- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
bıraktım ben o işleri fıstığım
artık eşimle daha çok ilgilenmeye çalışıoum
dün tencereleri cifleyip makineye öyle koyayım dedim
başımı bekledi hadi hadi die sonra kotunu ütüleyim dedim tmm sen otur ben ütülerim dedi
dişim ağrıodu oda başıma vurmuştu ondan herhalde
tek başıma oturmak istemioum sen mutfakta yada banyoda olunca rahat edemioum dio bende bu aralar ona hiç kıyamıoum
o yüzden salla gitsin işleri modundayım
ama sana özendim senin ev mükemmeldir şimdi yaa mis gibi
tam dicektim hiç beni merak etme --->
yazmayınca 2 gün gönlünden de ırak oldum dimmi?
yazmışsın
sigortalı personellerin giriş çıkışlarını yapıyorum şimdi şuan ve mağaza personellerinin hesap numaralarını girdim sabahtan beri kullandığımız programdaki kişi kartlarına.. öyle :44:
oyyy kuzum kucaktamı gezmeyi seviomuş
benim face olmadığı için bana alishia foto gönderdi mailime böyle tatlı bişi olamaz yaa yeşil benekli takımlarıyla yeşil pabuçlarıyla bi harika yaa o sapka falan kollarıda açmış
yavru sen benim gönlümden uzak olabilirmisin hiç
Hmm , programın adı ne :) bende birazdan sigortalı girişi yapıcam ,aynı progmu :)) gms.net mikrokom bizimki
günaydın kızlar...
canım ya babanı başka hastanelere götürseniz, hatta yakın illerdeki hastaneleri falan araştırsanız?? ne acayip birşeymiş öyle nedenini bulamıyorlar. yazık baban helak oldu hastanelerde. inşallah en kısa sürede nedenini de, şifasını da bulurlarda rahat bir nefes alır babacığın.
.
hoşgeldin cnmmmm bebişin çok çok çok tatlı maşallah annesi gibigünaydın kızlar kabus geri döndü ne yazıkki işe başladım(((
kızlar walla bilmiyorum özele falan mı götürsek acaba? tıpta şu an, baya araştırıolar flan ama bakalım biraz daha bekleyelim..........
Sağol zeynepcimmAllaha şükür bişeyi kalmadı sadece öksürük var işte ikimizde de o da geçer inş. Ateş olmasın da...
Ayşem neden bulamıyorlar nedenini film falan çekildi dimi? Ağrı kesici ilaç vermediler mi?:26: Çok geçmiş olsun canım...
:
o dediğini biliyorum, bi arkim yapmıştı ... o yuvarlamış ceviz büyüklüğünde ,içini hafif bastırmış yoğurdu o oyduğu yere doldurmuştu :) üstüne havuç
ay benim menüm kaçkere değişcek acaba, oke ozamn etimek tatlısı / peynirli yufka böreği/ yoğurtlu havuçlu pattis :13:
hadiya benim minik kuşumun fotoları nereleri gezmiş öle:))kuzum benim emzirip geldim şimdi ağladı bırakırkende(kızlar ama bundan güzel bir duygu olamaz yaa gerçekten süper bişee..
ya yarenim merak ediyodum soramadım nasıl oldu dönmeye karar verdiniz ne zman dönüyosunuz?
özledim yaa uzun uzun yazmayı :/
ıhh ben şeyden yapıyorum zuzum sgk.gov.tr :26:
Ama şirketçe kullandığımız prog. Winner nebim
...
özgimmm sesime gel
ZUZU
sana word dosyası yollamam lazım:26:
özledim yaa uzun uzun yazmayı :/
ıhh ben şeyden yapıyorum zuzum sgk.gov.tr :26:
Ama şirketçe kullandığımız prog. Winner nebim
...
özgimmm sesime gel
bu menüyü beğendim cnm
Geldim geldimm
Kuzularım yaa sinir oldum 2 gündür başımı kaldıramıyorum işlerden sonra arada giriyorum tam yazıcam bakıyorum bişiler çıkıyor yazamıyorum.
Bana da flormardan kazandığım parfüm setim gelmiş benim işim vardı kargoyu görmemiştim burda patronun kardeşi almış açıyor kargomu hemen. Baktım bende bana mı gelmiş diye iş yerine gelmiş heralde dedim sonra flormar poşeti çıkınca bana geldi o sanırım dedim pardon pardon diyor sonra güya kargocu isim söylememiş üstündede yazmıyor diyor bi baktım arkasında kocaman ismim yazıyor burda yazıyor ya işte dedim
Bana bikaç kere kargo geldi ya dikkat çekti herhalde sinir oldum.. Dosyaları bitirdim öğlen ama daha bitmedi işler düzenleme yapıyorum giriş yapıyorum bu bikaç gün böyle gidicek ama özledim bendeee size yazmayı yaaa
Koncakmııı
o daha bi pofur pofur yapıomuş
1 yumurta
1 su bardak süt
1 ajda bardağı z.yağı
1 ajda bardağı soda
içlerine sürüp sarıosun işte gül şeklinde
kalını üstüne döküoum az kaldıysa biraz yağ ekleyerek döküoum
2 kere yaptım bu şekilde beğenildi.
Zuzum
Ayşecim kokusu böğürtlenli kokuyo benim tarzım değil meyve kokuları ama güzel yinede kötü değil. Parfüm + Deo geldi kutusunda bide
Foto çekerim koyarım birazdan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?