- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
anladım tatlım....önemli tabiki kan uyuşmazlığı...bende kan uyuşmazlığı varmış doğduğumda kanımı değiştirmişler 7 aylık prematüre bebeğim üstelik sarılıkta geçirmişim bebek sarılığı değil normal olanından doktorlar yaşamaz demişler benim için ama tutunmuşum hayatainatçılığım o zmanadan belliymiş 1kilo 750 gr doğmuşum künyem duruyo hala...
inşallah bebeğini sağlıklı sıhatli bi avazda kucağına alırsın tatlım...darısı bütün istiyenlerin başına....
bencede eve gidip bi güzel dinlen haftasonu yormuşsun kendini zaten...
zor bir bebeklik geçirmişsin canım
aminn canım inşallah
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere hoşçakalın
Kızlar hepiniz kaçtınızmı :)))
benim odadaki saat geri kalmış ... 4 ü gösteriyodu, patronun odaya girdim ,Saat 5i gösteriyo, meğersem geri kalmış benm odadaki çok sevindirik oldum, birden 1 saat ileri attı
Yarenim asgari ücret 886.5
net 635, agi ile birlikte 701 diye biliyorum ben...
Iyi akşamlar herkese, kaçtım ben
selam kizlar
Umarim hepiniz iyisinizdir.
bende iyiyim annemlerle zaman güzel geciyor simdilik pitircik gelmeden geziyoruz yürüsüz yapiyoruz uzun uzun yatiyoruz
keyfini cikariyoruz
ha geldi ha gelecek derken bakalim son zamanlar.
iyi akşamlar kızlarrr.. hastalara çok çok geçmiş olsunn
ben de bugün işe gittim 10 gibi yapıcak bişi yoktu, 12ye kadar takıldık sonra herkes vınnnn. yarın da toplantı bişi olmazsa gitmicem. çarş-perş-cuma eğitimlerimiz olcak çünkü tam gün o yüzden yarını kendime tatil ilan edicem
babamın yanındaaydım ben de bu saate kadar, ya nasıl bi şeydir aklım almıyor yaaa, bi ay oldu adamın beli ağrıdan kırılıyor ağrı kesici iğnelerle ayakta duruyor bi nedenini bulamadılar nasıl olur yaaaahala bi o doktor geliyor bi öbürü, sonra piyasada kimse yok, bi şey diyen de yok...
selam kizlar
Umarim hepiniz iyisinizdir.
bende iyiyim annemlerle zaman güzel geciyor simdilik pitircik gelmeden geziyoruz yürüsüz yapiyoruz uzun uzun yatiyoruz
keyfini cikariyoruz
ha geldi ha gelecek derken bakalim son zamanlar.
cumartesi banada bi yiğitlik geldi salonumun camını sildim güneşlik tül perde hepsi yıkandı taktım kapılarımı sildim sandalyelerimi çamaşır suyuyla sildim süpürdüm toz al sil lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım fritözümü yıkadım yağımı değiştirdim gümüşlüğümü boşalttım sadece yerleştirmem kaldı.
alırsın tabisi canımm, mesleğin deneyimin varkuzumm çok teşekkürler. yok ya azmış ben buraya gelirken fazlasını alıyordum zaten, inşallah gidince de daha iyisini alırım.
oh oh hamarat hatunlarım benim:nazar: ben hafta içi hiç yapamadığımdan hafta sonu yapıyorum hep. hafta içi de işte bulaşık yıkarken mutfak dolaplarını ve fırını siliyorum. banyoya girmeden önce banyoyu temizliyorum. ama hepsini birgüne sığdırmaya çalışmıyorum. hem çok yoruluyorum hem de 2 günde heryer yine aynı haline dönüyor. dönüşümlü yapınca bir yer pislense .!.:bende diğer odaların camlarını haftaiçi yptım canım hergün 1tane 1 tane benim camlara yağmur gelmiyor sadece salona geliyor diğerleri içerde kalıyor minik balkonlar var umartesi elektrik gidince bende kapıları sandalyeleri sldim hepsini 1günde yapamıyorum zaten arada bi kuvvet gelecekki ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?