2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa sayfalarda doşırken arsenin bi yazisini gördüm
"bende taze 1 haftalık gelinim fırından yeni çıkmış gibi" yazmış deli yaaa

kızlar ya benim regl im kesildi :26:

cuma ilk gündü işte , bide c.ertesi geldi ...dün bugün yok :101:

iğnemi kesti acaba, ama ilk defa da vurulmuyorum iğne :26:

kuzum benimde cuma sabah kalktım gelmiş o gün oldu cmt oldu cmt akşamı kahve falan içtim çok fazla azaldığını hissettim
pazar kalktım yok bugün zaten olmaz 2 gün sürdü gibi
bende üzülüodum pazar günü evdeyiz ama hasta olcam ne kötü die beni duydu gitti sanırım ii de oldu yani :92:

yafrumm sizin orda yas var dimi prş günü de resmi tatil falan dedi tvler ama :44:

yafrumm sizin orda yas var dimi prş günü de resmi tatil falan dedi tvler ama :44:

salı günü diye biliyorum resmi tatili canım, yarın defnedilecek çünkü. ama biz çalışırız yine, tatil memurlara. aslında çok iş de yok tatil olsa süper olurdu...

evt yarenim salı günüymüş ama özel sektöre öyle bi şanş vurmaz yani bizler marabayız ya çünkü

buay böle heralde :) 2 gün :))

maşallah yaniii ,o durumda da bu mu :92:

NEK, KUZUNA DA GEÇMİŞ OLSUN

AY ŞU BEBEK SMİLEYSİNİ GÖRÜNCE AKLIMA GELDİ :) BEN GENE RÜYAMDA BEBEK GÖRDÜM ,AMA BENİM DEĞİL ARKİDİŞİMİN, BENİM KUCAĞIMDA
teşekkür ederim zuzumm
rüyan hayır olsun :18:

saol yarenim
hastalanmasın da kocişin inş :)

benim de müdürüm yok, işim yok sıkıldım çokk

buay böle heralde :) 2 gün :))
maşallah yaniii ,o durumda da bu mu :92:

yaaa ama dedim ya bitmişti cmt akşamı iice azaldı gece 3te yıkandım yattım sabah yoktu
ee günlerde de pazar evde başbaşa koşullar yani

eşinle ark olayını çözdünüz sanırım ama yine de onunkilerle daha çok görüşülüo galiba

evet canım, onlarla daha çok görüşüyoruz :)) benim de kafam sarıyo onlarla oyüzden ...eşim benimkileri beğenmedi :105: çok sık gidip gelmiyoruz zati, ben her öğlen görüyorum onları birlikte yiyoruz çinkim

kendi avatarımı bi sevdim bu defa :101: içime sindi, uzun uzun kullanırım
böyle ekrandan makas alasım var okadar şirin geliyor gözüme

10/10/2010 evlendim çoooooooooook mutluyum zaten 10 yıldır çıkıyoduk nihayet 10 yılımızda kavuştuk şimdilerde bebiş hasreti çekiyoruz başka sorunumuz yok

hoş geldin havi topiğimize...

kızlar nasılsınız...
ben iyi değilim bugün 2 sınavım vardı gece 1 buçuğa kadar çalıştım ama berbat geçti kesin kalıyorum iki dersten çok ayrıntı ve ezber sormuştu hocalar ters köşe oldu zaten kafam kocama takıktı domuz sinir ediyo bni kayınvalidem gitti şimdi parayı çekmeye ödesin bakalım dershane sınıfta kalırsa bi sene bedavadan veriyomuş dersleri geçen sene kaldığı için bu sene para vermeden gidicek eğer bi gitmesin kalsın yine sınıfta ben ona sorucam... üstelik sınıfta kalırsa tekrar öğrenim hakkını kaybediyo askere gitmesi gerekiyo kızlar 15 ay gidicek hemde...okulunu adam akıllı bitirsede gitse 5 ay bnmde içim rahat olsa söyleyincede küplere biniyo ben napıcam nasıl göndericem onu barışmak istiyorum bi yandan bi yandan burnu sürtülsün istiyorum dün gece 1 buçukta yttım yatağa o benden önce yatmıştı hissetti yattığımı hemen moda girdi yok canım istemiyo dedim hem suçlu hem güçlü aklı sıra kandırcak bni o kadar kolay değil onun yüzünden 2 dersin gitti... ben çabalıyorum o kadar okulum bitsinde işe giriyim para geçsin elimize diye o sorumsuzca davransın...keşke diyorum iştn çıkmasaymışım sadece pazartesileri gitsem olurmuş okula ya hocalar sonradan koyverdiler yoklamayı...

Sıkıldım , uyku havası var

çalışmak istiyorum ama çalışmak istemiyorum da :111:

ben de hastaneye gidecem sonuç almaya ama ordan evime mi geçsem 5 dk yürüyüp, yoksa otobüse atlayıp dersaneye mi gitsem bilmiyorm, eşimden izin aldım istersen gitme dersaneye dedi amaaa kararsız kaldım.

ben de hastaneye gidecem sonuç almaya ama ordan evime mi geçsem 5 dk yürüyüp, yoksa otobüse atlayıp dersaneye mi gitsem bilmiyorm, eşimden izin aldım istersen gitme dersaneye dedi amaaa kararsız kaldım.

ne sonucu dilşadcım...
kendini nasıl hissediyosan eve gdip dinlen bnce

seninde anlaşabilmen önemli ama yoksa bu kadar sık görüşülmezdi. Aslında arkadaş ortamı ii oluo yaa 2 kişi ne kadar kaynatabilirsin ki sonuçta kızlı erkekli muhabbet ev oturmaları ii
aslında bizimde var biliosun ama şu yılbaşı olayından sonra 1 kez bile aramadı kız bende inat ettim o arayıp sormalıydı naptın toparladın mı çok saol güzelce ağırladın bizi falan die
güzelce yapmamış olabilirim tabiki ama nezaketen bunlar sölenir yani araması gerekirdi bende aramıcam diğer arkadaşın da nişanlısı eğitime gitti görüşemez olduk maalesef sadece tlf :102:

ne sonucu dilşadcım...
kendini nasıl hissediyosan eve gdip dinlen bnce

kan uyuşmazlığı olduğu için bebek bundan etkilendi mi etkilenmedi mi die bakılıyor canım, etkileniyorsa iğne olmam gerekiyor doğumdan önce.
sanırım eve gidip bi güzel yatıcam :)

kan uyuşmazlığı olduğu için bebek bundan etkilendi mi etkilenmedi mi die bakılıyor canım, etkileniyorsa iğne olmam gerekiyor doğumdan önce.
sanırım eve gidip bi güzel yatıcam :)

anladım tatlım....önemli tabiki kan uyuşmazlığı...bende kan uyuşmazlığı varmış doğduğumda kanımı değiştirmişler 7 aylık prematüre bebeğim üstelik sarılıkta geçirmişim bebek sarılığı değil normal olanından doktorlar yaşamaz demişler benim için ama tutunmuşum hayata inatçılığım o zmanadan belliymiş 1kilo 750 gr doğmuşum künyem duruyo hala...
inşallah bebeğini sağlıklı sıhatli bi avazda kucağına alırsın tatlım...darısı bütün istiyenlerin başına....
bencede eve gidip bi güzel dinlen haftasonu yormuşsun kendini zaten...

hıı evet , o arasın :102:

Sizde geziyonuz canım :) biz bu sene çok geziyoruz, geçen sene yanisi ilk eclendiğimde kimseyi tanımıyodum, bide kafa dengim kimse yoktu apt.da bilem Yazın denk geldik eşimin arkisiyle ,eşiyle bende falan tanışdık kaynaştık...şimdi birlikte yiyip içiyoz falan, he bende büyük yaşları karı da koca da :) ama kafa dengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…