2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağol dilekcim amin

neyse ki geçmiş gitmiş, inş tekrarlanmaz bir daha :/
..
Benim müdürüm yok bugün geç gelecekmiş..ne iş yapsam bilmiyorum
Canım da bişi yapmak istemiyor..
Sen nasılsın kuzu?

özgecim eşinde toparlanamadı bi türlü tüh...çko geçmiş olsun tekrar inşallah biran önce sağlığına kavuşur eşin...
sağol aydancım, sen nasılsın sınavlar nasıl gidiyor?
özgecim geçmiş olsun umarım daha iyidir eşin.
sağol elfim şuan daha iyi çok şükür.

canım bi dinlendim ki sorma, cumadan beri evi temizliyorum.
Geçmiş olsun canım ya
sağol dilşadcım, niye yordun kendini o kadar hamile halinle banyoyu köpükle fırçalıyormuşsun allah korusun yaa yapma sen öyle işler.

sağol dilekcim amin

Sen nasılsın kuzu?
bilmiyorum Özgem.. hafta sonum yine öyle tek geçti, yattım uyudum, belgesel izledim, kitap okudum.. sıkıldımm
kardeşimle sinemaya gitcektik, o da iptal oldu (hasta çok kusuyo, serum takmışlar ona da üşütmüş çok fena)
öyle işte.. keyifsizim

aa canım bende yürüyünce kalçam çok ağrıyor uzanınca daha kalkamıyorum çatı genişlemesindenmi oluyor o?

aa canım bende yürüyünce kalçam çok ağrıyor uzanınca daha kalkamıyorum çatı genişlemesindenmi oluyor o?

evet canım doğuma hazırlık aşamasında ya vücudumuz, kaslar ve kemikler doğuma uygun hale geliyor yavaş yavaş, o yüzden ben artık çok yorulduğumda vüct dinlenmeye geçiyor ya o zaman topallamaya başlıyorum hafiften.

Bende diyordum ki ya sanki kalça kemiğim yerinden çıkacak gibi. niye böyle oluyor acaba diyordum. Bildiğim iyi oldu en azından korkmam :)))

Geçmiş olsun Nekim... Serum iyi gelmiştir şuan iyi dimi?

çatı muayenesi diye bişey okudum şimdi korktum yine :))

son ay o canım, ben de korkuyroum ondan, daha alttan hiç muayene bile olmadım ben.
Pelvik egzersizlerine başladın mı canım? Vajina kaslarını 5 sn kasıp bırakıyorsun, ben bekarlıktan beri yapıyordum kasları geliştirirsen ilk gece ağrısız olur diyorlardı şimdi de doğum kolay olur diyorlar.

Onlar ne ya hiç bişey bilmiyorum sen bana özelden anlatsan :)))

hiç şaşırmadım
Aman gez boşver bi daha mı gelcez dünyaya

Yani dimi

kaç gün raporluydu canım .. Sigortadan alın raporlu günlerin parasını

NEK, KUZUNA DA GEÇMİŞ OLSUN

AY ŞU BEBEK SMİLEYSİNİ GÖRÜNCE AKLIMA GELDİ :) BEN GENE RÜYAMDA BEBEK GÖRDÜM ,AMA BENİM DEĞİL ARKİDİŞİMİN, BENİM KUCAĞIMDA

bu yıl kış çok sert geçiyor Türkiye'de, herkes kırılıyor hastalıktan. Nek ve Özge sizlere de geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin yakınlarınıza. çok şükür ben 1 gün yattım bu sene, eşim de tık yok maşallah

iş yok bugün ya, kitabımı da unuttum sıkılıyorumm ben.

kızlar ya benim regl im kesildi :26:

cuma ilk gündü işte , bide c.ertesi geldi ...dün bugün yok :101:

iğnemi kesti acaba, ama ilk defa da vurulmuyorum iğne :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…