3 gün raporludu zuzum 2 günü şirket karşılıyormuş galiba 2 günden sonrasını sigorta... Gidip alıcak parasını canım sağolTopiğimizin muhasebecileri
kızlar ya benim regl im kesildi :26:
cuma ilk gündü işte , bide c.ertesi geldi ...dün bugün yok :101:
iğnemi kesti acaba, ama ilk defa da vurulmuyorum iğne :26:
bu yıl kış çok sert geçiyor Türkiye'de, herkes kırılıyor hastalıktan. Nek ve Özge sizlere de geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin yakınlarınıza. çok şükür ben 1 gün yattım bu sene, eşim de tık yok maşallah
iş yok bugün ya, kitabımı da unuttum sıkılıyorumm ben.
yafrumm sizin orda yas var dimi prş günü de resmi tatil falan dedi tvler ama :44:
kuzum benimde cuma sabah kalktım gelmiş o gün oldu cmt oldu cmt akşamı kahve falan içtim çok fazla azaldığını hissettim
pazar kalktım yok bugün zaten olmaz 2 gün sürdü gibi
bende üzülüodum pazar günü evdeyiz ama hasta olcam ne kötü die beni duydu gitti sanırım ii de oldu yani :92:
teşekkür ederim zuzummNEK, KUZUNA DA GEÇMİŞ OLSUN
AY ŞU BEBEK SMİLEYSİNİ GÖRÜNCE AKLIMA GELDİ :) BEN GENE RÜYAMDA BEBEK GÖRDÜM ,AMA BENİM DEĞİL ARKİDİŞİMİN, BENİM KUCAĞIMDA
saol yarenimbu yıl kış çok sert geçiyor Türkiye'de, herkes kırılıyor hastalıktan. Nek ve Özge sizlere de geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin yakınlarınıza. çok şükür ben 1 gün yattım bu sene, eşim de tık yok maşallah
iş yok bugün ya, kitabımı da unuttum sıkılıyorumm ben.
buay böle heralde :) 2 gün :))
maşallah yaniii ,o durumda da bu mu :92:
yaaaama dedim ya bitmişti cmt akşamı iice azaldı gece 3te yıkandım yattım sabah yoktu
ee günlerde de pazar evde başbaşa koşullar yani
eşinle ark olayını çözdünüz sanırım ama yine de onunkilerle daha çok görüşülüo galiba
10/10/2010 evlendim çoooooooooook mutluyum zaten 10 yıldır çıkıyoduk nihayet 10 yılımızda kavuştuk şimdilerde bebiş hasreti çekiyoruz başka sorunumuz yok
ben de hastaneye gidecem sonuç almaya ama ordan evime mi geçsem 5 dk yürüyüp, yoksa otobüse atlayıp dersaneye mi gitsem bilmiyorm, eşimden izin aldım istersen gitme dersaneye dedi amaaa kararsız kaldım.
evet canım, onlarla daha çok görüşüyoruz :)) benim de kafam sarıyo onlarla oyüzden ...eşim benimkileri beğenmedi :105:çok sık gidip gelmiyoruz zati, ben her öğlen görüyorum onları birlikte yiyoruz çinkim
ne sonucu dilşadcım...
kendini nasıl hissediyosan eve gdip dinlen bnce
kan uyuşmazlığı olduğu için bebek bundan etkilendi mi etkilenmedi mi die bakılıyor canım, etkileniyorsa iğne olmam gerekiyor doğumdan önce.
sanırım eve gidip bi güzel yatıcam :)
seninde anlaşabilmen önemli ama yoksa bu kadar sık görüşülmezdi. Aslında arkadaş ortamı ii oluo yaa 2 kişi ne kadar kaynatabilirsin ki sonuçta kızlı erkekli muhabbet ev oturmaları ii
aslında bizimde var biliosun ama şu yılbaşı olayından sonra 1 kez bile aramadı kız bende inat ettim o arayıp sormalıydı naptın toparladın mı çok saol güzelce ağırladın bizi falan die
güzelce yapmamış olabilirim tabiki ama nezaketen bunlar sölenir yani araması gerekirdi bende aramıcam diğer arkadaşın da nişanlısı eğitime gitti görüşemez olduk maalesef sadece tlf :102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?