2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zor bir bebeklik geçirmişsin canım
aminn canım inşallah
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere hoşçakalın

zor bir bebeklik geçirmişsin canım
aminn canım inşallah
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere hoşçakalın

güle güle canım. Bişey daha öğrendim kan uyuşmazlığından dolayı testte yapıyorlarmış demekki banada yapacaklar.

Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah..

ilk defa bu pazartesi günü bana çooooook uzun geldi ya. hiç iş yok elimde. yarın kesin kitabımı getirmeliyim...

Kızlar hepiniz kaçtınızmı :)))

benim odadaki saat geri kalmış ... 4 ü gösteriyodu, patronun odaya girdim , Saat 5i gösteriyo, meğersem geri kalmış benm odadaki çok sevindirik oldum, birden 1 saat ileri attı

http://www.isvesosyalguvenlik.com/a..., SİZİN /TANIDIĞINIZIN İŞİNE YARAYABİLİR :34:

Son düzenleme:

ohh ne ii gelmiştir şimdi sana.
benimde son 1 saat

zuzummm bişiii sorcam, şimdi Türkiye'de asgari ücret ne kadar oldu? yani asgari ücretle çalışırsam ne kadar geçer elime????

Yarenim asgari ücret 886.5
net 635, agi ile birlikte 701 diye biliyorum ben...

Iyi akşamlar herkese, kaçtım ben

Yarenim asgari ücret 886.5
net 635, agi ile birlikte 701 diye biliyorum ben...

Iyi akşamlar herkese, kaçtım ben

kuzumm çok teşekkürler. yok ya azmış ben buraya gelirken fazlasını alıyordum zaten, inşallah gidince de daha iyisini alırım.

iyi akşamlar kızlarrr.. hastalara çok çok geçmiş olsunn

ben de bugün işe gittim 10 gibi yapıcak bişi yoktu, 12ye kadar takıldık sonra herkes vınnnn. yarın da toplantı bişi olmazsa gitmicem. çarş-perş-cuma eğitimlerimiz olcak çünkü tam gün o yüzden yarını kendime tatil ilan edicem

babamın yanındaaydım ben de bu saate kadar, ya nasıl bi şeydir aklım almıyor yaaa, bi ay oldu adamın beli ağrıdan kırılıyor ağrı kesici iğnelerle ayakta duruyor bi nedenini bulamadılar nasıl olur yaaaa hala bi o doktor geliyor bi öbürü, sonra piyasada kimse yok, bi şey diyen de yok...

selam kizlar

Umarim hepiniz iyisinizdir.

bende iyiyim annemlerle zaman güzel geciyor simdilik pitircik gelmeden geziyoruz yürüsüz yapiyoruz uzun uzun yatiyoruz

keyfini cikariyoruz

ha geldi ha gelecek derken bakalim son zamanlar.

merhaba kızlar tam cevap yazacaktım evin soğuk olduğunu hissettim kombiyi açmıştım ama baktımki kombi yanmıyor onunla uğraştım sabah çalışma vardı yan binaya kombi döşemişler o yüzden kombilerin resetlenmesi gerekiyomuş su seviyesi 0daydı 1.buçuuk olması gerekiyormuş L anahtarı varmış altta açtık 3 oldu sonra kombiden hava aldım düğmeden resetledim çalıştırdım yei yeni ısınmaya başladı evim

özgem eşine çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin insan bir kaptımmı kurtulamıyor ama bugün iyiymiş eski sağlığına kavuşur.

dilşadcığım maşallah evi iğneden ipleğe temizlemişin ama artık bu kadar yorma kendiniilerleyen zamanda yardım ederler muhakkak .yoğurt katıldığında çabuk bayatladığını bilmiyodum.

nekim kardeşine çok geçmiş olsun

yarenim işallah zaman çabucak geçer toparlanma telaşı derken bi bakmışsın izmirdesin evinizide kısa zamanda bulursunuz işallah

aydancığım eşin sinirle herşyi söylüyor ama sakinleştiği zaman hatasını anlıyor muhakkak içinde kötülük yoktur sinirlendiğinde ne yaptığını bilmiyor sen sınavlarına odaklan canım

zuzum süt su yaş mayayı kattım erittim bekletmedim sonra unu diğer malzemeleri koydum yoğurdum sdece 5 dakika beklettim zuhal yani yuvarlak yaptım tepside beklettim kabardı içine ben bişe koymadım sade yaptım .annemler öle yapardı içinede domates zeytin peynir isteyen istediğini koyardı

merhaba canım

iyi olmana sevindim sen annenlere doy bol bol zaman geçir keyfini çıkar oğluşun gelince bütün ilgi ona yönelecek

cumartesi banada bi yiğitlik geldi salonumun camını sildim güneşlik tül perde hepsi yıkandı taktım kapılarımı sildim sandalyelerimi çamaşır suyuyla sildim süpürdüm toz al sil lavaboyu çamaşır suyuyla yıkadım fritözümü yıkadım yağımı değiştirdim gümüşlüğümü boşalttım sadece yerleştirmem kaldı.

günaydın kızlar...

canım ya babanı başka hastanelere götürseniz, hatta yakın illerdeki hastaneleri falan araştırsanız?? ne acayip birşeymiş öyle nedenini bulamıyorlar. yazık baban helak oldu hastanelerde. inşallah en kısa sürede nedenini de, şifasını da bulurlarda rahat bir nefes alır babacığın.

oh ne güzel, annenlere doymuş oluyorsun canım sen de. bence bebişin sana zaman tanıyor, annenlerle özlem gider diye size tanıdığı süre bitince sağlıkla, sıhhatle katılacak aranıza inşallah

oh oh hamarat hatunlarım benim ben hafta içi hiç yapamadığımdan hafta sonu yapıyorum hep. hafta içi de işte bulaşık yıkarken mutfak dolaplarını ve fırını siliyorum. banyoya girmeden önce banyoyu temizliyorum. ama hepsini birgüne sığdırmaya çalışmıyorum. hem çok yoruluyorum hem de 2 günde heryer yine aynı haline dönüyor. dönüşümlü yapınca bir yer pislense, diğer yer temiz kalıyor daha. öyle öyle idare ediyorum. kış geldiğinden beri cam silmiyorum zaten, sürekli yağmur var. yormuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…