 7. ayda doğum olabiliyor die, gözüme batıyordu ev batmıştı hamileliğimin başından beri bitkiiin bitaaaap bi haldeydim, hiç bişe yapmayı gözüm almıyordu. 2-3 gündür bende bi enerji vardı ki anlatamam :) onu değerlendirdim, hem de nolur nolmaz olaki bebek gelirse ev rezil gibi kalmasın dedim, bundan sonra temizlik yapılacak illa ki ama yüzeysel de yapılsa olur ev pırıl pırıl parlıyor çünkü :)

canım yaş mayayı hemen ılık sütle eritip hamuru yoğurunca oluyor, bekletmeye kabartmaya gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…