ankara çok soğuk yaaa donuoum
Sağol zeynepcimmözgem eşine çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin insan bir kaptımmı kurtulamıyor ama bugün iyiymiş eski sağlığına kavuşur.
günaydın kızlar kabus geri döndü ne yazıkki işe başladım(((
Günaydın herkeseee
Dün Balık almış eşim o balıkları yaptı salata falan hazırladı...Bende o sırada evi toparladım kurumuş çamaşırları katladım, yeni çamaşır attım. Yemek yedik mutfaktaki bulaşıkları makineye dizdim sonra makineye çamaşır attım renklileri. Portakal greyfurt mandalina suyu sıktım eşime onu içtik falan sonra kalkmadım tekrardan çamaşırları asmaya sabahta çamaşırarı çamaşır teline astım işe geldim hafta sonuna da nişanlı görümcem gelicekler nişanlısıyla ne yapsam bilmiyorum onun içinde menü alıcam sizden ilerleyen saatlerde, günlerde.
Ay canım hoşgeldinn.. Kime bıraktın doğayı?
Bol hoşgeldin canım.. Yine aynı yerdesin dimi?
evt cnm bankadayım sen nasılsın?
saol cnm bugün annemde yarın kaynanama bırakacam annemin işi var(çok zor yaa onu bırakıp işe gelmek..
sen nasılsın cnm nasıl gidiyo hamilelik?
sıcak şeyleri de içiouz ii güzel ama sonra wcye git git gel bunalıoumburasıda çok soğuk canım, donuym bende ...yol kenarlarındaki sular buz olmuş ....
2 duble bardak çy içtim içim ısınsın diye, ama bir bardak daha içicemm
ayyy başladın demek ki hayırlısı canım bu sefer daha rahat olur inşallah bebiş napıo nası?günaydın kızlar kabus geri döndü ne yazıkki işe başladım(((
ooo seninki toparlamışta yemek bile yapmış maşallah.Dün Balık almış eşim o balıkları yaptı salata falan hazırladı...Bende o sırada evi toparladım kurumuş çamaşırları katladım, yeni çamaşır attım. Yemek yedik mutfaktaki bulaşıkları makineye dizdim sonra makineye çamaşır attım renklileri. Portakal greyfurt mandalina suyu sıktım eşime onu içtik falan sonra kalkmadım tekrardan çamaşırları asmaya sabahta çamaşırarı çamaşır teline astım işe geldim hafta sonuna da nişanlı görümcem gelicekler nişanlısıyla ne yapsam bilmiyorum onun içinde menü alıcam sizden ilerleyen saatlerde, günlerde.
Öylede zor olur ya. Yine senin bakanın var benim kimse yok taşınınca anneme uzak olucam kaynanam işten bile çıksam bakmam diyorHayırlısı artık.
Hamilelik iyi gidiyorda bu aralar çok karamsar duygusalım. Herşeyi kafama takıyorum gece uyuyamadım düşünmekten. bugünde hiç keyfim yok
Ben de 2010 yılı eylül ayında evlenenlerdenim. İnsan bazen anne evinde o rahatlığı özlüyor gerçekten. Hele bir de çalışınca herşey hep acele. Akşamları devamlı evde zamanla yarışıyorum. Hep bir iş var yapılması gereken... Sizlerde de öylemi arkadaşlar? Yoksa bende mi var bi gariplik :)
saol cnm bugün annemde yarın kaynanama bırakacam annemin işi var(çok zor yaa onu bırakıp işe gelmek..
sen nasılsın cnm nasıl gidiyo hamilelik?
kuzum neye takılıosun böyle bunaltma kendini. K.validenin tepki ve söledikleri mi seni bunaltan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?