2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

25 haftalık hamileyim. rabbim nasip ederse olacak inşallah.

inşallah canım saglıklı bi bebişin olsun senin adına sevindim bizlere dua edermisin şu an senin duaların kabul olur.benimde yumurtlama günüm bugün bi kaç gün önceden çalışmalara başladık inşlh hayırlısı olur

Canım ne kadar yormuşsun kendini. Bende en çok 6. ayda falan temizlik yapılabiliyormu acaba diye merak ediyordum ama yapılabiliyormuş bu halimle bile tek başıma yapamıyorum artık. eşimin parmağı iyi değil o da elinden geldiğince yapıyor ama yinede olmuyor kardeşlerim olmasa yapamazdım dün. Kaynanamda dediki sen yokken biz alt komşuya para verip evi süpürüp sildiriyorduk ben konuşayım 2 haftada 1 gelsin yine dedi. ama nedense pek içime sinmedi.

Sen ve evde olup temizlik yapmamak hayret nasıl olduda yapmadın :)))

getirme öyle şeyler aklına sağlıklı bir şekilde, zamanında gelicek yavrunuz inş

Canım ya inş. en kısa zamanda kardeşin istanbula ziyaretinize gelir. Yada sen yazın gidebilirsin
inşallah elfimm ben gitcem az havalar ısınsın da

sakın ha kendi bi süpürge tutmasın eve, vileda yapmasın incileri dökülür maazallah

günaydın kızlar.

Aydancım eşinin bu kadar sinirli olması ve ağır konuşması hiç iyi değil. sen derslerine konsantre ol şuan, çünkü anladığım kadarıyla eşin sinirliyken esip gürlüyor ama sakinleşince yaptığı hatayı anlıyor. o sakinleşene kadar yıpranıyorsun tabii sen de. sınavların çok çok önemli, eşinin sinirini takma kafana. nasılsa sakinleşince rahat rahat konuşursunuz. İnşallah biran önce düzelir herşey.

hafta sonu için ben de poğaçayı düşünmüştüm ama vazgeçtim. akşam ablamlar gelecek diye ıslak kek yaptım, onu yedik. onlar gittikten sonra da tv ye baktık biraz, 11 gibi de yattık. sakin bir hafta sonu geçirdim. şuan bizi yoran tek şey taşınma olayı. sürekli düşünüp duruyoruz ayrıntıları. netten ev kiralarına falan bakıyoruz. inşallah orda burda çok kalmadan buluruz güzel bir ev. zaman çabucak geçsin, İzmir'ime kavuşayım istiyorum. sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor zaman...

diloş gerçekten çok yormuşsun kendini ama Allah'tan bebiş vermiş hemen sinyalini

elfişim benim ablam 28. haftasında ve hala kendi yapıyor temizliğini. hatta onun bir de 3 yaşında oğlu var. eniştem hafta sonları yeğenimi dışarı çıkarınca yapıyor temizliğini ablam. arada eniştim süpürge falan tutuyor ama genelde o çocukla ilgilendiğinden ablama kalıyor.

Maşallah ablana

Ben sanki çabuk yoruluyorum bide tehlikem vardı ya korkuyorum sonra vicdan azabından kahrolurum. yoksa yemek bile yapabiliyorum. şükürler olsunki yemek yapmaktan tiksinmiyorum öyle olsa çok daha zor olurdu

inşallah canım, ben zaten hep dua ediyorum Allah ım isteyenlere hayırlısıyla ver die. stres yapınca olmuyormuş, bence düşünmeden deneyin.

benm de şimdiye kadar ancak yüzeysel yapmayı gözüm alıyordu da hafta sonu nolduysa bi güç geldi, her şeyi temizledim, kullanmadığım bardakları bile çamaşır suyuna yatırdım, ALLAH gücünü veriyor canım ya. üstelik bu kadar yorgunluğa doğum kolay olsun die yürüyüş yapın diyorlar ya çıkıp çıkıp yürüyoruz.

Ellerim buz gibi, bi ısınamadım bugün

Araya haftasonu girdiği zaman pazartesi günleri bizde hiç ısınamıyoruz klima inatlaşıyor sanki. Benimde ellerim buz gibi bi çay aldım sıcak bardağı tutuyorum canım sende sıcak bişeylar al

canım yaş mayayı hemen ılık sütle eritip hamuru yoğurunca oluyor, bekletmeye kabartmaya gerek kalmıyor.

hmm, anladım :13:

Ellerim buz gibi, bi ısınamadım bugün

aynen canım ...

bende dün hiç temizlik yapmadım dilek hep gezdik , pazar kahvaltıya gittik arkilere, ordan da gezmelere falan ... evkur a gittik, mayısa kadar olan taksiti kapadık ...932 tl taksitimiz var daha haziranda başlıcaz

c.erteside gece 3 buçuğa geliyodu uyuduğumuz, anca 2 makine çamaşır yıkıyabildim hafta sonu akşama temizlik var yanisi

evet yürümek çok önemliymiş. Benim o zamanlarda sıcak olacak havalar. bol bol yürüyüş yapıcam

Günaydın herkese
Kızlar iyi dilekleriniz için çook sağolun hafta sonumuz hastalıklarla boğuşarak geçti cumartesi iş çıkısı ben k.v lere gittim eşimin ateşi vardı iğne vurulmuş ama geçmemiş ağrıları. Sonra iyi olamadı eve gelemedik orda kaldık, cumartesi gecesi ateşi çıktı yine baş ağrısı bide kalktık gece gece dr a gittik kv ben kaynım serum yaptılar 3-5 ilacı karıştırıp taktırıp eve geldik o şekilde yattık ben saat başı uyandım baktım seruma bitti mi diye sabah 6 da bittii alarmı kurdum hep öyle kalkabildim
Neyse iyi oldu ter attı eşim diğer güne de ateş falan yoktu iyileşti sayılır yine antibiyotik alıyor inş tekrarlamaz pazar öğleden sonra eve geldik evde oturduk vakit geçirdik bende hiç iş yapamadım diğer günden yorgundum zaten erkenden de uyumuşum sabah kalktım burdayım işte ve bugün yine yoğunuz tüm dosyaları, kayıtları güncellemem gerekiyor. Ara ara girerim yine

:26:
bende bilmioum hiç istemedim
cmt akşamı eltim geldi o bişiler ile uğraşıo yapma boşver dedim.
sen ii misin nie yapmıosun bi sıkıntın mı var dio :44: sen böle olamazsın falan dedi

ya emin diilim ama bilinç altı sanırım çrş yada prş akşamıydı eşim geldi ben çaydanlık tava tencere cifliodum kızdı yine dökmüşsün die
ben gelioum sen hep iş yapıosun die sanırım o nedenle uzaklaştım birazda dün hiç bişi yapmadım mesela hep yanına kıvrılıp yattım
hiçte tartışmadık iş var yardım et, bırak yapma, dur bekle, gibi tepkilerde olmadı

ama dilşad temizliğini anlatınca canım çekmedi desem yalan olur

ay özgecim nasıl bi hastalıktırki anlamadım valla :26:

eşin işyerinden raporlumu canım ... dr dan rapor alsaydınız ..

getirme öyle şeyler aklına sağlıklı bir şekilde, zamanında gelicek yavrunuz inş

neden bilmiyorum ama bana başından beri hep erken doğum yapacakmışım gibi geliyor, ya hamilelik psikolojisinden ya da içime doğuyor, hayırlısı.

canım hamileliğin ilk zamanları bazı bünyede çok zor geçiyor, ablan atlattı çok şükür o dönemleri bi de 2. gebelik daha rahat oluyormuş zaten

ben de genelde daha çabuk yoruluyorum canım, bi de çocuğa kan pompaladığım anlarda gücüm bitiyor sanki, çatı genişlemesinden dolayı da kalçamda ağrı oluyor uzun süre ayakta kaldığımda ya da yürüdüğümde.
uzun lafın kısası hamilelik zor zanaat :)
evet yürümek çok önemliymiş. Benim o zamanlarda sıcak olacak havalar. bol bol yürüyüş yapıcam
evet canım, kasları geliştiriyormuş. sıcaklarda bol bol yürü ki şişlik olmasın zaten.

hiç şaşırmadım
aman gez boşver bi daha mı gelcez dünyaya
ben çamaşırı yıkamıştım cmt akşam baktım kuruyanlar var amann dedim dün akşam baktım iice kurumuş amann boşver dedim hala askıdalar
akşama da yemek yok tuvaleti temizlemek istioum eşimin külleri yerlerde maşallah benim tuvalette upuzun halısını falan çırpmalıyım aynanın önündeki çiçeklerde tozlanmış bide beyazları yıkamalıyım

kuzum çok ağır atlattı eşin bu hastalığı ne kadar fena olmuş şimdi daha ii olmasına sevindim sende epey yorulup uykusuz kaldın işyerindede yoğun olacakmışsın Allah kolaylık versin tatlım

neyse ki geçmiş gitmiş, inş tekrarlanmaz bir daha :/
..
benim müdürüm yok bugün geç gelecekmiş..ne iş yapsam bilmiyorum
canım da bişi yapmak istemiyor..

ay özgecim nasıl bi hastalıktırki anlamadım valla :26:

eşin işyerinden raporlumu canım ... dr dan rapor alsaydınız ..

Zuzum evet raporlu bugün iş başı yaptı bende hastayım mesela burnum akıyo öksürüyorum ama eşim daha kötü geçiriyor ateş yapıyor vücudu hemen inş. geçti artık çok etkileniyorum eve geldik ben yatacam yatamıyorum ateşi var mı diye bakıyorum hemen 3-5 kere baktım öyle yoktu ateşi.
Allah kimseye hastalık vermesin canım, amin.

ben artık sadece tuvaletin granitlerini köpük yapıyorum temizliyorum, eşim tuvalet taşıyla lavabosunu temizliyor. Sür bakalım kalan 3 ayın keyfini diyor :)

BEN DÜN Bİ GÜZEL BALKONU DA YIKADIM SÖYLEMEYİ UNUTMUŞUM :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…