2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın kızlarr...

Yarenim, nek yazmış sana cevabı :)

yarın akşama misafirim gelicek çaya, dün geceden beri düşünüyorum ama menüyü oluşturamadım ...
Aklımda enkinin poğaçasıyla, ayşamın haşhaşlı poğaçası var okadann :26:

özgem eşine çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin insan bir kaptımmı kurtulamıyor ama bugün iyiymiş eski sağlığına kavuşur.
Sağol zeynepcimm Allaha şükür bişeyi kalmadı sadece öksürük var işte ikimizde de o da geçer inş. Ateş olmasın da...
Ayşem neden bulamıyorlar nedenini film falan çekildi dimi? Ağrı kesici ilaç vermediler mi?:26: Çok geçmiş olsun canım...

....
Günaydın herkeseee
Dün Balık almış eşim o balıkları yaptı salata falan hazırladı... Bende o sırada evi toparladım kurumuş çamaşırları katladım, yeni çamaşır attım. Yemek yedik mutfaktaki bulaşıkları makineye dizdim sonra makineye çamaşır attım renklileri. Portakal greyfurt mandalina suyu sıktım eşime onu içtik falan sonra kalkmadım tekrardan çamaşırları asmaya sabahta çamaşırarı çamaşır teline astım işe geldim hafta sonuna da nişanlı görümcem gelicekler nişanlısıyla ne yapsam bilmiyorum onun içinde menü alıcam sizden ilerleyen saatlerde, günlerde.

Neyseki daha iyisiniz canım. ama yinede hasta halinle iyi iş yapmışsın evde. Ben dün çok halsizdim yerimden kalkamadım hiç. Bulaşık makinesini eşim boşalttı ikimizede ıhlamur yaptı çok üşüyordum inş. bende kapmam şifayı.

Ben de 2010 yılı eylül ayında evlenenlerdenim. İnsan bazen anne evinde o rahatlığı özlüyor gerçekten. Hele bir de çalışınca herşey hep acele. Akşamları devamlı evde zamanla yarışıyorum. Hep bir iş var yapılması gereken... Sizlerde de öylemi arkadaşlar? Yoksa bende mi var bi gariplik :)

saol cnm bugün annemde yarın kaynanama bırakacam annemin işi var(çok zor yaa onu bırakıp işe gelmek..
sen nasılsın cnm nasıl gidiyo hamilelik?

Öylede zor olur ya. Yine senin bakanın var benim kimse yok taşınınca anneme uzak olucam kaynanam işten bile çıksam bakmam diyor Hayırlısı artık.

Hamilelik iyi gidiyorda bu aralar çok karamsar duygusalım. Herşeyi kafama takıyorum gece uyuyamadım düşünmekten. bugünde hiç keyfim yok

burasıda çok soğuk canım, donuym bende ...yol kenarlarındaki sular buz olmuş ....
2 duble bardak çy içtim içim ısınsın diye, ama bir bardak daha içicemm
sıcak şeyleri de içiouz ii güzel ama sonra wcye git git gel bunalıoum

günaydın kızlar kabus geri döndü ne yazıkki işe başladım(((
ayyy başladın demek ki hayırlısı canım bu sefer daha rahat olur inşallah bebiş napıo nası?

ooo seninki toparlamışta yemek bile yapmış maşallah.

kuzum neye takılıosun böyle bunaltma kendini. K.validenin tepki ve söledikleri mi seni bunaltan

Mrh canım hoşgeldin
bende 2010 eylülde evlenmiştim
anne evi dediğin gibi çok rahattı şimdi işten eve gidip ayrı ve daha yorucu bi mesaiye başlıoum taa ki yatana kadar
kızlar bilir ben biraz daha takıntılı ve titizim gece yarılarına kadar iş yapıoum
misafir gelmeden önce gittikten sonra dip köşe temizle derken çok yoruluoum valla daha sonra da can sıkıntısına dönüşüo
sen çalışıo musun?
eşin yardımcı olmuo mu ev işlerinde

kuzum neye takılıosun böyle bunaltma kendini. K.validenin tepki ve söledikleri mi seni bunaltan

Dün kayınvalidem evde bile değildi. onu takmıyorum artık cevabımıda veriyorum o sorun değil. Gelecek kaygısı sanırım. Hep bi sonraki ayın hesabını yaparken buluyorum kendimi. dünde düşünüyordum uykum kaçtı eşimide uyandırmak istemedim uyuduktan sonrada hep rüya gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…