sağol dilekcim aminhiç şaşırmadım
Aman gez boşver bi daha mı gelcez dünyaya
Ben çamaşırı yıkamıştım cmt akşam baktım kuruyanlar var amann dedim dün akşam baktım iice kurumuş amann boşver dedim hala askıdalar
akşama da yemek yok tuvaleti temizlemek istioum eşimin külleri yerlerde maşallah benim tuvalette upuzun halısını falan çırpmalıyım aynanın önündeki çiçeklerde tozlanmış bide beyazları yıkamalıyım
Kuzum çok ağır atlattı eşin bu hastalığı ne kadar fena olmuş şimdi daha ii olmasına sevindim sende epey yorulup uykusuz kaldın işyerindede yoğun olacakmışsın allah kolaylık versin tatlım
neyse ki geçmiş gitmiş, inş tekrarlanmaz bir daha :/
..
Benim müdürüm yok bugün geç gelecekmiş..ne iş yapsam bilmiyorum
Canım da bişi yapmak istemiyor..
sağol aydancım, sen nasılsın sınavlar nasıl gidiyor?özgecim eşinde toparlanamadı bi türlü tüh...çko geçmiş olsun tekrar inşallah biran önce sağlığına kavuşur eşin...
sağol elfimözgecim geçmiş olsun umarım daha iyidir eşin.
sağol dilşadcım, niye yordun kendini o kadar hamile halinle banyoyu köpükle fırçalıyormuşsun allah korusun yaa yapma sen öyle işler.canım bi dinlendim ki sorma, cumadan beri evi temizliyorum.
Geçmiş olsun canım ya
bilmiyorum Özgem.. hafta sonum yine öyle tek geçti, yattım uyudum, belgesel izledim, kitap okudum.. sıkıldımmsağol dilekcim amin
Sen nasılsın kuzu?
ben de genelde daha çabuk yoruluyorum canım, bi de çocuğa kan pompaladığım anlarda gücüm bitiyor sanki, çatı genişlemesinden dolayı da kalçamda ağrı oluyor uzun süre ayakta kaldığımda ya da yürüdüğümde.
uzun lafın kısası hamilelik zor zanaat :)
evet canım, kasları geliştiriyormuş. sıcaklarda bol bol yürü ki şişlik olmasın zaten.
aa canım bende yürüyünce kalçam çok ağrıyor uzanınca daha kalkamıyorum çatı genişlemesindenmi oluyor o?
evet canım doğuma hazırlık aşamasında ya vücudumuz, kaslar ve kemikler doğuma uygun hale geliyor yavaş yavaş, o yüzden ben artık çok yorulduğumda vüct dinlenmeye geçiyor ya o zaman topallamaya başlıyorum hafiften.
Geçmiş olsun Nekim...bilmiyorum Özgem.. hafta sonum yine öyle tek geçti, yattım uyudum, belgesel izledim, kitap okudum.. sıkıldımm
kardeşimle sinemaya gitcektik, o da iptal oldu (hasta çok kusuyo, serum takmışlar ona da üşütmüş çok fena)
öyle işte.. keyifsizim
bende diyordum ki ya sanki kalça kemiğim yerinden çıkacak gibi. Niye böyle oluyor acaba diyordum. Bildiğim iyi oldu en azından korkmam :)))
Nekk geçmiş olsun canım kardeşine, kış böyle işte herkesi hasta ediyor.
teşekkür ederim kızlar
Geçmiş olsun Nekim...Serum iyi gelmiştir şuan iyi dimi?
korkma canım, daha başımıza neler gelecek neler :)
çatı muayenesi diye bişey okudum şimdi korktum yine :))
son ay o canım, ben de korkuyroum ondan, daha alttan hiç muayene bile olmadım ben.
Pelvik egzersizlerine başladın mı canım? Vajina kaslarını 5 sn kasıp bırakıyorsun, ben bekarlıktan beri yapıyordum kasları geliştirirsen ilk gece ağrısız olur diyorlardı şimdi de doğum kolay olur diyorlar.
face e gelsen canım özelde 10 dk meselesi var ya :)
hiç şaşırmadım
Aman gez boşver bi daha mı gelcez dünyaya
zuzum evet raporlu bugün iş başı yaptı bende hastayım mesela burnum akıyo öksürüyorum ama eşim daha kötü geçiriyor ateş yapıyor vücudu hemen inş. Geçti artık çok etkileniyorum eve geldik ben yatacam yatamıyorum ateşi var mı diye bakıyorum hemen 3-5 kere baktım öyle yoktu ateşi.
Allah kimseye hastalık vermesin canım, amin.
3 gün raporludu zuzum 2 günü şirket karşılıyormuş galiba 2 günden sonrasını sigorta... Gidip alıcak parasını canım sağolYani dimi
kaç gün raporluydu canım .. Sigortadan alın raporlu günlerin parasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?