- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bitmio ki arkiler
tmm etimek tatlısını yap işte
yufka böregini bu akşam hazırlasan sigara böreğinin rulo hali şeklinde ve borcama dizsen yada tepsiye işte
yarın eve gidince fırına atarsın 1 gün dolapta bekleyince daha güzel oluo zaten
salata konusunda ben hala kararsızım patates salatasını beğenmedim ama
ya tavuk salatası gibi bişi yapsan farklı güzelde olur ben bayılırım yaa
ya şuan çok küçük hemde hava soğuk şöle 5-6 aylık olsa havalarda düzelir arabasına koyup gidebilirde işte zaman gerek birden zor geldi bide kızım kucaktan inmiyo bırakınca ağlıyo hemen uykusu pek yok ondan zorlanıyo.
yani tam olarak derdini anlatıp rahatça yürüyüp koşan bi çocuk oldumu anneanneye de pek bişey kalmaz dışarı çıkarırken. onu demek istedim. Yaza doğru zaten biraz daha büyümüş olacak o zamanda bol un dediği gibi arabasına koyar gezerler.
zuzu kurabiyeyi beğenmedim
sanki hep kupkuru oldu :44:
zuzu salata olarak meksika fasulyesinden salata yapsana. Rengarenk güzel oluyor sofrada.
sofra değil canım, çaya gelicekler
ben servis yapıcam tabaklara yani
tabaklara servis edeceksen sakın kısır filan yapayım deme
patatesi haşlayıp ezip üstüne sarımsaklı yogurt uygulayıp üstüne tekrar hafif yağda öldürdüğün havuç rendesini ekleyerek salata yapabilrsin ismi ne bilmiyorum ama güzel oluyor çayla. bunları kare kare keserek tabaklarda servis edebilirsin.
güle güle canım. Bişey daha öğrendim kan uyuşmazlığından dolayı testte yapıyorlarmış demekki banada yapacaklar.
Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah..
zuzummm bişiii sorcam, şimdi Türkiye'de asgari ücret ne kadar oldu? yani asgari ücretle çalışırsam ne kadar geçer elime????
selam kizlar
Umarim hepiniz iyisinizdir.
bende iyiyim annemlerle zaman güzel geciyor simdilik pitircik gelmeden geziyoruz yürüsüz yapiyoruz uzun uzun yatiyoruz
keyfini cikariyoruz
ha geldi ha gelecek derken bakalim son zamanlar.
dilşadcığım maşallah evi iğneden ipleğe temizlemişin ama artık bu kadar yorma kendiniilerleyen zamanda yardım ederler muhakkak .yoğurt katıldığında çabuk bayatladığını bilmiyodum
günaydın kızlar kabus geri döndü ne yazıkki işe başladım(((
Ben de 2010 yılı eylül ayında evlenenlerdenim. İnsan bazen anne evinde o rahatlığı özlüyor gerçekten. Hele bir de çalışınca herşey hep acele. Akşamları devamlı evde zamanla yarışıyorum. Hep bir iş var yapılması gereken... Sizlerde de öylemi arkadaşlar? Yoksa bende mi var bi gariplik :)
Öylede zor olur ya. Yine senin bakanın var benim kimse yok taşınınca anneme uzak olucam kaynanam işten bile çıksam bakmam diyorHayırlısı artık.
Hamilelik iyi gidiyorda bu aralar çok karamsar duygusalım. Herşeyi kafama takıyorum gece uyuyamadım düşünmekten. bugünde hiç keyfim yok
k.validene bırakmak seni tedirgin edio dimi :44:
benm de pazar günü misafirim var uzun bi liste oluşturdum seçicem içinden.Kızlar gün içinde yazın bana ya menümü ... Yarın napıcam çayın yanına
elficim inan bende senin gibiyim şuan annemde evt ama annem pek gönüllü değil bakmaya gezmeyi çok seviyo şimdi çocuk olunca bütün gün evde oturmak zor geliyo daha ilk günden şikayete başladı bile mümkün olsa onu hiç konuşturmam bakıcı tutarım ama ozmanda çalışmamın bir anlamı kalmıcak aldığım para krediyle bakıcıya gidecek ve eksiye düşecem bakıcılar 600 den aşağı almıyolar off kafayı yicem düşünmekten eşime desem ver annem hep baksın der bende onu istemiyorum bilmiyorum ne olacak böle(
tabaklara servis edeceksen sakın kısır filan yapayım deme
patatesi haşlayıp ezip üstüne sarımsaklı yogurt uygulayıp üstüne tekrar hafif yağda öldürdüğün havuç rendesini ekleyerek salata yapabilrsin ismi ne bilmiyorum ama güzel oluyor çayla. bunları kare kare keserek tabaklarda servis edebilirsin.
o dediğini biliyorum, bi arkim yapmıştı ... o yuvarlamış ceviz büyüklüğünde ,içini hafif bastırmış yoğurdu o oyduğu yere doldurmuştu :) üstüne havuç
ay benim menüm kaçkere değişcek acaba, oke ozamn etimek tatlısı / peynirli yufka böreği/ yoğurtlu havuçlu pattis :13:
tmm oldu bu sefer
o yoğurtlu havuçluyu bende yapmak istioum az önce portakal ağacında gördüm
sen yapta ölçekli bi şekilde tarif geçersin bana emi kuzum
hg, dilek de senin gibidi mi dileeek :)
tamam kuzum
Teşkür ederim yardımlarınız için
soda da koycak mısın yufka böreğine:44:
özge nerde yaaa
tam bişe yazıcam işe dalıyorum (müdürüm de yanımda) sonra bakıyorum konu kapanmış başka bişe konuşuluyo..kalıyo öyleSıkıldım :/
tam dicektim hiç beni merak etme --->nasıl gidiyo orda işler.. Neler yapıyosun o bölümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?