2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sıcak şeyleri de içiouz ii güzel ama sonra wcye git git gel bunalıoum

.

:) evet sık ziyaret ediyorum öle olunca

Ay bu patron olasıca gene sinir etti beni , dünde çok agrasiftim eşime karşı, hep terslendim ittim kaktım adamı :26: "aşkım ,buay bitince etki yaptı sana" diyo :) genelde regl olacağım zaman agresif oluyodum ya :) gerçi buay erken geldi normal günü bugün aslında :))

Kızlar gün içinde yazın bana ya menümü ... Yarın napıcam çayın yanına

Sürekli gelen arkadaşlarmı? Onlara kekte börekte milföylü çubuklarda yapmıştın sanırım bu sefer değişik olsun mu istiyorsun?

Tatlımı istiyorsun tuzlu mu?

hepimizin öyle kuzum bu bi tek senin sorunun diil ki ama sen şimdi bebişte gelecek die daha da endişelisindir eminim
ama o bol bol kısmetiyle gelir inşallah
şimdi sizin ev için ekstra bi para daha çıkmıştı dimi süresi var mı 3000 tl miydi

sizinde eşinle bu hastalık muhabbetleriniz beni bitirio
ama benimkide dio
neyin var
-hasta olcam
anladım ben seni rahat bırakıyım dio

kaç kişi gelcekler tatlım
çayın yanına bişiler istiosun dimi bu akşam mı geliolar
yufka alıp hemen süt yumurta yağ karışımı yapıp içine peynir koysan rulo şeklinde çok hoş oluo
bide etimek tatlısı yapabilirsin kolayca
hazır garnitür alıp bide rus salatası yada makarnada katarsın sosisle
başkaaaa:44:

dönerim yine sana

3.200 tl canım. o evi teslim alınca en az 2 ay sonra teslim edilir deniliyor. tabi elektrik su doğalgaz açtırmada 2.000 i bulur deniliyor. bi kredi daha çeksek 2 kredi çok zorlar bizi. o zamana kadar birikimde olmuyor kredi kartını hala ödüyoruz.

Mutsuzum diye eşimde bana ona davrandığım gibi davranıyor. Beni teseli etsin istiyorum. Gece söyleniyordum en son. Tabi uyumuş sabahta neyin var dedi hiç dedim. Tabi gözlerim yine dolmuştu bebekle ilgili sandı tedirgin oldu sonra he şimdi anladım dedi o da suskunlaştı. soğuk soğuk mesajlaştık şimdi.
Bizide etkiliyor bu durum en çokta ona üzülüyorum.

sürekli gelen arkadaşlarmı? Onlara kekte börekte milföylü çubuklarda yapmıştın sanırım bu sefer değişik olsun mu istiyorsun?

Tatlımı istiyorsun tuzlu mu?

yok canım, ablamlar ve bi arkadaş gelicek sevgilisiyle :) ilk defa gelicekler o arkiler bize

Ablam da hazır kekler var ya, al onlardan pasta kremasıyla yap işte basit olsun diyo ama :44:
Menü oluşturamadım kafamda

enkinin dün verdiği poğaçada var aklımda

Niye bitiriyo kız

Hmm etimek tatlısı evet olabilir :13:

Yarın akşam gelicekler, ama ben buakşamdan yapıcam herşeyi

Etimek tatlısı
poğaça

yapayım, pattis salatasımı yapsam acaba, o aklımda ama kararsızım :44: Hep yaptığım için heralde

canım hoşgeldin, hayırlı olsun mu desem ne desem bilemedim :/

saol cnm( bende bilemiyom valla

k.validene bırakmak seni tedirgin edio dimi :44:

saol cnm evt hemde nasıl bide diğer torunu var yanında 2.5 yaşında kız hiç ayrılmıyo çocuğun yanından sürekli biyerlerini elliyo korkuyorum bişe yapacak diye ama başka çare yok(

hoşgeldin canım, kolay gelsin ....

Geldimi senin uyuz müdür

saol tatlım sanada gelmezmi geçmişe çizgi çektik herşeye baştan başladık umarım herşey yolunda gider..

elficim inan bende senin gibiyim şuan annemde evt ama annem pek gönüllü değil bakmaya gezmeyi çok seviyo şimdi çocuk olunca bütün gün evde oturmak zor geliyo daha ilk günden şikayete başladı bile mümkün olsa onu hiç konuşturmam bakıcı tutarım ama ozmanda çalışmamın bir anlamı kalmıcak aldığım para krediyle bakıcıya gidecek ve eksiye düşecem bakıcılar 600 den aşağı almıyolar off kafayı yicem düşünmekten eşime desem ver annem hep baksın der bende onu istemiyorum bilmiyorum ne olacak böle(

seduşum hoşgeldin canım, bundan sonra dikkat etsin müdürün, cennet senin ayaklarının altında sonuçta. bebişi bırakmak da çok zordur eminim, süt izni falan kullandıracak mı, akşamları biraz erken çıkarsın hiç olmazsa.

canım tamm kaynananla aran iyi değil, sevmiyosun ama torunu değilmi, ne bilimki yani düşündüğün gibi olmaz belki,iyi bakar :26:

Hem sen bakıcıya bilem versen, genede aklın kızında kalıcak ki biri el bakıcı diğeri babanesi :44:

Bi süre idare etsin annen. Zaten yürümeye başlayınca birlikte çıkarlar dışarı. 2 yıl gibi bi süreç bu.

:26: Ay evet, bak onu sormadık.. Süt izni ,çıkış saati

saol yarenayımya süt izni izni akşamı istedm ama vermedi ne yazıkki öğlen git diyo normalde 12.30 13.30 öğle aram 1.5 saatide koy 3 te burda ol dedi burda benim için hem zaman kaybı hem ayrı masraf git gel ama yapacak bişe yok ne yazıkki akşam burda olmanı istiyorum diyor geç çıkım diye off bakalım arık idare etmem gerek..
kaynanamda tamam bakar belki ama ne bilim yaa yanında çocuk olduğu için biraz fazla tedirginim doğrusu(

bunu çok ii anlarım çünkü bizimde öyle oluo ortada para sıkıntısı olunca bunalım oluo iki tarafta ve aradaki ilişki de farklı boyuta geçio sende oda kendini çaresiz hissedio herkesin kafasında bi düşünce.
kenarda düğünden kalma bişiler var mı eve geçiş aşamasındaki giderler için falan

bitmio ki arkiler
tmm etimek tatlısını yap işte
yufka böregini bu akşam hazırlasan sigara böreğinin rulo hali şeklinde ve borcama dizsen yada tepsiye işte
yarın eve gidince fırına atarsın 1 gün dolapta bekleyince daha güzel oluo zaten
salata konusunda ben hala kararsızım patates salatasını beğenmedim ama
ya tavuk salatası gibi bişi yapsan farklı güzelde olur ben bayılırım yaa

zuzunun dediği gibi belkide k.validen çokta kötü bakmayacak annende gezmesinden eksik kalsın canım ne var kusura bakma ama
yada bakıcıyı tamamen çıkar aklından kendin bak çünkü beni annem bakıcıyı 2 yaşındada kreşe vermiş maaşını kreşe giderlere vermiş ama biz hep ayrıldık yani bu açıdanda düşün.

YÜRÜMESİMİ 2 YILLIK Bİ SÜREÇ :26:

KIZ BENİM ARKİMİN 9 AYLIK OĞLU BİLE KISA MESAFE YÜRÜYEBİLİYO

ya şuan çok küçük hemde hava soğuk şöle 5-6 aylık olsa havalarda düzelir arabasına koyup gidebilirde işte zaman gerek birden zor geldi bide kızım kucaktan inmiyo bırakınca ağlıyo hemen uykusu pek yok ondan zorlanıyo.

oyyy kuzum kucaktamı gezmeyi seviomuş
benim face olmadığı için bana alishia foto gönderdi mailime böyle tatlı bişi olamaz yaa yeşil benekli takımlarıyla yeşil pabuçlarıyla bi harika yaa o sapka falan kollarıda açmış

YÜRÜMESİMİ 2 YILLIK Bİ SÜREÇ :26:

KIZ BENİM ARKİMİN 9 AYLIK OĞLU BİLE KISA MESAFE YÜRÜYEBİLİYO

yani tam olarak derdini anlatıp rahatça yürüyüp koşan bi çocuk oldumu anneanneye de pek bişey kalmaz dışarı çıkarırken. onu demek istedim. Yaza doğru zaten biraz daha büyümüş olacak o zamanda bol un dediği gibi arabasına koyar gezerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…