2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Şimdi görümcemin kızı 1.5 yaşında acıkınca rahatça söylüyor o kadar şirin konuşuyorki. Şimdi soğuk diye sadece avm leri gezdirebiliyor o da anca bizimle arabayla gidiyoruz. kimsenin elini tutmuyor başı havada yürüyor arkasından gülüyoruz o kadar komik ki o hareketleri.

Dün eve gidiyoruz yanımızdan otobüs geçti otopüss diyor şaşırıp kaldık nerden biliyor otobüs olduğunu.

Bu zamanın çocukları gerçekten çok zeki oluyorlar.

:)
yufkayı dörde bölüp sigara gibi sarıp, kıvırcam gül şeklinde.. öylemi
pattisli yaparım yufka böreğini, etimek tatlısı bide kurabiye yaparım ,olmamı

ay yerim ben onu yaa

anladım canım

sizinkinede maşallah

sofra değil canım, çaya gelicekler

ben servis yapıcam tabaklara yani

tabaklara servis edeceksen sakın kısır filan yapayım deme

patatesi haşlayıp ezip üstüne sarımsaklı yogurt uygulayıp üstüne tekrar hafif yağda öldürdüğün havuç rendesini ekleyerek salata yapabilrsin ismi ne bilmiyorum ama güzel oluyor çayla. bunları kare kare keserek tabaklarda servis edebilirsin.

o dediğini biliyorum, bi arkim yapmıştı ... o yuvarlamış ceviz büyüklüğünde ,içini hafif bastırmış yoğurdu o oyduğu yere doldurmuştu :) üstüne havuç

ay benim menüm kaçkere değişcek acaba, oke ozamn etimek tatlısı / peynirli yufka böreği/ yoğurtlu havuçlu pattis :13:

güle güle canım. Bişey daha öğrendim kan uyuşmazlığından dolayı testte yapıyorlarmış demekki banada yapacaklar.

Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah..

evet canım bebeğim etkilenmemiş kan uyuşmazlığımızdan, doğuma kadar her ay bu indirect coombs testi tekrarlanacak bana ya da bebeğe zararı varsa iğne yapılacak.

zuzummm bişiii sorcam, şimdi Türkiye'de asgari ücret ne kadar oldu? yani asgari ücretle çalışırsam ne kadar geçer elime????

canım ben de asgari ücret alıyorum yemek kesiliyor elime bu aydan itibaren 738 lira geçecek.

dilşadcığım maşallah evi iğneden ipleğe temizlemişin ama artık bu kadar yorma kendiniilerleyen zamanda yardım ederler muhakkak .yoğurt katıldığında çabuk bayatladığını bilmiyodum

çok şükür o güç geldi de yaptım canım, şimdi hiç kirlensin dağılsın isemiyorum hala üstünden geçiyorum her şeyin ki aman kirlenmesin tekrar diye.
yoğurt da ben genelde kullanmam annem de kullanmazdı alışkanlık demek ki.

günaydın kızlar kabus geri döndü ne yazıkki işe başladım(((

hoşgeldin canım, zor olcak ama çalışmak zorundayız işte.

hg, dilek de senin gibi di mi dileeek :)

benm kayınvalidem de bakmam diyordu eşim mecbursun bakacaksın dedi, şimdi mecburen bakacak.ama benm içime sinmiyor keşke bakmasa daha ii. güvenmiyorum onun bakmasına temizliğine.

k.validene bırakmak seni tedirgin edio dimi :44:

:13:

Kızlar gün içinde yazın bana ya menümü ... Yarın napıcam çayın yanına
benm de pazar günü misafirim var uzun bi liste oluşturdum seçicem içinden.

benm annem de bakmam diyor keşke bakarım dese, kayınvalideme bırakmayı hiiiç istemiyorum. yeğenlerinin bebeklerini severken görüyorum emzikleri düşse önce kendi ağzına alıyor bebeğe öyle veriyor, mesela biz çiş yaptı diyoruz onlar başka bişe diyolar. nefret ediyorum mecbur kalmaktan.

kısır ı kaseyle koyarsa bişe olmaz canım, ben de bu patatesi haşlayıp ezip tuz karabiber tatlandırıyorum, kaba yayıp, üstüne havuç kavurmasını yayıyorum sarımsaklı yoğurdu en üste yayıyorum canım. çok güzel oluyor. :13:

ben yeni geldim kızlar, öğleye kadar izinliydim, eşimde evdeydi yattık, tv izledik öle geldik işe. her yer buz tutmuş babamdan izin istedim çıkmayım evden diye öğlen gel dedi.

dilşad kısırın servisi için demedim tabaklarda bireysel yenilirken etrafa dökülebiliyor ve sonra temizlikte zor oluyor masada daha az riskli :)))

havuç önce de eklenebilir tabi.

burda da her yer buz zor yürünüyor dikkatli olmak lazım. Sen de dikkatli ol lütfen

2 kere düştüm zaten hamileliğmde canım,3. sü olmasın die çok dikkat ediyoruz eşim sıkı sıkı tutuyor tek bi yere çıkarmıyor işe bırakıp alıyor ama işte bi anlık iş, inşallah düşmeden atlatırım şu 3 ayı :)

tmm oldu bu sefer
o yoğurtlu havuçluyu bende yapmak istioum az önce portakal ağacında gördüm
sen yapta ölçekli bi şekilde tarif geçersin bana emi kuzum

hg, dilek de senin gibi di mi dileeek :)

bıraktım ben o işleri fıstığım
artık eşimle daha çok ilgilenmeye çalışıoum
dün tencereleri cifleyip makineye öyle koyayım dedim
başımı bekledi hadi hadi die sonra kotunu ütüleyim dedim tmm sen otur ben ütülerim dedi
dişim ağrıodu oda başıma vurmuştu ondan herhalde
tek başıma oturmak istemioum sen mutfakta yada banyoda olunca rahat edemioum dio bende bu aralar ona hiç kıyamıoum

o yüzden salla gitsin işleri modundayım

ama sana özendim senin ev mükemmeldir şimdi yaa mis gibi

tam bişe yazıcam işe dalıyorum (müdürüm de yanımda) sonra bakıyorum konu kapanmış başka bişe konuşuluyo..kalıyo öyle sıkıldım :/

nasıl gidiyo orda işler.. Neler yapıyosun o bölümde
tam dicektim hiç beni merak etme --->
yazmayınca 2 gün gönlünden de ırak oldum dimmi?

yazmışsın

sigortalı personellerin giriş çıkışlarını yapıyorum şimdi şuan ve mağaza personellerinin hesap numaralarını girdim sabahtan beri kullandığımız programdaki kişi kartlarına.. öyle :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…