2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benm de bu ara senin eski haline geçişim oldu sanırım hiç duramıyorum durduğum yerde. eşim yemek masasından kalkarken daha o sandalyeye dokunmadan yerine itiyorum bi dur yaa diyor. sanırım bi takıntıya dönüştüğünde başa çıkılmıyor. mesela uzanıyorum ya aklıma bişe gelio hemen fırlıyorum. bu kadarı da ii değil aslında.

yavru sen benim gönlümden uzak olabilirmisin hiç

hmm , programın adı ne :) bende birazdan sigortalı girişi yapıcam ,aynı progmu :)) gms.net mikrokom bizimki

hadiya benim minik kuşumun fotoları nereleri gezmiş öle:))kuzum benim emzirip geldim şimdi ağladı bırakırkende(kızlar ama bundan güzel bir duygu olamaz yaa gerçekten süper bişee..
ya yarenim merak ediyodum soramadım nasıl oldu dönmeye karar verdiniz ne zman dönüyosunuz?

yavru sen benim gönlümden uzak olabilirmisin hiç

Hmm , programın adı ne :) bende birazdan sigortalı girişi yapıcam ,aynı progmu :)) gms.net mikrokom bizimki

özledim yaa uzun uzun yazmayı :/

ıhh ben şeyden yapıyorum zuzum sgk.gov.tr :26:
Ama şirketçe kullandığımız prog. Winner nebim
...
özgimmm sesime gel

günaydın kızlar kabus geri döndü ne yazıkki işe başladım(((
hoşgeldin cnmmmm bebişin çok çok çok tatlı maşallah annesi gibi ya aslında annenin de bakacağı şurda kaç ay ki dediğin gibi havalar ısınmaya başladığında senin bebiş yavaş yavaş emeklemeye yürümeye başlamış olur o zaman daha rahat eder şurda bikaç ay dayansın zaten kışın soğukta gezmesin boşver
kızlar walla bilmiyorum özele falan mı götürsek acaba? tıpta şu an, baya araştırıolar flan ama bakalım biraz daha bekleyelim..........

bu menüyü beğendim cnm

ben de evdeyim eşimi yolladım az önce işe, kayınvalidemin yanına çıktım, o annesine gitti burda soba yanıo sıcak o yüzden :))) eltimle bebişi de var takılıoz böle

az önce ben de kaşla göz arasında mutfak dolaplarımı silmişim içlerini falan diil tabi öle derinlemesine yapmadım sadece kapaklarını siliverdim

Geldim geldimm
Kuzularım yaa sinir oldum 2 gündür başımı kaldıramıyorum işlerden sonra arada giriyorum tam yazıcam bakıyorum bişiler çıkıyor yazamıyorum.
Bana da flormardan kazandığım parfüm setim gelmiş benim işim vardı kargoyu görmemiştim burda patronun kardeşi almış açıyor kargomu hemen. Baktım bende bana mı gelmiş diye iş yerine gelmiş heralde dedim sonra flormar poşeti çıkınca bana geldi o sanırım dedim pardon pardon diyor sonra güya kargocu isim söylememiş üstündede yazmıyor diyor bi baktım arkasında kocaman ismim yazıyor burda yazıyor ya işte dedim
Bana bikaç kere kargo geldi ya dikkat çekti herhalde sinir oldum.. Dosyaları bitirdim öğlen ama daha bitmedi işler düzenleme yapıyorum giriş yapıyorum bu bikaç gün böyle gidicek ama özledim bendeee size yazmayı yaaa

seduşummmm dönüyoruz hayırlısıyla. benim ablam 6 aylık hamile ya, patronla atıştılar biraz, patron da işten çıkarttı. e bu saatten sonra başka iş bulamaz, tek maaşla da geçinemezler diye dönmeye karar verdiler. biz de Temmuz'da dönmeyi düşünüyorduk, tek tır gidelim daha ekonomik olsun diye erkene aldık canım. Şubat 6'da İzmir'imde olcam Allah'ın izniyle uçuyorum mutluluktan bu aralar. hiç birşey yapasım gelmiyor, biran önce günler geçsin kavuşayım istiyorum İzmir'ime

ben de hafta sonu misafirime yeşil mercimek salatası yapıcam, kuskus salatası yapıcam yoğurtlu mayonezli, milföyü açıp gül böreği gibi sarıp, yalancı açma börek yapacam, pastane poğaçası, zeytinyağlı biber dolması kösebek pasta ve evde şeftali marmelatı var şeftalili trta yapıcam. ilk kez geliyorlar o yüzden çeşiti bol tutmam gerek. bayanlar olcak sadece, annemin arkadaşları ve benle yaşıt kızları.

güle güle kullannn nasıl kokusu? ben de çok istemiştim o parfümü çıkmadı ama. benim de kociş clinique'den kazanmış, ama bayan mı gelcek erkek mi bilimom inş. bayan gelir :)))

kıskandı mı patronun kargoları :)))

patronla 2.vukuatımızıda yaşadık ,hadi hayırlısı
bugünü bi geçirsem ,akşam olsa artık

o daha bi pofur pofur yapıomuş
1 yumurta
1 su bardak süt
1 ajda bardağı z.yağı
1 ajda bardağı soda

içlerine sürüp sarıosun işte gül şeklinde
kalını üstüne döküoum az kaldıysa biraz yağ ekleyerek döküoum
2 kere yaptım bu şekilde beğenildi.

Zuzum
Ayşecim kokusu böğürtlenli kokuyo benim tarzım değil meyve kokuları ama güzel yinede kötü değil. Parfüm + Deo geldi kutusunda bide
Foto çekerim koyarım birazdan :))

ayşecim çok tşk ederim cnm darısı başına:))

yarenim çok sevindim senin adına..

nekim sen bölüm falanmı değiştirdin canım?

zuzuş bu arada soda mutlaka koy böreğine çok güzel oluyo..

hmm peki canım, koyarım soda, bizde eksik olmaz soda :)

sen ne gönderceksin bana,çok meraklandım

Zuzum
Ayşecim kokusu böğürtlenli kokuyo benim tarzım değil meyve kokuları ama güzel yinede kötü değil. Parfüm + Deo geldi kutusunda bide
Foto çekerim koyarım birazdan :))

evet foto çek :) kardeşin varmıydı, vardı galiba..tarif vericektin hani güya bana şimdi geldi aklıma...
kullanmazsan ona hediye edersin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…