sıcak şeyleri de içiouz ii güzel ama sonra wcye git git gel bunalıoum
.
Kızlar gün içinde yazın bana ya menümü ... Yarın napıcam çayın yanına
hepimizin öyle kuzum bu bi tek senin sorunun diil ki ama sen şimdi bebişte gelecek die daha da endişelisindir eminimDün kayınvalidem evde bile değildi. onu takmıyorum artık cevabımıda veriyorum o sorun değil. Gelecek kaygısı sanırım. Hep bi sonraki ayın hesabını yaparken buluyorum kendimi. dünde düşünüyordum uykum kaçtı eşimide uyandırmak istemedim uyuduktan sonrada hep rüya gördüm
sizinde eşinle bu hastalık muhabbetleriniz beni bitirio:) evet sık ziyaret ediyorum öle olunca
Ay bu patron olasıca gene sinir etti beni , dünde çok agrasiftim eşime karşı, hep terslendim ittim kaktım adamı :26: "aşkım ,buay bitince etki yaptı sana" diyo :) genelde regl olacağım zaman agresif oluyodum ya :) gerçi buay erken geldi normal günü bugün aslında :))
kaç kişi gelcekler tatlımKızlar gün içinde yazın bana ya menümü ... Yarın napıcam çayın yanına
hepimizin öyle kuzum bu bi tek senin sorunun diil ki ama sen şimdi bebişte gelecek die daha da endişelisindir eminim
ama o bol bol kısmetiyle gelir inşallah
şimdi sizin ev için ekstra bi para daha çıkmıştı dimi süresi var mı 3000 tl miydi
sürekli gelen arkadaşlarmı? Onlara kekte börekte milföylü çubuklarda yapmıştın sanırım bu sefer değişik olsun mu istiyorsun?
Tatlımı istiyorsun tuzlu mu?
sizinde eşinle bu hastalık muhabbetleriniz beni bitirio
ama benimkide dio
neyin var
-hasta olcam
anladım ben seni rahat bırakıyım dio
kaç kişi gelcekler tatlım
çayın yanına bişiler istiosun dimi bu akşam mı geliolar
yufka alıp hemen süt yumurta yağ karışımı yapıp içine peynir koysan rulo şeklinde çok hoş oluo
bide etimek tatlısı yapabilirsin kolayca
hazır garnitür alıp bide rus salatası yada makarnada katarsın sosisle
başkaaaa:44:
Dönerim yine sana
canım hoşgeldin, hayırlı olsun mu desem ne desem bilemedim :/
k.validene bırakmak seni tedirgin edio dimi :44:
saol cnm evt hemde nasıl bide diğer torunu var yanında 2.5 yaşında kız hiç ayrılmıyo çocuğun yanından sürekli biyerlerini elliyo korkuyorum bişe yapacak diye ama başka çare yoksıcak şeyleri de içiouz ii güzel ama sonra wcye git git gel bunalıoum
ayyy başladın demek ki hayırlısı canım bu sefer daha rahat olur inşallah bebiş napıo nası?
ooo seninki toparlamışta yemek bile yapmış maşallah.
hoşgeldin canım, kolay gelsin ....
Geldimi senin uyuz müdür
elficim inan bende senin gibiyim şuan annemde evt ama annem pek gönüllü değil bakmaya gezmeyi çok seviyo şimdi çocuk olunca bütün gün evde oturmak zor geliyo daha ilk günden şikayete başladı bile mümkün olsa onu hiç konuşturmam bakıcı tutarım ama ozmanda çalışmamın bir anlamı kalmıcak aldığım para krediyle bakıcıya gidecek ve eksiye düşecem bakıcılar 600 den aşağı almıyolar off kafayı yicem düşünmekten eşime desem ver annem hep baksın der bende onu istemiyorum bilmiyorum ne olacak böle(
elficim inan bende senin gibiyim şuan annemde evt ama annem pek gönüllü değil bakmaya gezmeyi çok seviyo şimdi çocuk olunca bütün gün evde oturmak zor geliyo daha ilk günden şikayete başladı bile mümkün olsa onu hiç konuşturmam bakıcı tutarım ama ozmanda çalışmamın bir anlamı kalmıcak aldığım para krediyle bakıcıya gidecek ve eksiye düşecem bakıcılar 600 den aşağı almıyolar off kafayı yicem düşünmekten eşime desem ver annem hep baksın der bende onu istemiyorum bilmiyorum ne olacak böle(
seduşum hoşgeldin canım, bundan sonra dikkat etsin müdürün, cennet senin ayaklarının altında sonuçta. Bebişi bırakmak da çok zordur eminim, süt izni falan kullandıracak mı, akşamları biraz erken çıkarsın hiç olmazsa.
Bi süre idare etsin annen. Zaten yürümeye başlayınca birlikte çıkarlar dışarı. 2 yıl gibi bi süreç bu.
bunu çok ii anlarım çünkü bizimde öyle oluo ortada para sıkıntısı olunca bunalım oluo iki tarafta ve aradaki ilişki de farklı boyuta geçio sende oda kendini çaresiz hissedio herkesin kafasında bi düşünce.3.200 tl canım. o evi teslim alınca en az 2 ay sonra teslim edilir deniliyor. tabi elektrik su doğalgaz açtırmada 2.000 i bulur deniliyor. bi kredi daha çeksek 2 kredi çok zorlar bizi. o zamana kadar birikimde olmuyor kredi kartını hala ödüyoruz.
Mutsuzum diye eşimde bana ona davrandığım gibi davranıyor. Beni teseli etsin istiyorum. Gece söyleniyordum en son. Tabi uyumuş sabahta neyin var dedi hiç dedim. Tabi gözlerim yine dolmuştu bebekle ilgili sandı tedirgin oldu sonra he şimdi anladım dedi o da suskunlaştı. soğuk soğuk mesajlaştık şimdi.
Bizide etkiliyor bu durum en çokta ona üzülüyorum.
bitmio ki arkileryok canım, ablamlar ve bi arkadaş gelicek sevgilisiyle :) ilk defa gelicekler o arkiler bize
Ablam da hazır kekler var ya, al onlardan pasta kremasıyla yap işte basit olsun diyo ama :44:
Menü oluşturamadım kafamda
Hmm etimek tatlısı evet olabilir :13:
Yarın akşam gelicekler, ama ben buakşamdan yapıcam herşeyi
YÜRÜMESİMİ 2 YILLIK Bİ SÜREÇ :26:
KIZ BENİM ARKİMİN 9 AYLIK OĞLU BİLE KISA MESAFE YÜRÜYEBİLİYO
oyyy kuzum kucaktamı gezmeyi seviomuşya şuan çok küçük hemde hava soğuk şöle 5-6 aylık olsa havalarda düzelir arabasına koyup gidebilirde işte zaman gerek birden zor geldi bide kızım kucaktan inmiyo bırakınca ağlıyo hemen uykusu pek yok ondan zorlanıyo.
YÜRÜMESİMİ 2 YILLIK Bİ SÜREÇ :26:
KIZ BENİM ARKİMİN 9 AYLIK OĞLU BİLE KISA MESAFE YÜRÜYEBİLİYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?